Κρατάτε ρε την αποχή ή μόνος έμεινα. Πάμε να μετρηθούμε?
πάνω από χρόνο
Κρατάτε ρε την αποχή ή μόνος έμεινα. Πάμε να μετρηθούμε?
Τα μηνύματα τύπου " παίχτη ποια λαδοκορη ήταν; " έφτασαν καμμία 30αρια στο inbox σου τώρα;Σε γνωστό λαδομάγαζο, μετά απο παρότρυνση προς τη λαδοκόρη που αναφέρεται πολύ συχνά εδώ μέσα, να μου κάνει κάτι περισσότερο απο τα συνηθισμένα, μου είπε "δεν το επιτρέπει το μαγαζί", παρ`ολα αυτά μου τον έπιασε και τον φίλησε ευλαβικά, με εκτίμηση και σεβασμό!
Καλησπέρα και σε εσένα !!! που μπορούμε να μάθουμε τι προγράμματα προσφέρεις ??
Εχω απαντησει ηδη στην ερωτηση σου.Δλδ αν ερθει πελατης και δεν εχει μεινει καθαρη πετσετα,
δεν θα τον ανακουφισετε????
Δηλαδή θα τον πείτε δυστυχώς οι πετσέτες μας δεν έχουν βγει ακόμα από το στεγνωτήριο οπότε η περιμένετε να στεγνώσουν η κάντε την με ελαφράΕχω απαντησει ηδη στην ερωτηση σου.
Μπορει να τον στειλουν σπιτι του να φερει τη δικια του...Δηλαδή θα τον πείτε δυστυχώς οι πετσέτες μας δεν έχουν βγει ακόμα από το στεγνωτήριο οπότε η περιμένετε να στεγνώσουν η κάντε την με ελαφρά
Γιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδαςΜε μια Αθηνα που ηταν μασαζιο ξερει κανεις αν δουλευει πουθενα αλλου?
Αυτο γνωριζω κι εγω. Μονο αρχη εβδομαδαςΓιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδας
Καλό; Πως είναι; ΗλικίαΓιατί σταμάτησε; Είναι συνήθως εκεί αρχές της εβδομάδας
Milf. Κανονικό σώμα, ευχάριστος χαρακτήρας. Για μια εκτόνωση, καλή είναιΚαλό; Πως είναι; Ηλικία
???Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....
Ρε Φίλε ποιος σου είπε ότι το άρθρο έχει φωτογραφίες από το μαγαζί έπιασαν;Δεν έχουν τέτοια κρεβάτια τα μασατζίδικα. Είναι και το κωλόχαρτο στο κομοδίνο. Μάλλον μπουρδέλο είναι, παράνομο.
Εδώ ο συνάδελφος αναγκάζεται και κουβαλαει δική του πετσέτα. Σεβαστό, μπορεί να το έκανα κ εγώ.
Πόση πίκρα όμως πια;
Εννοείς να κάνουν τσιμπούκια φανερά και βάσει προγράμματοςΠρο ημερών επίσκεψη elegance.. μασαζάκι καλό από τη Σοφουλα, μια χαρά με μέτρια πίεση! 30’ μετά μπαίνει μέσα η Νικολ και με πλάκωσε στα τσιμπουκια, βαθιά, φτυσίματα και ρούφηγμα μπαλων!! Πολύ καλή σε 8-10’ κατέθεσα το σπερμα μου στο στήθος της!
70€, ευχαριστημένος έφυγα κ το συστήνω κ πάλι! Όσον αφορά την αποχή, συμφωνώ κ γω και κανω(πάνω από ένα μήνα έχει που πήγα Βάνα με Ευρυδίκη για να μου τον παίξει), το έκοψα το φραπέ, τις πίπες όμως όχι! Οποίος βάζει ή έχει πίπα θα πηγαίνω, η αποχή είναι στα μαγαζιά που μένουν στην μαλακια.. δηλαδή εντάξει, να πάω μια, δυο, τρεις… Ε την Τετάρτη ρουφα τον λίγο βρε κορίτσι μου να θέλω να ξανάρθω, ντιπ δε σας κόβει.. η άλλη κόντεψε να μας την καταπιεί την πουτσα(& δένε κ μικρή) και εσείς με μαλακιες νομίζετε θα βγάλετε φράγκα;;; Όχι από μένα.. μαύρο : κρυσταλ-λουξουρι-Βάνα-Μασατζιο, ώσπου να βάλουν τσιμπουκοκοριτσα ή να γίνουν τα υπάρχοντα! Salute
Πολύ σωστά κατάλαβες φίλε μου! Τα κρυφά οποίος έχει λίγο μυαλό δεν τα λέει!!Εννοείς να κάνουν τσιμπούκια φανερά και βάσει προγράμματος
Γιατί ως γνωστόν Τουλάχιστον στα δύο από αυτά κατά καιρούς κοπέλες κάνουν σόλο πρόγραμμα
Μπορεί και να τον παίζει μόνος του στο μασαζοκρέβατο.Νέα επιχείρηση
Θα κάνουμε έναν χώρο όπου θα έχει μόνο μασαζοκρέββατα (όχι ότι είναι απαραίτητο και αυτό) και όποιος θέλει θα φέρνει μόνος του πετσέτα, παντόφλες, σαμπουάν και γυναίκα. Στο τέλος αν έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να ρίχνει και κάνα μερεμετάκι