Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
πηγε πριν 5 μερες φιλαρακι τουμπιωτης κ νιωθει κομενος με πονοκεφαλους,για την ωρα αρνητικος αλλα χλωμο
Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν και σε κάθε χώρο. Αλίμονοπηγε πριν 5 μερες φιλαρακι τουμπιωτης κ νιωθει κομενος με πονοκεφαλους,για την ωρα αρνητικος αλλα χλωμο
ΦυσικάΑυτό μπορεί να συμβεί στον καθέναν και σε κάθε χώρο. Αλίμονο
Προ διετίας έπαθα το ίδιο. Με ευγνωμονώ.Μασαζάρα με Κατερίνα στη Αρετσού. Με πάτησε όπου έπρεπε ειδικά πόδια το απόλαυσα Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο γύρισμα ανάσκελα ευτυχώς δεν μου σηκωθηκε να παρασυρθώ και έφυγα με το 20άρι τσέπη. Ώρες ώρες με παραδέχομαι.
Στο εξωτερικό έχω φύγει. ?Καλώς τον άσωτο πουσε χαμένος
Αδερφε καλημέρα,,,,Το φιλαράκι σου σε ποιο κατάστημα πήγε;;Σε αυτό που εδρεύει Τούμπα;;πηγε πριν 5 μερες φιλαρακι τουμπιωτης κ νιωθει κομενος με πονοκεφαλους,για την ωρα αρνητικος αλλα χλωμο
Πριν 1 χρόνο περίπου δεν έκανε, μασαζ ωραίο με πετσέταΚαλημερα, η Θεανώ που έχει αγγελία για μασάζ στο Freelist,γνωρίζετε αν κάνει και εκτόνωση;
Δεν κάνει.Καλημερα, η Θεανώ που έχει αγγελία για μασάζ στο Freelist,γνωρίζετε αν κάνει και εκτόνωση;
Πριν λίγες μέρες φίλος ανέφερε Για 2 μιλφ η μία νομίζω ήταν η σισσυΠαιδιά sos υπάρχει κάτι καλό στην Εβίτα για όσους ξέρουν για να πάω να σπρώξω?
Σε μένα έκατσε η μπίλια δλδ; Εγώ όταν πήγα, την είδα, και λέω από μέσα μου «τι ωραίο μουνι ρε πούστη μου». Όταν ξάπλωσαμε μου έκανε μια πίπα καλουτσικη και όταν πήγα να προχωρήσω στα ενδότερα, μου έσκασε το παραμύθι ότι είχε περίοδο ...Τυχεροί όσοι την πήραμε φουλ στο πρώτο μαγαζί...
Δεν αξιζειΚαλησπέρα παιδιά, έχει κανεις εμπειρία από την Κορίνα, όποιος έχει ας μας πει χαρακτηριστικά, πως είναι ,τι παρέχει, αν αξίζει κτλ https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/masaz/masaz-korina_i1221868
Δεν ήταν και το πιο διαστημικό γαμησι που έχω κάνει, αλλά ο συνδυασμός σχετικά καλού μασάζ, προσώπου και βυζων θα την είχε στα στανταρακια μου για φουλΣε μένα έκατσε η μπίλια δλδ; Εγώ όταν πήγα, την είδα, και λέω από μέσα μου «τι ωραίο μουνι ρε πούστη μου». Όταν ξάπλωσαμε μου έκανε μια πίπα καλουτσικη και όταν πήγα να προχωρήσω στα ενδότερα, μου έσκασε το παραμύθι ότι είχε περίοδο ...
Από τότε μαύρο στην καρχια. Μάλιστα μου είχε στείλει και απειλητικό μήνυμα στο Viber η άλλη καρχια η χοντρουλα που το έπαιζε τσατσα, γιατί είχα κάνει κριτική και την έθαψα, αλλά την γαμωσταυρισα και εκεί τελείωσε το θέμα.
Σε μένα έκατσε η μπίλια δλδ; Εγώ όταν πήγα, την είδα, και λέω από μέσα μου «τι ωραίο μουνι ρε πούστη μου». Όταν ξάπλωσαμε μου έκανε μια πίπα καλουτσικη και όταν πήγα να προχωρήσω στα ενδότερα, μου έσκασε το παραμύθι ότι είχε περίοδο ...
Από τότε μαύρο στην καρχια. Μάλιστα μου είχε στείλει και απειλητικό μήνυμα στο Viber η άλλη καρχια η χοντρουλα που το έπαιζε τσατσα, γιατί είχα κάνει κριτική και την έθαψα, αλλά την γαμωσταυρισα και εκεί τελείωσε το θέμα.
Μιλαω για το πρώτο μαγαζί που είχαν, το Ελινα Καζα, πάνω από την Παναγία Φανερωμένη πριν από 2 χρόνια.Μάλλον σύστημα το έχουν εκεί όποια κάνει όνομα μετά να έχει μόνιμα περίοδο