Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Συνάδελφοι και προς Θεού χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω, είμαι πάρα πολλά χρόνια στον "εικονικό" χώρο των μασάζ. Έχω πάει σε πάρα πολλά μαγαζιά και με αρκετές κοπέλλες. Έχω φάει αρκετές ¨φόλες¨ με πετσέτα, δηλ. δεν έπαιξε ούτε κάν εκτόνωση. Έχω φάει επίσης αρκετές ¨φόλες¨ από κάποιες κοπέλλες σε μασάζ, παίρνοντάς μου με ¨πουτανίστικο¨ τρόπο μπουρμπουάρ.

Μ'αρέσει η φάση του μασάζ, γιατί με ενδιαφέρει τόσο το καλό μασάζ, η παρέα-επικοινωνία-χημεία με την κοπέλλα που θα είμαι, αλλά φυσικά δεν λέω όχι και στην συνέχειά του, αλλιώς θα πηγαίναμε σε κανονικά μασάζ και όχι σε τέτοιου είδους μαγαζιά που το μασάζ δεν είναι επαγγελματικό όπως και να το κάνουμε.

Το γεγονός ότι πηγαίνω σε συγκεκριμένα μαγαζιά και κάνω αναφορές σε αυτά για την ενημέρωση των καλών εδώ συναδέλφων, σε σημείο που μπορεί ίσως και να παρεξηγηθώ, είναι ότι βάσει των δικών μου προτιμήσεων, προτιμώ να έχω κάποια πιο στάνταρ "στέκια" όπου αισθάνομαι πιο οικεία τόσο με τους υπεύθυνους όσο και με τις κοπέλλες.

Δεν μπορώ να ξαναμπαίνω στην διαδικασία να γυρνάω στα αρκετά μαγαζιά που υπάρχουν, παίρνοντας ρίσκο για το τι υπηρεσίες θα λάβω και σκορπώντας άσκοπα πολλές φορές χρήματα κατά τον τρόπο αυτό.

Βέβαια δεν σας κρύβω και γώ ότι με λύπη μου παρατηρώ πώς γενικά οι κοπέλλες κατά την πλειψηφία τους στα μαγαζιά είναι για αρκετό καιρό οι ίδιες, αλλά και ένα μεγάλο μέρος αυτών απλά μετακινείται από το ένα μαγαζί στο άλλο  >:(.

Sorry για το μεγάλο μήνυμα.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Συμφωνω με το φιλο stofos, απο αυτη τη σκοπια βλεπω και γω τον χωρο των μασαζ, παρολο που ακομη δεν καταφερα να επισκευτω καποιο μαγαζι, ελπιζω αυριο 'η μεθαυριο να "σπασω την παρθενια μου"!! Πιστευω οτι καπως ετσι πρεπει να βλεπει καποιος αυτους τους χωρους, αν εχει βεβαια την οικονομικη δυνατοτητα αλλα και την υπομονη στις στραβες! Στο κατω κατω απλα πραγματα ζηταμε, ενα μασαζ (καλο κανει), λιγο κουβεντουλα και χαλαρωση, αν και οσο προχωρησει.....καλοδεχουμενο φυσικα! Απλα πραγματα, για να περναμε καλα!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Συμφωνώ κι εγώ με filoxenoumeno και stofo στα θέματα που αναφέρετε. Όσο για το ζήτημα εξυπηρέτησης που αναφέρουνε, μου φαίνεται απ' ότι ακούω ότι οι ιδιοκτήτες των μασατζίδικων πρέπει να πάνε για μαθήματα μάρκετινγκ. Είναι ο πιο κυριλέ και οργανωμένος κλάδος αγοραίου έρωτα που υπάρχει στην Θεσσαλονίκη οπότε πρέπει και οι ιδιοκτήτες να δείξουν την απαραίτητη οργανωτικότητα για να πάνε και οι επιχειρήσεις τους μπροστά και να μείνουμε ικανοποιημένοι εμείς οι πελάτες. Αλληλένδετα είναι αυτά ρε παιδιά, καταλάβετέ το!
προεδρε θα διαφωνησω σε κατι. τα μασατζιδικα δεν ειναι μερος του αγοραιου ερωτα. μερικα "μπουρδελακια" με ταμπελα μασατζιδικου ναι αλλα γενικα οχι. αλλο μασαζ και αλλο σεξ.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Παρεπιπτοντως το Β.Ολγας ειναι μακραν καλυτερο απ ολα στο θεμα μασαζ. Εκει παω οταν θελω καλο μασαζ (και απλη εκτονωση). Οι κοπελες βεβαια ειναι πολυ μετριες ή και κατω του μετριου.
Και το "ελευθερο σωμα" μακραν καλυτερο στις γκομενες και στο σερβις
να συμπληρωσω οτι το συγκεκριμενο μαγαζει εχει και μακραν το καλυτερο αφρολουτρο...
για ενα ντουζακι στα γρηγορα

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οσο υπαρχει απαιτηση απο τον επαγγελματια για σωστη συμπεριφορα , αλλο τοσο πρεπει να υπαρχει απαιτηση για σωστη συμπεριφορα και εκ μερους του πελατη .  

Φιλε cena εχεις απολυτο δικαιο! Στην Ελλαδα που ζουμε, ειναι πολλοι που εχουν την ταση να μας κοροιδεψουν και να μας παρουν τα λεφτα, αλλα ακομη περισσοτεροι αυτοι που εχουν παρεξηγησει την εννοια ΠΕΛΑΤΗΣ και το κατα ποσο εχει παντα δικαιο και ειναι λογικος στις απαιτησεις του. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ειναι πραγματα που παντοτε εκτιμονται και αν οχι..... τα "κουβαδακια" μας και στην "επομενη παραλια"!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
προεδρε θα διαφωνησω σε κατι. τα μασατζιδικα δεν ειναι μερος του αγοραιου ερωτα. μερικα "μπουρδελακια" με ταμπελα μασατζιδικου ναι αλλα γενικα οχι. αλλο μασαζ και αλλο σεξ.

Σύμφωνοι ότι άλλο μασάζ και άλλο σεξ, εκλεκτέ συνάδελφέ, αλλά νομίζω ότι ειδικά τα μασατζίκα που προσφέρουν και έξτρα υπηρεσίες, έστω και φραπέ, μπορούμε να τα βάλουμε στην ευρύτερη κατηγορία του αγοραίου έρωτα, αφού συν τοις άλλοις έχουν το ίδιο κοινό με άλλες κατηγορίες αγοραίου έρωτα: εμάς δηλαδή!
Ωστόσο δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε για τους ορισμούς. Δεν είμαστε καθηγητές πανεπιστημίου. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία

Υ.Γ. μόλις βρω χρόνο θα σας μεταφέρω και μία αναλυτική κριτική για την σημερινή μου επίσκεψη

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
και ιδού η κριτική. Παρά τα όσα λέγαμε για αυτοσυγκράτηση αυτές τις μέρες των γιορτών, σήμερα με έπιασε μία έντονη επιθυμία να πάω για μασάζ, οπότε έκανα μία επίσκεψη στην Βούλγαρη.

Ήταν παρούσες οι: Βίκυ, Έφη, Μένια και Σίσσυ. Απ αυτές είχα δοκιμάσει μόνο Σίσσυ σχετικά πρόσφατα και Βίκυ πολύ παλιά (κι αυτή θα έφυγε και θα ξαναγύρισε λογικά). Η Σίσσυ ήταν απασχολημένη αλλά δεν πειράζει γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Ψηνόμουν για Βίκυ επειδή όταν την είχα δοκιμάσει ήμουν καινούργιος και μου είχε κάνει σκέτο μασάζ, οπότε το φουλ μου έμεινε απωθημένο, αλλά κατέληξα στην Μένια επειδή έχω μια προτίμηση στις ώριμες.

Ενημερωτικά, η Σίσσυ και η Βίκυ έχουν περιγραφεί ήδη αλλού στο παρόν τόπικ. Η Έφη είναι παχουλή και όχι ιδιαίτερα όμορφη και απορώ αν την έχουν για ρεζέρβα ή αν κάνει τρομερό μασάζ ή αν απευθύνεται σε συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ που προτιμά της παχουλές; Τις δοκιμάζει κανείς κάτι τέτοιες άραγε; (Πείτε, συνάδελφοι, μην ντρέπεστε)! Πολύ ωραία ήταν και η κοπέλα που με υποδέχτηκε, ξανθιά με γυαλάκια, αλλά δεν προσφερόταν για μασάζ και δεν την ρώτησα γιατί είχα ούτως ή άλλως πολλές επιλογές. Ξέρει κανείς αν κάνει κι αυτή μασάζ; Ίσως μόνο σε καλούς πελάτες; Τέλος η Μένια είναι milf κατάσταση. 40άρα+ αλλά ωραία γυναίκα. Φιλική και ευγενική. Ωστόσο τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή πάνω της, οπότε αν δεν είστε φαν των milf μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου. Είναι κι αυτή μάλλον για συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ.

