Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
390
Πόντοι
21
Έχετε καμία ενημέρωση για Rozita πού είναι Αμπελόκηπους έχει πάει κανείς τελευταία η σταμάτησε το άθλημα

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Να ρωτήσω τους παλιούς, κάποτε στο ελαιοτριβείο επί της εγνατίας που είχε η Μάγγυ....δούλεψε ένα κορίτσι με το όνομα Νικολέτα...είχε στα πόδια της στο πίσω μέρος δύο τατουάζ πιστόλια...μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται? Το νικολέτα ήταν το καλλιτεχνικό...

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Καλησπέρα, παρακολουθώ το thread μερικές μέρες και δεν κατάλαβα ακόμα τη λογική των μασατζίδικων, μόνο από studio έχω εμπειρία.
Υποθέτω δεν μπαίνετε μέσα μόνο με 30 ή 40 όπως στα στούντιο έτσι?
Και στο δωμάτιο η κοπέλα τι είναι υποχρεωμένη να κάνει, μασάζ μόνο για κανένα 20λεπτο?
Τα παραπάνω όπως μαλακία, πίπες και γαμήσι αφήνονται στη διάθεση της?

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την όλη κατάσταση γιατί δε καταλαβαίνω πώς πληρώνει κάποιος πιο πολύ από studio και παίρνει πιο λίγα, δηλαδή ούτε βυζί παίζει να μη δείξει ή να μην επιτρέπει να τη χουφτώσει ο πελάτης??
Τα συγκεκριμένα μαγαζιά καλύπτουν τις ανάγκες δύο κατηγοριών.
Αυτών που θα έδιναν 30€ για μασάζ (απλά τις περισσότερες φορές δεν αξίζει) και αυτών που θα έδιναν 20€ για μια μαλάκια από πιτσιρικα που τις περισσότερες φορές έχει περίοδο αλλά μπορεί να βγάλει κάτι και να αφήσει χουφτωμα.
Αν τα αθροίσεις έχεις την απάντηση.
Υπάρχουν βέβαια και τα μαγαζια με φουλ προγράμματα, αλλά αν δώσεις σε ρδελο 80 και πεις την κοπέλα να σε κάνει μασάζ, πάλι το ίδιο περίπου αποτέλεσμα έχεις

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Όχι φίλε
Η Τζούλια είναι
Μία ευτραφής Αλβανιδα
δεν το ηξερα. Δεν ετυχε να την δω εκει ουτε κ τη θυμαμαι σε αλλα μαγαζια παλιοτερα. Αρα καποιος συναδελφος που ειπε πως η Ναντια ειναι ξαδερφη της,παει να πει πως κ η Ναντια ειναι αλβανικης καταγωγης? Δεν το ειχα καταλαβει καθολου. Κ εχω παει αρκετες φορες μαζι της κ παντα με ωραιες υπηρεσιες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν το ηξερα. Δεν ετυχε να την δω εκει ουτε κ τη θυμαμαι σε αλλα μαγαζια παλιοτερα. Αρα καποιος συναδελφος που ειπε πως η Ναντια ειναι ξαδερφη της,παει να πει πως κ η Ναντια ειναι αλβανικης καταγωγης? Δεν το ειχα καταλαβει καθολου. Κ εχω παει αρκετες φορες μαζι της κ παντα με ωραιες υπηρεσιες
εμενα μου αρεσει σαν κοπελα πολυ

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα, παρακολουθώ το thread μερικές μέρες και δεν κατάλαβα ακόμα τη λογική των μασατζίδικων, μόνο από studio έχω εμπειρία.
Υποθέτω δεν μπαίνετε μέσα μόνο με 30 ή 40 όπως στα στούντιο έτσι?
Και στο δωμάτιο η κοπέλα τι είναι υποχρεωμένη να κάνει, μασάζ μόνο για κανένα 20λεπτο?
Τα παραπάνω όπως μαλακία, πίπες και γαμήσι αφήνονται στη διάθεση της?

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την όλη κατάσταση γιατί δε καταλαβαίνω πώς πληρώνει κάποιος πιο πολύ από studio και παίρνει πιο λίγα, δηλαδή ούτε βυζί παίζει να μη δείξει ή να μην επιτρέπει να τη χουφτώσει ο πελάτης??
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αυτα τα μαγαζιά, αλλά σεξ δεν παίζει (τουλάχιστον επίσημα). Νομίζω ότι η παρουσία αυτών των σπα προσπάθει να καλύψει το κενό ύπαρξης μαγαζιών στα οποία γίνεται μασάζ ακόμα και στη γενετήσια περιοχή. Είναι γεγονός ότι το καλό μασάζ ανεβάζει την ερωτική διαθεση, κάτι που οδηγεί αναπόφευκτα στην επιθυμία εκ μέρους του πελάτη για περαιτέρω καταστάσεις ( έστω απλής εκτόνωσης). Συνήθως στα σπα αυτης της κατηγορίας στη θεσνική παρέχεται μέτριο μασάζ, κάτι που σε συνδυασμό με την παρουσία άφθονης πελατείας δείχνει ότι όσοι πάνε, στοχεύουν κυρίως στην εκτόνωση και όχι στο μασάζ..ομολογουμένως είναι λίγο ακριβά..αλλά εντάξει ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει...

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
περα απο την ευγενεια και τον σεβασμο που πρεπει να υπαρχει και απο τις κοπελες προς τους πελατες αλλα και αντιστροφα,ειμαι της γνωμης πως αυτη η δουλεια των κοριτσιων πρεπει να εχει πιεση ψυχολογικη. πρεπει να ειναι συνεχεια ευχαριστες με τον καθε πελατη,να τον χαλαρωσουν κ να τον κανουν να περασει ομορφα για να τις προτιμησει ξανα και ξανα. Ενω στην πραγματικοτητα μπορει να μην ειναι καθολου του γουστου τους κ η ωρα αυτη για την κοπελα να περναει βαρετα κ πληκτικα ενα πρεπει να προσποιειται την χαρουμενη. κ αυτο να γινεται καθημερινα.Βεβαια ειναι δουλεια τους την οποια επελεξαν. οι πιο σωστες επαγγελματιες, αυτες που σεβονται τον πελατη ειτε σαν ατομο χωρις αρνητικα σχολια για εμφανιση κ ηλικια,ειτε σαν διαθεση και συμμετοχη στη συνεδρια, θα ξεχωρισουν

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Είναι δύσκολο να διατηρείς τον επαγγελματισμό σου όταν η επαφή είναι τόσο στενη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.171
Πόντοι
34.538
Δλδ για να καταλαβω μεχρι τη στιγμη που ακουσε ο φιλος τα σχολια απο τις κοπελες,
πιστευε κανεις οτι τα κοριτσια σε σπιτια,γραφεια,μασατζιδικα δεν σχολιαζανε τιποτα?

Ανθρωποι με γνωμη και κριση ειμαστε,οχι ρομποτακια...
ΟΛΟΙ σε ολες τις φασεις της ζωης μας κρινουμε και κρινομαστε..
Απλα η εμφανιση και η συμπεριφορα μας παιζει ρολο στο αν τα σχολια για μας
θα ειναι θετικα η αρνητικα...

Ετσι ειναι η ζωη...

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
ασφαλως
κανεις δεν λεει πως ειναι ευκολο

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
παντως θυμαμαι πριν πολλα χρονια στη μαριαννα πηγα να βρω την ιολη η οποια ηταν με αλλον συναγωνιστη. περιμενα ενα δεκαλεπτο και παρολο που ηταν κουρασμενη απο τον προηγουμενο πελατη ηρθε μαζι μου και συνεχισε σαν πυραυλος!!!αψογη σε ολα της!!!που να ειναι αραγε αυτο το πλασμα....που πηγαν αυτες οι εποχες

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η συγκεκριμένη είναι από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει στα 20 χρόνια που είμαι πελάτης σε μασάζ.
Αλαζονεία και υπεροψία στο φουλ.
Τη σώζει η Ναντια με όλη της τη φοβερή παρουσία της που είναι ξαδέρφη της και μερικές που προχωρουν πέραν του αρχικού προγράμματος.
Έλα βλάκα μπετοστοκε στη τρύπα σού. Έκανες και δεύτερο ψεύτικο προφίλ βλάκα. Δε σε δασκαλεψε καλά η φίλη σού. Πάρτο αλλιώς δεν τις έκανα εγώ τα χατίρια και έβαλε εσένα η βρωμιάρα αφού έφαγε άκυρο από εμένα. Όση λάσπη και ψέμα να ρίξεις το κρυσταλ θα τη πονάει.

• Like
Αντιδράσεις: ilzux

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.099
Πόντοι
736
mod κλείσε το νήμα, δεν προσφέρει τπτ πια, παρα μόνο ένθεν και κείθεν κατηγορίες και κοκορομαχίες!
Απο τα 10 ποστ τα 5 κατηγορεί ο ενας τον αλλον, τα 4 είναι ερωτήσεις και το 1 ενημέρωση.
ΚΛΕΙΣΤΟ!

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Η συγκεκριμένη είναι από τα χειρότερα άτομα που έχω γνωρίσει στα 20 χρόνια που είμαι πελάτης σε μασάζ.
Αλαζονεία και υπεροψία στο φουλ.
Τη σώζει η Ναντια με όλη της τη φοβερή παρουσία της που είναι ξαδέρφη της και μερικές που προχωρουν πέραν του αρχικού προγράμματος.
Κι όμως αν μιλάμε για το ίδιο άτομο (τζουλακι) είναι από τα καλύτερα άτομα με επίπεδο και παιδεία στο χώρο… βέβαια αν εσυ είσαι τριμαλακας μπορεί ν της έβγαλες τον άλλο χαρακτήρα της που ως τώρα δε έχω δει… όλα τα κορίτσια εκεί μέσα είναι ευγενέστατα χωρίς κουτσομπολιά όπως στα μπατακομαγαζα τα αλλά… καλή συνεχεια

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
παντως θυμαμαι πριν πολλα χρονια στη μαριαννα πηγα να βρω την ιολη η οποια ηταν με αλλον συναγωνιστη. περιμενα ενα δεκαλεπτο και παρολο που ηταν κουρασμενη απο τον προηγουμενο πελατη ηρθε μαζι μου και συνεχισε σαν πυραυλος!!!αψογη σε ολα της!!!που να ειναι αραγε αυτο το πλασμα....που πηγαν αυτες οι εποχες
αυτοί οι καιροί μάλλον πέρασαν ανεπιστρεπτί.. πρώτα η οικονομική κρίση και τώρα η κρίση που προκύπτει από τον κορωνοϊό, νομίζω έβαλαν τέλος στις ελπίδες για τον ερχομό καινούριων καλών εποχών.. ο οικονομικός μαρασμός και δυσπραγία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια..

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
mod κλείσε το νήμα, δεν προσφέρει τπτ πια, παρα μόνο ένθεν και κείθεν κατηγορίες και κοκορομαχίες!
Απο τα 10 ποστ τα 5 κατηγορεί ο ενας τον αλλον, τα 4 είναι ερωτήσεις και το 1 ενημέρωση.
ΚΛΕΙΣΤΟ!
Και από ότι καταλαβαίνω(άργησα το ξέρω) τα μισά προφίλ αφεντικών - ιδιοκτητών. Κρίμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom