Πέρασα από Crystal στη Μοναστηρίου. Στη πόρτα με καλωσόρισε η Αντριάννα, όπου ήταν η μόνη κοπέλα που ήταν ελεύθερη και διαθέσιμη. Στο γραφείο ήταν η Ντιάνα που κανόνιζε τα τηλεφωνικά ραντεβού. Στο δωμάτιο, το πρώτο μέρος που αφορούσε το μασάζ, ασχολήθηκε πολύ με τα πόδια μου είχε "περάσματα" και από τη πλάτη βάζοντας τον αγκώνα της να εφάπτεται μ' αυτή. Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι όταν έβαλε λάδι και άλειψε αρχίδια βάζοντας το χέρι από κάτω, ενώ ήμουν μπρούμυτα. Με έκανε "ντούρο"! Το μασαζάκι είχε διάρκεια κανα εικοσάλεπτο. Στο δεύτερο μέρος, αφού είχα γυρίσει σήκωσε ελαφρά το κρεββάτι, βγάζει το πάνω μέρος του ρούχου και μου έδωσε τις βυζάρες της να τις φιλήσω και να τις ρουφήξω. Ως βυζολάγνος, τις τίμησα με το παραπάνω. Αν και ελαφρώς πεσμένα, μου άρεσαν ως μέγεθος και αίσθηση όσον αφορά το άγγιγμα. Άφησε ελεύθερα πιασίματα και τη χάιδευα κάτω στο μουνί της. Το τέλος, ήρθε κλασσικά με "φραπέ"! Στη προτροπή μου, να μου πάρει πίπα αφού είχα καυλώσει, μου είπε "δεν επιτρέπεται"...Αλλά, όταν τη ρώτησα για 69, μου είπε ότι "μου αρέσει να με γλείφουν, όμως επειδή έχω τεχνικό θέμα αν δε σε πειράζει, οκ από μένα" (θα της ερχόταν περίοδο-είχε φορέσει ταμπόν γι' αυτό το λόγο, το άφησα εκεί, δε μου αρέσει να γλείφω με περίοδο). Συνολικός χρόνος παραμονής στο δωμάτιο, περίπου 30 λεπτά. Βγαίνοντας από το δωμάτιο, με χαιρέτησαν η Ρίτα και μία κοπέλα που δε συγκράτησα το όνομά της. Η Νεφέλη (το δυνατό χαρτί του μαγαζιού, κατά τη γνώμη μου), είχε ρεπό. Αυτά από μένα και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους!