Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Του χρωστάς άλλες δύο λέξειςΜέτρια
Του χρωστάς άλλες δύο λέξειςΜέτρια
Μέτρια μετριότερα μετριόταταΤου χρωστάς άλλες δύο λέξεις
Ξεκινά ν κλαις από τωραΔέχομαι απο 3 λέξεις μέχρι όγκο τηλεφωνικού καταλογου. Κάθε πληροφορία είναι δεκτή!
Με +20 παίζουν πουλιά. ΤράβαΜπορεί κάποιος γνώστης να γραψει μια συντομη κριτικη για τα κορίτσια της Vana, για να μην παω στα τυφλα;
Όταν βλέπω τέτοιες αναρτήσεις τρελαίνομαι....είμεθα και παππούδες...........Μπορεί κάποιος γνώστης να γραψει μια συντομη κριτικη για τα κορίτσια της Vana, για να μην παω στα τυφλα;
Ποιες άλλες είχεπερασμα απο εβιτα .πηρα σοφια απο αγιο δομινικο.3 βυζαρες.ωραια φατσουλα δεκτικη στα παντα χωρις μα.μου.θα ξανατιμιθη το σοφακι.
3 βυζαρες; Total Recall?περασμα απο εβιτα .πηρα σοφια απο αγιο δομινικο.3 βυζαρες.ωραια φατσουλα δεκτικη στα παντα χωρις μα.μου.θα ξανατιμιθη το σοφακι.
καλα μαλακα μου εσυ στην καρεκλα που καθεσαι εχει την σταμπα απο το κολοτρυπιδη σου,3 βυζαρες??
Παλι σε αλευρωσανε??
και σισυ παπασταλοιον.Ποιες άλλες είχε
Σε ξέρω και με ξέρεις φαντάζομαι από παλιά. Δε σου τη λέω, δε σε τρολάρω (δεν το έκανα ποτέ)Κανονικά η αιδοιολειχια πρέπει να απαγορευεται δια νομου στις εργαζομενες , αλλα οταν ο κοινος νους απουσιάζει πρέπει να επικρατει η λογική φευ!!!
Σταματηστε να φανταζεστε οτι ειστε πορνοσταρ και προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα των καιρων!!,
Παντα καλοπροαιρετα.......
Εδώ υπάρχουν (πολλοί) άλλοι που επιδιώκουν το ακαποτο σεξ με τις κοπέλες, κι εσείς κολλάτε στην αιδοιολειχία;Σε ξέρω και με ξέρεις φαντάζομαι από παλιά. Δε σου τη λέω, δε σε τρολάρω (δεν το έκανα ποτέ)
αλλά φευ !!!!!! Όταν ο κοινός νους απουσιάζει, πώς να επικρατήσει η λογική; Αφού.. στο νου εδράζεται.
Κατά τα άλλα... Οποία βλακεία, οποία υποτίμηση της πολύτιμης ζωής. Γλειφομούνι στην πουτάνα; Αδελφέ "Έκαψα
εγκέφαλο " όπως μου είπε κάποτε η Αλεξάνδρου , εκεί ψηλά στον πρόγονο του Crystal.
Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν... (Μτ. 7, 1-5).Εδώ υπάρχουν (πολλοί) άλλοι που επιδιώκουν το ακαποτο σεξ με τις κοπέλες, κι εσείς κολλάτε στην αιδοιολειχία;
Κατά τα λοιπά, δεν κρίνω για να μην κριθώ, γιατί θα βγω χαμένος …
Έχω την αμυδρά υποψία πως θέλετε να γίνετε Ληξιαρχος στην θέση του Ληξιαρχου.Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε· εν ω γαρ κρίματι κρίνετε κριθήσεσθε, και εν ω μέτρω μετρείτε μετρηθήσεται υμίν... (Μτ. 7, 1-5).
Δεν ξερω αν σε ξερω η αν με ξερεις , πάντως οσο κι αν η καυλα υπερτερεί της διάνοιας καλο είναι να αποφεύγεται για να μην παραθεσω στατιστικες!Σε ξέρω και με ξέρεις φαντάζομαι από παλιά. Δε σου τη λέω, δε σε τρολάρω (δεν το έκανα ποτέ)
αλλά φευ !!!!!! Όταν ο κοινός νους απουσιάζει, πώς να επικρατήσει η λογική; Αφού.. στο νου εδράζεται.
Κατά τα άλλα... Οποία βλακεία, οποία υποτίμηση της πολύτιμης ζωής. Γλειφομούνι στην πουτάνα; Αδελφέ "Έκαψα
εγκέφαλο " όπως μου είπε κάποτε η Αλεξάνδρου , εκεί ψηλά στον πρόγονο του Crystal.
Μακρια απο ημάς η τάσις ταύτη φίλτατεΈχω την αμυδρά υποψία πως θέλετε να γίνετε Ληξιαρχος στην θέση του Ληξιαρχου.
Ελάτε πμ αγαπητεΜακρια απο ημάς η τάσις ταύτη φίλτατε
Σας θίξαμε το nickname κύριε ληξίαρχε?Εδώ υπάρχουν (πολλοί) άλλοι που επιδιώκουν το ακαποτο σεξ με τις κοπέλες, κι εσείς κολλάτε στην αιδοιολειχία;