Makrigiannis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2022
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, έκλεισα σήμερα για Tami στη Βούλγαρη. Την έχει επισκευτεί κάποιος πρόσφατα για να μου δώσει πληροφορίες?
Ναι, ειναι τελειως τυποποιημενο το προγραμμα. Για 2η φορα σιγουρα δεν ειναι. Για την εμπειρια μια φορα ωραια ηταν και δεν θα τα κλαψεις τα 100 ευρω, παροτι ειναι οντως πολλαΔεν σε κοιτάει στο πρόσωπο, γενικά σκύβει… Δεν υπήρχε επικοινωνία.
Φιλε μην πας η Ταμίλα ειναι μια μεγαλη Θεια άσχημη ηταν παλια πισω απο σταθμό ειχα παει ασε που βρωμαγε σκόρδο γενικα δεν ελεγεΚαλημέρα, έκλεισα σήμερα για Tami στη Βούλγαρη. Την έχει επισκευτεί κάποιος πρόσφατα για να μου δώσει πληροφορίες?
Πρόσφατη επίσκεψη στην Θεανώ κατω απο ευξλειδη περιοχη Αγ τριάδα καλο μασαζ γυμνός αλλα δεν κανει τιποτα
Το μασαζ γινεται σε στρωμα στο πάτωμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης επίσκεψη στο massage inn ωραίες κοπέλες μονο μασαζ ομως αυστηρα καθε πεμπτη εχει προσφορα 16€ 45 λεπτα
Πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το μασάζ μπορούμε να το βρούμε?Πρόσφατη επίσκεψη στην Θεανώ κατω απο ευξλειδη περιοχη Αγ τριάδα καλο μασαζ γυμνός αλλα δεν κανει τιποτα
Το μασαζ γινεται σε στρωμα στο πάτωμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης επίσκεψη στο massage inn ωραίες κοπέλες μονο μασαζ ομως αυστηρα καθε πεμπτη εχει προσφορα 16€ 45 λεπτα
Φίλε νομίζω ότι τα σχόλια αυτά στα βγάζει για άλλο αριθμό άσχετα με τον αριθμό της σιλιαςΑν Σίλια εννοείτε αυτή: KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Χριστίνα
Προσοχή γιατί το κινητό στο white-pages λέει για κλεψίματα και ναρκωτικά...
Πού ακριβώς βρίσκεται αυτό το μασάζ μπορούμε να το βρούμε?
Ευχαριστώ φίλοςΠροσφέρω Ρεφλεξολογία - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (71568-7) FreeList.gr
Προσφέρω Ρεφλεξολογία - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 71568-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Νικολέτα;Καλά φαντάζεσαι,εσύ τι περίμενες να σου πει από το τηλέφωνο? 30+20?
Παλικάρια σοβαρευτείτε πάρτε το κωλο σας βγείτε να ξοδέψετε και γράψτε καμία ενημέρωση γιατί βαρεθηκαμε να γράφουμε.και να εξηγούμε τι και πώς.....παρεπιπτόντως μια ίσον καμία βάλε καμία τρεις η τέσσερις και αν σε εμπιστευτεί...
Ποια πήρες αδερφέ;Relfief μονο μασαζ εμενα μ κανανε
Εγω απο οτι καταλαβα απ τα σόσιαλ, η Κριστυ βρηκε αγαπουλη χορηγό και σταμάτησε. Ελπίζουμε μέ την πρώτη στραβή να επανέλθει
τον χορηγο τον εχει εδω και πολυ καιρο, πιστευω οτι δεν ειναι αυτος ο λογος...
Ναι σε όλα, συμφωνώ και επαυξάνωΓια την προηγούμενη αγγελία με την κυρία Θεανώ, η οποία προσφέρει ρεφλεξολογία...πρόκειται για κοπριά πεταμένη, η οποία σε αφήνει γυμνό στο μασάζ και στον τέλος αφήνει να τον παίξεις μόνος σου και μόλις τελειώσεις φεύγει τρέχοντας από το δωμάτιο λες και τη χτύπησε ατομική βόμβα.
Πεταμένα λεφτά, ξενερωτη και λιγάκι χοντρη, μάλιστα αγενής με τον πελάτη διότι κοροϊδεύει οποίος ζητάει εκτονώσεις κτλ..μακρυά...
ή δώστε το και σε εμάς!!!Μη μας προκαλείται όσοι έχετε insta της κουκλάρας και το χαζεύεται όποτε θέλετε. Ντροπή σας.