ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.234
- Πόντοι
- 206
Ειδικά αυτήν..........!....και την Φαίη και την Ρουμάνα με τις βυζάρες...
Ειδικά αυτήν..........!....και την Φαίη και την Ρουμάνα με τις βυζάρες...
Αλβανίδα νομίζω....Ειδικά αυτήν..........!
Για angels είχα ρωτήσει εγώ πρόσφατα γιατί έπαιρνα και δεν απαντούσα. Πριν 2-3 σελίδες. Ένας συναγωνιστής μου είπε ότι όντως έκλεισε. Δεν γνωρίζω αν θα ξανανοίξει, αν τα κορίτσια πήγαν αλλού ή τι ακριβώς συμβαίνει.Δεν ξέρω φίλε και εγώ παίρνω τηλέφωνο και είναι κλειστό. Αν μπορεί να μας ενημέρωσει κάποιος συναγωνιστής ώστε να ξανατιμησουμε την Φαίη!!!
καλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές.επανερχομαι στο θέμα των μασάζ. η όλη φάση το ξέρουμε πως είναι μια μαλακια και μισή.ο καθένας εκεί πάει για τους δικούς του λόγους.το θέμα είναι ότι όταν πληρώνεις να έχεις τουλάχιστον υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσες.εδω το έργο το έχουν ξεφτιλισει και λες ρε πουστη μου πάω και ξέρω ότι είναι μια μαλακιά ε τουλάχιστον μην με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου.ολες οι κορασίδες εκτός εξαιρέσεων με τα συμφραζόμενα κάνουν και ζωαρα έξω από το στούντιο.ακριβα ξενοδοχεία,ακριβά εστιατόρια,χλιδατες διακοπές,γενικά ακριβή ζωή.και φυσικά όταν κάνεις 8 μασάζ την ημέρα μινιμουμ είναι 160 ευρώ την ημέρα.την εβδομάδα μπορεί να είναι και 1000 ευρώ.τα κοριτσάκια λοιπόν με τόσο εύκολο χρήμα περνάν καλα χωρίς να προσφέρουν το ανάλογο για το οποίο αμοίβονται.
Υπερβολες στα 60 καμια φορα 80 ε ειναι για μερικες το μεροκαματο αλλες φευγουν με 20 η πολλες φορες και χωρις μια αντε ξυπνετεκαλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές.επανερχομαι στο θέμα των μασάζ. η όλη φάση το ξέρουμε πως είναι μια μαλακια και μισή.ο καθένας εκεί πάει για τους δικούς του λόγους.το θέμα είναι ότι όταν πληρώνεις να έχεις τουλάχιστον υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσες.εδω το έργο το έχουν ξεφτιλισει και λες ρε πουστη μου πάω και ξέρω ότι είναι μια μαλακιά ε τουλάχιστον μην με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου.ολες οι κορασίδες εκτός εξαιρέσεων με τα συμφραζόμενα κάνουν και ζωαρα έξω από το στούντιο.ακριβα ξενοδοχεία,ακριβά εστιατόρια,χλιδατες διακοπές,γενικά ακριβή ζωή.και φυσικά όταν κάνεις 8 μασάζ την ημέρα μινιμουμ είναι 160 ευρώ την ημέρα.την εβδομάδα μπορεί να είναι και 1000 ευρώ.τα κοριτσάκια λοιπόν με τόσο εύκολο χρήμα περνάν καλα χωρίς να προσφέρουν το ανάλογο για το οποίο αμοίβονται.
