giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Μια Μαρία που είναι στο Golden Spa ξέρουμε τίποτα?
Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότεπηγα προσφατα σχετικα νωρις και ειχε μια κοπελα που ηταν και πιο παλια. μια Ναταλια(νομιζω). ξανθια ρωσιδα. σχετικα πετιτ σωμα. νορμαλ υπηρεσιες στα 80ε , δυο φορες
Καλώς να μας έρθεις τελικά. Μήπως μπορείς να μας πεις και κάποια πράγματα για το προγραμματάκι σου;Καλησπέρα σε μία εβδομάδα σχεδόν κοντα σας!μικρή διορθώση ως προς την περιοχή.. θα είμαι τελικά προς Ιπποκράτειο Ευκλείδη κ συνορα με Εγνατία.
Αν φορούσε φούστα πιθανόν να πήγαινα.το Relief με εποινωνιακα τρικ
πριν κανα 2μηνο που χα παρει κ μενα 100 μου χε πει κ εριξα ακυρο. μαλλον το ξανασκεφτηκαν...Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότε
Εμένα μου είπε η θεία η Ρένα στα 100 μια φορά κ δεν ξαναπήγα από τότε, ευτυχώς εξειν
Ένα μπαλάκι αν είναι στα 60 τότε καλά ειναιπριν κανα 2μηνο που χα παρει κ μενα 100 μου χε πει κ εριξα ακυρο. μαλλον το ξανασκεφτηκαν...
Ένα μπαλάκι αν είναι στα 60 τότε καλά ειναι.
Αυτό πρέπει να είναι το μικρό που έχουν φέρει. Έτσι που το βλέπεις φαίνεται σούπερ αλλά από κοντά δεν ελεγε τίποτα, πολύ κοντό και αδύνατοJesus Christ and Holly spirit
Τι ειναιιιιιι αυτό Παναγία μου
Τι ψάχνεις εκεί μανάρι μου? Να έρθω να σου το βρω εγώ
Κλειώ νομίζωΑυτό πρέπει να είναι το μικρό που έχουν φέρει. Έτσι που το βλέπεις φαίνεται σούπερ αλλά από κοντά δεν ελεγε τίποτα, πολύ κοντό και αδύνατο
Και εγώ αν είχα μάτια στο πίσω κεφάλι θα πήγαινα σίγουρα...Αν φορούσε φούστα πιθανόν να πήγαινα.
νομιζω Ιριδα...Μάγκες μου ποια λέτε να είναι η συγκεκριμένη ;
Μην τσακώνεστε αγαπητοί μου το λέει και το παλιό ρητό πού είναι βέβαια αξίωμα "ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ".Συμφωνώ για το κορμί.. όμως αν το πρόσωπο δεν είναι τουλάχιστον γλυκό αν όχι όμορφο τότε… από μένα είναι όχι ακόμη και το καλύτερο κορμί του κόσμου! Μούτρα γαμας..
Δηλαδή ρε πατριώτη θέλεις να μας πεις ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είναι μουναρα επειδή δεν έχει"πρόσωπο";;;Μην τσακώνεστε αγαπητοί μου το λέει και το παλιό ρητό πού είναι βέβαια αξίωμα "ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ".
Γαριδουλα!Δηλαδή ρε πατριώτη θέλεις να μας πεις ότι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου δεν είναι μουναρα επειδή δεν έχει"πρόσωπο";;;