massage_lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2008
- Like
- 98
- Πόντοι
- 0
Στα πλαίσια των αναζητήσεων μου για ολοκληρωμένο μασάζ που θα απογειώσει τις αισθήσεις μου και αφού η εκ νέου μετάβαση σε crystal ή aqua, λόγω των επανειλημμένων επισκέψεων σε αυτά, μου προκαλεί και μόνο στη σκέψη βαρεμάρα, αποφάσισα να εξερευνήσω το elit spa. Έχοντας διαβάσει τα εδώ παλαιότερα αναφερόμενα περί Στέλλας κλπ τηλεφωνώ προηγουμένως και κλείνω χωρίς ερωτήσεις στοχευμένο ραντεβού με Στέλλα. Κατά την άφιξη μου στον χώρο με υποδέχεται ευτραφής μελαχροινή με την δήθεν ιδιότητα της υπεύθυνης, η οποία επιχειρεί να με ενημερώσει για το ¨πρόγραμμα", την οποία διακόπτω ενημερώνοντας την, ότι το γνωρίζω από παλαιότερη επίσκεψη μου στο χώρο. Εισέρχομαι στο δωμάτιο και μετά την προετοιμασία μου, εισέρχεται σε αυτό η γνωστή και πολυσυζητημένη "Στέλλα" η οποία μου προσφέρει μασάζ τύπου χάδι! Αφού ολοκλήρωσε το χάδι του πίσω μέρους του σώματος μου, όπως συνηθίζεται, μου ζήτησε να γυρίσω. Και ενώ με "χάιδευε" σε όλα τα υπόλοιπα μέρη εκτός από το επίμαχο, την ενημερώνω ότι μπορεί να ξεκινήσει με το αισθησιακό. Τότε ήταν που με κοίταξε με το βλέμμα της αγελάδας, παριστάνωντας την ανήξερη και μου δήλωσε με πάσα ανειλικρίνεια ότι δεν καταλάβαινε τι της λέω και ότι αυτή δεν είναι κορίτσι που κάνει τέτοια πράγματα!!! Μετά από μια εξαιρετικά σύντομη διαπραγμάτευση, επειδή πραγματικά μετά από τόσα χρόνια δράσης στα εν λόγω καταστήματα βαριέμαι πλέον να καταναλώνω ενέργεια και να διεξάγω εκτεταμένες συζητήσεις με τις μασατζούδες, μου πρότεινε να αυνανιστώ παράλληλα με το μασάζ-χάδι της που όπως με διαβεβαίωσε κάνουν πολλοί πελάτες. Απέρριψα την πρόταση της κατηγορηματικά, διότι ως μεσήλικας-μεσοαστός αφενός δεν είμαι σε ηλικία που θα κάνω κάτι τέτοιο αφετέρου έχω την οικονομική άνεση και την επιθυμία να με "διευκολύνει" άλλη εκτός από την νόμιμη σύζυγο μου και όχι ο ίδιος μου ο εαυτός. Εκνευρισμένος πλέον, όχι επειδή δαπάνησα 25€ αλλά διότι έχασα αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο που είχα διασφαλίσει για την προσωπική μου ευδαιμονία, επιτάχυνα τις διαδικασίες αναχώρησης μου και συναντώντας στην έξοδο την ευτραφή δήθεν υπεύθυνη της εξέφρασα με λόγια που δεν θυμάμαι, την απαράδεκτη ημιτελή παροχή υπηρεσιών και φυσικά ότι δεν θα επανέλθω ούτε ζωγραφιστός. Αμφότερα νομίζω ότι ήταν εξόχως αδιάφορα για την εν λόγω κυρία η οποία να σημειώσω ότι μου απάντησε με σχετική αυθάδεια ότι αυτό είναι το πρόγραμμα, εννοώντας ότι αν δεν μου αρέσει ας μην επανέλθω. Με το μήνυμα μου αυτό ενημερώνω τους απανταχού συνοδοιπόρους, ότι στο Elit Spa Κων/νου Καραμανλή αυτή είναι προφανώς η αντιμετώπιση των μη-γνωστών-πελατών και εφόσον θέλουν να αποφύγουν πειραματισμούς που θα οδηγήσουν σε "ερωτική" απογοήτευση τους ας απέχουν!