Ξέρω για ποιες λες......Και να σου πω καλά κάνουν και τα χαίρονται και δεν τα κάνουν μασούρια να τους τα φάνε οι επιτήδειοι σε μερικά χρονάκια αν θελήσουν να ανοίξουν μια δικιά τους δουλειά για παράδειγμα........Εγώ τις χαίρομαι αυτές τις γκόμενες που γλεντάνε τη ζωή τους.........Ναι κύριοι σου λέει, τραβάω μαλακιές (όπως γράφετε συνήθως παραβλέποντας τον λάθος τόνο που βάζει ο κορέκτορας) αλλά παίρνω 4-5 χιλιάρικα το μήνα και περνάω ζάχαρες......Καθήστε εσείς εδώ να γκρινιάζετε για το πώς την τράβηξε τη "μαλακιά" η άλλη και αφήστε τες αυτές να οργώνουν τα ξενοδοχεία και τα νησιά........καλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές.επανερχομαι στο θέμα των μασάζ. η όλη φάση το ξέρουμε πως είναι μια μαλακια και μισή.ο καθένας εκεί πάει για τους δικούς του λόγους.το θέμα είναι ότι όταν πληρώνεις να έχεις τουλάχιστον υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσες.εδω το έργο το έχουν ξεφτιλισει και λες ρε πουστη μου πάω και ξέρω ότι είναι μια μαλακιά ε τουλάχιστον μην με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου.ολες οι κορασίδες εκτός εξαιρέσεων με τα συμφραζόμενα κάνουν και ζωαρα έξω από το στούντιο.ακριβα ξενοδοχεία,ακριβά εστιατόρια,χλιδατες διακοπές,γενικά ακριβή ζωή.και φυσικά όταν κάνεις 8 μασάζ την ημέρα μινιμουμ είναι 160 ευρώ την ημέρα.την εβδομάδα μπορεί να είναι και 1000 ευρώ.τα κοριτσάκια λοιπόν με τόσο εύκολο χρήμα περνάν καλα χωρίς να προσφέρουν το ανάλογο για το οποίο αμοίβονται.
καλησπέρα αδέρφια συναγωνιστές.επανερχομαι στο θέμα των μασάζ. η όλη φάση το ξέρουμε πως είναι μια μαλακια και μισή.ο καθένας εκεί πάει για τους δικούς του λόγους.το θέμα είναι ότι όταν πληρώνεις να έχεις τουλάχιστον υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσες.εδω το έργο το έχουν ξεφτιλισει και λες ρε πουστη μου πάω και ξέρω ότι είναι μια μαλακιά ε τουλάχιστον μην με κοροϊδεύεις στα μούτρα μου.ολες οι κορασίδες εκτός εξαιρέσεων με τα συμφραζόμενα κάνουν και ζωαρα έξω από το στούντιο.ακριβα ξενοδοχεία,ακριβά εστιατόρια,χλιδατες διακοπές,γενικά ακριβή ζωή.και φυσικά όταν κάνεις 8 μασάζ την ημέρα μινιμουμ είναι 160 ευρώ την ημέρα.την εβδομάδα μπορεί να είναι και 1000 ευρώ.τα κοριτσάκια λοιπόν με τόσο εύκολο χρήμα περνάν καλα χωρίς να προσφέρουν το ανάλογο για το οποίο αμοίβονται.
Ξέρω για ποιες λες......Και να σου πω καλά κάνουν και τα χαίρονται και δεν τα κάνουν μασούρια να τους τα φάνε οι επιτήδειοι σε μερικά χρονάκια αν θελήσουν να ανοίξουν μια δικιά τους δουλειά για παράδειγμα........Εγώ τις χαίρομαι αυτές τις γκόμενες που γλεντάνε τη ζωή τους.........Ναι κύριοι σου λέει, τραβάω μαλακιές (όπως γράφετε συνήθως παραβλέποντας τον λάθος τόνο που βάζει ο κορέκτορας) αλλά παίρνω 4-5 χιλιάρικα το μήνα και περνάω ζάχαρες......Καθήστε εσείς εδώ να γκρινιάζετε για το πώς την τράβηξε τη "μαλακιά" η άλλη και αφήστε τες αυτές να οργώνουν τα ξενοδοχεία και τα νησιά........
Με τη γκρίνια δε βγήκε ποτέ τίποτα.......Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.......Εγώ θα ευχηθώ καλές διακοπές στα κορίτσια που τώρα απολαμβάνουν το καλοκαίρι όσο εμείς γκρινιάζουμε........
ΣΩΣΤΟΣ!!!Ξέρω για ποιες λες......Και να σου πω καλά κάνουν και τα χαίρονται και δεν τα κάνουν μασούρια να τους τα φάνε οι επιτήδειοι σε μερικά χρονάκια αν θελήσουν να ανοίξουν μια δικιά τους δουλειά για παράδειγμα........Εγώ τις χαίρομαι αυτές τις γκόμενες που γλεντάνε τη ζωή τους.........Ναι κύριοι σου λέει, τραβάω μαλακιές (όπως γράφετε συνήθως παραβλέποντας τον λάθος τόνο που βάζει ο κορέκτορας) αλλά παίρνω 4-5 χιλιάρικα το μήνα και περνάω ζάχαρες......Καθήστε εσείς εδώ να γκρινιάζετε για το πώς την τράβηξε τη "μαλακιά" η άλλη και αφήστε τες αυτές να οργώνουν τα ξενοδοχεία και τα νησιά........
Με τη γκρίνια δε βγήκε ποτέ τίποτα.......Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.......Εγώ θα ευχηθώ καλές διακοπές στα κορίτσια που τώρα απολαμβάνουν το καλοκαίρι όσο εμείς γκρινιάζουμε........
ΜάγκαςΔεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Είναι μια σχετικά safe λυση (και από άποψη υγιεινής και διακριτικότητας) για πολλους που δεν μπορουν να πανε σε στουντιο μπουρδέλα κλπ.
Και όλα αυτά με αρκετά προσιτή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει τρόπος να χύσεις με λιγότερα αν δε βγεις σε πιάτσα ή ρδελομπου.
Μην είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να έπεφτε η τιμή πιο χαμηλά, για πολλούς λόγους.
Όσον αφορά τη ζωή που κάνουν, δικαίωμα τους. Δε νομίζω ότι θα δεχόταν πολλοί να πληρώσουν το τίμημα αυτής της ζωής. Και ειδικά στη Θεσ/νίκη που είναι μικρό χωριό...
Η συγκεκριμένη είναι η επιτομή της αγένειας. Και απορώ που κάποιοι θεωρούν πολύ καλή στη δουλειά της. Ρε παιδιά το καλύτερο πήδημα να κάνει μία γυναίκα αν δε σέβεται τον πελάτη της τι το καλό βρίσκετε;Για την Νικολέτα μιλάς? Μου το χουν πει κιαλοι αυτο ότι είναι βρωμοστομη
ειχα κανει με αννυ 45 λεπτο και πηρε 40 ενω η τοκυο για τον ιδιο χρονο πηρε 50ρικο και λεει εγω 50 παιρνω...
εγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.
Είναι μια σχετικά safe λυση (και από άποψη υγιεινής και διακριτικότητας) για πολλους που δεν μπορουν να πανε σε στουντιο μπουρδέλα κλπ.
Και όλα αυτά με αρκετά προσιτή τιμή. Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει τρόπος να χύσεις με λιγότερα αν δε βγεις σε πιάτσα ή ρδελομπου.
Μην είσαι σίγουρος ότι θα ήθελες να έπεφτε η τιμή πιο χαμηλά, για πολλούς λόγους.
Όσον αφορά τη ζωή που κάνουν, δικαίωμα τους. Δε νομίζω ότι θα δεχόταν πολλοί να πληρώσουν το τίμημα αυτής της ζωής. Και ειδικά στη Θεσ/νίκη που είναι μικρό χωριό...
εγώ φίλος δεν μίλησα για τα λεφτά που τα τρώνε,με ποιον τα τρώνε,και πως τα τρώνε,δικά τους είναι ας τα επενδύσουν όπως γουστάρουν.εγω μίλησα για τον τρόπο για τον οποίο τα παίρνουν από εμάς, δηλαδή με τόσο μεγάλη ευκολία και εμείς για να βγάλουμε 100 και 200 ευρώ την ημέρα θα πρέπει να κάνουμε ένα σωρό νοθείες,να ρισκάρουμε και να αγχωθουμε.