Καλώς τη κοριτσάρα!καλησπέρα σας!από αύριο απόγευμα κοντά σας με την πιο εξωτική διάθεση!
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλώς τη κοριτσάρα!καλησπέρα σας!από αύριο απόγευμα κοντά σας με την πιο εξωτική διάθεση!
Πιπωσε το σύμπαν και εξαφανίστηκε η την εξαφάνισανΕχει κανεις ιδέα που είναι κ τι απέγινε η Ρενα από το κρυσταλ;
Νεαρή καστανόξανθη γύρω στ 20-21 με πεταχτό κωλο, δουλευε σίγουρα πριν ένα δυο μήνες
Μάλλον την ετζασαν λόγω «μη κοινής φιλοσοφίας»
Καλησπέρα και σε εσένα !!! που μπορούμε να μάθουμε τι προγράμματα προσφέρεις ??καλησπέρα σας!από αύριο απόγευμα κοντά σας με την πιο εξωτική διάθεση!
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...
Οι περισσότεροι πελατες τους είναι από fbΔεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
Όσο για την απόχη, αυτά τα 5-6 μαγαζιά δεν δουλεύουν με εμάς τους 35 εδώ μέσα, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που ασχολούνται με το άθλημα και δεν γνωρίζουν καν το bou
Το συγκεκριμενο ιδρυμα νομιζω θερμενεται με air contition. Οποτε, επειδη δεν εχει μπαλκονι, μαλλον εχουν στεγνωτηριο. Κι επειδη καποιοι ανεφεραν οτι δεν προλαβαινουν να κλεινουν ραντεβου, βαζουν το στεγνωτηριο στο "γρηγορο''Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
Όσο για την απόχη, αυτά τα 5-6 μαγαζιά δεν δουλεύουν με εμάς τους 35 εδώ μέσα, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα που ασχολούνται με το άθλημα και δεν γνωρίζουν καν το bou
60+20 για όλα αυτά;Επίσκεψη μετά από καιρό στο Dames σε προσωρινό χώρο στην περιοχή Β. Όλγας και Μ.Μπότσαρη. Τρεις κυρίες παρούσες. Τιμήθηκε μια ξανθιά γύρω στα 35 ετών ,υψος 1.65 m 65 kg με πλούσιες καμπύλες και στήθος. Στον αγώνα ήταν πολύ καλή, φιλάει απλόχερα, πίπα ικανοποιητική, γουστάρει γλύψιμο χαμηλά. Επέλεξα σκληρό σεξ, ιεραποστολικό πρωκτικό. Η διείσδυση ήταν αρκετά δύσκολη αν και η τρυπούλα ήταν δουλεμένη με συνέπεια να νιώθω έναν γλυκό πόνο στοι κεφάλι του εργαλείου. Τελείωμα στο στόμα όπου και τα κατάπιε όλα ! Παρούσες ήταν ακόμη μια κυρία που κάνει πρωκτικό και αυτή, ηλικίας ίσως και over 45 πολύ λεπτή και μια ακόμη πιό νέα από τις άλλες αλλά με αρκετά κιλά που δεν κάνει πρωκτικό ! Παράβολο 60 +20 €.
Απλα ειναι τα πραγματα.Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
60 € 1/2 hr sex & 20 € anal !60+20 για όλα αυτά;
και όταν λες 60+20 τι εννοείς; τι είναι το 60 και τι το 20;
Απλα ειναι τα πραγματα.
Ποσες κοπελες εχουν ?να πουμε 6?
Ποσα ραντεβου κανουν τη μερα?10?
Αρα χρειαζονται 60 πετσετες.
Οσο πιο πολλες η πιο πολλα ραντεβου,πιο πολλες πετσετες.
Σιγα μην υπαρχουν τοσες.
φιλε η τοκιο με τον τραγο στο στηθος ειναι κρυσταλ?Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...
Δεν θέλω να πιστέψω ότι δεν πλένονται οι πετσέτες. Ίσως να τις πλυναν , να μην στέγνωσαν καλά και να τις έβαλαν και λίγο στο καλοριφέρ;
Η αίσθηση που μου έδωσε η πετσέτα ήταν ... Μάλλον χρησιμοποιημένη . Οι πλυμένες και καλά στεγνωμενες πετσέτες είναι πιο σκληρές στην υφή τους. Δεν ξέρω αν δεν πρόλαβε να στεγνώσει αυτή που μου έδωσαν αλλά κάτω από το κρεβάτι είχε μια καθαρή πετσέτα τυλιγμένη κανονικά . Για τον φίλο που ρώτησε για Τόκιο δεν ξέρω τι tattoos έχει μιας και δεν κάναμε μαζί ποτέ.Το συγκεκριμενο ιδρυμα νομιζω θερμενεται με air contition. Οποτε, επειδη δεν εχει μπαλκονι, μαλλον εχουν στεγνωτηριο. Κι επειδη καποιοι ανεφεραν οτι δεν προλαβαινουν να κλεινουν ραντεβου, βαζουν το στεγνωτηριο στο "γρηγορο''
ναιφιλε η τοκιο με τον τραγο στο στηθος ειναι κρυσταλ?