Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.163
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό π κατάλαβα σειρά ???M.L.M η μλμ
Μιλαμδαμι
Αυτό π κατάλαβα σειρά ???M.L.M η μλμ
Καλησπέρα μελλοντικοί συναγωνιστές και καλή χρονιά σε όλους! Πρώτη φορά ενδιαφερόμενος για τις υπηρεσίες αυτές μπήκα να δω reviews και αυτή την απορία την είχα! Ευχαριστώ πολύ τον έμπειρο μύστη που έστειλε την συγκεκριμένη πληροφορία καθώς για έναν noob τίποτα δεν είναι δεδομένο Μόλις χρησιμοποιήσω κάποια υπηρεσία θα φροντίσω να επανέλθω και να γράψω πληροφορίες αναλυτικές (και χρήσιμες ίσως για κάποιον καινούργιο όπως εγώ).Στάνταρ είναι αρκεί να μη φέρεσαι περίεργα. Γδύνεσαι εντελώς και ξαπλώνεις. Σου κάνουν πρώτα μασάζ στην πλάτη και μετά, με τρόπο σου λένε να γυρίσεις.
30 το μασάζ συν 20 ο φραπέ.
Επαναλαμβάνω, αρκεί να μην είσαι περίεργος, επιθετικός κτλ . Φέρσου φυσικά, καλά να περάσεις και να μας πεις πού πώς και με ποια!
Eμ... αυτό είναι. Άμα είσαι παλιός.....Αυτό π κατάλαβα σειρά ???
Μιλαμδαμι
Για τις καινούργιες δεν ξέρω....αλλά γιατί δεν λες κατευθείαν σταμάτησε η ταδεΚαλησπερα επισης σταματησε και αλλη κοπελα απο το luxury. Απο τις νεες κοπελες ποια αξηζει;
Ειπωθηκε για Στεφανια παλιότερα και για Λίζα τώρα.Για τις καινούργιες δεν ξέρω....αλλά γιατί δεν λες κατευθείαν σταμάτησε η ταδε
Για την στεφανια έχει 6 μήνες φίλε μουΕιπωθηκε για Στεφανια παλιότερα και για Λίζα τώρα.
Και; Αυτές έφυγαν. Έφυγε και άλλη; Δεν σε πιάνω σόρρυΓια την στεφανια έχει 6 μήνες φίλε μου
Παρέχει κάτι παραπάνω ή μόνο μασάζ?Κωλοχαρακτηρας φουλ τελικα
Οχι ρε μονο μασαζ το οποίο το κανει κατω στο πάτωμα μεσα στην σκόνη δεν σου δεινει να κανεις μπανιο και Οταν τελιωσεις φευγει λες κ επεσε βόμβα και σε αφηνει μονο …. Η κοπελα οντως γουστάρει τις γυναίκες ειδα αγγελια που ειχε βάλει παλιότερα μακρια παίδες Καμμένο χαρτι η κυρίαΠαρέχει κάτι παραπάνω ή μόνο μασάζ?
Γιατι σου ειπε κανεις οτι ολοι αυτοι που εχουν ραντεβουΣταματησε και η αντζελινα απο luxury οπως με ενημερωσαν τι γινεται ρε παιδια. Τηλεφωνο στο κρυσταλ νεφελη πρωτο διαθεσινο ραντεβου 6 ωρες μετα, ιριδα 3 ωρες μετα τι γινεται ρε παιδια τοσος κοσμος παει και ενημερωση 0. Στο massagio σημερα κεισι, αννυ και ευα για οποιον θελει εγω εκλεισα με τοκυο που τουλαχιστον ξερω πως θα περασω χωρις εκλπληξεις
Μου φαινεται πολυ παραξενο οτι παντα καποιες κοπελες ειναι κλεισμενες πολλες ωρες αλλα δεν υπαρχει καμια κριτικη εδω. Και πολλα ατομα οταν εγραψα για λιζα οτι σταματησε μου εστειλαν οτι την επαιρναν και αυτοι αλλα δεν ειχαν γραψει καμια ενημερωση εδω για το πως ειναι. Μπορει να μην εχω γραψει παρα πολλα μεχρι τωρα αλλα απο σεβασμα σε αυτους που γραφουν και με βοηθησαν γραφω παντα μετα απο επισκεψη μουΓιατι σου ειπε κανεις οτι ολοι αυτοι που εχουν ραντεβου
ειναι μελη του μπου?
Τα μελη του μπου σε σχεση με το γενικο συνολο των πελατων ειναι 1 προς 100.Μου φαινεται πολυ παραξενο οτι παντα καποιες κοπελες ειναι κλεισμενες πολλες ωρες αλλα δεν υπαρχει καμια κριτικη εδω. Και πολλα ατομα οταν εγραψα για λιζα οτι σταματησε μου εστειλαν οτι την επαιρναν και αυτοι αλλα δεν ειχαν γραψει καμια ενημερωση εδω για το πως ειναι. Μπορει να μην εχω γραψει παρα πολλα μεχρι τωρα αλλα απο σεβασμα σε αυτους που γραφουν και με βοηθησαν γραφω παντα μετα απο επισκεψη μου
ΑννυΑυτή με το γκρι ξέρουμε ποια είναι ?