Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο βαρδαρι ενω εκανα 3 φορες φουλ(το καλο που λεει και η -----)τωρα λεει οτι τελος αυτα ετσι ειναι ρε παιδες

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
δεν επιμιναμε και τρελα.εξαλου αλλου ηθελα τρελα φουλ μπορουσα να παιξω και ι.δραγουμη αλλα δεν γουσταρα,ειμουνα κακοδιαθετος εγω μαλλον ολα με πειραζαν με ειπε η γκομενα να με παρει πιπα αλλα παλι δεν γουσταρα.
οσο για της καμερες...καλα λες φιλοξενουμενε και εις γνωση μας ολοι εδω μεσα το περασαμε στο ντου-κου!αλλα οταν πιγα εκει ψαχτικα αρκετα γιαυτο το θεμα με της καμερες αλλα τιποτε δεν μου φανικε υποπτο να εχει.υπαρχουν μαγαζια που εχουν ομως καμερες αλλα πρεπει να πονιρευομαστε και λιγο σε αυτο το θεμα των καμερον
εγω το ειχα αναφερει τοτε για τις καμερες και για πρωτη φορα θα σας πω πως το εμαθα. καποια στιγμη ενω ακομα δουλευε στη Συνδικα με πηρε τηλεφωνο η Εβιτα και μου ειπε να μην παω στο καινουριο μαγαζι τους γιατι ο παππους ( το αφεντικο) ειχε βαλει καμερες σε ολα τα δωματια. μετα απο λιγες μερες γιαυτο το λογο εφυγαν οι περισσοτερες γυναικες.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
στο βαρδαρι ενω εκανα 3 φορες φουλ(το καλο που λεει και η -----)τωρα λεει οτι τελος αυτα ετσι ειναι ρε παιδες
οπως εχω ξαναπει, εχει ο καιρος γυρισματα. η παρασκευοπουλου πηγε στο Βαρδαρη και προσπαθουν να πεισουν τους πελατες τους οτι δεν κανουν αυτα που εκαναν.
φιλε εσυ εισαι ο πελατης. οπου παιζουν με τη νοημοσυνη σου απλα ριχνεις μια μαυρη πετρα πισω σου...

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Πάντως το θέμα με τον γουστάκια το κουράσαμε. Είμαι πεπεισμένος πάντως ότι είναι υπερβολικά άτυχος ο φίλος και θα τους καρφώθηκε η ιδέα ότι είναι μπάτσος. Και να έκανε κάτι λάθος δεν μπορεί πια μετά από 4 επισκέψεις να μην του κάνουν πριβέ!

Όσο για τις κάμερες, φιλοξενούμενε, εγώ είχα ακούσει ότι τις έχουν απλά για να επιτηρούν το προσωπικό κλπ. Εσύ λες δλδ ότι μας βγάζουνε στο ίντερνετ; Ακόμη κι αυτό να ισχύει εμένα προσωπικά δεν θα με πείραζε και ιδιαίτερα, απλά θα τους ζητούσα πνευματικά δικαιώματα μετά  :dancing:
ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ.ουτε εμενα με πειραζη αν μας εχουν για να επιτηρουν το πρωσοπικο αλλα και αν μας εχουν για πρωσοπικη χρηση να τραβανε μα..κια τα αφεντικα ουτε αυτο.το μας βγαζει στο ιντερνετ ας κριψει της φατσες.αλλα αν σπασει μια φορα ο διαλος το ποδαρι και της βρει κανενας ενστολος η στο ιντερνετ αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του και το δηλωσει το υλικο και των χωρο,μετα δεν τους φτανει ουτε το συμπαν να κρυφτουν.και καλο θα κανουν αν εχουν καμερες να της ξυλοσουν για δικο τους καλο

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ.ουτε εμενα με πειραζη αν μας εχουν για να επιτηρουν το πρωσοπικο αλλα και αν μας εχουν για πρωσοπικη χρηση να τραβανε μα..κια τα αφεντικα ουτε αυτο.το μας βγαζει στο ιντερνετ ας κριψει της φατσες.αλλα αν σπασει μια φορα ο διαλος το ποδαρι και της βρει κανενας ενστολος η στο ιντερνετ αναγνωρισει κανεις τον εαυτο του και το δηλωσει το υλικο και των χωρο,μετα δεν τους φτανει ουτε το συμπαν να κρυφτουν.και καλο θα κανουν αν εχουν καμερες να της ξυλοσουν για δικο τους καλο
ρε παιδια δεν ειπα τιποτα για τον goystakia. παντως να ξερετε οτι ο πελατης ποτε δεν εχει ευθυνη εκτος αν η γυναικα ειναι ανηλικη η εκδιδεται παρα τη θεληση της. προεδρε πολυ ανετο σε βρισκω με τις καμερες. τι εννοεις ομως "για να ελεγχουν το προσωπικο"???
βλεπουν ποια πηδιεται καλυτερα και την ανακυρησσουν υπαλληλο του μηνα???!!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια δεν ειπα τιποτα για τον goystakia. παντως να ξερετε οτι ο πελατης ποτε δεν εχει ευθυνη εκτος αν η γυναικα ειναι ανηλικη η εκδιδεται παρα τη θεληση της. προεδρε πολυ ανετο σε βρισκω με τις καμερες. τι εννοεις ομως "για να ελεγχουν το προσωπικο"???

Μάλλον για να βλέπουν αν η άλλη όντως κάνει μόνο μασάζ στον πελάτη και όχι ότι του κάνει φουλ, λέει ότι του κάνει μόνο μασάζ και καβατζώνει η ίδια τα 50 ευρώ της διαφοράς ανάμεσα στις δύο υπηρεσίες. Κάτι τέτοιο κατάλαβα εγώ όταν μου το είπανε...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αυτο ειναι που λεει ο Woo,μια.δυο,τρεις τις ψιλιαστηκαν τις πουτανες και τωρα τις κατασκοπευουν.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μιλησα για αυτες που το λεν το ποιημα,οχι για ολες τις μασατζουδες.Σεβασμος υπαρχει για ολες(και για τις πουτανες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αλλωστε ξερεις τι λεν στο στρατο...

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6

Δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς, συνάδελφε, ένας-δύο συνάδελφοι στο παρόν θρεντ μου το έγραψαν ότι "έχει κάμερες για να ελέγχουν το προσωπικό. Αν θες τσέκαρε τις προηγούμενες σελίδες

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς, συνάδελφε, ένας-δύο συνάδελφοι στο παρόν θρεντ μου το έγραψαν ότι "έχει κάμερες για να ελέγχουν το προσωπικό. Αν θες τσέκαρε τις προηγούμενες σελίδες

Οκ, αυτό το είχα διαβάσει, νόμιζα οτι σου το είχε πει προφορικά κάποιος από μαγαζί...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γεια χαρα..... στην νανσυ κασσανδρου πηγε κανενας;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Δεν εχει τιποτε παραπανω απο αισθησιακο μασαζ γυρω απο το πεος και αν θες τραβας μαλ...ια μονος σου,αισχος πραγματα δηλαδη,ουτε αγγιζεις,σου δινουν να διαβασεις και το δεκαλογο του μαγαζιου(ολο μη και μη).Εγω εφυγα οπως πηγα,αν στους πιο τακτικους παρεχονται εξτρα,δε γνωριζω.

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ o filoxenoymenos ειναι οκ απεναντι μου,λυθικαν οι παρεξηγησεις και ουτε εχουμε τιποτε μεταξη μας.για μασατζιδικα μιλαμε,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ?.και αυτο που ειπα 'ΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΠ' ειπα στον τζον χουσαδα για να αλαξουμε θεμα γιατι το κουρασαμε με αυτο το μαγαζι(βουλγαρη)
Για της καμερες παιδια συγουρα ειναι και αλλα μαγαζια αλλα καλητερα να μην τα πουμε εδω.τα αφενικα γνωριζουν και επαναλμβανω ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom