Πότε έκλεισε αδερφέ προ καραντίνα είχα πάει ....είχε μια πολύ καλή Ελληνίδα Κερκυραία ....θα το ψάξω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν να καταθέσω μια εμπειρία από crystal. Κάποιος είχε αναφέρει οτι παίζει πίπα ή και γαμησι και ετσι πήγα ανεβασμένος. 3 φορές το επισκέφτηκα και τις 3 μόνο μαλαξη. Πήρα Τόκιο, Φαίδρα,Στέλλα. όλες τις ρώτησα να παίζει κάτι παραπάνω με έξτρα χρέωση και μάλιστα επίμονα αλλα ευγενικα και όλες με ακύρωσαν. ΄΄οσοι είχατε παραπάνω υπηρεσίες από κρύσταλ πως τα καταφερατε; Ήσασταν τακτικοί πελάτες; Συμφωνήσατε από πριν; Πήρατε κάποια συγκεκριμένη;
Θα παώ Βανα μηπως εκει είναι πιο ευκολα τα πραγμάτα. Αλλωστε πληρώνουμε δεν είπαμε τζάμπα!
Καλά μασαζ τραγικό, επειδή γνωριζω απο φυσιοθεραπεια. Τι περίμενα αλλωστε;;;
Θα παώ Βανα μηπως εκει είναι πιο ευκολα τα πραγμάτα. Αλλωστε πληρώνουμε δεν είπαμε τζάμπα!
Από Σεπτέμβριο σε νέο χώρο.Μια Μαρια που ειχε μαγαζι στα Λαδαδικα και πιο παλια στην Σοφουλη, υπαρχει ακομα?
Όμορφη με τίποτα δε τη λες. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος αλλά ως εκεί. Θα πάρεις το μασαζ σου αξιοπρεπέστατο και αν είσαι θετικός να σου τον παίξει η να τον βάλει στα βυζια της θα χώσεις ένα ακόμη 20άρι. 30+20 δηλαδή. Αν πας για ισπανικό κάτσε στην άκρη του μασαζοκρέβατου κατέβασε τα πόδια κάτω και βαλτην ανάμεσα. Αλλιώς δεν αξίζει από το πλάι. Τι άλλο να σου πω! Σαν να πηγες είναι…….????????.Καλησπέρα από αθηνα. Έχει ενδιαφέρον η Κατερίνα; Ψάχνω χαππυ εντ, όχι κατι παραπάνω. Αν είναι όμορφη και ο χώρος αξιοπρεπής μου αρκεί. Υπάρχει τηλέφωνο επικοινωνίας; Κόστος;
Ευχαριστώ πολύ, Παύλος
Τωρα κάτι τύποι που λένε για πίπες γλυφομουνια κλπ νομίζω είναι κακεντρεχής…..!
Αλλά πάλι τι να πω! Δεν ήμουν εκεί να δω. Τη δίκη μου εμπειρια καταθέτω.
Neosos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους!
Μελετώντας το συγκεκριμένο thread, θα ήθελα να εκφράσω την έντονη περιέργεια μου να δοκιμάσω το συγκεκριμένο σπορ. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα βασικά μαγαζιά είναι το crystal η λεγόμενη "Βάνα", το body free και κανένα ακόμα. Άσχετα από γούστα κτλ, που προτείνετε οι πιο έμπειροι να κάνω την πρώτη επίσκεψη ώντας ψάρακας (ιδανικά ανατολικά)? Προφανώς δε θα μπω μιλώντας στον πληθυντικό, ούτε σαν ούγκανος με τη μαλαπέρδα στο χέρι. Υπάρχει εχεμύθεια στα μαγαζιά αυτά γενικά μιλώντας? Αποσκοπώ να δοκιμάσω ό,τι μπορώ αρχές Ιουλίου και να επανέρθω με όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ!
Μελετώντας το συγκεκριμένο thread, θα ήθελα να εκφράσω την έντονη περιέργεια μου να δοκιμάσω το συγκεκριμένο σπορ. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα βασικά μαγαζιά είναι το crystal η λεγόμενη "Βάνα", το body free και κανένα ακόμα. Άσχετα από γούστα κτλ, που προτείνετε οι πιο έμπειροι να κάνω την πρώτη επίσκεψη ώντας ψάρακας (ιδανικά ανατολικά)? Προφανώς δε θα μπω μιλώντας στον πληθυντικό, ούτε σαν ούγκανος με τη μαλαπέρδα στο χέρι. Υπάρχει εχεμύθεια στα μαγαζιά αυτά γενικά μιλώντας? Αποσκοπώ να δοκιμάσω ό,τι μπορώ αρχές Ιουλίου και να επανέρθω με όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ!
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 839
- Πόντοι
- 96
Καλημέρα . Σου συνιστώ να ξεκινήσεις από εδώ που είναι και ανατολικά...μόνο θυμίσου να μην διαλέξεις την Ξένια.Καλησπέρα σε όλους!
Μελετώντας το συγκεκριμένο thread, θα ήθελα να εκφράσω την έντονη περιέργεια μου να δοκιμάσω το συγκεκριμένο σπορ. Απ' ό,τι κατάλαβα, τα βασικά μαγαζιά είναι το crystal η λεγόμενη "Βάνα", το body free και κανένα ακόμα. Άσχετα από γούστα κτλ, που προτείνετε οι πιο έμπειροι να κάνω την πρώτη επίσκεψη ώντας ψάρακας (ιδανικά ανατολικά)? Προφανώς δε θα μπω μιλώντας στον πληθυντικό, ούτε σαν ούγκανος με τη μαλαπέρδα στο χέρι. Υπάρχει εχεμύθεια στα μαγαζιά αυτά γενικά μιλώντας? Αποσκοπώ να δοκιμάσω ό,τι μπορώ αρχές Ιουλίου και να επανέρθω με όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες. Ευχαρι
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Και τη Ρίτα μπορώ να πω επίσης.Καλημέρα . Σου συνιστώ να ξεκινήσεις από εδώ που είναι και ανατολικά...μόνο θυμίσου να μην διαλέξεις την Ξένια.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.390
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστω πολυ
Δεν θυμάμαι να έχει αναφέρει κάποιος πίπα ή πήδημα αλλά ακόμα και αν κάποιος το ανέφερε είναι μεγάλος μαλάκας είτε γιατί είναι ψεύτης είτε γιατί όπως είπαμε γράφει κάτι που έκανε επειδή γουστάρει η γκόμενα εκτός προγράμματος και την εκθέτει...Λοιπόν να καταθέσω μια εμπειρία από crystal. Κάποιος είχε αναφέρει οτι παίζει πίπα ή και γαμησι και ετσι πήγα ανεβασμένος. 3 φορές το επισκέφτηκα και τις 3 μόνο μαλαξη. Πήρα Τόκιο, Φαίδρα,Στέλλα. όλες τις ρώτησα να παίζει κάτι παραπάνω με έξτρα χρέωση και μάλιστα επίμονα αλλα ευγενικα και όλες με ακύρωσαν. ΄΄οσοι είχατε παραπάνω υπηρεσίες από κρύσταλ πως τα καταφερατε; Ήσασταν τακτικοί πελάτες; Συμφωνήσατε από πριν; Πήρατε κάποια συγκεκριμένη;
Όσο για το ότι θα πας στη Βάνα και ελπίζεις εκεί τα πράγματα να είναι καλύτερα ο θυμόσοφος λαός λέει ο πεθαμένος δεν κλάνει φίλε μου...
Θα Απογοητευτείς
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Οντως.... οι παλιες του αθληματος και κούρασαν και κουράστηκαν , καλό ειναι να αποσυρθούν και να υπαρχει ανανεωση .Και τη Ρίτα μπορώ να πω επίσης.
Δυσκολο θα μου πουνε οι μαγαζατορες , γιατι δεν υπάρχουν αξιόλογα νεα στελεχη για εργασία,αλλα πρέπει να γίνουν μεταγραφές έστω του εξωτερικού!
Πολλες απο τις χοντρούλες ασχημούλες και ειρωνικές κοπελιτσες , που δουλευουν την τρεχουσα περίοδο σε όλα αυτα τα μαγαζια, παλιότερα ουτε για το δοικητικό προσωπικο δεν τις πέρνανε γιατι χαλούσαν την εικόνα.
Έμπαινες στο μαγαζί και δεν ήξερες ποιά να διαλέξεις, αυτή που σε υποδεχόταν η κάποια απο τις υπόλοιπες;
Ας μην αναφέρω και το παγκόσμιο ανατομικό παράδοξο, ολες να εχουν 25 μερες το μηνα περίοδο.....
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Δηλαδή, αν κάποιος πει να κινηθεί ανατολικά (δηλαδή σε Aqua Spa και Body Free), ποια θα προτείνατε για να επιλέξουμε; Ποιες είναι, θεωρητικά, οι δύο καλύτερες σε κάθε ένα από αυτά τα δυο μαγαζιά;
Κι ερωτώ επειδή σήμερα/αύριο λέω να κάνω μια καταδρομική. Με ένα σμπάρο, να βγάλω δύο τρυγόνια
Κι ερωτώ επειδή σήμερα/αύριο λέω να κάνω μια καταδρομική. Με ένα σμπάρο, να βγάλω δύο τρυγόνια
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 206
Φίλε κάνε μερικές αναρτήσεις ακόμα για να ενεργοποιηθούν και τα προσωπικά μηνύματά σου.............Δε λέγονται όλα δημόσια.........Καλησπέρα σε όλους!
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.343
- Πόντοι
- 24.346
Οι «ξεκουμπωτοι» είναι είδος που ανέκαθεν παρεπιδημούσε στο σάιτ. Όντως κανείς δεν είναι μπροστά όταν ο άλλος κάνει προγραμμα, αλλά όλο και κάτι θα είχε μαθευτεί. Με μένα πάντως, καιτοι το προτεινα, δεν έπαιξε τίποτα παραπάνω από παίξιμο.Όμορφη με τίποτα δε τη λες. Ο χώρος είναι πεντακάθαρος αλλά ως εκεί. Θα πάρεις το μασαζ σου αξιοπρεπέστατο και αν είσαι θετικός να σου τον παίξει η να τον βάλει στα βυζια της θα χώσεις ένα ακόμη 20άρι. 30+20 δηλαδή. Αν πας για ισπανικό κάτσε στην άκρη του μασαζοκρέβατου κατέβασε τα πόδια κάτω και βαλτην ανάμεσα. Αλλιώς δεν αξίζει από το πλάι. Τι άλλο να σου πω! Σαν να πηγες είναι…….????????.
Τωρα κάτι τύποι που λένε για πίπες γλυφομουνια κλπ νομίζω είναι κακεντρεχής…..!
Αλλά πάλι τι να πω! Δεν ήμουν εκεί να δω. Τη δίκη μου εμπειρια καταθέτω.
Τα σέβη μου.
1985kostasthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 75
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από το massagio στην Τούμπα για πρώτη φορά. Μπαίνοντας μέσα ήταν 2 κοπέλες η που μια καθόταν στο γραφείο είναι οτι πιο αγενέστατο έχω συναντήσει στα μασατζίδικα απότομη , αδιάκρητη , βαριόταν να μιλήσει . Με πέρασε ακτινογραφία ( λογικό μέχρι ενός σημείου ) . Βέβαια σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να περάσω για μασάζ αφού με έσπασε τα νεύρα και εννοείτε οτι δεν θα ξαναπατήσω εκεί. Για ενημέρωση η αγενέστατη ήταν μαυρομάλλα και όσο μπόρεσα να διακρίνω καθώς ήταν καθήστη αρκετά γεμάτη
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Η γαληνότατη Αλεξία ήταν, απο την κατηγορία ροφήματα τωρα το παίζει ψυχογραφος!Πέρασμα από το massagio στην Τούμπα για πρώτη φορά. Μπαίνοντας μέσα ήταν 2 κοπέλες η που μια καθόταν στο γραφείο είναι οτι πιο αγενέστατο έχω συναντήσει στα μασατζίδικα απότομη , αδιάκρητη , βαριόταν να μιλήσει . Με πέρασε ακτινογραφία ( λογικό μέχρι ενός σημείου ) . Βέβαια σηκώθηκα και έφυγα χωρίς να περάσω για μασάζ αφού με έσπασε τα νεύρα και εννοείτε οτι δεν θα ξαναπατήσω εκεί. Για ενημέρωση η αγενέστατη ήταν μαυρομάλλα και όσο μπόρεσα να διακρίνω καθώς ήταν καθήστη αρκετά γεμάτη
Neosos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2021
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ. Έχεις δίκιοΦίλε κάνε μερικές αναρτήσεις ακόμα για να ενεργοποιηθούν και τα προσωπικά μηνύματά σου.............Δε λέγονται όλα δημόσια.........
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.240
- Πόντοι
- 206
Πολύ παλιός όπως έχω ξανατονίσει στο άθλημα και μόλις θυμήθηκα ένα μαγαζί στη Β.Γεωργίου που πήγα κάποιες φορές το 2007 και πέρασα καταπληκτικά.............Έμπαινες μέσα και σε υποδεχόταν μια κοπέλα όνειρο......ευγενέστατη και γλυκιά.....όχι σαν αυτές τις ξινές που περιγράφετε.......Ένα μαγαζί που δεν ξέρω για πόσο καιρό λειτούργησε αλλά όσες φορές πήγα όλα ήταν άριστα..........Δε συγκρατώ ονόματα μαγαζιών ούτε παρατσούκλια....έχουμε μια ηλικία και κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα στο άθλημα..... Πρέπει να πήγαινα την περίοδο Απρίλιο με Ιούνιο 2007..........
Διαγραμμένο μέλος 178706
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2018
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
ΞΥΠΝΑ ΡΕ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ...ΤΟ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ... ΓΕΜΑΤΟΙ ΚΑΒΛΟΣΠΥΡΑ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΔΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑΛοιπόν να καταθέσω μια εμπειρία από crystal. Κάποιος είχε αναφέρει οτι παίζει πίπα ή και γαμησι και ετσι πήγα ανεβασμένος. 3 φορές το επισκέφτηκα και τις 3 μόνο μαλαξη. Πήρα Τόκιο, Φαίδρα,Στέλλα. όλες τις ρώτησα να παίζει κάτι παραπάνω με έξτρα χρέωση και μάλιστα επίμονα αλλα ευγενικα και όλες με ακύρωσαν. ΄΄οσοι είχατε παραπάνω υπηρεσίες από κρύσταλ πως τα καταφερατε; Ήσασταν τακτικοί πελάτες; Συμφωνήσατε από πριν; Πήρατε κάποια συγκεκριμένη;
Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 210
- Πόντοι
- 20
Η γαληνότατη Αλεξία ήταν, απο την κατηγορία ροφήματα τωρα το παίζει ψυχογραφο
Μαρεσει η Αλεξία που το παίζει και υπεύθυνη...Χθεσινή πουτανα ήσουν και τώρα το παίζεις τσατσά...Να ξέρουν ότι όποιο μαγαζί έχει την Αλεξία πλέον χάνει από αυτήν εν αντίθεση με παλιά όταν έκανε μασάζ που είχε πολύ κόσμοΗ γαληνότατη Αλεξία ήταν, απο την κατηγορία ροφήματα τωρα το παίζει ψυχογραφος!
championagain79
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 973
- Πόντοι
- 86
Αναζήτηση προ ημερών...
Έχοντας φάει για διάφορους λόγους άκυρο από Crystal, Ιωάννα, Εύα, Έφη και Νάνσι, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Venus στη Νέα Εγνατία.
Παρούσες τρεις κοπέλες, μια Νατάσα μια Πάτι και μια ακόμα. Η Νατάσα με βυζαρες και κωλαρα και πρόσωπο πολλά υποσχόμενο. Από τις άλλες δύο, η μελαχρινή δεν έλεγε σχεδόν καθόλου, η καστανόξανθη είχε γυαλάκια για χύσιμο και ωραίο στήθος. Εν τέλει προτιμήθηκε η Νατάσα.
Το κλασικό 30+20, λίγη κουβέντα μέσα, για μασάζ ούτε λόγος να γίνεται, κάπως καλύτερα στο τελείωμα.
Καθαρός χρόνος ήταν σκάρτα 20 λεπτά. Για 50 ευρώ... προφανώς και ΔΕΝ θα τιμηθεί ξανά το μαγαζί.
Έχοντας φάει για διάφορους λόγους άκυρο από Crystal, Ιωάννα, Εύα, Έφη και Νάνσι, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Venus στη Νέα Εγνατία.
Παρούσες τρεις κοπέλες, μια Νατάσα μια Πάτι και μια ακόμα. Η Νατάσα με βυζαρες και κωλαρα και πρόσωπο πολλά υποσχόμενο. Από τις άλλες δύο, η μελαχρινή δεν έλεγε σχεδόν καθόλου, η καστανόξανθη είχε γυαλάκια για χύσιμο και ωραίο στήθος. Εν τέλει προτιμήθηκε η Νατάσα.
Το κλασικό 30+20, λίγη κουβέντα μέσα, για μασάζ ούτε λόγος να γίνεται, κάπως καλύτερα στο τελείωμα.
Καθαρός χρόνος ήταν σκάρτα 20 λεπτά. Για 50 ευρώ... προφανώς και ΔΕΝ θα τιμηθεί ξανά το μαγαζί.