Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Ξεκινάει το σίριαλ relief
Πρώτος κύκλος...
Πρώτος κύκλος...
Όλοι στο relief λοιπόν…. Ρίξτε ρέστα για τα μάτια της ξανθιάς…Ξεκινάει το σίριαλ relief
Πρώτος κύκλος...
Ξεκιναει και σταματάει εδω αν ειναι 40€ σκέτο μασαζ !!Ξεκινάει το σίριαλ relief
Πρώτος κύκλος...
Τι να ρίξουμε αφού δεν κάνει τίποτα .. κρίμα το 40€Όλοι στο relief λοιπόν…. Ρίξτε ρέστα για τα μάτια της ξανθιάς…
Όλες πουτανες είναι.. όλες κάνουν… η τιμη αλλάζει..Τι να ρίξουμε αφού δεν κάνει τίποτα .. κρίμα το 40€
Καλησπέρα. Φουλ πρόγραμμα είχε. Η τυπισσα στο 1,75 μεγάλο βυζι,κωλος μεγάλος αλλά όχι όπως φαίνεται στις εικόνες που έχει ανεβάσει. Κάποια κιλά έξτρα σίγουρα τα είχεΚαλημέρα φίλε!μπορείς να κάνεις μια περιγραφή της κοπέλας και τι πρόγραμμα έκανες μαζί της?
Άρα τίποτα...Ε έτσι δεν αξίζει. Έχει μασάζ κ με 15 20 ευρώ... Επαγγελματικά... Τεσπα ευχαριστούμε για την ενημέρωση!!Καλημέρα στους Μασαζολαγνους… καταδρομική στο relief, παρούσα μια κοπέλα ξανθιά/όμορφη δεν συγκράτησα όνομα.. μασάζ μόνο χαλαρωτικό! Ωραίος χώρος, καθαρός ιδανικος για πεοπαιχνιδια κατ έμε και η κοπέλα ευγενική!
Θα γίνει "Λάμψη" να μου το θυμηθείς...Ξεκινάει το σίριαλ relief
Πρώτος κύκλος...
μια κοντοστουπα ειναι τιποτα ιδιαιτερο εμφανισιακαΈχει καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει με την τυπισσα ;Ερωτικα ραντεβουδακια στο χωρο μου - 6988 646 829
Το όνομα μου είναι Μαρκέλα. Η ηλικία μου, είμαι μικρούλα 21 ετών δεσποινίδα. Ξανθό μακρύ μαλλί, στήθος 2άρι, ύψος 1.60εκ και είμαι 50 κιλά. Έρχομαι σε δικό σου χώρο ή σε ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη και κάνω ραντεβού με σοβαρούς κυρίους άνω των 35 ετών και κοπέλες. Κάνω προγράμμα...kanesex.com
πως βρεθηκες εσυ εδω ?μια κοντοστουπα ειναι τιποτα ιδιαιτερο εμφανισιακα
μασαζ δεν υπαρχει incall cg ειναι...κατι ελεγε παλια το παλευε τουλαχιστον αν και ηταν με τις ωρες της παντα
μετα την ειδε αλλιως και για να κανει ραντεβου θελει να της στειλεις φωτο τα μουτρα σου
αμε σιγουρα
να βοηθησω το παιδι ντεπως βρεθηκες εσυ εδω ?
Ααα το Μαρκελακι ναι.. παρόν, το πήδαγα ανελλιπώς πριν καιρό.. 70 μισή 129 μια ώρα! Του γούστου μου πολύ.. μικροκαμωμένο.. 2αρι βυζακι στητό.. όμορφο κορίτσι! Πίπα αρκετά καλή(στα μάτια με κοιτάζε).. μουνακι σφιχτό και κωλακι επίσης! Αλλά.. μετά από 2/3 φορές η τυπισσα έσκαγε με ντουμάνι στο χέρι και άλλες από αλλά πιωμένη φαινόταν! Όποτε έφαγε άκυρο, δεν τα μπορώ αυτά!Έχει καταφέρει κάποιος να επικοινωνήσει με την τυπισσα ;Ερωτικα ραντεβουδακια στο χωρο μου - 6988 646 829
Το όνομα μου είναι Μαρκέλα. Η ηλικία μου, είμαι μικρούλα 21 ετών δεσποινίδα. Ξανθό μακρύ μαλλί, στήθος 2άρι, ύψος 1.60εκ και είμαι 50 κιλά. Έρχομαι σε δικό σου χώρο ή σε ξενοδοχείο της επιλογής σου στη Θεσσαλονίκη και κάνω ραντεβού με σοβαρούς κυρίους άνω των 35 ετών και κοπέλες. Κάνω προγράμμα...kanesex.com
Πάλι εγώ… γεματουλα χυμώδεις .. ομορφούλα! Τρώγεται πάνε.. την πιπωσα μια φορά, ωραία ήταν! Αν μπορούσα θα την πηδουσα κιόλα αλλά τότε ήμουν σε φάση πιπεν.. Σκοτι Πιπεν.. χαχαχαχα.. καλούτσικη είναι πάνε.Ξερει κανεις κατι για αυτην ;;
καυτο αισθησιακο μασαζ κλειω 6955390772
Ερωτικό αισθησιακό καυτό μασάζ με ερωτική διάθεση. Το όνομα μου Κλειώ. Η ηλικία μου 26. Ελεύθερη πλήρως. Είμαι ελληνίδα καστανά μαλλιά με θηλυκότητα που θα σε εντυπωσιάσει. Με στήθος στητό που καυλώνει και τον πιο απαιτητικό στην εμφάνιση υπόσχομαι πολλές καυτές στιγμές πάθους και ηδονής. Εχω...kanesex.com
Θυμασαι τιμες για μονο μασαζ με γκυψιμο ;;Πάλι εγώ… γεματουλα χυμώδεις .. ομορφούλα! Τρώγεται πάνε.. την πιπωσα μια φορά, ωραία ήταν! Αν μπορούσα θα την πηδουσα κιόλα αλλά τότε ήμουν σε φάση πιπεν.. Σκοτι Πιπεν.. χαχαχαχα.. καλούτσικη είναι πάνε.
Το dames είναι το κουδούνι έγραφε μεταξά.Εχω μιά αποθηκευμενη επαφή μεταξα. Θυμαται καποιος παλιος ποιό μασατζιδικο ήταν? Μ εβγαλε στο viber
Η Ξένια είναι αυτή ή κάνω λάθος;Πάλι εγώ… γεματουλα χυμώδεις .. ομορφούλα! Τρώγεται πάνε.. την πιπωσα μια φορά, ωραία ήταν! Αν μπορούσα θα την πηδουσα κιόλα αλλά τότε ήμουν σε φάση πιπεν.. Σκοτι Πιπεν.. χαχαχαχα.. καλούτσικη είναι πάνε.