Για να μπω στο ψητό, η Μένια όπως είπα ήταν φιλική και δεν βιαζόταν. Το μασάζ της ήταν αναζωογονητικό, αν και δεν μου φάνηκε και για ειδικευμένη μασέζ. Έκανε όμως πολύ καλή πίπα (με καπότα φυσικά) και προσωπικά μου έκανε πολύ κλικ στο φουλ πρόγραμμα, αλλά αυτά είναι και θέματα χημείας ως έναν βαθμό. Επαναλαμβάνω όμως, πιστεύω ότι αν δεν είστε λάτρεις των milf, λογικά θα προτιμήσετε κάτι πιο mainstream.

Γενικά μου άρεσε η ποικιλία προσωπικού στην Βούλγαρη, και με καίει η απορία του αν η κοπέλα της υποδοχής κάνει και μασάζ. Πάντως ρε παιδιά αυτό το 100άρικο πονάει όταν φεύγει. Νιώθεις ότι και γάμησες και σε γαμήσανε όμως (μεταφορικά ευτυχώς).

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
επαγγελματικη συμπεριφορα παιδια σχεδον πουθενα θεσσαλονικη παιδια!2λογια θα πω μονο τι καταλαβα περι διαφημισης καπιον εδω μεσα(ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ)πιστευω και απο παλαιοτερα post του οτι κανουν διαφημιση για να μας καλοπαρουν και στο φιναλε πετανε την λεξη ΦΟΥΛ.μαγκες ας μην τρωμε αλλο παραμυθη η λεξη ΦΟΥΛ=ΔΩΛΟΜΑ για να παμε σαν μα..κες στα μαγαζια τους.εκει που πεζει πραγματικα φουλ και το ξερουμε ολοι ειναι οι πρωσοπικη διαπιστωση του καθενος και οι ζωντανες μαρτυριες των κολιτων μας.τιποτε αλλο.MHN ΤΡΩΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΜΕ ΤΗΣ ΦΟΥΛ=ΔΩΛΟΜΑΤΟΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥΣ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
η μονη περιπτωση που δεν σε ποναει το 100αρικο ειναι οταν εχεις πετυχει "το αστερι"και δεν βλεπεις την ωρα να ξαναπας,σε ολες τις αλλες περιπτωσεις σιγουρα το κλαις το μαλλι που ξοδεψες.Παντως σε οτι εχει σχεση με συμπεριφορα πελατων,προσωπικα δεν μου εχει τυχει να δω καποιον να παρεκτρεπεται σε μασατζιδικο εν αντιθεσει με τους επισκεπτες οικων ανοχης που καποιες φορες ξεφευγουν.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εχει παει κανεις προσφατα στο (πρωην) DAY SPA?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
τη μενια την πηρα και εγω καποτε αλλα και την σισσυ και μια ακομα που δεν θυμαμε το ονομα τους.οσες φορες πηγα 3 η 4 με πουλισαν παραμυθη γνωστο....εμεις μονο μασαζ εδω και τιποτε αλλο!οσοι καθομαστε εδω και διαβαζουμε και γραφουμε ειμαστε μα..κες και αυτες εξυπνες!τη μενια την εχουν για ταργκετ ενστολους μαλλον τζονχουσαδα.αλλα αυτο το μασατζιδικο το εριξα κοκκινη καρτα.ποσες φορες ακομα να πηγαινα για φουλ?αλλα εγω με αλλα 2 ατομα μεταφερθικαμε σε prive μαγαζια αυτοι χασαν δεν εχασα εγω!και αν συνεχισουν με τετοιο ρυθμο θα μεινουν στον ασσο.δεν με εκαναν ουτε εκτωνοση γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μου?με περασαν για ενστολο?γαμο το facecontrol σας...
παιδια μην στελνετε p.m και με ζητατε τηλεφωνα απο prive και που αυτα δεν λεγονται.οτι μπορω να πω το λεω.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πραγματικά δε βρίσκω το λόγο να γράφει κάποιος ότι πηγα στο τάδε μαγαζί, είχε καλή περιποίηση, πέρασα καλά, αλλά δεν μπορείτε να πάτε γιατί δεν επιτρέπεται.
έχει καταντήσει λίγο κουραστικό

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
και ιδού η κριτική. Παρά τα όσα λέγαμε για αυτοσυγκράτηση αυτές τις μέρες των γιορτών, σήμερα με έπιασε μία έντονη επιθυμία να πάω για μασάζ, οπότε έκανα μία επίσκεψη στην Βούλγαρη.

Ήταν παρούσες οι: Βίκυ, Έφη, Μένια και Σίσσυ. Απ αυτές είχα δοκιμάσει μόνο Σίσσυ σχετικά πρόσφατα και Βίκυ πολύ παλιά (κι αυτή θα έφυγε και θα ξαναγύρισε λογικά). Η Σίσσυ ήταν απασχολημένη αλλά δεν πειράζει γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Ψηνόμουν για Βίκυ επειδή όταν την είχα δοκιμάσει ήμουν καινούργιος και μου είχε κάνει σκέτο μασάζ, οπότε το φουλ μου έμεινε απωθημένο, αλλά κατέληξα στην Μένια επειδή έχω μια προτίμηση στις ώριμες.

Ενημερωτικά, η Σίσσυ και η Βίκυ έχουν περιγραφεί ήδη αλλού στο παρόν τόπικ. Η Έφη είναι παχουλή και όχι ιδιαίτερα όμορφη και απορώ αν την έχουν για ρεζέρβα ή αν κάνει τρομερό μασάζ ή αν απευθύνεται σε συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ που προτιμά της παχουλές; Τις δοκιμάζει κανείς κάτι τέτοιες άραγε; (Πείτε, συνάδελφοι, μην ντρέπεστε)! Πολύ ωραία ήταν και η κοπέλα που με υποδέχτηκε, ξανθιά με γυαλάκια, αλλά δεν προσφερόταν για μασάζ και δεν την ρώτησα γιατί είχα ούτως ή άλλως πολλές επιλογές. Ξέρει κανείς αν κάνει κι αυτή μασάζ; Ίσως μόνο σε καλούς πελάτες; Τέλος η Μένια είναι milf κατάσταση. 40άρα+ αλλά ωραία γυναίκα. Φιλική και ευγενική. Ωστόσο τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανή πάνω της, οπότε αν δεν είστε φαν των milf μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου. Είναι κι αυτή μάλλον για συγκεκριμένο τάργκετ γκρουπ.

Για να μπω στο ψητό, η Μένια όπως είπα ήταν φιλική και δεν βιαζόταν. Το μασάζ της ήταν αναζωογονητικό, αν και δεν μου φάνηκε και για ειδικευμένη μασέζ. Έκανε όμως πολύ καλή πίπα (με καπότα φυσικά) και προσωπικά μου έκανε πολύ κλικ στο φουλ πρόγραμμα, αλλά αυτά είναι και θέματα χημείας ως έναν βαθμό. Επαναλαμβάνω όμως, πιστεύω ότι αν δεν είστε λάτρεις των milf, λογικά θα προτιμήσετε κάτι πιο mainstream.

Γενικά μου άρεσε η ποικιλία προσωπικού στην Βούλγαρη, και με καίει η απορία του αν η κοπέλα της υποδοχής κάνει και μασάζ. Πάντως ρε παιδιά αυτό το 100άρικο πονάει όταν φεύγει. Νιώθεις ότι και γάμησες και σε γαμήσανε όμως (μεταφορικά ευτυχώς).

ΕΥΓΕ
και σαφης και διευκρινηστικοττατος και ωραια περιγραφη.
Ειλικρινα ευχαριστω για την κριτικη σου

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
να απονεμηθεί στον πρόεδρο ενα (μ)πούλιτζερ  :grin: :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

δείγμα παραπλανητικής κριτικής...όλες οι κοπέλες μπάζα,και όντως είναι γιατί τις ξέρω,και η Μένια μπάζο...αλλά το μαγαζί πολύ καλό....
πως γίνεται αυτό?....δεν αξίζει αυτό το μαγαζί...πέταμα χρημάτων...πραγματικά ποτέ δεν άξιζε,ούτε στην Κηφησιά,ούτε Π.Συνδικα,ούτε αλλού όπου ήτανε αφού βολτάρει σε όλη τη Θεσσαλονίκη....

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
δείγμα παραπλανητικής κριτικής...όλες οι κοπέλες μπάζα,και όντως είναι γιατί τις ξέρω,και η Μένια μπάζο...αλλά το μαγαζί πολύ καλό....
πως γίνεται αυτό?....δεν αξίζει αυτό το μαγαζί...πέταμα χρημάτων...πραγματικά ποτέ δεν άξιζε,ούτε στην Κηφησιά,ούτε Π.Συνδικα,ούτε αλλού όπου ήτανε αφού βολτάρει σε όλη τη Θεσσαλονίκη....

γιατι παραπλανητικο ρε φιλε?
ειπε και τα καλα και τα κακα..... δεν προτεινε τιποτα, δεν εκθειασε τιποτα,
ειπε και οτι εκλαψε το κατοσταρικο, και ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του αν θελει να παει ή οχι....
Δεν ειναι δυνατον να γραφουμε κριτικες μονον αν αυτες ειναι διθυραμβικες και μονο για τελειες πιατσες και τελειες γκομενες, γιατι τοτε ειναι που θα χασουμε την αισθηση του μετρου...
Βεβαια θα μου πεις οτι εσυ εχεις βαλει τον πηχη πολυ ψηλοτερα, κι αν ειναι ετσι βοηθησε κι εμας να ανεβασουμε τον προσωπικο μας πηχη, για να εχει και νοημα αυτο που ολοι κανουμε και ζητουμε απο ενα τετοιο σαιτ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε φίλε,αν δεν ξέρεις και δεν έχεις πάει,θα πας τρέχοντας διαβάζοντας αυτό το ποστ...γράφει πως του άρεσε η ποικιλία του προσωπικού...η μένια είναι μπάζο και για ΜΙΛΦ ακόμα...πεσμένο στήθος,πολύ σπασμένη,όλα με προφυλακτικό και αρχίζει να ψευτοβογκάει κατά τη διάρκεια του μασαζ!!!έλεος...και για τις άλλες γράφτηκαν μάπα κριτικές,όχι μόνο από εμφάνιση που είναι μπάζα δηλαδή...
όσο για ποιότητα είπαμε,μόνο το BODY FREE αξίζει πραγματικά....οι άλλοι κοροιδεύουν τον κόσμο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
καλησπερα και χρονια πολλα στο φορουμ. σκεφτομαι να παω Θαλεια Λινα διδυμο 60ευρα, αξιζει? εχει παει κανεισ?

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ετσι φιλε wobasor.εχεις απολυτο δικαιο και ερχεσαι ισα στα λογια μου.αυτο κανουν στην τελικη ολοι τους κοροιδευουν τον κοσμο και αρπαζουν τα 50αρια γιαυτο ξυπνηστε!αλλα να ξερουν και το χωσουν καλα στο μυαλο τους τα αφεντικα αυτα που λες φιλε wobasor επισης και ο αλλος φιλος stofos eμεις οι απλοι πελατες τα λαμβανουμε παρα πολυ σοβαρα υποψη!οντος το μαγαζι κοβει βολτες εεεε....μονο αυτοι εχουν γυναικες και μουναρες κανενα αλλο!επιδι ριξαν και 5 φραγκα παραπανω για το μαγαζι και την διακοσμιση και με αυτα τα μπαζα που εχουν?αντε με την μασαγια κατι γινοταν αν και δεν την πιρα

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
αυτη τη στιγμη για οσους δε θελουν να πηδηξουν αλλα τους ενδιαφερει καλο μασαζ, φοβερος χωρος και ωραιες γυναικες ( μουναρες για σενα goystakia) η καλυτερη επιλογη ειναι το golden body spa. ειναι το πρωην day spa. νομιζα οτι εκλεισε γιατι δεν υπαρχει πλεον η τεραστια ταμπελα στο μπαλκονι. πηγα να δω και επιοικως εντυπωσιαστηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom