Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Λοιπόν, επείδη δίαβασα κάτι άκυρα μερικές σελίδες παραπίσω, μια χαρά μαγαζί είναι και μία χαρά θα περάσεις στο elit spa αν δεν φέρεσαι σαν κάγκουρας και δεν πετάξεις εξω τη μαλαπέρδα στην πρώτη επίσκεψη ζητώντας τσιμπούκια. Να μάθετε να σέβεστε τη διαφορετικότητα του κάθε ιδρύματος, και ειδικά αυτά που προσφέρουν περισσότερα από όσα τάζουν...

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Λοιπόν, επείδη δίαβασα κάτι άκυρα μερικές σελίδες παραπίσω, μια χαρά μαγαζί είναι και μία χαρά θα περάσεις στο elit spa αν δεν φέρεσαι σαν κάγκουρας και δεν πετάξεις εξω τη μαλαπέρδα στην πρώτη επίσκεψη ζητώντας τσιμπούκια. Να μάθετε να σέβεστε τη διαφορετικότητα του κάθε ιδρύματος, και ειδικά αυτά που προσφέρουν περισσότερα από όσα τάζουν...
Σωστός

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.115
Πόντοι
1.436
Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Μου ειπε σας στελνει πολλα ♥️ και όνειρα γλυκά..
Να κ το μαγαζι της....
σκεφτομαι μονο τη καημένη που εχει αυτο το μαγαζι και τωρα φιγουραρει στο bou...
και να παει καποιος εκει και αντι για πουκαμισα να ζητησει αλλα πραγματα...LOL

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλή μέρα , ραντεβού με την Ξένια πολύ εύκολη συνεννόηση , ευγενέστατη και απο το τηλεφωνο αλλα και απο κοντα . O χώρος καλός και καθαρός διαμέρισμα airbnb από το οποίο θα φύγει απ όσο μου είπε . Η κοπέλα μελαχρινή κανονικό ανάστημα και σώμα με καμπύλες , ωραίες καμπύλες...στα σωστά σημεία . Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι πραγματικές και έτσι είναι και από κοντά .
Προγράμματα 2 ένα στα 40 λεπτά με μια φορά και μασάζ στα 80€ και 2ο πρόγραμμα μια ώρα με 2 εκτονώσεις και μασάζ στα 100€. Επέλεξα το 2ο πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα σε ότι στάση θέλεις . Μπανακι ξανά και μετά μασάζ....καλό μασάζ , πραγματικά πολύ καλύτερο από τα ψευτο-χαιδέματα που προσφέρουν τα υπόλοιπα ιδρύματα . Καυλωτικός πολύ και ο τρόπος που τρίβετε πάνω σου και ο τρόπος που χαϊδεύει , κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να με ξανακάνει μάχιμο , πολύ καλύτερη εμπειρία από το δήθεν "νούρου" στην αγ. Δημητρίου .
Συμπέρασμα άκρως θετικό για μένα , συμμετοχή άψογη δίχως βιασύνη χρόνου έμεινα και πάνω από ώρα μαζί της . Μασάζ πολύ καλό άλλωστε είναι παλιά λαδοκόρη με προϋπηρεσία σε πολλά πριβέ και μη μαγαζιά της πόλης , ξέρει πως να σε ανεβάζει , ψάχνει να καταλάβει τι σε ανεβάζει και να σου το προσφέρει. . Θα ξαναπάω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο το γεγονός που με "ανέβασε " γρήγορα για 2ο γύρο , είμαι και στα 56 πλέον ε! , δείχνει πόσο καύλα σου προσφέρει σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν μοντέλα ή νεώτερες κοπέλες , είναι 36 και στο λέει εξ αρχής , αν πάλι πας και απο κοντά και δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις...ξεκάθαρα πράγματα σου το λέει και η ίδια πριν προχωρήσεις . ΝΑΙ από εμένα είναι απ τις λίγες φορές που δεν έκλαψα το 100ρικο

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
σκεφτομαι μονο τη καημένη που εχει αυτο το μαγαζι και τωρα φιγουραρει στο bou...
και να παει καποιος εκει και αντι για πουκαμισα να ζητησει αλλα πραγματα...LOL
Τυπε η Στέλλα που αναφέρεις βαριέται που ζει το κοριτσάκι, καλά που δεν του πήρε την βαριεστημενη πιπα της και γλυτοσε και το 60αρι ο τύπος, σαν χώρος σε σχέση με crystal luxuri είναι κλαιν μαιν το μαγαζι

Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Καλή μέρα , ραντεβού με την Ξένια πολύ εύκολη συνεννόηση , ευγενέστατη και απο το τηλεφωνο αλλα και απο κοντα . O χώρος καλός και καθαρός διαμέρισμα airbnb από το οποίο θα φύγει απ όσο μου είπε . Η κοπέλα μελαχρινή κανονικό ανάστημα και σώμα με καμπύλες , ωραίες καμπύλες...στα σωστά σημεία . Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι πραγματικές και έτσι είναι και από κοντά .
Προγράμματα 2 ένα στα 40 λεπτά με μια φορά και μασάζ στα 80€ και 2ο πρόγραμμα μια ώρα με 2 εκτονώσεις και μασάζ στα 100€. Επέλεξα το 2ο πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα σε ότι στάση θέλεις . Μπανακι ξανά και μετά μασάζ....καλό μασάζ , πραγματικά πολύ καλύτερο από τα ψευτο-χαιδέματα που προσφέρουν τα υπόλοιπα ιδρύματα . Καυλωτικός πολύ και ο τρόπος που τρίβετε πάνω σου και ο τρόπος που χαϊδεύει , κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να με ξανακάνει μάχιμο , πολύ καλύτερη εμπειρία από το δήθεν "νούρου" στην αγ. Δημητρίου .
Συμπέρασμα άκρως θετικό για μένα , συμμετοχή άψογη δίχως βιασύνη χρόνου έμεινα και πάνω από ώρα μαζί της . Μασάζ πολύ καλό άλλωστε είναι παλιά λαδοκόρη με προϋπηρεσία σε πολλά πριβέ και μη μαγαζιά της πόλης , ξέρει πως να σε ανεβάζει , ψάχνει να καταλάβει τι σε ανεβάζει και να σου το προσφέρει. . Θα ξαναπάω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο το γεγονός που με "ανέβασε " γρήγορα για 2ο γύρο , είμαι και στα 56 πλέον ε! , δείχνει πόσο καύλα σου προσφέρει σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν μοντέλα ή νεώτερες κοπέλες , είναι 36 και στο λέει εξ αρχής , αν πάλι πας και απο κοντά και δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις...ξεκάθαρα πράγματα σου το λέει και η ίδια πριν προχωρήσεις . ΝΑΙ από εμένα είναι απ τις λίγες φορές που δεν έκλαψα το 100ρικο
Ωραίο χτίσιμο εμπιστοσύνης έχετε παντός !!Ωραίο κείμενο φίλε !!! προσπαθώ να κλείσω ραντεβού μαζί της αλλά μάταια ... έχω καταλάβει βάση φωτό και ότι δούλευε παλιά σε μασάζ ..ποια είναι !! έχω βρεθεί μαζί της είναι καλή και καλό παιδί !! τώρα όμως που άνοιξες τέτοιο θέμα από μόνος σου ... δλδ εγώ τώρα μην σε ρωτήσω ῞ποια είναι ρε φίλε η κοπέλια που κάνει κάτι παραπάνω στα φραπομαγαζα ῞διότι μου κίνησες την περιέργεια (κάτι που ήθελες )

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.655
Πόντοι
2.720
Πολύ ωραία εμπειρία είχες από ότι διαβάζω. Το θέμα είναι ότι δεν την βρίσκουμε πουθενά αδελφέ. Μέχρι και η αγγελία της βγάζει error. Αν θέλεις και επιθυμείς στείλε το τηλέφωνο της σε παρακαλώ.

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Ωραίο χτίσιμο εμπιστοσύνης έχετε παντός !!Ωραίο κείμενο φίλε !!! προσπαθώ να κλείσω ραντεβού μαζί της αλλά μάταια ... έχω καταλάβει βάση φωτό και ότι δούλευε παλιά σε μασάζ ..ποια είναι !! έχω βρεθεί μαζί της είναι καλή και καλό παιδί !! τώρα όμως που άνοιξες τέτοιο θέμα από μόνος σου ... δλδ εγώ τώρα μην σε ρωτήσω ῞ποια είναι ρε φίλε η κοπέλια που κάνει κάτι παραπάνω στα φραπομαγαζα ῞διότι μου κίνησες την περιέργεια (κάτι που ήθελες )
Δεν ρώτησα καν το όνομα της κοπέλας που κάνει φουλ σε φραπομαγαζο. Δεν βρίσκω νόημα καν στο να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Να πάω δηλαδή να δώσω 400 ή 500 € για να χτίσω εμπιστοσύνη??? Ή δεν ξέρω γω να πληρώσω πόσες επισκεψεις για να πηδήξω μια φορά ??Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσω τ αρχιδια μου για κάτι τέτοιο!! Είμαι και σε ηλικία που ο προστάτης μου δεν μου το επιτρέπει Δεν επέμενα και δεν μου είπε κιόλας το όνομα.. φαντάζομαι όμως ότι λόγω ηλικίας θα είναι γύρω στα 40 η κορασίδα....και έχει αναφερθεί και σε πιο πίσω σελίδες από άλλο φίλο κάποια που θέλει να χτίσεις εμπιστοσύνη για κάτι παραπάνω...πρέπει να είναι η ίδια. Απλά συζητώντας γενικά για τα μαγαζιά της πόλης αφού έχει περάσει από τα περισσότερα μου είπε μεταξύ άλλων και αυτό .
Υ.Γ χτίσιμο εμπιστοσύνης = άδειασμα πορτοφολιού...και αν γαμησεις κιόλας.

Εγγρ.
21 Ιουλ 2019
Like
36
Πόντοι
0
Δεν ρώτησα καν το όνομα της κοπέλας που κάνει φουλ σε φραπομαγαζο. Δεν βρίσκω νόημα καν στο να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο. Να πάω δηλαδή να δώσω 400 ή 500 € για να χτίσω εμπιστοσύνη??? Ή δεν ξέρω γω να πληρώσω πόσες επισκεψεις για να πηδήξω μια φορά ??Δεν υπάρχει περίπτωση να σπάσω τ αρχιδια μου για κάτι τέτοιο!! Είμαι και σε ηλικία που ο προστάτης μου δεν μου το επιτρέπει Δεν επέμενα και δεν μου είπε κιόλας το όνομα.. φαντάζομαι όμως ότι λόγω ηλικίας θα είναι γύρω στα 40 η κορασίδα....και έχει αναφερθεί και σε πιο πίσω σελίδες από άλλο φίλο κάποια που θέλει να χτίσεις εμπιστοσύνη για κάτι παραπάνω...πρέπει να είναι η ίδια. Απλά συζητώντας γενικά για τα μαγαζιά της πόλης αφού έχει περάσει από τα περισσότερα μου είπε μεταξύ άλλων και αυτό .
Υ.Γ χτίσιμο εμπιστοσύνης = άδειασμα πορτοφολιού...και αν γαμησεις κιόλα..
ΑΑΑΑ !!! Μάλιστα ... τώρα κατάλαβα .. δλδ σου είπε με την πρώτη φορά από τι κατάλαβα από το γραπτό σου που πηγές ...ότι όταν δούλευε στα φραπομαγαζα (λαδομαγαζα κάνουν)σου ανάφερε κοπέλα που κάνει και αλλά παραπάνω αν υπάρχει φυσικά εμπιστοσύνη δλδ μαλ/κας..:jerking2::dancing:...

Τελευταία τροποποίηση:

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
για το ζεσι που ρωτουσαν μερικοι, πηγα χτες,3 κοπελες ειχε πηρα την λαουρα 25 χρονων ξεκωλο με ωραιο πατο και προστυχο συνολο,τρελενεται για καγκελο, ονοματα απο της αλλες δεν συγκρατησα,ομως ηταν μια με ενα τατου στο μπρατσο κοντα στα 40 μελαχρινη,και μια αλλη ρωσιδα ηταν σιγουρα 40 αρα,με πικραμενη μαπα,προγραμματα κλασικα 60-80-130
Ξέρεις ώρες λειτουργίας γιατρέ; Ανοίγει στις 1200; Είχα πάει πέρυσι τον Απρίλιο και πήρα την Λάουρα, βρίσκεται ακόμα πίσω από το one salonica ;

Τελευταία τροποποίηση:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.081
Πόντοι
736
[ . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Και δεν είναι μονο μια.....

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
32
Πόντοι
0
Ξέρεις ώρες λειτουργίας γιατρέ; Ανοίγει στις 1200; Είχα πάει πέρυσι τον Απρίλιο και πήρα την Λάουρα, βρίσκεται ακόμα πίσω από το one salonica ;
Ειναι μετα της 12 αν θυμαμαι καλα, αυτη δουλευε απο περυσι εκανε ενα μπρεικ, και τωρα ξανα επιασε δουλεια, καλο κοριτσι, καλη χημεια, στο ζεσι δουλευει αγιων παντων ειναι, αριθμο δεν θυμαμαι αδερφε, ελπιζω να βοηθησα

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Σωστά.......Είναι πάρα πολλές, απλώς άλλες κάθονται μόνο σε καλούς πελάτες, άλλες σε αυτούς που τις αρέσουν εμφανισιακά και πάει λέγοντας.............
Ναι ντε και καλα κανετε ολοι σαν τρελοι να μαθετε [η φαντασιοπλειξια σαs οργιαζει με το τι γινεται [εντοs των τοιχων] των ελαιοτριβιων με τουs ακριβουs πελατεs oμωs $$$$$ [ειμαι εναs απο αυτουs δεν το κρυβω kαι τα εχω χωσει και συνεχιζω να τα χωνω τα ευροπουλα παντα στα αρχ....δι@ μου ομωs για να περναω καλ@ ] Οι κοπελεs ειναι επαγκελματιεs kαι κανουν την δουλεια τουs kαι καποιεs απο αυτεs οι super λαδοκορεs τα φαβορι δηλαδη εξασφαλιζουν στουs επιχειρματιεs τα περισσοτερα ραντεβου*** ......και οταν αρχιζα να τα κατ'ονομαζω ''ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ'' και να τα λεω τα με το ονομα τουs γιατι ετσι πρεπει για αυτο ξεκινησαμε το 2006 αυτο το φορουμ παντα με σκοπο την σωστη αλληθινη ενημερωση των συναγωνιστων του χωρου ..........καπιοι φωστηρεs απο εδω μεσα λεγανε οτι δεν πρεπει γιατι ετσι με του λογου του αλληθεs καιγεται* και το μαγαζι και η λαδοκορη ..........Αυτο γινοταν παντα και θα συνεχιζει να γινετε οποιοs τα χωνει $$$ σε αυτα υδριματα αποκταει προνομια *** τα ελεγα παντα και θα τα λεω και μου εκαναν BLOCK και αυτο γινεται γιατι υπαρχουν μεσα στο φορουμ οι επιχειρματιεs και οι λαδοκορασιδεs και καλα κανουν και υπαρχουν ομωs οι αλληθειεs ενοχλουν kαι κανουν και αναφορεs και γινεται αυτοματα BLOCK ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΓΟΥ ομωs οταν εναs @ πληρωνει και τα χωνει εχει αποψη και ελευθερια λογου Αυτα Noμιζω εγω αυτη ειναι η αποψη μου παντα με σεβασμο στουs συναγωνιστεs και στην σελιδα . SKG-2 ALARGAS

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω, στο πρόσωπο είναι όμορφη ή όχι?

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Καλημέρα! Θέλω να ρωτήσω, στο πρόσωπο είναι όμορφη ή όχι?
Γλυκό πρόσωπο χαμογελαστό. Όμορφη κατά την άποψη μου. Νομίζω όμως ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια σχετικά με την ομορφιά οπότε καλό είναι να απαντήσει και κάποιος ακόμη που την έχει συναντήσει . Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σου βγει "ζονγκ" όπως μου έτυχε αρκετές φορές εμένα .

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Γλυκό πρόσωπο χαμογελαστό. Όμορφη κατά την άποψη μου. Νομίζω όμως ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια σχετικά με την ομορφιά οπότε καλό είναι να απαντήσει και κάποιος ακόμη που την έχει συναντήσει . Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα σου βγει "ζονγκ" όπως μου έτυχε αρκετές φορές εμένα .
Ευχαριστώ πολύ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και για εμένα είναι πολύ καλή....
Ευχαριστώ πολύ!

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Όταν βλέπω τόσο σωστές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις συναγωνιστών χαίρομαι......Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα που θέλουν να περνάει καλά ο άλλος και τον βοηθάνε.......Με λυπεί όταν βλέπω μονολεκτικές απαντήσεις ή απαντήσεις αίνιγμα είτε στο θρεντ είτε με πμ..............Καλύτερα να μην απαντάνε καθόλου αυτά τα άτομα.....

Leo pal.

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
393
Πόντοι
21
Όταν βλέπω τόσο σωστές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στις ερωτήσεις συναγωνιστών χαίρομαι......Ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα που θέλουν να περνάει καλά ο άλλος και τον βοηθάνε.......Με λυπεί όταν βλέπω μονολεκτικές απαντήσεις ή απαντήσεις αίνιγμα είτε στο θρεντ είτε με πμ..............Καλύτερα να μην απαντάνε καθόλου αυτά τα άτομα.....
Ευχαριστώ φίλε μου . Προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός και να μην παρασερνω σε λάθος συμπεράσματα συναγωνιστές παρασυρόμενος και ο ίδιος από τον ενθουσιασμό μου που μου βγαίνει αυθόρμητα όταν περνάω καλά με μια κοπέλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom