Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 823
- Πόντοι
- 96
Μεγάλε αν εννοείς εμένα σου απαντάω ευθέως ΝΑΙ και για το μαλακες επιφυλάσσομαι
Έλα ρε ηρεμιστε λίγοΜεγάλε αν εννοείς εμένα σου απαντάω ευθέως ΝΑΙ και για το μαλακες επιφυλάσσομαι
Αυτά στους κολλητούς σου
Πάτησες το σύνδεσμο κολλητέ?Μεγάλε αν εννοείς εμένα σου απαντάω ευθέως ΝΑΙ και για το μαλακες επιφυλάσσομαι
Αυτά στους κολλητούς σου
Αν σαρεσουν οι βαρέων βαρών ν πας… και με τουπέ παρακαλώ…Στο Crystal sorry
και επιπλέον ερώτηση το massagio λειτουργεί κανονικά? και αν ναι έχουμε κάποια ενημέρωση για το ροστερ.Είχε επιλεγεί η Aγάπη στο παρελθόν έχω αναφερθεί με κριτική σε προηγούμενο post!
Επάνω στο μασαζοκρεβατο πως την πήρες ιεραποστολικα και στα 4 φίλε; Είναι τρομερά άβολα.Χθεσινή επίσκεψη στην Εύα jampo Ποσειδώνος πολύ καλό social μασαζακι τού κώλου 10 λεπτά και μετά γύρισμα με το που γύρισα πίπα κατευθείαν επική πολύ καλή με απαιχτο καραμελωμα αρχιδιων πέρασμα προφυλακτικού και ιεραποστολικό για αρκετή ώρα γύρισμα στά τέσσερα και μου λέει βαλτην κωλο όπου ήρθε και το τέλος
Σιγα ρε μεγαλε τι ζητησαμε και τετοια επιθεση...
Επίθεση ε?Σιγα ρε μεγαλε τι ζητησαμε και τετοια επιθεση...
Ευχαριστω πολυ για τον συνδεσμο αλλα το μαλακες μπορουσες να τα παραβλεψης.....αλλωστε ημαστε εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οχι να ριχνουμε μπινελικη.Επίθεση ε?
Το σύνδεσμο τον πάτησες εσύ?
Τώρα μιλάς σωστά οπότε για σένα τον παίρνω πίσω το χαρακτηρισμό.Ευχαριστω πολυ για τον συνδεσμο αλλα το μαλακες μπορουσες να τα παραβλεψης.....αλλωστε ημαστε εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλον και οχι να ριχνουμε μπινελικη.
Άμα στο έστειλε που το έστειλε, στείλε το και σε εμέναΑμα στο εστειλε μπορεις να το στειλεις και σε μενα?
Επειδή είναι κρατικό μυστικό πληρώνω όσο -οσοΆμα στο έστειλε που το έστειλε, στείλε το και σε εμένα
Ακόμη δεν κατάλαβες ότι το ποσταρα το κινητό δημοσίως?Επειδή είναι κρατικό μυστικό πληρώνω όσο -οσο
Βρε τι πάθαμε στα γεράματα
νομιζω πηγε απεναντι και 100 μετρα πιο κατω στη θεση αλλης επιχειρησηΓνωρίζει κάποιος αν άλλαξε έδρα ο Νίκος από Κων. Καραμανλή (Body Free); Αν ναι, που μεταφέρθηκε; Ήταν το μόνο από τα ελαιοτριβεία που είχε full πρόγραμμα (εννοώ και σεξ). Τέλος, από κοπέλες υπήρξε κάποια ανανέωση; Θυμάμαι, επειδή ήμουν χρόνια τακτικός πελάτης, τη Στεφανία στη υποδοχή. Ωραίο "μανουλομάνουλο"! Από τότε, πήγαινα στο εν λόγω μαγαζί.
Κάποιος φίλος είπε ότι αποσύρθηκε από την πιάτσαΓνωρίζει κάποιος αν άλλαξε έδρα ο Νίκος από Κων. Καραμανλή (Body Free); Αν ναι, που μεταφέρθηκε; Ήταν το μόνο από τα ελαιοτριβεία που είχε full πρόγραμμα (εννοώ και σεξ). Τέλος, από κοπέλες υπήρξε κάποια ανανέωση; Θυμάμαι, επειδή ήμουν χρόνια τακτικός πελάτης, τη Στεφανία στη υποδοχή. Ωραίο "μανουλομάνουλο"! Από τότε, πήγαινα στο εν λόγω μαγαζί.
Εδώ μιλάμε για στόκο όχι μλκςΑκόμη δεν κατάλαβες ότι το ποσταρα το κινητό δημοσίως?
Εσύ ρε μεγάλε τι πεταγεσαι και δεν αφήνεις να λήξει το θέμαΕδώ μιλάμε για στόκο όχι μλκς
..δεν έχει καταλάβει Χριστό ,και ο άλλος δηλαδή αφού του το εξηγήσες κάτι ψηλοεπιασε