Μέρες που είναι, πάμε για μια ανασκόπηση της χρονιάς.
Aqua: κρίμα μια τέτοια μαγαζαρα με χώρους και ιστορία να έχει μείνει με την Ξένια και κάθε άλλη που βαριέται που ζει. Μια Δανάη είχε, που σταμάτησε και αυτή. Ρίτα μουναρα, ναι, αλλά τι να το κάνεις. Περιμένω βελτίωση στις κοπέλες και τις υπηρεσίες, αλλιώς οδεύει προς κλείσιμο. Ελπίζω στο πρώτο.
Vana:
Πολλές κοπέλες, χάνεσαι εκεί μέσα, ειλικρινά δεν ξέρω αν τα ξαναπατήσω εκεί. Ίσως με λιγότερες και ποιοτικότερες κοπέλες, όλα να ήταν καλύτερα. Έλσα, μήπως να το ξανασκεφτείς να αρχίσεις πάλι το μασαζ; Απλά κούκλα.
Krystal:
Το στηρίξαμε το μαγαζί. Έχει τις πιο ομορφες κοπέλες, Κριστυ και Νεφέλη κορυφη, το ξεσκαρταρισμα με Βανέσα και Σιλια ήταν επιβαλλόμενο, δεν κάνανε τα κορίτσια για το στυλ του μαγαζιού. Τώρα μαλακιτσες με τα social του κάθε κοριτσιού δεν νομιζω να βοηθάνε. Άποψη μου είναι πως με μια δυο ποιοτικές προσθήκες και μια δυο αποχωρήσεις, το μαγαζί θα συνεχίσει
Luxury:
Έχασε Στεφανία και Φένια. Μεγάλες απώλειες. Μια Λίζα έμεινε, όταν επιστρέψει και αυτή. Μετά, μετριότητα, αν και είναι καλό μαγαζί και καθαρό. Θα δούμε.
Massagio:
Ενώ έχει τις προϋποθέσεις να γίνει το νούμερο ένα μαγαζί, βγάζει μόνο του τα μάτια του.
Εμεις πηγαίνουμε και πληρώνουμε, δεν μας αναγκάζει κανείς. Και εφόσον πηγαίνουμε, η κατάσταση θα είναι η ίδια. Οκ να πηγαίνουμε, αλλά μετά να μην παραπονιομαστε.
Εγώ ελπίζω σε καλύτερες μέρες.αυτα για τα ελεύθερα μαγαζιά.
Όσον αφορά στην Μαριάννα, παραμένει κορυφή στον χώρο αλλά θέλει μια μικρή ενίσχυση.
Εβίτα δεν έχω άποψη, έχω να πάω καιρό.
Επίσης, να πω πως τα μαγαζιά είναι φουλ από πελάτες, όλοι διαβάζουν το site, αλλά ενημερώσεις μηδέν. Απλά τραγικό.
Καλή χρονιά σε όλους, guys