Aqua πιστεύω ότι για να ανοιχτεί κάποια κοπέλα μαζί σου πρέπει να πας 3-4 φορές μαζί της , και γενικά να σε μάθουν, ενώ στο κρυσταλ δεν νιώθω ότι ισχύει κάτι τέτοιο απαραίτητα.έχει κάνει κανείς το διπλό μασάζ στο Luxury? αξίζει η φάση;
εμένα με βολεύει το Aqua σαν περιοχή, είναι και το μόνο που έχω πάει και αυτό όλο κι όλο 2 φορές πριν από χρόνια
βλέπω όμως ότι οι περισσότεροι μιλατε για το Crystal. Βολεύει πιο πολύ ή το θεωρείτε καλύτερο (στις υπηρεσίες);
Αν πάω Aqua ποια είναι πιο...δοτική; και ποια με το καλύτερο κορμί;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)
amateursalonica
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2017
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
αχά μάλιστα,
καλή πληροφορία αυτή
καλή πληροφορία αυτή
Την Τόκυο εντομεταξυ μένουμε στην ίδια περιοχή κ έχω κάνει τρελά σκηνικά μαζί της κ με την Άννα Μαρία την κάποτε φίλη της..τσάμπα έτσιΓια γέλια και για κλάματα
Πορνοστάρ της πούτσας αποτυχημένο Έσκορτ των Αθηνών και βρήκε εδώ εμάς στην φτωχομάνα να το παίξει ιστορία
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Την ξερω πανω απο 10 χρονια αλλα χαθηκα λογο οικογενειας κλπ.Έχει χρόνια πού έφυγε από την Καλαμαριά.
Προ ολίγων ημερών μετακόμισε ξανά πιο ανατολικά και σε καλύτερο χώρο σε σχέση με τον προηγούμενο...
Μπορεις να δωσεις τηλεφωνο της ;
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
μπορω να μαθω τηλεφωνο να την παρω ;Αλλάζει κάθε λίγο..
giannis_alefragkis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2015
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Και μετά ξύπνησεςΤην Τόκυο εντομεταξυ μένουμε στην ίδια περιοχή κ έχω κάνει τρελά σκηνικά μαζί της κ με την Άννα Μαρία την κάποτε φίλη της..τσάμπα έτσι
Μπορείς αλλά δε ξέρω πώς.εννοω εδώ δεν έχω δει να γράφουν τηλ.προσωπικο Μνμ πως στέλνω δε ξέρωμπορω να μαθω τηλεφωνο να την παρω ;
Σκεψου τοτε τις κοπελες που κανουν σεχ . αυτες που βαρανε μαλακια κοροιδεουν πουλανε και μουρηΦίλος, να ξέρεις δεν είναι απλή υπόθεση για μια κοπέλα στα 20-25-30 να βαράει μαλακίες σε αγνώστους και να κάθεται να την χουφτώνει ο κάθε βρωμιάρης μπούρτζος. Προσωπικά πιστεύω πως έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στον ψυχισμό μιας γυναίκας. Για να μη το βαραίνουμε λοιπόν, ανεξάρτητα από το λούκι που τραβάει ο καθένας για να βγάλει τον επιούσιον, ας μην υποτιμάμε.
DimitrisEyth
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2016
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Χαίρετε! Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιοα άλλη εναλλακτική εκτός απο Κατερίνα στην Καλαμαριά που να δέχεται σε δικο της χώρο?
demian123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.177
- Πόντοι
- 201
συμπουρδελιαρηδες, θελω μια μικρη βοηθεια. πριν 2 βδομαδες ειδα στο κρισταλ μια μικρουλα.. γλυκο προσωπο...καστανη ισιο μαλλι λιγο κατω απο τον ωμο. ψιλοσυνεσταλμενη μου φανηκε... απο τοτε δεν την ξαναπέτυχα. ξέρει κανεις ποια μπορεί να λεω;
Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Για ένα angel που γράφτηκε είναι σίγουρο; Φαίνεται να έχει κανονικές υπηρεσίες πως γίνεται η όλη κατάσταση;
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Αφειστε τιs φιλοσοφιεs σαs και περιγραψτε τιs εμπειριεs σαs στα ιδρυματα με τιs κοπελεs με λεππτομεριεs αυτα μαs ενδιαδερουνεγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ γράψε μου το τηλ τηςΑυτή πλέον δουλεύει σε δικό της χώρο στο κέντρο. Αν θέλεις το τηλέφωνό της, είτε της δουλειάς, είτε το προσωπικό της, στείλε μου μήνυμα να στο δώσω
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
περασμα με κοπέλα από το massage your senes
(μασαζ στο σπίτι) λοιπόν αν τους στείλεις μυνημα στο viber σου στελνουν ποιες κοπέλες δουλέυουν η μια από αυτές είναι πιο "ανετη" δλδ προχωρά σε εκτόνωση θα σου πουν και αυτοί ποια είναι στα του αγώνα έρχεται στον χώρο σου με κόστος 60+20 για μια ωρα μασαζ + φραπε η αλήγθεια ειναι οτι ειναι πολλά τα λεφτά αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή (μιας και δεν εχω δει να γραφεται κατι στο φορουμ)
(μασαζ στο σπίτι) λοιπόν αν τους στείλεις μυνημα στο viber σου στελνουν ποιες κοπέλες δουλέυουν η μια από αυτές είναι πιο "ανετη" δλδ προχωρά σε εκτόνωση θα σου πουν και αυτοί ποια είναι στα του αγώνα έρχεται στον χώρο σου με κόστος 60+20 για μια ωρα μασαζ + φραπε η αλήγθεια ειναι οτι ειναι πολλά τα λεφτά αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή (μιας και δεν εχω δει να γραφεται κατι στο φορουμ)
Εμφανισιακά αξίζει καμία?περασμα με κοπέλα από το massage your senes
περασμα με κοπέλα από το massage your senes
Έβγαλε και ρούχα η μόνο εκτόνωση με +20?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Μόνο μια κοπέλα πρέπει να προχωράει πέραν του μασάζ και όχιΕμφανισιακά αξίζει καμία?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μόνο εκτόνωσηΈβγαλε και ρούχα η μόνο εκτόνωση με +20?
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Καμία κοπέλα να κάνει μασάζ στο κέντρο ή να έρχεται σε δικό μου μέρος εκτός υπάρχει ή μόνο το crystal υπάρχει στο κέντρο?
συμφωνω κ εγω..Μάγκας
μια κοπελα του μασαζ μπορει στη θεσσαλονικη να βρεθει μπροστα σε γνωστο της που να μην γνωριζει πως κανει τη συγκεκριμενη δουλεια και να εκτεθει..ας σεβομαστε τις εργαζομενες του χωρου που μας χαριζουν απολαυση και ηδονη
και αυτες ας εκτιμησουν τον πελατη που τις προτιμα
αμφοτεροι ωφελουνται