papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Ενταξει φιλε μου, σε ευχαριστωΠρώτα να ρωτήσεις αν κάνουν κάτι σε άγνωστους κ μετά ρωτά για τα υπόλοιπα
Δεν έχω πάει οπότε εγώ δε μπορώ να σε πω κάτι
Ενταξει φιλε μου, σε ευχαριστωΠρώτα να ρωτήσεις αν κάνουν κάτι σε άγνωστους κ μετά ρωτά για τα υπόλοιπα
Δεν έχω πάει οπότε εγώ δε μπορώ να σε πω κάτι
Καλησπερα,
μεθαυριο προκειται να βρεθω στον Ευοσμο και αν θα ηθελε καποιος φιλος να με ενημερωσει επιγραμματικα, για το Luxury, για κοστη, αν παιζει 2η φορα στα ιδια λεφτα και καποια προταση για κοπελες θα το εκτιμουσα πολυ.
Σε ευχαριστω πολυ αδερφέ!Την πρώτη φορά που το είχα επισκεφθεί σαν άγνωστος προχώρησε κανονικά η διαδικασία του φραπέ με προτροπή της κορασίδας (30+20)
Ευχαριστώ αδερφέLuxury
(2310) 559423
6942480730
6945748096
Ευοσμος,Μεγ. Αλεξάνδρου 63!
Κρυσταλ για μασάζ και μλκια, ενώ στο άλλο είναι και γαμησι μέσα. 50€ θα δώσεις κρυσταλ, 80€ στο body freeΠαίδες από crystal masaz kai studio body free ποιο να επιλέξω για μασάζ και μια μαλακιά?Και πιο συμφέρει σε κόστος?αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει επείγει και inbox αν γίνεται ευχαριστω
Χρύσα μήπως?Καλημερα σε ολους και παλι. Ειχα γραψει πριν λιγο καιρο σχετικα με το animus massage. Προχθες παλι σπιτι πηρα μια κοπελα και ηταν παλι αρκετα διαχυτικη χωρις ομως να γινει και παλι κατι παραπανω. Υπαρχει καποιος με καποια εμπειρια με καποια απο τις κοπελες κι αν ναι με ποια? Θα εκτιμουσα ενα pm να ανταλλαξουμε αποψεις!
Είδες είπες επείγον κ πήρες την απάντηση τσακ μπαμΠαίδες από crystal masaz kai studio body free ποιο να επιλέξω για μασάζ και μια μαλακιά?Και πιο συμφέρει σε κόστος?αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει επείγει και inbox αν γίνεται ευχαριστω
Απλά δε κατάλαβα κάτι.Το body free μασάζ και μαλακια 80 το χει?Είδες είπες επείγον κ πήρες την απάντηση τσακ μπαμ
Σειρά σου να ενημερώσεις πού πήγες κ πως πέρασες
Για να δούμε
Το body έχει φουλ στα 80Απλά δε κατάλαβα κάτι.Το body free μασάζ και μαλακια 80 το χει?
Ωραία απλό μασαζ και μαλακια ποσο έχει?Δεν έχει ωραία μονια και μου προτείνετε όλοι το crystal?Το body έχει φουλ στα 80
Οι συνάδελφοι σου εξήγησαν πώς δουλεύει το κάθε μαγαζί. Το πόσο ωραία μονιά είναι θα το δεις εσυ και θα μας πειςΩραία απλό μασαζ και μαλακια ποσο έχει?Δεν έχει ωραία μονια και μου προτείνετε όλοι το crystal?
Μάγκεψε και η Ίριδα. Καλή φάση.καλημέρα συναγωνιστές.
πέρασμα την προηγούμενη εβδομάδα από crystal.πηρα την Ίριδα την οποία έχω παρει άλλες δύο φορές οι οποίες ήταν και σχετικά καλές.δηλαδη καλό σχετικά μασάζ για τα δεδομένα του καταστήματος και καλό δεύτερο μέρος δηλαδή χουφτωματα χωρίς γκρίνιες,τριψιματα και τα σχετικά.στο τρίτο και τελευταίο ραντεβου όμως η διαφορά ήταν στο πρώτο μέρος ότι ήταν κουρασμένο το τσιβδο κορίτσι και ήταν πιασμένο το κοριτσακιιι από τις κρεπαλες της στην χαλκιδική.μασαζ δηλ χάδι και διάρκειας 20 λεπτών παρακαλώ.δευτερο μέρος έριξε λάδι στον σταφυδουλη χωρίς τριψιματα όπως τις άλλες φορές ισα ίσα να τελειώσει την υποχρέωση.δεν πρόλαβα να κάνω μπάνιο μπαίνει μέσα μου λέει συνέχισε το μπάνιο σου να ετοιμάσω εγώ το δωμάτιο να είναι έτοιμο.φανταζομαι πώς σε μια ώρα έκλεισε 2 ραντεβού.οποτε μαύρο στην τσιβδη και βλέπουμε
Μάγκεψε και η Ίριδα. Καλή φάση.
Δεν ξέρω φίλε και εγώ παίρνω τηλέφωνο και είναι κλειστό. Αν μπορεί να μας ενημέρωσει κάποιος συναγωνιστής ώστε να ξανατιμησουμε την Φαίη!!!το Angels Spa, Αιγαίου & Βασ. Ολγας, εκλεισε? Αν ναι που πήγαν τα κορίτσια?
....και την Φαίη και την Ρουμάνα με τις βυζάρες...Δεν ξέρω φίλε και εγώ παίρνω τηλέφωνο και είναι κλειστό. Αν μπορεί να μας ενημέρωσει κάποιος συναγωνιστής ώστε να ξανατιμησουμε την Φαίη!!!