Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Faliriotis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2018
Like
169
Πόντοι
1
Τι κόλλημα έχεις φάει με την Αφροδίτη κ την ψάχνεις μήνες τώρα την έχεις πάρει κ σ άρεσε
Καλή χρονιά ωραία κοπέλα κυρίως στο πρόσωπο αλλά με την ωραιοπαθεια της κάπου το χάνει. Μπορεί κ καλύτερα στον αγώνα είναι λίγο με τις ημέρες της.

• Like
Αντιδράσεις: Humax

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Η Αφροδίτη δουλεύει στην Βάσια πλέον αλλά πολύ ξεπετα η φάση όχι από την κοπέλα αλλά από το μαγαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πως θα πάμε μπορεί κάποιος να βοηθήσει που κοντά είναι η βασια

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Για τη Θεανώ ξαναγράφω.
Πρόκειται για μια αρτζουμπαλη ειρωνική λεσβία, η οποία γυρίζει με μια παλιοβερμουδα βρώμικη στην Β. Όλγας και έχει ψωρίαση στα πόδια της!!
Ειρωνεύεται απίστευτα ενώ είναι παλιολεσβια του κερατά, οποίος ζητήσει εκτόνωση κάνει λες και της σκότωσαν τη μάνα.
Έχει και άλλο χώρο στην Αθήνα, Αμπελοκήπους, όπου και εκεί ειρωνεύεται απίστευτα τον κόσμο!
Έχει γεμίσει με φυλλάδια διαφήμισης του μασάζ της αποκλειστικά σε γυναίκες, ενώ δεν πατάει καμία!
Βρωμοξυλο του κερατά θέλει για να στρώσει, λεσβία με ψωρίαση και βρώμικη από χυμό πορτοκάλι βερμούδα!
Φίλε μου δεν είναι ωραία πράγματα αυτά ε όχι και θέλει ξύλο ας μιλάμε με λίγο σεβασμό στην τελική δεν διαφημίζει πουθενά ότι τον παίζει οπότε δεν μπορώ να την κατηγορισω επειδή δεν μου τον έπαιξε , κατά τα άλλα ναι συμφωνώ ότι δεν αξίζει η όλη φάση

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Αν μπορεις να βοηθήσεις που κοντά είναι η βασια

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Δεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Δεν ξέρω που δουλεύε παλιά η Βάσια τώρα είναι στην Βαλαωρίτου... Αλλά πολύ κλεψιά στους πελάτες.....εγώ πήγαινα με Αφροδίτη 2 φορές το μήνα ( η κοπέλα ήταν άψογη ) αλλά μου έκανε κάτι μαλακίες η Βάσια και σταμάτησα
Μπορεις να βοηθήσεις για κονε βασια

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Όχι φίλε δεν σε ξέρω .... ελπίζω να καταλαβαίνεις

• Like
Αντιδράσεις: Humax

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Καλή χρονιά ωραία κοπέλα κυρίως στο πρόσωπο αλλά με την ωραιοπαθεια της κάπου το χάνει. Μπορεί κ καλύτερα στον αγώνα είναι λίγο με τις ημέρες της.
Καλή χρονιά να έχουμε
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τον :priest: από τα @@

kokomo

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
394
Πόντοι
21
Ναι αλλά αυτή η καριολα η Θεανώ ειρωνεύεται όλο τον κόσμο..για αυτό θέλει το φραπέ στη μάπα.
Διότι χωρίς λόγο είναι ειρωνας και μια βρωμιάρα.

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Καλή χρονιά να έχουμε
Την Αλεξάνδρα την γνωρίζω από την πρώτη φορά π ήταν στην Μαριάννα θα έχει 3/4 χρόνια είχε περισσότερα κιλά κ ήταν αρκετά καλύτερή από τώρα
Οταν ξαναήρθε Μαριάννα κ πάλι ήταν καλή κ με 20 επιπλέον έδινε κ κωλαρακι αλλά πριν φύγει από Μαριάννα κ απ ότι έμαθα κ στην βάσια κοιτάει να σε ξεπετάξει
Επιασε κ αυτή τον :priest: από τα @@
Έτσι είναι όπως τα λες Η βασια ηταν στην εθνικής αντιστάσεως; Αφροδίτη είναι σουπερ

SALONIC

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
16
Πόντοι
0
Πάντως αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί πλέον δεν έχω τηλ με μνμ στο προσωπικό μνμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom