Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (10 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ο Αλ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Παντώς απο το τηλέφωνο η συγκεκριμένη τρώει ακυρο απο εμένα, εντελώς ανάγωγη και προσβλητική. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο εγώ είμαι πάντα ευγενικός και καλοπροαίρετος με άτομα που δεν με γνωρίζουν, ποσο μάλλον και με κορίτσια του χώρου.
Από τρόπους είναι για τα ανάθεμα. Αν δεν υπήρχαν νόμοι, δε θα είχε δόντια από τα μπουνίδια. Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει όμως, είναι παραπάνω από καλή

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Παντώς απο το τηλέφωνο η συγκεκριμένη τρώει ακυρο απο εμένα, εντελώς ανάγωγη και προσβλητική. Να σημειωθεί ότι στο τηλέφωνο εγώ είμαι πάντα ευγενικός και καλοπροαίρετος με άτομα που δεν με γνωρίζουν, ποσο μάλλον και με κορίτσια του χώρου.
Για την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομη

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Για την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομη
Απλά ειχα ελευθερο απογευμα και την ρώτησα αν είναι ευκαιρη!!! Εντάξει έχουν μαθει μερικές να τις παρακαλάνε!! Εμείς φταίμε

• Like
Αντιδράσεις: Velop3

Velop3

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Like
47
Πόντοι
0
Απλά ειχα ελευθερο απογευμα και την ρώτησα αν είναι ευκαιρη!!! Εντάξει έχουν μαθει μερικές να τις παρακαλάνε!! Εμείς φταίμε
Σωστός έτσι είναι...όλα ξεκιναν απ' τους άντρες

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Το μασατζιο απ ότι είδα αλλάζει χώρο!

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Καλημέρα παιδιά καμία γνώμη για το massage your senses (μασάζ στο σπίτι) αυτοί μου προτείνουν μια Ρία, θέλω να μάθω εάν την κλείσω αν θα παιχτεί τίποτα ή αν θα μείνω με την τσαπου στο χέρι;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Αυτή πλέον δουλεύει σε δικό της χώρο στο κέντρο. Αν θέλεις το τηλέφωνό της, είτε της δουλειάς, είτε το προσωπικό της, στείλε μου μήνυμα να στο δώσω
Σε παρακαλώ στείλε μου τα στοιχεία επικοινωνίας της, ευχαριστώ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Καλημέρα παιδιά καμία γνώμη για το massage your senses (μασάζ στο σπίτι) αυτοί μου προτείνουν μια Ρία, θέλω να μάθω εάν την κλείσω αν θα παιχτεί τίποτα ή αν θα μείνω με την τσαπου στο χέρι;
Την ίδια απορία είχα και εγώ . Αν θέλει να μας απαντήσει κάποιος φίλος

mikros.provokatoras

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
Από τρόπους είναι για τα ανάθεμα. Αν δεν υπήρχαν νόμοι, δε θα είχε δόντια από τα μπουνίδια. Στο κομμάτι που μας ενδιαφέρει όμως, είναι παραπάνω από καλή
Τι προγράμματα έχει η συγκεκριμένη, ξέρουμε;

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Πηρε τηλ στο αλλο crystal της Τουμπας και επειδη θα εχουν παρει πολλοι εκει κατα λάθος, ειχαν ετοιμη απαντηση. Επειδη υπηρχαν 2 crystal, το 1 μαλλον αναγκαστηκε να γινει Krystal
krystal massage παικτη οχι σπα

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Καλησπέρα συναθλητές , μπορεί να μου πρι κάποιος που βρίσκεται το luxury? Ευχαριστώ

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Είναι για πολλές φαπες η συγκεκριμένη
Ας βρεθεί ένας Χριστιανός να τη σαπακιασει να στρώσει χαρακτήρα
Την πήρα τηλέφωνο για ραντεβού λέω ας κάνω ένα διάλειμμα από τα κλασσικά μασατζιδικα και με πολύ ευγενικό τρόπο τη ρώτησα αν γνωρίζει κατά τύχη αν έχει κάπου κοντά πάρκινγκ
Η απάντηση
Και τι είμαι εγώ ρε που θα σου βρω πάρκινγκ
Της λέω δε θέλω να μου βρεις μια ερώτηση έκανα
Λοιπόν θες η δε θες να έρθεις
Την έριξα ένα βρισιδι τη βρωμιάρα πολύ κωλοπαιδο.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Μάγκες καλησπερα.Μια απλή ερώτηση.Ποιο είναι το πιο φθηνό μασατζιδικο στη Θεσσαλονίκη που να προσφέρει και μια απλή μαλακια στο τέλος?Αν μπορεί κάποιος και ινbox θα το εκτιμουσα

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.098
Πόντοι
361
Μάγκες καλησπερα.Μια απλή ερώτηση.Ποιο είναι το πιο φθηνό μασατζιδικο στη Θεσσαλονίκη που να προσφέρει και μια απλή μαλακια στο τέλος?Αν μπορεί κάποιος και ινbox θα το εκτιμουσα
Από όσο ξέρω ταρίφα είναι στάνταρ στα 30+20 για μια μαλακιά, φτηνότερο από αυτό μόνο την Ροζίτα ξέρω αλλά αν θες την γνώμη μου μηηηην πας είναι για πολύ πολύ πολύ μερακλήδες

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Καλησπερα,
μεθαυριο προκειται να βρεθω στον Ευοσμο και αν θα ηθελε καποιος φιλος να με ενημερωσει επιγραμματικα, για το Luxury, για κοστη, αν παιζει 2η φορα στα ιδια λεφτα και καποια προταση για κοπελες θα το εκτιμουσα πολυ.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Καλησπερα,
μεθαυριο προκειται να βρεθω στον Ευοσμο και αν θα ηθελε καποιος φιλος να με ενημερωσει επιγραμματικα, για το Luxury, για κοστη, αν παιζει 2η φορα στα ιδια λεφτα και καποια προταση για κοπελες θα το εκτιμουσα πολυ.
Πρώτα να ρωτήσεις αν κάνουν κάτι σε άγνωστους κ μετά ρωτά για τα υπόλοιπα
Δεν έχω πάει οπότε εγώ δε μπορώ να σε πω κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom