Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αυτη τη στιγμη για οσους δε θελουν να πηδηξουν αλλα τους ενδιαφερει καλο μασαζ, φοβερος χωρος και ωραιες γυναικες ( μουναρες για σενα goystakia) η καλυτερη επιλογη ειναι το golden body spa. ειναι το πρωην day spa. νομιζα οτι εκλεισε γιατι δεν υπαρχει πλεον η τεραστια ταμπελα στο μπαλκονι. πηγα να δω και επιοικως εντυπωσιαστηκα.

ουτε φραπες δεν παιζει? :think:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
τηλεφωνο δεν εχω. το πρωην day spa ειναι. Β. Ολγας 126

adamantidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
δε νομίζω να υπάρχει φραπέ....το έχει ο ίδιος με β.όλγας,και ήταν ξεκομμένο από την αρχή....

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω, αν δεν κανω λαθος εχει ξαναγραφτει και αλλου οτι κανουν καλο μασαζ.
μονο μασαζ;

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δε νομίζω να υπάρχει φραπέ....το έχει ο ίδιος με β.όλγας,και ήταν ξεκομμένο από την αρχή....
ρε φιλε για να το γραφω εγω που καποτε εκραξα καποιον που πηγαινε για το μωρο τη Μαρια (οπως ελεγε)και περιμενε κατι εκτος απο μασαζ, σημαινει οτι κατι εχει αλλαξει.μη περιμενει να πηδηξει κανεις ομως.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε φιλε για να το γραφω εγω που καποτε εκραξα καποιον που πηγαινε για το μωρο τη Μαρια (οπως ελεγε)και περιμενε κατι εκτος απο μασαζ, σημαινει οτι κατι εχει αλλαξει.μη περιμενει να πηδηξει κανεις ομως.
να υποθεσω οτι απο τη στιγμη που ειναι κατα βαση μασατζιδικο η προσβαση δεν θα ειναι δυσκολη.θα κανω μια αποπειρα συντομα μηπως δω απο κοντα αν "αλλαξε κατι"

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τη μενια την πηρα και εγω καποτε αλλα και την σισσυ και μια ακομα που δεν θυμαμε το ονομα τους.οσες φορες πηγα 3 η 4 με πουλισαν παραμυθη γνωστο....εμεις μονο μασαζ εδω και τιποτε αλλο!οσοι καθομαστε εδω και διαβαζουμε και γραφουμε ειμαστε μα..κες και αυτες εξυπνες!τη μενια την εχουν για ταργκετ ενστολους μαλλον τζονχουσαδα.αλλα αυτο το μασατζιδικο το εριξα κοκκινη καρτα.ποσες φορες ακομα να πηγαινα για φουλ?αλλα εγω με αλλα 2 ατομα μεταφερθικαμε σε prive μαγαζια αυτοι χασαν δεν εχασα εγω!και αν συνεχισουν με τετοιο ρυθμο θα μεινουν στον ασσο.δεν με εκαναν ουτε εκτωνοση γιατι δεν τους αρεσε η φατσα μου?με περασαν για ενστολο?γαμο το facecontrol σας...
παιδια μην στελνετε p.m και με ζητατε τηλεφωνα απο prive και που αυτα δεν λεγονται.οτι μπορω να πω το λεω.

Παιδιά, καθυστέρησα να απαντήσω γιατί ξεκίνησα πρόορες διακοπές για τις γιορτές αλλά μου πήγαν άθλια και προβλέπονται ακόμη χειρότερες.

Στο θέμα μας όμως, goustakia, όπως έχω ξαναπεί δεν είμαι εξπέρ στον χώρο του μασάζ αλλά με το μαγαζί της Βούλγαρη άλλα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν αλλά αυτό όχι. Θέλω να πω, δηλαδή, ότι δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο το να κάνεις φουλ εκεί.
1ον, εγώ χρειάστηκα μία επίσκεψη και στην δεύτερη έκανα φουλ κανονικά.
2ον, ένας συνάδελφος παλιότερα στο παρόν θρεντ που δοκίμαστε (δεν θυμάμαι ποιος, αλλά αν κάνετε τον κόπο να το ψάξετε θα δείτε) είπε μάλιστα ότι κατάφερε να τους πείσει ότι ξέρει έναν υπάρχοντα πελάτη και έκανε φουλ με την πρώτη φορά.
3ον, άλλοι συνάδελφοι που τους συνάντησα από κοντά και είχαν δοκιμάσει πολλά μασατζίδικα και είχαν σπαστεί με το γεγονός ότι κάποια μασατζίδικα  κοροϊδεύουν τον κόσμο με το να μην σου κάνουν φουλ ή να αργούν να κάνουν φουλ, παρόλα αυτά αυτό της Βούλγαρη το είχαν σε μεγάλη υπόληψη και το θεωρούσαν ως ένα από τα καλύτερα.
Οπότε, αν και επιφυλάσσομαι, όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω ότι μάλλον ήσουν άτυχος ή επεσες σε περίπτωση και γι αυτό δεν κατάφερες να κάνεις φουλ

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
2ον, ένας συνάδελφος παλιότερα στο παρόν θρεντ που δοκίμαστε (δεν θυμάμαι ποιος, αλλά αν κάνετε τον κόπο να το ψάξετε θα δείτε) είπε μάλιστα ότι κατάφερε να τους πείσει ότι ξέρει έναν υπάρχοντα πελάτη και έκανε φουλ με την πρώτη φορά.
το τι μπαρουφες τους ειπα δε λεγεται.
απο προεδρο σε εκανα πλασιε για να τους πεισω

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
δείγμα παραπλανητικής κριτικής...όλες οι κοπέλες μπάζα,και όντως είναι γιατί τις ξέρω,και η Μένια μπάζο...αλλά το μαγαζί πολύ καλό....
πως γίνεται αυτό?....δεν αξίζει αυτό το μαγαζί...πέταμα χρημάτων...πραγματικά ποτέ δεν άξιζε,ούτε στην Κηφησιά,ούτε Π.Συνδικα,ούτε αλλού όπου ήτανε αφού βολτάρει σε όλη τη Θεσσαλονίκη....

Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον dorian για τα καλά του λόγια.
Wobasor, πιστεύω ότι με αδικείς, φίλε, γιατί έχω διευκρινήσει πολλάκις, και εδώ γράφοντας στο θρεντ αλλά και σε όσους έχουν στείλει κατά καιρούς ΡΜ νομίζοντας ότι είμαι ψαγμένος φαν των μασατζίδικων και τα ξέρω όλα, ότι στην πραγματικότητα ξέρω μόνο αυτό της Βούλγαρη και έχω πάει λίγες φορές.

Γιατί; Γιατί απλά έτυχε να δοκιμάσω αυτό γιατί ψήθηκα παλιά που άκουσα για την Μασάγια, και επειδή δεν κάνω συχνά τέτοιες εξορμήσεις προτίμησα μία στο τόσο να πηγαίνω εκεί που με έμαθαν παρά σε κάποιο άλλο που πρέπει πάλι απ την αρχή να πάω κάποιες φορές μόνο για μασάζ μέχρι να μπορώ να κάνω φουλ. Συν ότι αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα καλύτερα, οπότε δεν θέλησα να ρισκάρω και να το ψάξω περισσότερο.

Οπότε έχω ξεκαθαρίσει ότι ούτε γνώστης του χώρου είμαι, ούτε σε άλλο μαγαζί έχω πάει για να κάνω σύγκριση. Δεν έχω μετοχές στην Βούλγαρη για να το διαφημίζω, απλά εξηγώ ότι εμένα προσεκτικά, σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές που έχουμε στην Θεσσαλονίκη για να ικανοποιήσουμε τις ορμές μας, το συγκεκριμένο μαγαζί με καλύπτει, ή έστω δεν έχω βρει άλλη καλύτερη λύση.

Συγκεκριμένα για την κριτική μου, για την ποικιλία προσωπικού μου άρεσε το ότι είχε 4 κοπέλες διαθέσιμες ταυτόχρονα. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά μου αρέσει να έχω επιλογές, και 4 επιλογές μου φαίνονται μία χαρά. Για την Μένια διευκρίνισα επίσης 2 ή 3 φορές στην κριτική μου ότι είναι milf και ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ επάνω της τα σημάδια του χρόνου, και ακόμη προειδοποίησα ρητά ότι αν δεν είστε απ τους τύπους που θέλετε οπωσδήποτε να πάτε με milf τότε θα προτιμήσετε κάτι άλλο. Όσο για τις άλλες κοπέλες που είδα, διευκρίνησα ότι η Έφη δεν μου άρεσε. Η Σίσσυ και η Βίκυ πάντως είναι αρκετά καλές, ειδικά αν έχεις συνηθήσει να δοκιμάζεις αγγελίες από εφημερίδες και να σου έρχονται κάτι τρίμπαζα και τετράμπαζα!

Οπότε μετά από όλες αυτές τις διευκρινήσεις, το συμπέρασμα είναι ότι δεν νομίζω πως μπορεί να πει κανείς παραπλανητική την κριτική μου. Έχω προειδοποιήσει για πολλά πράγματα, και ένας προσεκτικός και σκεπτόμενος συνάδελφος όπως ο dorian π.χ. πιστεύω ότι μπορεί να τα δει και να τα αξιολογήσει. Αν κάποιος είναι τόσο λιγούρης που μετά τις όλες προειδοποιήσεις μου φύγει καρφωτός περιμένοντας να γαμήσει τις σωσίες της Παπαρίζου ή της Βανδή και μετά ξενερώσει τότε νομίζω ότι δεν θα του φταίει η κριτική μου, έτσι;

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
το τι μπαρουφες τους ειπα δε λεγεται.
απο προεδρο σε εκανα πλασιε για να τους πεισω

α ναι, εσύ ήσουνα ρε πάκαρα!!! Είδες, και ο παππάς λειτούργησε μια χαρά!!! Οπότε δεν καταλαβαίνω πώς ο φίλος γουστάκιας έφαγε τόσα πιστόλια μετά από τόσες επισκέψεις... Όχι ότι τον αδικώ, κι εγώ στην θέση του έτσι θα αντιδρούσα και χειρότερα. Απορώ και προβληματίζομαι...!  :huh:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α ναι, εσύ ήσουνα ρε πάκαρα!!! Είδες, και ο παππάς λειτούργησε μια χαρά!!! Οπότε δεν καταλαβαίνω πώς ο φίλος γουστάκιας έφαγε τόσα πιστόλια μετά από τόσες επισκέψεις... Όχι ότι τον αδικώ, κι εγώ στην θέση του έτσι θα αντιδρούσα και χειρότερα. Απορώ και προβληματίζομαι...!  :huh:
αν και ηταν η πρωτη μου εμπειρια (σιγα σιγα τις εμπλουτιζω)λιγο  παππας λιγο οι πληροφοριες απο το σαιτ θα ελεγα οτι δε δυσκολευτηκα καθολου, το αντιθετο.
ή ειναι πολυ ατυχος ο φιλος ή η συμπεριφορα-εμφανιση του δημιουργει υποψιες , σε καθε περιπτωση ειναι περιεργο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
εγω εχω παει σε μαγαζι που λειτουργει αυστηρα πριβε και το επαιξα ο γνωστος του γνωστου ( ο παπας του παπα δηλαδη) και εγινα πελατης...
παντως κακα τα ψεμματα, υπαρχει μια λογικη που δεν κανουν τα παντα σε ολους απο την πρωτη φορα. μην ξεχνατε και οι μπατσοι σαν πελατες πανε ...

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
επειδη καποιος μου το ζητησε σε pm και επειδη δεν ειναι μυστικο, οι τιμες για το μαγαζι που ανεφερα πιο πανω ειναι 70 ευρω με 3 σταδια.
1.τζακουζι και μασαζ στο κεφαλι
2.θερμαινομενη πολυθρωνα ψηφιδας και μασαζ στα ποδια
3.μασαζ στο σωμα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγω εχω παει σε μαγαζι που λειτουργει αυστηρα πριβε και το επαιξα ο γνωστος του γνωστου ( ο παπας του παπα δηλαδη) και εγινα πελατης...
παντως κακα τα ψεμματα, υπαρχει μια λογικη που δεν κανουν τα παντα σε ολους απο την πρωτη φορα. μην ξεχνατε και οι μπατσοι σαν πελατες πανε ...
δηλαδη οι αστυνομικοι πριν κανουν συλληψεις καλοπερνανε πρωτα μερικες φορες. :headbang: :headbang:
και τον λογαριασμο ποιος τον πληρωνει; τυχερα του επαγγελματος

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δηλαδη οι αστυνομικοι πριν κανουν συλληψεις καλοπερνανε πρωτα μερικες φορες. :headbang: :headbang:
και τον λογαριασμο ποιος τον πληρωνει; τυχερα του επαγγελματος
απαγορευεται να πηδηξουν αλλα στο παρα 1 αποκαλυπτονται. μαλλον ατυχοι ειναι. πανω στο κοκο τους κοβουν

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο τύπος είχε κάνει έναν πολυτελέστατο χωρο τύπου Πρίνου,Bodyline κλπ....είχε και πριβέ πισίνα την οποία μπορούσες να κλείσεις για σένα ή για ζευγαράκι κλπ...όταν λέω πισίνα εννοώ που κάνει και υδρομασάζ...τώρα αν άλλαξε το τροπάριο δεν το ξέρω...από τη μια χωρίς φραπέ ποιος να πάει,αλλά από την άλλη πολλά μαγαζιά δουλεύουν χωρίς έξτρα....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ο τύπος είχε κάνει έναν πολυτελέστατο χωρο τύπου Πρίνου,Bodyline κλπ....είχε και πριβέ πισίνα την οποία μπορούσες να κλείσεις για σένα ή για ζευγαράκι κλπ...όταν λέω πισίνα εννοώ που κάνει και υδρομασάζ...τώρα αν άλλαξε το τροπάριο δεν το ξέρω...από τη μια χωρίς φραπέ ποιος να πάει,αλλά από την άλλη πολλά μαγαζιά δουλεύουν χωρίς έξτρα....
ρε φιλε διαβασε πιο πανω τι γραφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom