Καλησπερα, εγω ειχα επισκευτει την εν λογω κυρια πριν απο 2 χρονια περιπου. Προσωπικα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την εμπειρια, δεν ειναι ο τυπος μου, πολυ πλαστικη με καποια σημαδια γηρανσης (κυτταριτιδα). Κατα τα αλλα ομως δοτικη και καυλιαρα. Μασαζ μην περιμενεις, μονο χαιδεμα του 5λεπτου. Απο αποψη επικοινωνιας ιδιαιτερη περιπτωση, γενικα ηταν λιγο περιεργη η φαση με τις υπολοιπες πελατισσες στο μαγαζι που φευγανε, ειχε και καποια αναμονη ενω ηρθα στην ωρα μου... Εμενα δεν με ενεπνευσε η κατασταση, κοιταξα να τελειωνω να φευγω αλλα προφανως υπαρχουν συναδελφοι που τους αρεσει η φαση. Τα συμπερασματα δικα σου. Τιμες 50 φραπες, 60 καλαμακι, 80 φουλ (απο οτι καταλαβα μπορεις να δουλεψεις και την πισω οδο στην τιμη)Να πω και εγω οτι εχω να παω 3 μηνες σε μασατζιδηκο εκτος απο την Στεφανια που πηγα πριν 1 μηνα αλλα αυτη ειναι αλλη περιπτωση....σκεφτομαι ομως να παω στην Ευα τζαμπο και αν μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει ο κοπος και τα λεφτα που θα δωσο...Ευχαριστω εκ τον προτερον για οποια βοηθεια μπορειται να δωσετε
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).