Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.224
Πόντοι
206
Ευχαριστώ φίλε μου . Προσπαθώ πάντα να είμαι αντικειμενικός και να μην παρασερνω σε λάθος συμπεράσματα συναγωνιστές παρασυρόμενος και ο ίδιος από τον ενθουσιασμό μου που μου βγαίνει αυθόρμητα όταν περνάω καλά με μια κοπέλα.
Είσαι πολύ σωστός......Κι εμένα μου αρέσει έτσι να βοηθάω με pm συνήθως για να περνάει καλά ο άλλος, να γουστάρει....και μετά να μου λέει μπράβο ρε Άλεξ, ξέρεις πήγα στην τάδε και πέρασα σούπερ.....γιατί να μη βοηθήσω...? Τι έχω να κερδίσω αν το κρατήσω για μένα...? Έχει τύχει να μου δώσουν κι εμένα πολύ χρήσιμες πληροφορίες, αλλά υπήρξαν και περιπτώσεις που νόμιζαν ότι ήξεραν πού είναι κρυμμένο το διαμάντι του Νείλου.......Με το σταγονόμετρο οι λέξεις και διφορούμενες, σαν την Πυθία......

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
418
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες. Ξέρουμε τίποτα μήπως για μια που συστήνεται ως Χριστίνα Παππά με αγγελία στο κανεσεξ; Έχει χώρο στην Κηφισιά και λέει 70 μασάζ πίπα και 120 μασάζ σεξ

SKG-2-ALARGAS

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2022
Like
765
Πόντοι
81
Είσαι πολύ σωστός......Κι εμένα μου αρέσει έτσι να βοηθάω με pm συνήθως για να περνάει καλά ο άλλος, να γουστάρει....και μετά να μου λέει μπράβο ρε Άλεξ, ξέρεις πήγα στην τάδε και πέρασα σούπερ.....γιατί να μη βοηθήσω...? Τι έχω να κερδίσω αν το κρατήσω για μένα...? Έχει τύχει να μου δώσουν κι εμένα πολύ χρήσιμες πληροφορίες, αλλά υπήρξαν και περιπτώσεις που νόμιζαν ότι ήξεραν πού είναι κρυμμένο το διαμάντι του Νείλου.......Με το σταγονόμετρο οι λέξεις και διφορούμενες, σαν την Πυθία......
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Καλή μέρα , ραντεβού με την Ξένια πολύ εύκολη συνεννόηση , ευγενέστατη και απο το τηλεφωνο αλλα και απο κοντα . O χώρος καλός και καθαρός διαμέρισμα airbnb από το οποίο θα φύγει απ όσο μου είπε . Η κοπέλα μελαχρινή κανονικό ανάστημα και σώμα με καμπύλες , ωραίες καμπύλες...στα σωστά σημεία . Οι φωτογραφίες στην αγγελία είναι πραγματικές και έτσι είναι και από κοντά .
Προγράμματα 2 ένα στα 40 λεπτά με μια φορά και μασάζ στα 80€ και 2ο πρόγραμμα μια ώρα με 2 εκτονώσεις και μασάζ στα 100€. Επέλεξα το 2ο πρόγραμμα και δεν το μετάνιωσα πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα σε ότι στάση θέλεις . Μπανακι ξανά και μετά μασάζ....καλό μασάζ , πραγματικά πολύ καλύτερο από τα ψευτο-χαιδέματα που προσφέρουν τα υπόλοιπα ιδρύματα . Καυλωτικός πολύ και ο τρόπος που τρίβετε πάνω σου και ο τρόπος που χαϊδεύει , κατάφερε μέσα σε 10 λεπτά να με ξανακάνει μάχιμο , πολύ καλύτερη εμπειρία από το δήθεν "νούρου" στην αγ. Δημητρίου .
Συμπέρασμα άκρως θετικό για μένα , συμμετοχή άψογη δίχως βιασύνη χρόνου έμεινα και πάνω από ώρα μαζί της . Μασάζ πολύ καλό άλλωστε είναι παλιά λαδοκόρη με προϋπηρεσία σε πολλά πριβέ και μη μαγαζιά της πόλης , ξέρει πως να σε ανεβάζει , ψάχνει να καταλάβει τι σε ανεβάζει και να σου το προσφέρει. . Θα ξαναπάω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και μόνο το γεγονός που με "ανέβασε " γρήγορα για 2ο γύρο , είμαι και στα 56 πλέον ε! , δείχνει πόσο καύλα σου προσφέρει σε χαλαρώνει και απολαμβάνεις κάθε λεπτό μαζί της . Στα σοσιαλ πολύ καλή ευχάριστη δίχως να κουράζει και να φλυαρεί και λέγοντας για τα μαγαζιά που δούλεψε μου είπε και για μια γνωστή της που το "δινει" κανονικά παρ ολο που το μαγαζί προσφέρει μόνο φραπέ...εννοείται μετά από αρκετές επισκέψεις και χτίσιμο εμπιστοσύνης.
Δεν συστήνεται σε όσους θέλουν μοντέλα ή νεώτερες κοπέλες , είναι 36 και στο λέει εξ αρχής , αν πάλι πας και απο κοντά και δεν σου αρέσει μπορείς να φύγεις...ξεκάθαρα πράγματα σου το λέει και η ίδια πριν προχωρήσεις . ΝΑΙ από εμένα είναι απ τις λίγες φορές που δεν έκλαψα το 100ρικο
επεσε η αγγελία , δεν υπαρχει πλεον ..... εχεις τηλεφωνο ?

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
επισκέψεις πριν από καιρό σε βάνα και κρύσταλ
Στη βάνα διαθέσιμη μια αδύνατη κοπέλα που δεν συγκράτησα το όνομά της.
μασάζ περισσότερο σαν χάδι με αρκετό λάδι. με γύρισε κΑι στο δεύτερο μέρος απλά διεκπεραιωτική δίχως να βγουν ρουχαλάκια
Στο κρύσταλ προτιμήθηκε η αντριάννα επειδή δεν ήταν διαθέσιμες άλλες λαδοκόρες. μασάζ δυνατό ,με πίεση σε πολλά σημεία του σώματος και κάποιες φορές αισθάνθηκα περισσότερο πόνο παρά χαλάρωση. πάντως έδειξε επαγγελματισμό και κατά τα λεγόμενά της έχει σπουδάσει το αντικείμενο
στο δεύτερο μέρος έβγαλε το σουτιέν και πετάχτηκαν τα μεγάλα στήθη της τα οποία κ θωπεύτηκαν ελεύθερα. τρίψιμο του πέοντα μέχρι να τελειώσω. μέσα σε 5 λεπτά με ξεπέταξε.
γενικά δεν ενθουσιάστηκα και από τις 2 εξορμήσεις.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.657
Πόντοι
2.720
Τα καλύτερα βυζιά σε μασατζιδικο για μένα ήταν χωρίς αντίπαλο αυτά της πιτσιρίκας που ξεκίνησε από το Crystal της Δωδεκανήσου και μετακόμισε στην Μοναστηρίου αλλά πλέον κάνει λίγες εμφανίσεις. Όνομα δε θυμαμαι ξέρετε όλοι το πρόβλημα μου με τα ονόματα. Πρόσφατα ανακάλυψα και τα Νο2 βυζιά της πόλης στο Venus. Ευχαριστώ τον σύντεκνο που μου το σφύριξε. Βυζάρες. Νεανικές στητές τούμπανα. Βυζάρες. Έπαθα πλάκα.
θα ήταν γόνιμο να τοποθετηθείτε αν κάποιος έχει πρόταση καλύτερη.

Καλό σκ και κουράγιο αδέλφια. Θα πηδήξουμε σπιτικά και η Δευτέρα έρχεται.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.653
Πόντοι
25.165
Τα καλύτερα βυζιά σε μασατζιδικο για μένα ήταν χωρίς αντίπαλο αυτά της πιτσιρίκας που ξεκίνησε από το Crystal της Δωδεκανήσου και μετακόμισε στην Μοναστηρίου αλλά πλέον κάνει λίγες εμφανίσεις. Όνομα δε θυμαμαι ξέρετε όλοι το πρόβλημα μου με τα ονόματα. Πρόσφατα ανακάλυψα και τα Νο2 βυζιά της πόλης στο Venus. Ευχαριστώ τον σύντεκνο που μου το σφύριξε. Βυζάρες. Νεανικές στητές τούμπανα. Βυζάρες. Έπαθα πλάκα.
θα ήταν γόνιμο να τοποθετηθείτε αν κάποιος έχει πρόταση καλύτερη.

Καλό σκ και κουράγιο αδέλφια. Θα πηδήξουμε σπιτικά και η Δευτέρα έρχεται.
Venus? κατω στα σπιτακια λες?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
Περασμα μεσα στη βδομαδα απο bodyfree, 2 αλογα ξανθιες ξενες και μια ελληνιδα ...80 ευρω με ολα τα κομφορ ως συνηθως!
Επισκεψη στο σταβλο..ε,συγνωμη στο body free ηθελα να πω,
για να τσεκαρω τα ξανθια αλογα που λεει ο φιλος.
Εγω βρηκα δυο μελαχροινες,μια Ελληνιδα η Αλβανιδα και μια Ουκρανη.
Συμπαθητικη η Ουκρανη και αφου ειπαμε τα νεα μας με τον παρεξηγημενο
αλλα καλοκαρδο Νικο μιας και ειχαμε καιρο να βρεθουμε,περασα να την τσεκαρω.
Την ωρα εκεινη βγηκε απο ενα δωματιο η μια ξανθια που λεει ο φιλος απο προγραμμα.
Καλη ηταν οπως την παρατηρησα και μετα κατα την εξοδο μου.
Οσον αφορα την μελαχροινη Ελενα οπως μου ειπε το ονομα της,
μετρια πραγματα.Εμφανιση οκ,πιπα καλη,αλλα κομοδινο στα υπολοιπα και
εμφανης η ατμοσφαιρα του αντε τελειωνε να φευγουμε.

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
183
Πόντοι
1
Πείτε μάγκες ποια είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη βυζαρα από την εμπειρία σας .για εμένα Νάντια ;πο αυτές που έχω μπει αλλα θέλω να ανακαλύψω καμιά ισάξια και ανώτερη αν γίνεται

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.093
Πόντοι
736
Σε μια πόλη ''πεθαμένη'' απο νέες παρουσίες με συνεχή ανακύκλωση εργαζομένων στα μαγαζιά και ομολογουμένως κακές στην πλειονότητα υπηρεσίες , δεν μπορώ να καταλάβω μεσημέρι Σάββατου να βλέπουν το νήμα 49 άτομα (9+40).
Ποσοστιαία είμαστε καλύτεροι απο το αντίστοιχο των Αθηνών!
Αρα, η είμαστε γκρινιάρηδες για να είμαστε, η τα αφεντικά δεν λένε την αλήθεια για πολύ πεσμένους τζίρους .
Γνώμη μου χωρίς ουδεμία μομφή σε κανενα.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
μπορεί να είναι συνδυασμός των ανωτέρων. και οι τζίροι μειώθηκαν αφού η ζωή είναι πιο ακριβή και αρκετοί συνάδελφοι αφήνουν το σπορ, και πολλοί διαβάζουν το θρεντ απλά για ενημέρωση. οι υπηρεσίες αν δεν βελτιωθούν αισθητά θα είμαστε συνεχώς βαλτωμένοι στην ίδια μέτρια κατάσταση.

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
ισως με το καινούριο μαγαζί της φαίδρας που είπαν οι συναγωνιστές πως θα ανοίξει ( ή άνοιξε), να κινηθουν λιγο τα πραγματα και να λαδωθούμε πιο αισθησιακά.............

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.106
Πόντοι
34.538
ισως με το καινούριο μαγαζί της φαίδρας που είπαν οι συναγωνιστές πως θα ανοίξει ( ή άνοιξε), να κινηθουν λιγο τα πραγματα και να λαδωθούμε πιο αισθησιακά.............
Ναι..θα βγουν τα καλοκαιρινα πουκαμισα και θα τονωθει η αγορα..

georg1234

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
403
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τί λέτε για πεσμένη δουλειά, για να κλείσεις ραντεβού με την κριστυ στο κρυσταλ πρέπει να πάρεις πρωί τηλέφωνο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν ξέρω τί λέτε για πεσμένη δουλειά, για να κλείσεις ραντεβού με την κριστυ στο κρυσταλ πρέπει να πάρεις πρωί τηλέφωνο.
Θα πάθει καμμια τενοντίτιδα..θέλει προσοχή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom