Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Astatoss

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Να πω και εγω οτι εχω να παω 3 μηνες σε μασατζιδηκο εκτος απο την Στεφανια που πηγα πριν 1 μηνα αλλα αυτη ειναι αλλη περιπτωση....σκεφτομαι ομως να παω στην Ευα τζαμπο και αν μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει ο κοπος και τα λεφτα που θα δωσο...Ευχαριστω εκ τον προτερον για οποια βοηθεια μπορειται να δωσετε
Καλησπερα, εγω ειχα επισκευτει την εν λογω κυρια πριν απο 2 χρονια περιπου. Προσωπικα δεν εμεινα ευχαριστημενος απο την εμπειρια, δεν ειναι ο τυπος μου, πολυ πλαστικη με καποια σημαδια γηρανσης (κυτταριτιδα). Κατα τα αλλα ομως δοτικη και καυλιαρα. Μασαζ μην περιμενεις, μονο χαιδεμα του 5λεπτου. Απο αποψη επικοινωνιας ιδιαιτερη περιπτωση, γενικα ηταν λιγο περιεργη η φαση με τις υπολοιπες πελατισσες στο μαγαζι που φευγανε, ειχε και καποια αναμονη ενω ηρθα στην ωρα μου... Εμενα δεν με ενεπνευσε η κατασταση, κοιταξα να τελειωνω να φευγω αλλα προφανως υπαρχουν συναδελφοι που τους αρεσει η φαση. Τα συμπερασματα δικα σου. Τιμες 50 φραπες, 60 καλαμακι, 80 φουλ (απο οτι καταλαβα μπορεις να δουλεψεις και την πισω οδο στην τιμη)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πώς είναι η Ζωή εμφανισιακά θύμισε μου
Ομορφούλα, κιλά παραπάνω αλλά τα δίνει όλα. Το μόνο αρνητικό είναι αυτό που έχει αναφερθεί, ακολουθεί την πολιτική του μαγαζιού και χρεώνει +20 για να δεις και να πιάσεις στήθος

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Είναι στον Εύοσμο. Η βενζίνη που θα χρησιμοποιηθεί για να πας εκεί. Δεν την μετράς στο συνολικό κόστος?
Πρώτον, εγώ απλά ρώτησα αν οι νέες κοπέλες αξίζουν . Δεύτερον, πού ξερει πού μενει ο καθένας; Μπορεί να τον βολεύει δυτικά

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.474
Πόντοι
7.095
Εύα Τζάμπο δεν έχει κυτταρίτιδα...αφού είναι πετσί και κοκκαλο

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Εύα Τζάμπο δεν έχει κυτταρίτιδα...αφού είναι πετσί και κοκκαλο
Κοίτα όσο και να θέλει να μας ξεπεταξει, έχει σωματαρα για την ηλικία της.
Βέβαια είναι όλο "μην πιέζεις εδώ , όχι σφαλιάρες στον κωλο κτλ".
Αλλά έχει σώμα 20αρας.

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Πέρασμα από Βάνα και για το μασάζ επιλέχθηκε η Δόμνα 1,70υψος πολύ χοντρή η κολάρα τής βιζι μικρό μελαχρινή στα τού μασάζ πολύ χάδι και επάλειψη με λάδι για κανένα 20 αλεπτο γύρισμα τά έβγαλε όλα εκτός από το στριγκακι της καλή θά έλεγα εκτόνωση αλλά δεν είναι καθόλου δοτική θά έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση διάθεση πολύ άντε τελείωνε δεν θα ξανά προτημηθη το έπαιξε και λίγο αγριάδα το θέμα μάλλον για να την φοβηθούμε είχε και άλλες 4 κοπέλες στο σαλόνι ίσως προτημηθη κάποια άλλη στην επόμενη συνάντηση

Πέρασμα από Βάνα και για το μασάζ επιλέχθηκε η Δόμνα 1,70υψος πολύ χοντρή η κολάρα τής βιζι μικρό μελαχρινή στα τού μασάζ πολύ χάδι και επάλειψη με λάδι για κανένα 20 αλεπτο γύρισμα τά έβγαλε όλα εκτός από το στριγκακι της καλή θά έλεγα εκτόνωση αλλά δεν είναι καθόλου δοτική θά έλεγα ότι είναι πολύ δύσκολη περίπτωση διάθεση πολύ άντε τελείωνε δεν θα ξανά προτημηθη το έπαιξε και λίγο αγριάδα το θέμα μάλλον για να την φοβηθούμε είχε και άλλες 4 κοπέλες στο σαλόνι ίσως προτημηθη κάποια άλλη στην επόμενη συνάντηση
Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματοs "ΔΟΜΝΑ-vana spa "..........oσο αναφορα την αλλη οψη εχω γραψει πριν πολυ καιρο ....... καμια σχεση εκτοs των τυχων του ιδρυματοs αυτη η κολαρα τηs ........βαλτε λιγο φαντασια!!!

Τελευταία τροποποίηση:

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Δεν μπορώ να κοιμηθώ τώρα που η Νικολ δεν μας είπε που θα είναι απο αύριο

talepa12

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
42
Πόντοι
0
πλέον τα 30ευρώ/ώρα στη Βάνα της φαίνονται ψιλολόγια... τάξε της κανένα 150αρι(χωρίς το τσατσιλίκι της Βάνας) και ξαφνικά η γλώσσα της θα βρεθεί στο λεπτό σου έντερο και θα πει και ευχαριστώ!

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Ρε μάγκες αυτή η Εύα Jumbo είναι ένα ντεμεκ κέντρο αισθητικής που βγάζει στο google ή θα πάω να γαμήσω και θα φύγω με υαλουρονικό στα χείλη ?
Ναι αυτή είναι, νομίζει ότι είναι και γιατρός. Το πολύ πολύ καμία κολονοσκοπηση να σου κάνει!

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Εύα τζάμπο έχετε κάτι για επικοινωνία;;; Ευχαριστώ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom