Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Μηνύματα
2.003
Κριτικές
37
Like
5.728
Πόντοι
5.595
Τα μισα για κλεισιμο πανε
...Θα κλάψουν μανούλες! Τα ελαιοτριβεία θα το πάρουν χαμπάρι, αλλά θα είναι αργά...Τον αγώνα μας τον συνεχίζουμε μέχρι τέλους, για να μη μας περνάν για...γαλακτομούσχαρα!
 

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Μηνύματα
5.298
Like
8.909
Πόντοι
2.356
Τον ξεκινάς από τοπικό, με χαλίκι και αμυντικό με μπυροκοιλια...
Είναι το μόνο ελεύθερό ήταν κ το body αλλά πάει
Μία επίσκεψη δε κάνει κακό πάει βλέπει κ φεύγει

Βάσια έχει πάει κανείς τελευταία γιατί έμαθα ότι έφυγε η δώρα (Αφροδίτη) έφερε τίποτε άλλο
 

μαλακας

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2015
Μηνύματα
24
Like
20
Πόντοι
0
Δεν έχουν τέτοια κρεβάτια τα μασατζίδικα. Είναι και το κωλόχαρτο στο κομοδίνο. Μάλλον μπουρδέλο είναι, παράνομο.
1683961911497.png
 

Nikthegreek23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Μηνύματα
498
Κριτικές
20
Like
914
Πόντοι
311
Είναι το μόνο ελεύθερό ήταν κ το body αλλά πάει
Μία επίσκεψη δε κάνει κακό πάει βλέπει κ φεύγει

Βάσια έχει πάει κανείς τελευταία γιατί έμαθα ότι έφυγε η δώρα (Αφροδίτη) έφερε τίποτε άλλο

Τον ξεκινάς από τοπικό, με χαλίκι και αμυντικό με μπυροκοιλια...
Οχι ένα που να έχει καλά κομάτια θέλουμε και ας δώσουμε το κάτι παραπανω
 

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Μηνύματα
170
Like
337
Πόντοι
21
Για να αλλάξω λίγο θέμα. Ξέρει κανείς κανένα μασατζιδικο στις γείτονες χώρες. Πχ Σκόπια.(μαζί με καζίνο μην κάνουμε και ένα μασαζ ;)
 
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Μηνύματα
1.621
Κριτικές
4
Like
4.832
Πόντοι
736
Νέκρα έπεσε. Βάλατε μπρος το εμπάργκο ή βαριέστε να γράψετε. Εγώ πάντως αποφάσισα 1 μήνα αποχή προς συμμόρφωση των καταστημάτων. Κάνω τον αγώνα μου μόνος.
Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη …καλή η προσπάθεια σου φίλε
 

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Μηνύματα
1.233
Κριτικές
9
Like
3.977
Πόντοι
736

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Μηνύματα
17.133
Κριτικές
166
Like
26.959
Πόντοι
34.538
Εγω που πηγα σημερα το μεσημερι ηταν οι εξης κοπελες:Νεφελη και Ολιβια που ηταν σε προγραμμα η Μπελα η Τοκιο η Ιριδα και μια κοπελα ακομα που δεν συγκρατησα το ονομα της ισος Αντριανα δεν ειμαι σιγουρος.Περασα με την Ιριδα και περασα πολυ καλα.
Βρε βρε....καλως τα παιδια!!

:hi:
 

dimeloni

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Μηνύματα
1
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, πρώτη φορά στο φόρουμ θα προσπαθήσω και εγώ από την πλευρά μου να ενημερώνω την κοινότητα με τις όποιες εμπειρίες μου.
Οι πιο πρόσφατες εμπειρίες είχαν να κάνουν αρχικά με massagio και συγκεκριμένα με την Κάτια την οποία θα χαρακτήριζα αν και είναι απολύτως υποκειμενικό μέτρια σε εμφάνιση, σχετικά καλό πρώτο μέρος με καλή πίεση και μέτριο δεύτερο μέρος. Τη μετάβαση από το ένα στο ένα στο άλλο θα τη χαρακτήριζα ξενέρωτη. Ρούχα στο δεύτερο μέρος το γνωστό.... στρινγ και γυμνή από πάνω. Συμμετοχή σχετικά καλή. Δεν μου βγαίνει να ξαναπάω.
Η πιο πρόσφατη έχει να κάνει με το elegance όπου παρόλο το στοματικό στο δεύτερο μέρος η αίσθηση που είχα ήταν αποστειρωμένη.
Τα κορίτσια ευγενέστατα αλλά εμένα δεν μου βγήκε....
(Στο πρώτο μέρος το μασάζ έγινε από μια μελαχρινή κοπέλα που δεν συγκράτησα το όνομα...μέτριο...και το δεύτερο μέρος με την Νικόλ)
Δεν γράφω παραπάνω γιατί έχουν αναφερθεί οι περισσότεροι εκτεταμένα σε προηγούμενα post.
 

Fulvio

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2023
Μηνύματα
30
Like
122
Πόντοι
0
Καλώς να μας έρθεις θα τα πούμε σίγουρα.
Έλα να δώσεις ποιότητα στις ερωτικές υπηρεσίες στον χώρο του μασάζ στην πόλη μας
 

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Μηνύματα
128
Like
393
Πόντοι
21
Από την τελευταία επίσκεψη πρόσφατα στο Κρίσταλ ραντεβού με Τόκιο για 5 τ απόγευμα.5 παρά 10 χτυπάω κουδούνι και ανεβαίνω . Μπέλα , Αντριάνα , Αριάνα , Ολίβια και η Τόκιο που ήταν σε πρόγραμμα εκείνη την ώρα . Που είναι η Τόκιο κορίτσια ? ρωτάω εγω ...είναι σε πρόγραμμα σε λίγο τελειώνει μου λένε. Αν θέλεις περνά στο δωμάτιο ετοιμάσου και θα έρθει... Οκ λέω μπαίνω κάνω ντουζάκι και μόλις πιάνω την πετσέτα να σκουπιστώ αντιλαμβάνομαι ότι η πετσέτα είναι ... υγρή ακόμη , την ελέγχω πιο καλά και καταλαβαίνω πως την έχουν βάλει καλοριφέρ για να στεγνώσει ..ίσως απ' τον προηγούμενο ακόμη ?? Χωρίς να έχει πλυθεί την στέγνωσαν στο καλοριφέρ και μισό - στεγνή την έδωσαν σε μένα??? Βρε λες λέω ?. Πιάνω από κάτω απ' το κρεβάτι μια άλλη στεγνή πετσέτα και σκουπίζομε. Κάθομαι λοιπόν περιμένω και περιμένω και Τόκιο πουθενά...στο 20λεπτο τα παίρνω και ντύνομαι να φύγω . Πάνω στην πόρτα την ώρα που ανοίγω να φύγω να σου η Τόκιο μαζί με την Μπέλα... Που πας καλέ? Ρωτάει η Τόκιο ...
Φεύγω της λέω
Μα γιατί τι έγινε? ξαναρωτά η Τόκιο
Τι να γίνει ...20 λεπτά είμαι μέσα και περιμένω της λέω
20 λεπτά!!! Αναρωτιέται η Μπέλλα
Ναι 20 λεπτά βαρέθηκα και φεύγω άλλη φορά να κλείνετε καλύτερα ραντεβού τις απαντώ και δείχνω την δυσφορία μου...
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι :
1ον Η αποχή που γράφουν αρκετοί εδώ μέσα δεν ισχύει...ο κακος χαμός από κόσμο ..τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα και συνέχεια κόσμος πάει και έρχεται.
2ον Ο χώρος πλέον χρίζει ανακαίνισης..ο τοίχος δίπλα από την ντουζιέρα έχει πιάσει μούχλα στο δωμάτιο που ήμουν ...ήταν κάποιος συνάδελφος που τους έκανε τα υδραυλικά αν θυμάμαι καλά...αν μπορεί ας κάνει κανένα μερεμετι παραπάνω μιας και δεν βλέπω να βάζουν μάστορα να το κάνει και..
3ον και τελευταίο προφανώς και έχει γίνει ξεπετάδικο το Κρίσταλ προσπαθούν στην μια ώρα να χωρέσουν 2 και 3 ραντεβού , για την ίδια κοπέλα πάντα , για αυτό και η Τόκιο μου ήρθε με 20 λεπτά καθυστέρηση...για να με ξεπετάξει στο 10 λεπτο και να προλάβει κάποιον άλλο που ανέβηκε μετά από μένα .
Υ.Γ. το θέμα με την πετσέτα είναι σοβαρό για μένα ...δεν θέλω να πιστεύω ότι οι πετσέτες δεν καθαρίζονται και αποστειρώνονται σωστά μετά από κάθε χρήση...ΜΑΥΡΟ από μένα πλέον στο Κρίσταλ...
 

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
837
Κριτικές
1
Like
620
Πόντοι
86
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Dames σε προσωρινό χώρο στην περιοχή Β. Όλγας και Μ.Μπότσαρη. Τρεις κυρίες παρούσες. Τιμήθηκε μια ξανθιά γύρω στα 35 ετών ,υψος 1.65 m 65 kg με πλούσιες καμπύλες και στήθος. Στον αγώνα ήταν πολύ καλή, φιλάει απλόχερα, πίπα ικανοποιητική, γουστάρει γλύψιμο χαμηλά. Επέλεξα σκληρό σεξ, ιεραποστολικό πρωκτικό. Η διείσδυση ήταν αρκετά δύσκολη αν και η τρυπούλα ήταν δουλεμένη με συνέπεια να νιώθω έναν γλυκό πόνο στοι κεφάλι του εργαλείου. Τελείωμα στο στόμα όπου και τα κατάπιε όλα ! Παρούσες ήταν ακόμη μια κυρία που κάνει πρωκτικό και αυτή, ηλικίας ίσως και over 45 πολύ λεπτή και μια ακόμη πιό νέα από τις άλλες αλλά με αρκετά κιλά που δεν κάνει πρωκτικό ! Παράβολο 60 +20 €.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom