Ανυπομονούμε για λεπτομέρειες!Θα τις δώσω λιστα απο τους θαυμαστές τις απο εδω μεσα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
Λοιπόν πήγα χωρίς ραντεβού,ο χώρος σχετικά μικρός και κλασικός για τέτοια μαγαζιά...
Με ενημέρωσε με πολύ ευγένεια ότι υπάρχουν διαφορές τιμές...
Τις είπα ότι έχω πολλούς φίλους και ότι θα έρθουν και αυτοί σύντομα από το μαγαζί της,έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη...
Τελικά στο τέλος πλήρωσε 50 ευρώ και έφυγα ευχαριστημένος.....
Θα ανεβάσω κ μια φώτο του μαγαζιού σε λίγο...
Λοιπόν πήγα χωρίς ραντεβού,ο χώρος σχετικά μικρός και κλασικός για τέτοια μαγαζιά...
Τις είπα ότι έχω πολλούς φίλους και ότι θα έρθουν και αυτοί σύντομα από το μαγαζί της,έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.074
- Πόντοι
- 34.538
Αυτη πληρωσε?Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Σορρυ,πληρωσα ηθελα να γραψω,με ζοριζει το πληκτρολόγιο του κινητού μου...χαχαχαΑυτη πληρωσε?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.074
- Πόντοι
- 34.538
Μεχρι ποτε θα εισαι εδω?Σορρυ,πληρωσα ηθελα να γραψω,με ζοριζει το πληκτρολόγιο του κινητού μου...χαχαχα
Ειχαμε κανονισει να ερθεις στην επομενη μαζωξη..
Υπάρχει κάποιο κουδούνι; Τηλέφωνο; Όνομα του μαγαζιού; Κάτι για να ξέρουμε που πάμεΚαλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
και τι προσφερη στο 50 το μαγαζακι.απλο μασαζακι και πεντοζαλη.Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Εδω θα βγαλω ολο το καλοκαίρι...Μεχρι ποτε θα εισαι εδω?
Ειχαμε κανονισει να ερθεις στην επομενη μαζωξη..
Επομενος οποτε θέλετε...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
Μου ειπε σας στελνει πολλα και όνειρα γλυκά..
Να κ το μαγαζι της....
Συνημμένα
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Και άτοκες δόσεις....Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Να κ το μαγαζι της....
georg28skg
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Θα ρθούμε να ψωνίσουμε πουκαμισάκι πες της φίλης μαςΑ ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Να κ το μαγαζι της....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Συγνώμη. Αλλά μας δουλεύεις;Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Να κ το μαγαζι της....
nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα, σχετικά με Ιριδα, λέω όχι. Φοβερό κορμί, αθλητικό, πρόσωπο κάτω του μετρίου. Μασάζ μέτριο, δεύτερος γύρος άκοπος, ακούραστος, άγευστος, τελικά με κατάφερε!! αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη, θέλει δουλειά...
Η νεφέλη είναι αιώνες μπροστά...
Υπήρχε μια ακόμη μικρούλα καστανόξανθη με μακριά μαλλάκια που την είδα φεύγοντας, αυτή ποια είναι?
Μου φάνηκε καλούτσικη... Γνωρίζει κάποιος όνομα? είχε πολύ καλό σώμα, αδύνατη και όμορφη.
Υπήρχε μια ακόμη μικρούλα καστανόξανθη με μακριά μαλλάκια που την είδα φεύγοντας, αυτή ποια είναι?
Μου φάνηκε καλούτσικη... Γνωρίζει κάποιος όνομα? είχε πολύ καλό σώμα, αδύνατη και όμορφη.
Μάλλον την Κριστι εννοείς φίλε. Πολύ καλή κατά τη γνώμη μου σε όλο το πακέτο (Α και Β μέρος).Καλημέρα, σχετικά με Ιριδα, λέω όχι. Φοβερό κορμί, αθλητικό, πρόσωπο κάτω του μετρίου. Μασάζ μέτριο, δεύτερος γύρος άκοπος, ακούραστος, άγευστος, τελικά με κατάφερε!! αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη, θέλει δουλειά...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Μάλλον την Christi λες .....Καλημέρα, σχετικά με Ιριδα, λέω όχι. Φοβερό κορμί, αθλητικό, πρόσωπο κάτω του μετρίου. Μασάζ μέτριο, δεύτερος γύρος άκοπος, ακούραστος, άγευστος, τελικά με κατάφερε!! αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμη, θέλει δουλειά...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....Συγνώμη. Αλλά μας δουλεύεις;
Με 50 ευρώ πήρε 3 πουκάμισα από το μαγαζί της...
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Όπως νομίζειςΚαλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....
SKG-2-ALARGAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2022
- Like
- 765
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα παιδιά,ήρθε η ώρα να ενημερώσω κ εγώ την επίσκεψή μου στο μαγαζί τις Φαιδρας στην Αγ.Παντων 24
Α ξεχασα να σας πω, ειδικά για τους Georg1234, Georg 28skg,Falitiotis,Forza 23,Nik A, Dimitrisi, Natante, Steff 28,Skg-2-Alargas,οδοντιατρος,Αλκμαιωνας,Kalambekis, Humax, Fotis kg και Morfeas 38...
Να κ το μαγαζι της....
Μεγαλοs Μπαγλαμ@s !!! ΚΟΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ !!!Και άτοκες δόσεις....
Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Καλές τιμές κ ωραία πουκαμισακια φαίνονται!Καλημέρα Δημήτρη, δεν σας δουλεύω,....
Διαγραμμένο μέλος 56929
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 456
Κάτι τέτοιοι το παίζουν μάγκες και προχωρημένοι και είναι τελείως τρόμπεςΜεγαλοs Μπαγλαμ@s !!! ΚΟΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΕΛΙΩΣΑΜΕ !!!