Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
Σε γνωστό λαδομάγαζο, μετά απο παρότρυνση προς τη λαδοκόρη που αναφέρεται πολύ συχνά εδώ μέσα, να μου κάνει κάτι περισσότερο απο τα συνηθισμένα, μου είπε "δεν το επιτρέπει το μαγαζί", παρ`ολα αυτά μου τον έπιασε και τον φίλησε ευλαβικά, με εκτίμηση και σεβασμό! :rockon::rockon::rockon:
Τα μηνύματα τύπου " παίχτη ποια λαδοκορη ήταν; " έφτασαν καμμία 30αρια στο inbox σου τώρα;

biky-stefania

Μασέζ
Εγγρ.
2 Απρ 2017
Like
20.702
Καλησπέρα και σε εσένα !!! που μπορούμε να μάθουμε τι προγράμματα προσφέρεις ??

Το πρόγραμμα μιας ώρας περιλαμβάνει το edging δηλαδή χειροποίητη εκτόνωση με πιο αργή και διακεκομένη τεχνική στοιχίζει 60.
Το πρόγραμμα για μιάμιση ώρα περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο δηλαδή στοματικό και κανονική ερωτική επαφή για μία φορά, στοιχίζει 100.

σας περιμένω στον χώρο μ Ιπποκράτειο,παπαφειο:*

Συνημμένα

• 20230516_164555.jpg
    20230516_164555.jpg
    1 MB · Εμφανίσεις: 123

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.075
Πόντοι
34.538
Δηλαδή θα τον πείτε δυστυχώς οι πετσέτες μας δεν έχουν βγει ακόμα από το στεγνωτήριο οπότε η περιμένετε να στεγνώσουν η κάντε την με ελαφρά
Μπορει να τον στειλουν σπιτι του να φερει τη δικια του...
Ρε τι διαβαζουμε...!!!!

Christos_1984

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
404
Πόντοι
21
Εδώ ο συνάδελφος αναγκάζεται και κουβαλαει δική του πετσέτα. Σεβαστό, μπορεί να το έκανα κ εγώ.
Πόση πίκρα όμως πια;

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Τελευταία τροποποίηση:

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.153
Πόντοι
201
Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: Stef68

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Φίλοι συναγωνιστές.....ένα απλό αθώο, απονήρευτο φιλάκι στον ΠΟΥΤΣΟ....έδωσε η κοπέλα...μη πάει το μυαλό σας σε πορνο-εξαλοσίνες, πίπες, και τέτοιες φοβερές καταστάσεις! Δεν λέω τίποτα άλλο μη την κάψω τη κοπέλα.....
???

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
371
Πόντοι
21
Οταν λες οτι η Αθηνα ειναι στις αρχες τις εβδομαδας εννοεις οτι δουλευει μονο δευτερα τριτη?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Δεν έχουν τέτοια κρεβάτια τα μασατζίδικα. Είναι και το κωλόχαρτο στο κομοδίνο. Μάλλον μπουρδέλο είναι, παράνομο.
Ρε Φίλε ποιος σου είπε ότι το άρθρο έχει φωτογραφίες από το μαγαζί έπιασαν;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Εδώ ο συνάδελφος αναγκάζεται και κουβαλαει δική του πετσέτα. Σεβαστό, μπορεί να το έκανα κ εγώ.
Πόση πίκρα όμως πια;

Νέα επιχείρηση
Θα κάνουμε έναν χώρο όπου θα έχει μόνο μασαζοκρέββατα (όχι ότι είναι απαραίτητο και αυτό) και όποιος θέλει θα φέρνει μόνος του πετσέτα, παντόφλες, σαμπουάν και γυναίκα. Στο τέλος αν έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να ρίχνει και κάνα μερεμετάκι

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.336
Πόντοι
736
Προ ημερών επίσκεψη elegance.. μασαζάκι καλό από τη Σοφουλα, μια χαρά με μέτρια πίεση! 30’ μετά μπαίνει μέσα η Νικολ και με πλάκωσε στα τσιμπουκια, βαθιά, φτυσίματα και ρούφηγμα μπαλων!! Πολύ καλή σε 8-10’ κατέθεσα το σπερμα μου στο στήθος της!
70€, ευχαριστημένος έφυγα κ το συστήνω κ πάλι! Όσον αφορά την αποχή, συμφωνώ κ γω και κανω(πάνω από ένα μήνα έχει που πήγα Βάνα με Ευρυδίκη για να μου τον παίξει), το έκοψα το φραπέ, τις πίπες όμως όχι! Οποίος βάζει ή έχει πίπα θα πηγαίνω, η αποχή είναι στα μαγαζιά που μένουν στην μαλακια.. δηλαδή εντάξει, να πάω μια, δυο, τρεις… Ε την Τετάρτη ρουφα τον λίγο βρε κορίτσι μου να θέλω να ξανάρθω, ντιπ δε σας κόβει.. η άλλη κόντεψε να μας την καταπιεί την πουτσα(& δένε κ μικρή) και εσείς με μαλακιες νομίζετε θα βγάλετε φράγκα;;; Όχι από μένα.. μαύρο : κρυσταλ-λουξουρι-Βάνα-Μασατζιο, ώσπου να βάλουν τσιμπουκοκοριτσα ή να γίνουν τα υπάρχοντα! Salute
Εννοείς να κάνουν τσιμπούκια φανερά και βάσει προγράμματος

Γιατί ως γνωστόν Τουλάχιστον στα δύο από αυτά κατά καιρούς κοπέλες κάνουν σόλο πρόγραμμα

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Εννοείς να κάνουν τσιμπούκια φανερά και βάσει προγράμματος

Γιατί ως γνωστόν Τουλάχιστον στα δύο από αυτά κατά καιρούς κοπέλες κάνουν σόλο πρόγραμμα
Πολύ σωστά κατάλαβες φίλε μου! Τα κρυφά οποίος έχει λίγο μυαλό δεν τα λέει!!

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Νέα επιχείρηση
Θα κάνουμε έναν χώρο όπου θα έχει μόνο μασαζοκρέββατα (όχι ότι είναι απαραίτητο και αυτό) και όποιος θέλει θα φέρνει μόνος του πετσέτα, παντόφλες, σαμπουάν και γυναίκα. Στο τέλος αν έχει ελεύθερο χρόνο μπορεί να ρίχνει και κάνα μερεμετάκι
Μπορεί και να τον παίζει μόνος του στο μασαζοκρέβατο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom