Passenger1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2017
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Μια ερώτηση: αυτή η Βερόνικα στη Βάνα, είναι η παλιά που δούλευε εκεί πριν από τρία χρόνια;
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
ΟχιΜια ερώτηση: αυτή η Βερόνικα στη Βάνα, είναι η παλιά που δούλευε εκεί πριν από τρία χρόνια;
Ευχαριστώ!
Καλημερα. Ευχαριστώ για την απαντηση. Καθοτι νέος εδώ, πώς θα βρω τηλ επικοινωνίας, υπάρχει προφίλ της κοπέλας;Όμορφη με τίποτα δε τη λες. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος αλλά ως εκεί. Θα πάρεις το μασαζ σου αξιοπρεπέστατο και αν είσαι θετικός να σου τον παίξει η να τον βάλει στα βυζια της θα χώσεις ένα ακόμη 20άρι. 30+20 δηλαδή. Αν πας για ισπανικό κάτσε στην άκρη του μασαζοκρέβατου κατέβασε τα πόδια κάτω και βαλτην ανάμεσα. Αλλιώς δεν αξίζει από το πλάι. Τι άλλο να σου πω! Σαν να πηγες είναι…….????????.
Τωρα κάτι τύποι που λένε για πίπες γλυφομουνια κλπ νομίζω είναι κακεντρεχής…..!
Αλλά πάλι τι να πω! Δεν ήμουν εκεί να δω. Τη δίκη μου εμπειρια καταθέτω.
μια με σγουρά μαύρα μαλλιά και ωραια ματια..? ο δικος της ηταν ναυτικος ελεγε,αλλα νομιζω ηταν απο Ν.Μαρμαρα..... εαν μιλαμε για την ιδια..2008-2009 στο λεγόμενο σήμερα aqua στην βασ. όλγας μια Νατάσσα ποιος την θυμάται...
απλά το καλύτερο μώρο στην πόλη τότε.... ευοσμίτισσα εαν θυμάμαι καλα...
και γαμω τα τυπάκια..
Αν ήταν στο ύψος της στάσης Ευζώνων, μιλάμε για την ΣοφιαΠολύ παλιός όπως έχω ξανατονίσει στο άθλημα και μόλις θυμήθηκα ένα μαγαζί στη Β.Γεωργίου που πήγα κάποιες φορές το 2007 και πέρασα καταπληκτικά.............Έμπαινες μέσα και σε υποδεχόταν μια κοπέλα όνειρο......ευγενέστατη και γλυκιά.....όχι σαν αυτές τις ξινές που περιγράφετε.......Ένα μαγαζί που δεν ξέρω για πόσο καιρό λειτούργησε αλλά όσες φορές πήγα όλα ήταν άριστα..........Δε συγκρατώ ονόματα μαγαζιών ούτε παρατσούκλια....έχουμε μια ηλικία και κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα στο άθλημα..... Πρέπει να πήγαινα την περίοδο Απρίλιο με Ιούνιο 2007..........
Με έξτρα, έκανε φανταστική πίπα, στον έλιωνε κυριολεκτικά. Τον χτυπούσε, τον έφερνε από εδώ, τον έφερνε από εκεί… ναυτικά κόλπα προφανώς…μια με σγουρά μαύρα μαλλιά και ωραια ματια..? ο δικος της ηταν ναυτικος ελεγε,αλλα νομιζω ηταν απο Ν.Μαρμαρα..... εαν μιλαμε για την ιδια..
Βερόνικα βυζαρες και ναζί αλλά τίποτα παραπάνω. Την Σύλβια δεν την έχω δοκιμάσειΚαλημέρα! Είμαι ανάμεσα σε Βερόνικα και Σύλβια από vana spa. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια από τις 2 να επιλέξω? Ευχαριστώ
και μετα Τσιμισκη....τι ωραια χρονια..Αν ήταν στο ύψος της στάσης Ευζώνων, μιλάμε για την Σοφια
Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι αδύνατη?Με έξτρα, έκανε φανταστική πίπα, στον έλιωνε κυριολεκτικά. Τον χτυπούσε, τον έφερνε από εδώ, τον έφερνε από εκεί… ναυτικά κόλπα προφανώς…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βερόνικα βυζαρες και ναζί αλλά τίποτα παραπάνω. Την Σύλβια δεν την έχω δοκιμάσει
ρε φιλε μιλαμε για το 2008-2009...Σ' ευχαριστώ πολύ! Είναι αδύνατη?
Ακριβώς. Τσιμισκη απέναντι από το αμερικανικό προξενείοκαι μετα Τσιμισκη....τι ωραια χρονια..
Έχει μερικά παραπανίσια. Όχι χοντρήΣ' ευχαριστώ πολύ! Είναι αδύνατη?
Σωστά....εκεί ήταν.............Αν ήταν στο ύψος της στάσης Ευζώνων, μιλάμε για την Σοφια
Πόσες λέξεις;Μπορεί κάποιος γνώστης να γραψει μια συντομη κριτικη για τα κορίτσια της Vana, για να μην παω στα τυφλα;
Αδερφέ μασάζ 30+20 θα κάνεις, δεν θα αγοράσεις αμάξι.Καλημέρα! Είμαι ανάμεσα σε Βερόνικα και Σύλβια από vana spa. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ποια από τις 2 να επιλέξω? Ευχαριστώ
Πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογοΠόσες λέξεις;
Πρόλογο, κυρίως θέμα και επίλογο
Δέχομαι απο 3 λέξεις μέχρι όγκο τηλεφωνικού καταλογου. Κάθε πληροφορία είναι δεκτή!Πόσες λέξεις;
ΜέτριαΔέχομαι απο 3 λέξεις μέχρι όγκο τηλεφωνικού καταλογου. Κάθε πληροφορία είναι δεκτή!