Από τρόπους είναι για τα ανάθεμα. Αν δεν υπήρχαν νόμοι, δε θα είχε δόντια από τα μπουνίδια. Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει όμως, είναι παραπάνω από καλήΠαντώς απο το τηλέφωνο η συγκεκριμένη τρώει ακυρο απο εμένα, εντελώς ανάγωγη και προσβλητική. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο εγώ είμαι πάντα ευγενικός και καλοπροαίρετος με άτομα που δεν με γνωρίζουν, ποσο μάλλον και με κορίτσια του χώρου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)
Για την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομηΠαντώς απο το τηλέφωνο η συγκεκριμένη τρώει ακυρο απο εμένα, εντελώς ανάγωγη και προσβλητική. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο εγώ είμαι πάντα ευγενικός και καλοπροαίρετος με άτομα που δεν με γνωρίζουν, ποσο μάλλον και με κορίτσια του χώρου.
Απλά ειχα ελευθερο απογευμα και την ρώτησα αν είναι ευκαιρη!!! Εντάξει έχουν μαθει μερικές να τις παρακαλάνε!! Εμείς φταίμεΓια την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομη
Σωστός έτσι είναι...όλα ξεκιναν απ' τους άντρεςΑπλά ειχα ελευθερο απογευμα και την ρώτησα αν είναι ευκαιρη!!! Εντάξει έχουν μαθει μερικές να τις παρακαλάνε!! Εμείς φταίμε
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.073
- Πόντοι
- 2.356
Δεν είδες τι είπε ο αλΚαλησπέρα ο Ο Αλ θα μου στηλεις τηλ?
Εσένα το είπε όχι σε μένα ούτε κ κανένα άλλο
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Καλημέρα παιδιά καμία γνώμη για το massage your senses (μασάζ στο σπίτι) αυτοί μου προτείνουν μια Ρία, θέλω να μάθω εάν την κλείσω αν θα παιχτεί τίποτα ή αν θα μείνω με την τσαπου στο χέρι;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία επικοινωνίας της, ευχαριστώΑυτή πλέον δουλεύει σε δικό της χώρο στο κέντρο. Αν θέλεις το τηλέφωνό της, είτε της δουλειάς, είτε το προσωπικό της, στείλε μου μήνυμα να στο δώσω
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Την ίδια απορία είχα και εγώ . Αν θέλει να μας απαντήσει κάποιος φίλοςΚαλημέρα παιδιά καμία γνώμη για το massage your senses (μασάζ στο σπίτι) αυτοί μου προτείνουν μια Ρία, θέλω να μάθω εάν την κλείσω αν θα παιχτεί τίποτα ή αν θα μείνω με την τσαπου στο χέρι;
mikros.provokatoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι προγράμματα έχει η συγκεκριμένη, ξέρουμε;Από τρόπους είναι για τα ανάθεμα. Αν δεν υπήρχαν νόμοι, δε θα είχε δόντια από τα μπουνίδια. Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει όμως, είναι παραπάνω από καλή
krystal massage παικτη οχι σπαΠηρε τηλ στο αλλο crystal της Τουμπας και επειδη θα εχουν παρει πολλοι εκει κατα λάθος, ειχαν ετοιμη απαντηση. Επειδη υπηρχαν 2 crystal, το 1 μαλλον αναγκαστηκε να γινει Krystal
Είναι για πολλές φαπες η συγκεκριμένηΠαντώς απο το τηλέφωνο η συγκεκριμένη τρώει ακυρο απο εμένα, εντελώς ανάγωγη και προσβλητική. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο εγώ είμαι πάντα ευγενικός και καλοπροαίρετος με άτομα που δεν με γνωρίζουν, ποσο μάλλον και με κορίτσια του χώρου.
Ας βρεθεί ένας Χριστιανός να τη σαπακιασει να στρώσει χαρακτήρα
Την πήρα τηλέφωνο για ραντεβού λέω ας κάνω ένα διάλειμμα από τα κλασσικά μασατζιδικα και με πολύ ευγενικό τρόπο τη ρώτησα αν γνωρίζει κατά τύχη αν έχει κάπου κοντά πάρκινγκ
Η απάντηση
Και τι είμαι εγώ ρε που θα σου βρω πάρκινγκ
Της λέω δε θέλω να μου βρεις μια ερώτηση έκανα
Λοιπόν θες η δε θες να έρθεις
Την έριξα ένα βρισιδι τη βρωμιάρα πολύ κωλοπαιδο.
Διαγραμμένο μέλος 148280
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2014
- Like
- 1.562
- Πόντοι
- 206
Μάγκες καλησπερα.Μια απλή ερώτηση.Ποιο είναι το πιο φθηνό μασατζιδικο στη Θεσσαλονίκη που να προσφέρει και μια απλή μαλακια στο τέλος?Αν μπορεί κάποιος και ινbox θα το εκτιμουσα
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.098
- Πόντοι
- 361
Από όσο ξέρω ταρίφα είναι στάνταρ στα 30+20 για μια μαλακιά, φτηνότερο από αυτό μόνο την Ροζίτα ξέρω αλλά αν θες την γνώμη μου μηηηην πας είναι για πολύ πολύ πολύ μερακλήδεςΜάγκες καλησπερα.Μια απλή ερώτηση.Ποιο είναι το πιο φθηνό μασατζιδικο στη Θεσσαλονίκη που να προσφέρει και μια απλή μαλακια στο τέλος?Αν μπορεί κάποιος και ινbox θα το εκτιμουσα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
LuxuryΚαλησπέρα συναθλητές , μπορεί να μου πρι κάποιος που βρίσκεται το luxury? Ευχαριστώ
(2310) 559423
6942480730
6945748096
Ευοσμος,Μεγ. Αλεξάνδρου 63!
papaPoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Like
- 479
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα,
μεθαυριο προκειται να βρεθω στον Ευοσμο και αν θα ηθελε καποιος φιλος να με ενημερωσει επιγραμματικα, για το Luxury, για κοστη, αν παιζει 2η φορα στα ιδια λεφτα και καποια προταση για κοπελες θα το εκτιμουσα πολυ.
μεθαυριο προκειται να βρεθω στον Ευοσμο και αν θα ηθελε καποιος φιλος να με ενημερωσει επιγραμματικα, για το Luxury, για κοστη, αν παιζει 2η φορα στα ιδια λεφτα και καποια προταση για κοπελες θα το εκτιμουσα πολυ.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.073
- Πόντοι
- 2.356
Πρώτα να ρωτήσεις αν κάνουν κάτι σε άγνωστους κ μετά ρωτά για τα υπόλοιπαΚαλησπερα,
Δεν έχω πάει οπότε εγώ δε μπορώ να σε πω κάτι