Αυτό δηλαδή είναι χιουμορ? να ξέρω αν είναι μη ξεχάσω να γελάσωΚαλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....
Με 50 ευρώ πήρε 3 πουκάμισα από το μαγαζί της...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Εν τω μεταξύ είναι και χρόνια μέλος...Αλλά τι να πεις μετά? Αρρωστημένα μυαλά! Αν και δε νομίζω να έχει για να είναι αρρωστημένο.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Το αρρωστημένο μυαλό που κόλλαει εξυπνακια ?Εν τω μεταξύ είναι και χρόνια μέλος...Αλλά τι να πεις μετά? Αρρωστημένα μυαλά! Αν και δε νομίζω να έχει για να είναι αρρωστημένο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είναι χιούμορ,μπορείς να γελάσεις ελεύθερα..Αυτό δηλαδή είναι χιουμορ? να ξέρω αν είναι μη ξεχάσω να γελάσω
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Όσο για εσένα αγαπητέ,σου επιστρέφω κ διπλασιαζω τους χαρακτηρισμούς...Κάτι τέτοιοι το παίζουν μάγκες και προχωρημένοι και είναι τελείως τρόμπες
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Είσαι τόσο τρομπας που και να τριπλασιάσεις τους χαρακτηρισμούς, δεν σε φτάνω με τίποτε.Όσο για εσένα αγαπητέ,σου επιστρέφω κ διπλασιαζω τους χαρακτηρισμούς...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Το τι κάνει η Φενια με το τι έκανες εσυ δεν έχει καμία σχέση. Εσυ τι είσαι; Ο τιμωρός; Και βγαίνεις και από πάνω. Βλητο.Καλησπέρα στους παρεξηγημένους,.
Δεν δεν σηκώνεται πλάκες εδώ μέσα,είναι δικό σας θέμα... Δεν θα κάτσω να απολογηθώ σε κανέναν..
Μια Φενια/Φαίδρα σας έκανε το μυαλό άνω-κάτω...
Κάτι σε σωβρακοφανελα έχει?Καλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....
Με 50 ευρώ πήρε 3 πουκάμισα από το μαγαζί της...
Ειρήνη υμίν φίλοι
Λίγο χιούμορ δε κάνει κακό
alexopoulosG
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
καλησπερα ΝΕΟΣ ΕΔΩ αλλα παλια @τανα στα @ρδελα ...Σειρα 1975 εχω παει σε αρκετα .
περασα απο Βανα προχτες ηταν η Μαριαννα διαθεσιμη....τιποτα μηδεν για δευτερη φορα μετρια πραγματα.
κανα καλο μαγαζι να παμε ;
περασα απο Βανα προχτες ηταν η Μαριαννα διαθεσιμη....τιποτα μηδεν για δευτερη φορα μετρια πραγματα.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Πάνε τράβα τα βιζια σου βλακς...Είσαι τόσο τρομπας που και να τριπλασιάσεις τους χαρακτηρισμούς, δεν σε φτάνω με τίποτε.
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Πάνε Chrystal να δεις λίγο φως...Από Βάνα μην περιμένεις...καλησπερα ΝΕΟΣ ΕΔΩ αλλα παλια @τανα στα @ρδελα ...Σειρα 1975 εχω παει σε αρκετα .
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.045
- Πόντοι
- 2.356
Δε μας λες κ ποια είναι τα κομφόρ αναλυτικάΠερασμα μεσα στη βδομαδα απο bodyfree, 2 αλογα ξανθιες ξενες και μια ελληνιδα ...80 ευρω με ολα τα κομφορ ως συνηθως!
Περιγραφή των κοριτσιών και υπηρεσίεςΠερασμα μεσα στη βδομαδα απο bodyfree, 2 αλογα ξανθιες ξενες και μια ελληνιδα ...80 ευρω με ολα τα κομφορ ως συνηθως!
Ψηλες ξανθιες κλασσικες ανατολικου μπλοκ..γυρω στα 35 δυνατα και τα 2..υπηρεσιες ρε παιδια ειναι γνωστο το μαγαζι.. φουλ εκανα..γενικα αυτες εξ ανατολας κανουν παππαδες γι αυτους που ξερουν..Περιγραφή των κοριτσιών και υπηρεσίες
Ενταξει δεν παω συχνα αν εννοεις αυτο..περναω βλεπω..οποτε εχει κατι καλο μπαινω..επεσα στην περιπτωση..ολα καλα ρε συ..κανα μισαωρο εχωνα αν εννοεις αυτο..ειμαστε και μεσηλικες κατσε.. γι αυτο που προσφερει για μενα ειναι μια χαρα.Θαμωνας του οκ δεν ειμαι..εγω ειμαι στο κυνηγι εξω..αναζητηση της τελειας φοιτητριας lolΤο ξέρω ότι έχει φουλ αλλά τον Νικόλα τον ξέρω πάνω από 10 χρονιά κ μυαλό δε βάζει προτιμά να ξεπετάει τον κόσμο
Γιαυτό σε ρώτησα να μας πει λεπτομέρειές μπας κ έβαλε μυαλό
Τελευταία τροποποίηση:
oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Παλικάρια συναγωνιστές μασαζοβιοι έχει κάποιος να ν μ στείλει σε Π.μ το τηλέφωνο της μαριανας Παναγιώτη ξερω οτι ειναι πριβε ήμουν πελάτης το έχασα γιατί είχα μεγάλη αποχή από το χώρο από εποχές Που ήταν ανοιχτό υο εντελβαισ κλπ δηλαδή προπολεμικες