δείγμα παραπλανητικής κριτικής...όλες οι κοπέλες μπάζα,και όντως είναι γιατί τις ξέρω,και η Μένια μπάζο...αλλά το μαγαζί πολύ καλό....
πως γίνεται αυτό?....δεν αξίζει αυτό το μαγαζί...πέταμα χρημάτων...πραγματικά ποτέ δεν άξιζε,ούτε στην Κηφησιά,ούτε Π.Συνδικα,ούτε αλλού όπου ήτανε αφού βολτάρει σε όλη τη Θεσσαλονίκη....
Κατ' αρχάς να ευχαριστήσω τον dorian για τα καλά του λόγια.
Wobasor, πιστεύω ότι με αδικείς, φίλε, γιατί έχω διευκρινήσει πολλάκις, και εδώ γράφοντας στο θρεντ αλλά και σε όσους έχουν στείλει κατά καιρούς ΡΜ νομίζοντας ότι είμαι ψαγμένος φαν των μασατζίδικων και τα ξέρω όλα, ότι στην πραγματικότητα ξέρω μόνο αυτό της Βούλγαρη και έχω πάει λίγες φορές.
Γιατί; Γιατί απλά έτυχε να δοκιμάσω αυτό γιατί ψήθηκα παλιά που άκουσα για την Μασάγια, και επειδή δεν κάνω συχνά τέτοιες εξορμήσεις προτίμησα μία στο τόσο να πηγαίνω εκεί που με έμαθαν παρά σε κάποιο άλλο που πρέπει πάλι απ την αρχή να πάω κάποιες φορές μόνο για μασάζ μέχρι να μπορώ να κάνω φουλ. Συν ότι αρκετοί φίλοι μου είπαν ότι ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο μαγαζί είναι από τα καλύτερα, οπότε δεν θέλησα να ρισκάρω και να το ψάξω περισσότερο.
Οπότε έχω ξεκαθαρίσει ότι ούτε γνώστης του χώρου είμαι, ούτε σε άλλο μαγαζί έχω πάει για να κάνω σύγκριση. Δεν έχω μετοχές στην Βούλγαρη για να το διαφημίζω, απλά εξηγώ ότι εμένα προσεκτικά, σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές που έχουμε στην Θεσσαλονίκη για να ικανοποιήσουμε τις ορμές μας, το συγκεκριμένο μαγαζί με καλύπτει, ή έστω δεν έχω βρει άλλη καλύτερη λύση.
Συγκεκριμένα για την κριτική μου, για την ποικιλία προσωπικού μου άρεσε το ότι είχε 4 κοπέλες διαθέσιμες ταυτόχρονα. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά μου αρέσει να έχω επιλογές, και 4 επιλογές μου φαίνονται μία χαρά. Για την Μένια διευκρίνισα επίσης 2 ή 3 φορές στην κριτική μου ότι είναι milf και ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ επάνω της τα σημάδια του χρόνου, και ακόμη προειδοποίησα ρητά ότι αν δεν είστε απ τους τύπους που θέλετε οπωσδήποτε να πάτε με milf τότε θα προτιμήσετε κάτι άλλο. Όσο για τις άλλες κοπέλες που είδα, διευκρίνησα ότι η Έφη δεν μου άρεσε. Η Σίσσυ και η Βίκυ πάντως είναι αρκετά καλές, ειδικά αν έχεις συνηθήσει να δοκιμάζεις αγγελίες από εφημερίδες και να σου έρχονται κάτι τρίμπαζα και τετράμπαζα!
Οπότε μετά από όλες αυτές τις διευκρινήσεις, το συμπέρασμα είναι ότι δεν νομίζω πως μπορεί να πει κανείς παραπλανητική την κριτική μου. Έχω προειδοποιήσει για πολλά πράγματα, και ένας προσεκτικός και σκεπτόμενος συνάδελφος όπως ο dorian π.χ. πιστεύω ότι μπορεί να τα δει και να τα αξιολογήσει. Αν κάποιος είναι τόσο λιγούρης που μετά τις όλες προειδοποιήσεις μου φύγει καρφωτός περιμένοντας να γαμήσει τις σωσίες της Παπαρίζου ή της Βανδή και μετά ξενερώσει τότε νομίζω ότι δεν θα του φταίει η κριτική μου, έτσι;