εκφραστικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο βαρδαρι ενω εκανα 3 φορες φουλ(το καλο που λεει και η -----)τωρα λεει οτι τελος αυτα ετσι ειναι ρε παιδες
εγω το ειχα αναφερει τοτε για τις καμερες και για πρωτη φορα θα σας πω πως το εμαθα. καποια στιγμη ενω ακομα δουλευε στη Συνδικα με πηρε τηλεφωνο η Εβιτα και μου ειπε να μην παω στο καινουριο μαγαζι τους γιατι ο παππους ( το αφεντικο) ειχε βαλει καμερες σε ολα τα δωματια. μετα απο λιγες μερες γιαυτο το λογο εφυγαν οι περισσοτερες γυναικες.δεν επιμιναμε και τρελα.εξαλου αλλου ηθελα τρελα φουλ μπορουσα να παιξω και ι.δραγουμη αλλα δεν γουσταρα,ειμουνα κακοδιαθετος εγω μαλλον ολα με πειραζαν με ειπε η γκομενα να με παρει πιπα αλλα παλι δεν γουσταρα.
οσο για της καμερες...καλα λες φιλοξενουμενε και εις γνωση μας ολοι εδω μεσα το περασαμε στο ντου-κου!αλλα οταν πιγα εκει ψαχτικα αρκετα γιαυτο το θεμα με της καμερες αλλα τιποτε δεν μου φανικε υποπτο να εχει.υπαρχουν μαγαζια που εχουν ομως καμερες αλλα πρεπει να πονιρευομαστε και λιγο σε αυτο το θεμα των καμερον
οπως εχω ξαναπει, εχει ο καιρος γυρισματα. η παρασκευοπουλου πηγε στο Βαρδαρη και προσπαθουν να πεισουν τους πελατες τους οτι δεν κανουν αυτα που εκαναν.στο βαρδαρι ενω εκανα 3 φορες φουλ(το καλο που λεει και η -----)τωρα λεει οτι τελος αυτα ετσι ειναι ρε παιδες
ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ.ουτε εμενα με πειραζη αν μας εχουν για να επιτηρουν το πρωσοπικο αλλα και αν μας εχουν για πρωσοπικη χρηση να τραβανε μα..κια τα αφεντικα ουτε αυτο.το μας βγαζει στο ιντερνετ ας κριψει της φατσες.αλλα αν σπασει μια φορα ο διαλος το ποδαρι και της βρει κανενας ενστολος η στο ιντερνετ αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του και το δηλωσει το υλικο και των χωρο,μετα δεν τους φτανει ουτε το συμπαν να κρυφτουν.και καλο θα κανουν αν εχουν καμερες να της ξυλοσουν για δικο τους καλοΠάντως το θέμα με τον γουστάκια το κουράσαμε. Είμαι πεπεισμένος πάντως ότι είναι υπερβολικά άτυχος ο φίλος και θα τους καρφώθηκε η ιδέα ότι είναι μπάτσος. Και να έκανε κάτι λάθος δεν μπορεί πια μετά από 4 επισκέψεις να μην του κάνουν πριβέ!
Όσο για τις κάμερες, φιλοξενούμενε, εγώ είχα ακούσει ότι τις έχουν απλά για να επιτηρούν το προσωπικό κλπ. Εσύ λες δλδ ότι μας βγάζουνε στο ίντερνετ; Ακόμη κι αυτό να ισχύει εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε και ιδιαίτερα, απλά θα τους ζητούσα πνευματικά δικαιώματα μετά
ρε παιδια δεν ειπα τιποτα για τον goystakia. παντως να ξερετε οτι ο πελατης ποτε δεν εχει ευθυνη εκτος αν η γυναικα ειναι ανηλικη η εκδιδεται παρα τη θεληση της. προεδρε πολυ ανετο σε βρισκω με τις καμερες. τι εννοεις ομως "για να ελεγχουν το προσωπικο"???ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ.ουτε εμενα με πειραζη αν μας εχουν για να επιτηρουν το πρωσοπικο αλλα και αν μας εχουν για πρωσοπικη χρηση να τραβανε μα..κια τα αφεντικα ουτε αυτο.το μας βγαζει στο ιντερνετ ας κριψει της φατσες.αλλα αν σπασει μια φορα ο διαλος το ποδαρι και της βρει κανενας ενστολος η στο ιντερνετ αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του και το δηλωσει το υλικο και των χωρο,μετα δεν τους φτανει ουτε το συμπαν να κρυφτουν.και καλο θα κανουν αν εχουν καμερες να της ξυλοσουν για δικο τους καλο
ρε παιδια δεν ειπα τιποτα για τον goystakia. παντως να ξερετε οτι ο πελατης ποτε δεν εχει ευθυνη εκτος αν η γυναικα ειναι ανηλικη η εκδιδεται παρα τη θεληση της. προεδρε πολυ ανετο σε βρισκω με τις καμερες. τι εννοεις ομως "για να ελεγχουν το προσωπικο"???
βλεπουν ποια πηδιεται καλυτερα και την ανακυρησσουν υπαλληλο του μηνα???!!!!!
Κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ όταν μου το είπανε...
Σεβασμός στα κορίτσια ;)...τις πουτανες...
Ξέρω ξέρω...αλλωστε ξερεις τι λεν στο στρατο...
Μιλας για Ι.Δραγούμη συνάδελφε?Ξέρω ξέρω...
Και τώρα μια ερώτηση για λίγους: Τελικά η μικρή είναι κόρη της μεγάλης ή οχι;
Γενικά και αόριστα μιλάω...Μιλας για Ι.Δραγούμη συνάδελφε?
Σόρρυ τότε,κατάλαβα λάθοςΓενικά και αόριστα μιλάω...
Υ.Γ. Εχεις pm
Ποίοι;
Δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς, συνάδελφε, ένας-δύο συνάδελφοι στο παρόν θρεντ μου το έγραψαν ότι "έχει κάμερες για να ελέγχουν το προσωπικό. Αν θες τσέκαρε τις προηγούμενες σελίδες
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ o filoxenoymenos ειναι οκ απεναντι μου,λυθικαν οι παρεξηγησεις και ουτε εχουμε τιποτε μεταξη μας.για μασατζιδικα μιλαμε,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ?.και αυτο που ειπα 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΠ' ειπα στον τζον χουσαδα για να αλαξουμε θεμα γιατι το κουρασαμε με αυτο το μαγαζι(βουλγαρη)ρε παιδια δεν ειπα τιποτα για τον goystakia. παντως να ξερετε οτι ο πελατης ποτε δεν εχει ευθυνη εκτος αν η γυναικα ειναι ανηλικη η εκδιδεται παρα τη θεληση της. προεδρε πολυ ανετο σε βρισκω με τις καμερες. τι εννοεις ομως "για να ελεγχουν το προσωπικο"???
βλεπουν ποια πηδιεται καλυτερα και την ανακυρησσουν υπαλληλο του μηνα???!!!!!