Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
το μαγαζι το σημερινο καλιδοπουλου του τοτε βαρδαρη το επισκευτικα καποιες φορες δεν το ανεφερα πολλα.αλλα οι κοπελες ειναι οπως της ερθει.αν εχουν δουλεια κοιτανε να τελιονουν,αν δεν εχουν κανουν σωστα της υπηρεσιες.εμενα προσωπικα τα θεατρα δεν με αρεσουν γιατι τοτε χρεωναν και τα πιασιματα +20ευρω παλιοτερα,και οταν μια κοπελα μελαχρινη νομιζο ρενα πηγα να την χουφτωσο με το επεξε ιστορια!αυτα τα λεω για να μην νομιζουν οτι ο πελατης ξεχναει!φυσικα και με εχασαν απο πελατη διοτι ειναι ωπος τους κατσει..τα ιδια ακριβος πηρε τα @@ μου και αυτο της καλαμαριας(χατζης ζαχαροπλαστειο)οταν τον πελατη των βλεπετε στην ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ..ΚΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ PRIVE!και ποσα ακομα που κανουν super-masaz και με 20-30ευρω και εκτονωση 40!λεπτομεριες....δεν λεμε γιατι ειναι prive κοπελες μονες

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Άγιες μέρες που πλησιάζουν παιδιά, νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν ο καθένας μας να προσπαθήσει όσο μπορεί να δώσει και κάποιο ποσό σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν περισσότερο ανάγκη ειδικά τέτοιες περιόδους. Ας στερηθούνε και για λίγο το όχι ευτελές ποσό που τους καταθέτουμε οι μασατζούδες για να έχουν τα υπερβολικά-άσκοπα λούσα τους και τις πολυτελείς διασκεδάσεις τους. Τα παραπάνω τα λέω ορμώμενος σχετικά με την συμπεριφορά που αναφέρει ο συνάδελφος "φιλοξενούμενος".

Αγαπητέ συνάδελφε "φιλοξενούμενε" η πλειοψηφία των κύριων/κυριών αυτών μην πώ όλοι/ες τους, μας βλέπουν ψυχρά ως €. Πολύ σωστή η στάση σου, δυστυχώς ο σωστός επαγγελματισμός-συμπεριφορά και η λογική του μακροχρόνια να κρατήσεις κοντά σου τον πελάτη (ευγένεια, διάρκεια και ποιότητα μασάζ, ανανέωση προσωπικού), λείπει ακόμα σε μεγάλο βαθμό στον χώρο των μασάζ τόσο από τους υπεύθυνους όσο και από το προσωπικό.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Άγιες μέρες που πλησιάζουν παιδιά, νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν ο καθένας μας να προσπαθήσει όσο μπορεί να δώσει και κάποιο ποσό σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν περισσότερο ανάγκη ειδικά τέτοιες περιόδους. Ας στερηθούνε και για λίγο το όχι ευτελές ποσό που τους καταθέτουμε οι μασατζούδες για να έχουν τα υπερβολικά-άσκοπα λούσα τους και τις πολυτελείς διασκεδάσεις τους
Μακραν οτι καλυτερο εχω διαβασει εδω μεσα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
το μαγαζι το σημερινο καλιδοπουλου του τοτε βαρδαρη το επισκευτικα καποιες φορες δεν το ανεφερα πολλα.αλλα οι κοπελες ειναι οπως της ερθει.αν εχουν δουλεια κοιτανε να τελιονουν,αν δεν εχουν κανουν σωστα της υπηρεσιες.εμενα προσωπικα τα θεατρα δεν με αρεσουν γιατι τοτε χρεωναν και τα πιασιματα +20ευρω παλιοτερα,και οταν μια κοπελα μελαχρινη νομιζο ρενα πηγα να την χουφτωσο με το επεξε ιστορια!αυτα τα λεω για να μην νομιζουν οτι ο πελατης ξεχναει!φυσικα και με εχασαν απο πελατη διοτι ειναι ωπος τους κατσει..τα ιδια ακριβος πηρε τα @@ μου και αυτο της καλαμαριας(χατζης ζαχαροπλαστειο)οταν τον πελατη των βλεπετε στην ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑ..ΚΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ PRIVE!και ποσα ακομα που κανουν super-masaz και με 20-30ευρω και εκτονωση 40!λεπτομεριες....δεν λεμε γιατι ειναι prive κοπελες μονες
στείλε με pm πληροφορίες ...ευχαριστώ

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε παιδια δε διαφωνω καθολου με οσα λετε,αλλα πειτε μου στην Ελλαδα σε ποιο τομεα το customer service λειτουργει ικανοποιητικα,για να καταλαβω.Πειτε μου ΕΝΑ τομεα και θα ομολογησω οτι το προβλημα ειναι στα μασατζιδικα.Καλη διαθεση και υγεια(+λεφτα)να εχουμε να γαμαμε.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Άγιες μέρες που πλησιάζουν παιδιά, νομίζω ότι καλύτερο θα ήταν ο καθένας μας να προσπαθήσει όσο μπορεί να δώσει και κάποιο ποσό σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν περισσότερο ανάγκη ειδικά τέτοιες περιόδους. Ας στερηθούνε και για λίγο το όχι ευτελές ποσό που τους καταθέτουμε οι μασατζούδες για να έχουν τα υπερβολικά-άσκοπα λούσα τους και τις πολυτελείς διασκεδάσεις τους. Τα παραπάνω τα λέω ορμώμενος σχετικά με την συμπεριφορά που αναφέρει ο συνάδελφος "φιλοξενούμενος".

Αγαπητέ συνάδελφε "φιλοξενούμενε" η πλειοψηφία των κύριων/κυριών αυτών μην πώ όλοι/ες τους, μας βλέπουν ψυχρά ως €. Πολύ σωστή η στάση σου, δυστυχώς ο σωστός επαγγελματισμός-συμπεριφορά και η λογική του μακροχρόνια να κρατήσεις κοντά σου τον πελάτη (ευγένεια, διάρκεια και ποιότητα μασάζ, ανανέωση προσωπικού), λείπει ακόμα σε μεγάλο βαθμό στον χώρο των μασάζ τόσο από τους υπεύθυνους όσο και από το προσωπικό.
Θα συμφωνησω και γω με τον φιλο FILOXENOUMENO, φιλε stofos εχεις απολυτο δικαιο σ' αυτα που γραφεις, παντα επικαιρος και ....αιχμηρος!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συμφωνώ κι εγώ με filoxenoumeno και stofo στα θέματα που αναφέρετε. Όσο για το ζήτημα εξυπηρέτησης που αναφέρουνε, μου φαίνεται απ' ότι ακούω ότι οι ιδιοκτήτες των μασατζίδικων πρέπει να πάνε για μαθήματα μάρκετινγκ. Είναι ο πιο κυριλέ και οργανωμένος κλάδος αγοραίου έρωτα που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη οπότε πρέπει και οι ιδιοκτήτες να δείξουν την απαραίτητη οργανωτικότητα για να πάνε και οι επιχειρήσεις τους μπροστά και να μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς οι πελάτες. Αλληλένδετα είναι αυτά ρε παιδιά, καταλάβετέ το!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τελευταια το επισκεφτηκα πριν 3 βδομαδες, οπου ηταν εκτος απο την Σισσυ, η Λιζα και Η Μασαγια. Ειχα παρει την Μασαγια η οποια ηταν καλουτσικη, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο, αλλα εμαθα οτι εφυγε κι αυτη

Dorian, ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά με μπέρδεψες. Πριν 2-3 μηνες που είχα πάει εγώ τελευταία φορά η Μασάγια είχε φύγει από το καλοκαίρι και μετά. Τι έγινε λοιπόν; Ξαναήρθε και ξαναέφυγε; Εκτός από ανανέωση προσωπικού υπάρχει και μία ανακύκλωση προσωπικού; Την Λίζα δεν την ξέρω, αλλά ήξερα μία Λίλα, δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Dorian, ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά με μπέρδεψες. Πριν 2-3 μηνες που είχα πάει εγώ τελευταία φορά η Μασάγια είχε φύγει από το καλοκαίρι και μετά. Τι έγινε λοιπόν; Ξαναήρθε και ξαναέφυγε; Εκτός από ανανέωση προσωπικού υπάρχει και μία ανακύκλωση προσωπικού; Την Λίζα δεν την ξέρω, αλλά ήξερα μία Λίλα, δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια
έτσι είναι όπως τα λες. Προφανώς ήθελε να γράψει για λίλα. η λίλα πριν κανα μήνα που είχα πάει, μου είπε  ότι η μασάγια έφυγε.
ρε προέδρε κανένα από τα δύο που πήγα δεν με ενθουσίασε, υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση; αυτό στη εγνατία 100κάτι τι λέει;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
έτσι είναι όπως τα λες. Προφανώς ήθελε να γράψει για λίλα. η λίλα πριν κανα μήνα που είχα πάει, μου είπε  ότι η μασάγια έφυγε.
ρε προέδρε κανένα από τα δύο που πήγα δεν με ενθουσίασε, υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση; αυτό στη εγνατία 100κάτι τι λέει;

Φίλε μου pakara, δυστυχώς στα μασατζίδικα είμαι σχετικά αρχάριος. Κάποιος γνώστης όπως ο stofos θα μπορούσε ίσως να σε κατατοπίσει καλύτερα. Ωστόσο εμένα δύο συνάδελφοι που είναι ειδικοί στα μασατζίδικα μου είχαν πει προ ολίγου καιρού ότι αυτό στην Βούλγαρη είναι από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν, οπότε εγώ που δεν πάω και συχνά δεν το έψαξα πολύ παραπάνω το θέμα και βολεύτηκα με αυτό.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε μου pakara, δυστυχώς στα μασατζίδικα είμαι σχετικά αρχάριος. Κάποιος γνώστης όπως ο stofos θα μπορούσε ίσως να σε κατατοπίσει καλύτερα. Ωστόσο εμένα δύο συνάδελφοι που είναι ειδικοί στα μασατζίδικα μου είχαν πει προ ολίγου καιρού ότι αυτό στην Βούλγαρη είναι από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν, οπότε εγώ που δεν πάω και συχνά δεν το έψαξα πολύ παραπάνω το θέμα και βολεύτηκα με αυτό.
Απ ότι κατάλαβα ο στοφός πηγαίνει σε συγκεκριμένα μασ/κα που όπως λέει είναι πριβέ και δεν δείχνει διάθεση να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία.
Καμιά πιάτσα με μασατζίδικα δεν υπάρχει; :grin: :grin:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Απ ότι κατάλαβα ο στοφός πηγαίνει σε συγκεκριμένα μασ/κα που όπως λέει είναι πριβέ και δεν δείχνει διάθεση να δώσει κάποια παραπάνω πληροφορία.
Καμιά πιάτσα με μασατζίδικα δεν υπάρχει; :grin: :grin:

:2funny: έχεις βολευτεί με τις πιάτσες και θες μασατζίδικο σε πιάτσα, ε;
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, φίλε μου. Έχω βολευτεί με τα ραντεβού και τις οργανωμένες φάτσες και θέλω τα πράγματα που βρίσκεις τις πιάτσες σε μασατζίδικο... Ποιος θα μας βοηθήσει;
Ο stofos πάντως ανεξάρτητα με το που πηγαίνει, πιστεύω ότι είναι αρκετά ενημερωμένος για τα μασατζίδικα γενικά (ή αν όχι αυτός τότε κάποιος άλλος) για να σου κάνει μία συγκριτική αξιολόγηση των μασατζίδικων!  :)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: έχεις βολευτεί με τις πιάτσες και θες μασατζίδικο σε πιάτσα, ε;
Εγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα, φίλε μου. Έχω βολευτεί με τα ραντεβού και τις οργανωμένες φάτσες και θέλω τα πράγματα που βρίσκεις τις πιάτσες σε μασατζίδικο... Ποιος θα μας βοηθήσει;
Το ίδιο ακριβώς και εγώ.Η  πιάτσα είναι αναγκαίο κακό για να μπορείς να κανονίζεις μετά με ραντεβού. ΚΑι στα μασατζίδικα μάλλον πρέπει να ξοδέψουμε αρκετά 100€ προκειμένου να μάθουμε τι παίζει :headbang: :headbang:

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δικιο και στα 2.  Ηθελα να πω Λιλα και οχι Λιζα, και η Μασαγια ειχε φυγει, ξαναηρθε και ξαναεφυγε. Παντως στη Β.Ολγας που πηρα τηλεφωνο χτες για να ρωτησω ποια κοριτσια δουλευαν, δεν μου την αναφερανε.
Παρεπιπτοντως το Β.Ολγας ειναι μακραν καλυτερο απ ολα στο θεμα μασαζ. Εκει παω οταν θελω καλο μασαζ (και απλη εκτονωση). Οι κοπελες βεβαια ειναι πολυ μετριες ή και κατω του μετριου.
Και το "ελευθερο σωμα" μακραν καλυτερο στις γκομενες και στο σερβις

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6

Συμφωνώ 100 % με το φίλο stofos φυσικά και μας βλέπουν μόνο σαν euro ,σαν πελάτες δηλαδή απλά θα πρέπει να ήξεραν πως και ο πελάτης ιδίως όταν "καταθέτει" κι έχει σωστή συμπεριφορά ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ(ΣΧΕΔΟΝ)ΔΙΚΙΟ.
Από προσωπική πείρα σε μασατζίδικα και γενικότερα,όταν το πρόγραμμα μιας κοπέλας αλλάζςι προς το χειρότερο η το λιγότερο από πριν αυτό γίνεται σχεδόν πάντα για επιπλέον χρήματα. Όταν σε κρούση σας για παραπάνω δωράκι και παραπάνω φυσικά γούστα δεν υπάρξει ανταπόκριση το πιο πιθανόν είναι η κοπέλα να έχει βρει κάποιον πελάτη(παντρεμένο πάντα) ΧΟΡΗΓΟ. Όπότε τα εξτραδάκια της τα έχει από κει χωρίς πολύ κόπο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
είναι αστείο να περιμένετε επαγγελματική συμπεριφορά στη Θεσσαλονίκη...
μόνο το BODY FREE αξίζει,αλλά και εκεί έχει τα άβολα μασαζοκρεβάτια...άσε που ο άλλος σε βλέπει από την κάμερα...
όσο για τα υπόλοιπα,είναι για 1-2 φορές απελπισίας,εκτός από Β.Γεωργίου που δεν είναι ούτε για μία φορά...
όσο για Β.Όλγας,φραπέ μόνο και αυτό με ρούχα,από μέτριες κοπέλες έως μπάζα....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στην ιων Δραγουμη εκτός απο την ελενα εχει καμια αλλη;

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπερα !

Τα παρακατω εχουν σκοπο να δωσουν τροφη για προβληματισμο και οχι να αναφερθουν σε συγκεκριμενα προσωπα ή καταστασεις .

Οσο υπαρχει απαιτηση απο τον επαγγελματια για σωστη συμπεριφορα , αλλο τοσο πρεπει να υπαρχει απαιτηση για σωστη συμπεριφορα και εκ μερους του πελατη .  

Καταθετοντας την προσωπικη μου εμπειρια , θα ελεγα οτι εχω ενοχληθει απειρες φορες απο πελατες μου στις πιο ακαταλληλες ωρες , χωρις να υπαρχει σεβασμος σε ωρες κοινης ησυχιας , Κυριακες , γιορτες κτλ .

Τελος , ας μην ξεχναμε οτι σε καθε ιστορια υπαρχουν τουλαχιστον δυο πλευρες .

Τα λεμε .

Και μεχρι τοτε να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom