Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Εχει κανεις ιδέα που είναι κ τι απέγινε η Ρενα από το κρυσταλ;
Νεαρή καστανόξανθη γύρω στ 20-21 με πεταχτό κωλο, δουλευε σίγουρα πριν ένα δυο μήνες
Μάλλον την ετζασαν λόγω «μη κοινής φιλοσοφίας»

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Εχει κανεις ιδέα που είναι κ τι απέγινε η Ρενα από το κρυσταλ;
Νεαρή καστανόξανθη γύρω στ 20-21 με πεταχτό κωλο, δουλευε σίγουρα πριν ένα δυο μήνες
Μάλλον την ετζασαν λόγω «μη κοινής φιλοσοφίας»
Πιπωσε το σύμπαν και εξαφανίστηκε η την εξαφάνισαν

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Μια Μαρία στην Βάνα καινούργια ξέρουμε τίποτα

VeryPRepi

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Μασάζ για γυναίκες παίζει πουθενά; Υπάρχει καμία εμπειρία;

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Ανέβασε το Λουξουρι δύο φωτογραφίες της Αντζελινας σήμερα... Η μία παλιά η άλλη πρόσφατη... Με εμφανή σημάδια έξτρα κιλών... Σχολιάζοντας από μεριά μου αν η κοπέλα βρήκε αγάπη στο φαΐ και έριξε τις επιδόσεις στις υπηρεσίες της... Ε αυτό ήταν... Τώρα είμαι μπλοκ:buck2::buck2::cheesy::cheesy::cheesy:

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
Όσο για την απόχη, αυτά τα 5-6 μαγαζιά δεν δουλεύουν με εμάς τους 35 εδώ μέσα, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που ασχολούνται με το άθλημα και δεν γνωρίζουν καν το bou

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.200
Πόντοι
201
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
Όσο για την απόχη, αυτά τα 5-6 μαγαζιά δεν δουλεύουν με εμάς τους 35 εδώ μέσα, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που ασχολούνται με το άθλημα και δεν γνωρίζουν καν το bou
Οι περισσότεροι πελατες τους είναι από fb

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Καλησπερα στην παρεα.Καινουργιος εδω περα εχει καιρο που παρακολουθω τις συζητησεις και ειπα να γραφτω και εγω...

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
0
Το συγκεκριμενο ιδρυμα νομιζω θερμενεται με air contition. Οποτε, επειδη δεν εχει μπαλκονι, μαλλον εχουν στεγνωτηριο. Κι επειδη καποιοι ανεφεραν οτι δεν προλαβαινουν να κλεινουν ραντεβου, βαζουν το στεγνωτηριο στο "γρηγορο''

amateursalonica

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Dames σε προσωρινό χώρο στην περιοχή Β. Όλγας και Μ.Μπότσαρη. Τρεις κυρίες παρούσες. Τιμήθηκε μια ξανθιά γύρω στα 35 ετών ,υψος 1.65 m 65 kg με πλούσιες καμπύλες και στήθος. Στον αγώνα ήταν πολύ καλή, φιλάει απλόχερα, πίπα ικανοποιητική, γουστάρει γλύψιμο χαμηλά. Επέλεξα σκληρό σεξ, ιεραποστολικό πρωκτικό. Η διείσδυση ήταν αρκετά δύσκολη αν και η τρυπούλα ήταν δουλεμένη με συνέπεια να νιώθω έναν γλυκό πόνο στοι κεφάλι του εργαλείου. Τελείωμα στο στόμα όπου και τα κατάπιε όλα ! Παρούσες ήταν ακόμη μια κυρία που κάνει πρωκτικό και αυτή, ηλικίας ίσως και over 45 πολύ λεπτή και μια ακόμη πιό νέα από τις άλλες αλλά με αρκετά κιλά που δεν κάνει πρωκτικό ! Παράβολο 60 +20 €.
60+20 για όλα αυτά;
και όταν λες 60+20 τι εννοείς; τι είναι το 60 και τι το 20;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Απλα ειναι τα πραγματα.
Ποσες κοπελες εχουν ?να πουμε 6?
Ποσα ραντεβου κανουν τη μερα?10?
Αρα χρειαζονται 60 πετσετες.
Οσο πιο πολλες η πιο πολλα ραντεβου,πιο πολλες πετσετες.
Σιγα μην υπαρχουν τοσες.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Απλα ειναι τα πραγματα.
Ποσες κοπελες εχουν ?να πουμε 6?
Ποσα ραντεβου κανουν τη μερα?10?
Αρα χρειαζονται 60 πετσετες.
Οσο πιο πολλες η πιο πολλα ραντεβου,πιο πολλες πετσετες.
Σιγα μην υπαρχουν τοσες.
Δες οργάνωση στην Αθήνα, ακριβώς έξω από μασάζ

tod92

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...
φιλε η τοκιο με τον τραγο στο στηθος ειναι κρυσταλ?

Maniak88

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Βίκυ στεφάνια μπορεί κάποιος συνάδελφος να ενημερώσει για τιμοκατάλογο;

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21

Το συγκεκριμενο ιδρυμα νομιζω θερμενεται με air contition. Οποτε, επειδη δεν εχει μπαλκονι, μαλλον εχουν στεγνωτηριο. Κι επειδη καποιοι ανεφεραν οτι δεν προλαβαινουν να κλεινουν ραντεβου, βαζουν το στεγνωτηριο στο "γρηγορο''
Η αίσθηση που μου έδωσε η πετσέτα ήταν ... Μάλλον χρησιμοποιημένη . Οι πλυμένες και καλά στεγνωμενες πετσέτες είναι πιο σκληρές στην υφή τους. Δεν ξέρω αν δεν πρόλαβε να στεγνώσει αυτή που μου έδωσαν αλλά κάτω από το κρεβάτι είχε μια καθαρή πετσέτα τυλιγμένη κανονικά . Για τον φίλο που ρώτησε για Τόκιο δεν ξέρω τι tattoos έχει μιας και δεν κάναμε μαζί ποτέ.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
οι πετσέτες είναι δεδομένο πως είναι χρησιμοποιημένες, συνήθως είναι βρεγμένες, ίσως όχι απο τον προηγούμενο πελάτη αλλά γιατί απλώς δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν, επίσης οι κακοπλυμένες πετσέτες είναι πιό βρόμικες απο τις άπλυτες. Εγώ επειδή δεν τα μπορώ αυτά ή πηγαίνω έτοιμος και δεν κάνω ντους και φεύγω κατ`ευθείαν στο σπίτι, κάποιες φορές έχω σακίδιο μαζί μου με πετσέτα. Δεν φοράω καν τις σαγιονάρες που σου δίνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom