GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
50ρικακι υπάρχει φοιτήτρια δεν υπάρχει ???Καλύτερα σε μπουρδελάκι η σε καμμια φοιτήτρια που με 50 ευρω γαμας και σε κανει ακάποτη πίπα!
50ρικακι υπάρχει φοιτήτρια δεν υπάρχει ???Καλύτερα σε μπουρδελάκι η σε καμμια φοιτήτρια που με 50 ευρω γαμας και σε κανει ακάποτη πίπα!
Η τρομάρα θα είναι δικιά σουΤρομάρα σου ΄ηθελες και τηλ απο φοιτήτρια!
30λεπτα εκατσες και εδωσες 80 ειναι μεγαλη ξεπεταΝομίζω κανα 30λεπτο. Δεν το μέτρησα
Τα συγκεκριμένα μαγαζιά καλύπτουν τις ανάγκες δύο κατηγοριών.Καλησπέρα, παρακολουθώ το thread μερικές μέρες και δεν κατάλαβα ακόμα τη λογική των μασατζίδικων, μόνο από studio έχω εμπειρία.
Υποθέτω δεν μπαίνετε μέσα μόνο με 30 ή 40 όπως στα στούντιο έτσι?
Και στο δωμάτιο η κοπέλα τι είναι υποχρεωμένη να κάνει, μασάζ μόνο για κανένα 20λεπτο?
Τα παραπάνω όπως μαλακία, πίπες και γαμήσι αφήνονται στη διάθεση της?
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την όλη κατάσταση γιατί δε καταλαβαίνω πώς πληρώνει κάποιος πιο πολύ από studio και παίρνει πιο λίγα, δηλαδή ούτε βυζί παίζει να μη δείξει ή να μην επιτρέπει να τη χουφτώσει ο πελάτης??
δεν το ηξερα. Δεν ετυχε να την δω εκει ουτε κ τη θυμαμαι σε αλλα μαγαζια παλιοτερα. Αρα καποιος συναδελφος που ειπε πως η Ναντια ειναι ξαδερφη της,παει να πει πως κ η Ναντια ειναι αλβανικης καταγωγης? Δεν το ειχα καταλαβει καθολου. Κ εχω παει αρκετες φορες μαζι της κ παντα με ωραιες υπηρεσιεςΌχι φίλε
Η Τζούλια είναι
Μία ευτραφής Αλβανιδα
εμενα μου αρεσει σαν κοπελα πολυδεν το ηξερα. Δεν ετυχε να την δω εκει ουτε κ τη θυμαμαι σε αλλα μαγαζια παλιοτερα. Αρα καποιος συναδελφος που ειπε πως η Ναντια ειναι ξαδερφη της,παει να πει πως κ η Ναντια ειναι αλβανικης καταγωγης? Δεν το ειχα καταλαβει καθολου. Κ εχω παει αρκετες φορες μαζι της κ παντα με ωραιες υπηρεσιες
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αυτα τα μαγαζιά, αλλά σεξ δεν παίζει (τουλάχιστον επίσημα). Νομίζω ότι η παρουσία αυτών των σπα προσπάθει να καλύψει το κενό ύπαρξης μαγαζιών στα οποία γίνεται μασάζ ακόμα και στη γενετήσια περιοχή. Είναι γεγονός ότι το καλό μασάζ ανεβάζει την ερωτική διαθεση, κάτι που οδηγεί αναπόφευκτα στην επιθυμία εκ μέρους του πελάτη για περαιτέρω καταστάσεις ( έστω απλής εκτόνωσης). Συνήθως στα σπα αυτης της κατηγορίας στη θεσνική παρέχεται μέτριο μασάζ, κάτι που σε συνδυασμό με την παρουσία άφθονης πελατείας δείχνει ότι όσοι πάνε, στοχεύουν κυρίως στην εκτόνωση και όχι στο μασάζ..ομολογουμένως είναι λίγο ακριβά..αλλά εντάξει ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει...Καλησπέρα, παρακολουθώ το thread μερικές μέρες και δεν κατάλαβα ακόμα τη λογική των μασατζίδικων, μόνο από studio έχω εμπειρία.
Υποθέτω δεν μπαίνετε μέσα μόνο με 30 ή 40 όπως στα στούντιο έτσι?
Και στο δωμάτιο η κοπέλα τι είναι υποχρεωμένη να κάνει, μασάζ μόνο για κανένα 20λεπτο?
Τα παραπάνω όπως μαλακία, πίπες και γαμήσι αφήνονται στη διάθεση της?
Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την όλη κατάσταση γιατί δε καταλαβαίνω πώς πληρώνει κάποιος πιο πολύ από studio και παίρνει πιο λίγα, δηλαδή ούτε βυζί παίζει να μη δείξει ή να μην επιτρέπει να τη χουφτώσει ο πελάτης??
Έλα βλάκα μπετοστοκε στη τρύπα σού. Έκανες και δεύτερο ψεύτικο προφίλ βλάκα. Δε σε δασκαλεψε καλά η φίλη σού. Πάρτο αλλιώς δεν τις έκανα εγώ τα χατίρια και έβαλε εσένα η βρωμιάρα αφού έφαγε άκυρο από εμένα. Όση λάσπη και ψέμα να ρίξεις το κρυσταλ θα τη πονάει.Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η συγκεκριμένη είναι από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει στα 20 χρόνια που είμαι πελάτης σε μασάζ.
Αλαζονεία και υπεροψία στο φουλ.
Τη σώζει η Ναντια με όλη της τη φοβερή παρουσία της που είναι ξαδέρφη της και μερικές που προχωρουν πέραν του αρχικού προγράμματος.
Κι όμως αν μιλάμε για το ίδιο άτομο (τζουλακι) είναι από τα καλύτερα άτομα με επίπεδο και παιδεία στο χώρο… βέβαια αν εσυ είσαι τριμαλακας μπορεί ν της έβγαλες τον άλλο χαρακτήρα της που ως τώρα δε έχω δει… όλα τα κορίτσια εκεί μέσα είναι ευγενέστατα χωρίς κουτσομπολιά όπως στα μπατακομαγαζα τα αλλά… καλή συνεχειαΈχεις απόλυτο δίκιο.
Η συγκεκριμένη είναι από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει στα 20 χρόνια που είμαι πελάτης σε μασάζ.
Αλαζονεία και υπεροψία στο φουλ.
Τη σώζει η Ναντια με όλη της τη φοβερή παρουσία της που είναι ξαδέρφη της και μερικές που προχωρουν πέραν του αρχικού προγράμματος.
αυτοί οι καιροί μάλλον πέρασαν ανεπιστρεπτί.. πρώτα η οικονομική κρίση και τώρα η κρίση που προκύπτει από τον κορωνοϊό, νομίζω έβαλαν τέλος στις ελπίδες για τον ερχομό καινούριων καλών εποχών.. ο οικονομικός μαρασμός και δυσπραγία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια..παντως θυμαμαι πριν πολλα χρονια στη μαριαννα πηγα να βρω την ιολη η οποια ηταν με αλλον συναγωνιστη. περιμενα ενα δεκαλεπτο και παρολο που ηταν κουρασμενη απο τον προηγουμενο πελατη ηρθε μαζι μου και συνεχισε σαν πυραυλος!!!αψογη σε ολα της!!!που να ειναι αραγε αυτο το πλασμα....που πηγαν αυτες οι εποχες
Και από ότι καταλαβαίνω(άργησα το ξέρω) τα μισά προφίλ αφεντικών - ιδιοκτητών. Κρίμαmod κλείσε το νήμα, δεν προσφέρει τπτ πια, παρα μόνο ένθεν και κείθεν κατηγορίες και κοκορομαχίες!
Απο τα 10 ποστ τα 5 κατηγορεί ο ενας τον αλλον, τα 4 είναι ερωτήσεις και το 1 ενημέρωση.
ΚΛΕΙΣΤΟ!