Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Και όσο αναφορά το golden στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα όταν άνοιξε το elegance και πιάσανε πάτο άρχισαν να ανεβάζουν τα προγράμματα και τις υπηρεσίες...αν κάνουμε κανένα μήνα να πατήσουμε όλοι και τις τιμές θα ρίξουν και τα προγράμματα θα ανεβάσουν...μην γελιωναστε καμία από αυτές δεν θα αφήσει τα λεφτά που βγάζει από τα μασατζιδικα για να πάει να δουλέψει μεροκάματο αλλά θα κάνει περισσότερα πράγματα για μείνει στο μαγαζι
φυσικά και έχεις δίκιο. με μια καλή αποχή απο όσο το δυνατό περισσότερους θα έχει αποτελέσματα

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.091
Πόντοι
736
φυσικά και έχεις δίκιο. με μια καλή αποχή απο όσο το δυνατό περισσότερους θα έχει αποτελέσματα
Μακάρι να είχαμε την καταναλωτική συνείδηση φίλε μου να το κάνουμε, αλλα αυτη τη στιγμή παρακολουθούν 20 μελη και 64 επισκέπτες που σημαίνει οτι 20 θα κάνουν αποχή και 64 πονηροί ευκολάκηδες θα τα έχουν full booked με τα γνωστά αποτελέσματα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.091
Πόντοι
736
Δεν αξίζει φίλε μου την είχα πάρει πριν κάνα 2 βδομάδες μάπα το καρπούζι ...την μόνη που θα έχωνα εκεί μέσα είναι η Μαρία αλλά είναι πολύ ξινή και πάει μέχρι εκτονωση
H δεύτερη μάπα το καρπούζι σε όλα μα όλα , μακριά!!!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Μακάρι να είχαμε την καταναλωτική συνείδηση φίλε μου να το κάνουμε, αλλα αυτη τη στιγμή παρακολουθούν 20 μελη και 64 επισκέπτες που σημαίνει οτι 20 θα κάνουν αποχή και 64 πονηροί ευκολάκηδες θα τα έχουν full booked με τα γνωστά αποτελέσματα.
προφανώς εδώ είναι το πρόβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

H δεύτερη μάπα το καρπούζι σε όλα μα όλα , μακριά!!!
με ξενερώσατε... και είχα ελπίδες..

συνεπώς ξεκινάει επίσημα η αποχή απο μέρους μου

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.091
Πόντοι
736
προφανώς εδώ είναι το πρόβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με ξενερώσατε... και είχα ελπίδες..

συνεπώς ξεκινάει επίσημα η αποχή απο μέρους μου
Ναι ρε φίλε εντελώς ξυνή σε όλα και εννοω το όλα, χαμενα λεφτά!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.470
Πόντοι
7.095
μην γελιωναστε καμία από αυτές δεν θα αφήσει τα λεφτά που βγάζει από τα μασατζιδικα για να πάει να δουλέψει μεροκάματο αλλά θα κάνει περισσότερα πράγματα για μείνει στο μαγαζι
Αν σου πω, ότι πριν χρόνια λαδοκορη ψηλή, από Λετονία, που δούλευε Μάγκυ και μετά Νταμες την είχα δει με τα μάτια μου, να δουλεύει ως πωλήτρια ρούχων?

Δεν τη θέλουν αυτή τη φάση όλες για πάντα.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.091
Πόντοι
736
Αν σου πω, ότι πριν χρόνια λαδοκορη ψηλή, από Λετονία, που δούλευε Μάγκυ και μετά Νταμες την είχα δει με τα μάτια μου, να δουλεύει ως πωλήτρια ρούχων?

Δεν τη θέλουν αυτή τη φάση όλες για πάντα.
Συμφωνώ απολύτως φίλε δεν είναι για πάντα αυτή η δουλειά, οχι τόσο γιατι μεγαλώνουν αλλα για την συνεχή έκθεση (ειδικά όσες έχουν οικογένεια).
Εγω ξέρω 3 πρωην λαδοκόρες που άλλαξαν τροπάριο.

Fulvio

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Συνάδελφοι απ'ότι βλέπω πέσαμε σε τέλμα μάλλον τέλος τα μασατζιδικα
Τα γνωστά (κρυσταλ,Βάνα,λουξουρι,μασατζιο)είναι αυτό που ξέρουμε .Ως εκεί είναι οι κοπέλες.Τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.τωρα αν πάρει κάποιος κάτι περισσότερο από τύχη θα είναι ή θα βρείκε τρόπο να το κάνει (θα τα έσκασε χοντρά) και αν βγεί να το πει θα είναι Μ......μας γιατί θα κάψει την κοπέλλα.
Από τα καινούργια τι να πω.κατι πήγε να γίνει και από το κακό στο χειρότερο.
Προσωπικά θα το γυρίσω στις ας πούμε ανεξάρτητες.
Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι παίζει στο παλιό venus και κάποιο άλλο άκουσα στην Κλεάνθους
Αν θέλει κάποιος ας μου πει και αν θέλει κάποιος ας μου στείλει σε πμ τα τηλέφωνα αν τα ξέρει.
Η επιστροφή μου στην Ελλάδα καστην πόλη δεν θα είναι εύκολη απ' ότι φαίνεται

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.200
Πόντοι
201

Ποιο ειναι αυτό?
Τούμπα λέει,λογικά η μασατζιο η Κλεάνθους μάλλον

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
24
Like
1.006
Πόντοι
376
Σε ποια μασατζιδικα μπορώ να γαμησω η μέχρι εκτόνωση παει ?

Tiger eye

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2023
Like
101
Πόντοι
0
Ησυχία! Απέχουμε όλοι;

Ποια αποχή?
Γεμάτα τα μασατζιδικα σήμερα καλώ λουξουρι δεν έχει κενό εκείνη την ώρα
Κατεβαίνω κέντρο καλώ Κρυσταλ κενό στις 9!!!!!!! Η ώρα ήταν 5!!!!!!
Καλώ ακουα τα ίδια λέω τη Παναχαϊκη μου μέσα
Καταλήγω μασατζιο που είχε με μια μικρή καθυστέρηση οπου περασα με Βαλερια ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ. Οπότε αποχή μηδέν απλά κάνεις δε θέλει πλέον να γράφει εδώ μέσα από τους τροχονόμους της πουτσας μάς, νταβαδες της πουτσας μάς σας κάναμε μερικούς και όλο αποχή και όλο αποχή και όλα στα μασατζιδικα γυρνάτε, βρε ουστ

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Προ ημερών επίσκεψη elegance.. μασαζάκι καλό από τη Σοφουλα, μια χαρά με μέτρια πίεση! 30’ μετά μπαίνει μέσα η Νικολ και με πλάκωσε στα τσιμπουκια, βαθιά, φτυσίματα και ρούφηγμα μπαλων!! Πολύ καλή σε 8-10’ κατέθεσα το σπερμα μου στο στήθος της!
70€, ευχαριστημένος έφυγα κ το συστήνω κ πάλι! Όσον αφορά την αποχή, συμφωνώ κ γω και κανω(πάνω από ένα μήνα έχει που πήγα Βάνα με Ευρυδίκη για να μου τον παίξει), το έκοψα το φραπέ, τις πίπες όμως όχι! Οποίος βάζει ή έχει πίπα θα πηγαίνω, η αποχή είναι στα μαγαζιά που μένουν στην μαλακια.. δηλαδή εντάξει, να πάω μια, δυο, τρεις… Ε την Τετάρτη ρουφα τον λίγο βρε κορίτσι μου να θέλω να ξανάρθω, ντιπ δε σας κόβει.. η άλλη κόντεψε να μας την καταπιεί την πουτσα(& δένε κ μικρή) και εσείς με μαλακιες νομίζετε θα βγάλετε φράγκα;;; Όχι από μένα.. μαύρο : κρυσταλ-λουξουρι-Βάνα-Μασατζιο, ώσπου να βάλουν τσιμπουκοκοριτσα ή να γίνουν τα υπάρχοντα! Salute

• Χαχα
Αντιδράσεις: cheef4

KavliarisJohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
970
Πόντοι
81
Ξέχασα, ερώτηση : η Ναταλια που έκανε πίπες στο τζακούζι στο Golden που βρίσκεται κ δεν μπορώ να τη βρω;; Σταμάτησε;; Υπάρχει;; Μάλωσαν ;;

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Τούμπα λέει,λογικά η μασατζιο η Κλεάνθους μάλλον
Δεν έχουν τέτοια κρεβάτια τα μασατζίδικα. Είναι και το κωλόχαρτο στο κομοδίνο. Μάλλον μπουρδέλο είναι, παράνομο.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Η Λυδία από κρυσταλ μοναστηριού τι απέγινε ρε παιδιά; Ξέρουμε που μπορούμε να την βρούμε; Επικοινώνησα με κρύσταλ αλλά μου είπαν έχει σταματήσει από εκεί. Ξέρει κανείς αν σταμάτησε γενικά η αν άλλαξε στέκι;
Εγω που πηγα σημερα το μεσημερι ηταν οι εξης κοπελες:Νεφελη και Ολιβια που ηταν σε προγραμμα η Μπελα η Τοκιο η Ιριδα και μια κοπελα ακομα που δεν συγκρατησα το ονομα της ισος Αντριανα δεν ειμαι σιγουρος.Περασα με την Ιριδα και περασα πολυ καλα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.251
Πόντοι
7.195
Νέκρα έπεσε. Βάλατε μπρος το εμπάργκο ή βαριέστε να γράψετε. Εγώ πάντως αποφάσισα 1 μήνα αποχή προς συμμόρφωση των καταστημάτων. Κάνω τον αγώνα μου μόνος.
Έχεις την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή μου στον αγώνα σου! Έχω ξεκινήσει ήδη εδώ και καιρό και υποσχέθηκα στον εαυτό μου αν δεν αλλάξει αυτή η κοροϊδία στα μασαζτζίδικα της Θεσσαλονίκης (έχω αναφερθεί ήδη σε άλλα μου σχόλια), το "μαυ΄ρο" θα είναι πλέον μόνιμο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom