Μιλαω για το πρώτο μαγαζί που είχαν, το Ελινα Καζα, πάνω από την Παναγία Φανερωμένη πριν από 2 χρόνια.
Ναι το κατάλαβα, αλλά οι κακές συνήθειες μεταφέρθηκαν και σε κάποιες κοπέλες στον επόμενο χώρο που έχουν
Μιλαω για το πρώτο μαγαζί που είχαν, το Ελινα Καζα, πάνω από την Παναγία Φανερωμένη πριν από 2 χρόνια.
Στον επόμενο χώρο δεν πάτησα ποτε.Ναι το κατάλαβα, αλλά οι κακές συνήθειες μεταφέρθηκαν και σε κάποιες κοπέλες στον επόμενο χώρο που έχουν
Ήταν και άλλες από το Crystal στο παλιό μαγαζί;Μιλαω για το πρώτο μαγαζί που είχαν, το Ελινα Καζα, πάνω από την Παναγία Φανερωμένη πριν από 2 χρόνια.
Όχι φίλε μονο την Νάντια θυμάμαι? Η μία στο παλιό μαγαζί είχε δουλέψει και Ντάμες. Εξάλλου το παλιό μαγαζί μάξιμουμ 3 μήνες λειτουργία είχε και πολύ έβαλα. Και δεν ήταν μαγαζί διαμέρισμα ήταν κοντά στο γήπεδο του ΒΑΟ δυτικά.Ήταν και άλλες από το Crystal στο παλιό μαγαζί;
Καμία πληροφορία για Σίσσυ σωματότυπος, υπηρεσίες αξίζει? Είναι γαμευσιμη?Πριν λίγες μέρες φίλος ανέφερε Για 2 μιλφ η μία νομίζω ήταν η σισσυ
K Alexia!!Ήταν και άλλες από το Crystal στο παλιό μαγαζί;
?K Alexia!!
Η Σίσυ είναι ελληνιδα, ξανθιά, 45αρα, ωραίο κορμί για την ηλικία της, προστυχόφατσα με 2αρι στήθος. Αν πας κατά τις 7 ή και πιο αργά που θα είναι σουρωμενη, βγάζει καλούτσικα γουστα. Στην πίπα δεν το πολυέχει (βάζει δόντι), αλλά στα υπόλοιπα είναι αξιόλογη. Είναι παλιά στο νταλαβερι. Εγώ τουλάχιστον την έχω πετύχει σε 7-8 μαγαζιά.Όχι φίλε μονο την Νάντια θυμάμαι? Η μία στο παλιό μαγαζί είχε δουλέψει και Ντάμες. Εξάλλου το παλιό μαγαζί μάξιμουμ 3 μήνες λειτουργία είχε και πολύ έβαλα. Και δεν ήταν μαγαζί διαμέρισμα ήταν κοντά στο γήπεδο του ΒΑΟ δυτικά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καμία πληροφορία για Σίσσυ σωματότυπος, υπηρεσίες αξίζει? Είναι γαμευσιμη?
μπουλι εχει εδω και μια εβδομαδα με στελνη.π.μ.και των λεω αν πας αξιζουν πρωτον νινα κ μετα σισυ.και συνεχιζει το βιολι του.ακιου ποιο χαμηλο κ απο του μποξου.αντε κανονισε κανα αματουρι για να παρω.οταν ερθω αθηνα.Η Σίσυ είναι ελληνιδα, ξανθιά, 45αρα, ωραίο κορμί για την ηλικία της, προστυχόφατσα με 2αρι στήθος. Αν πας κατά τις 7 ή και πιο αργά που θα είναι σουρωμενη, βγάζει καλούτσικα γουστα. Στην πίπα δεν το πολυέχει (βάζει δόντι), αλλά στα υπόλοιπα είναι αξιόλογη. Είναι παλιά στο νταλαβερι. Εγώ τουλάχιστον την έχω πετύχει σε 7-8 μαγαζιά.
Ποιος είσαι ρε σύντροφε;;;;;;;;μπουλι εχει εδω και μια εβδομαδα με στελνη.π.μ.και των λεω αν πας αξιζουν πρωτον νινα κ μετα σισυ.και συνεχιζει το βιολι του.ακιου ποιο χαμηλο κ απο του μποξου.αντε κανονισε κανα αματουρι για να παρω.οταν ερθω αθηνα.
χαζομπουλης εισαι.Ποιος είσαι ρε σύντροφε;;;;;;;;
Ρε παπάρα, ο μαύρος είσαι;χαζομπουλης εισαι.
σωπα βρε χαζουλι.το επιασες.Ρε παπάρα, ο μαύρος είσαι;
περασμα σημερα με νατασα.απο ντελιβερα.100 το μαλλι τησ γριας.μολδαβεζα 21 μαιων,βυζακι 1.5.συμετοχη στην πιπα βαθια με πολλη σαλιο ροδοκοκκινο μουνακι για ποολη σπατουλαρισμα.το μονο μειον δεν εδινε ροδελα.Ρε παπάρα, ο μαύρος είσαι;
Ο ντελιβερας του καράφλα;περασμα σημερα με νατασα.απο ντελιβερα.100 το μαλλι τησ γριας.μολδαβεζα 21 μαιων,βυζακι 1.5.συμετοχη στην πιπα βαθια με πολλη σαλιο ροδοκοκκινο μουνακι για ποολη σπατουλαρισμα.το μονο μειον δεν εδινε ροδελα.
Το ότι μου είπες κάτι εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ελεύθερος να το διασταυρώσω ρωτώντας και άλλον. Αν θες μην μου απαντάς αλλά δεν θα με ειρωνεύεσαι και μάλιστα δημόσια, δεν το θεωρώ σωστό και αντρικειο.μπουλι εχει εδω και μια εβδομαδα με στελνη.π.μ.και των λεω αν πας αξιζουν πρωτον νινα κ μετα σισυ.και συνεχιζει το βιολι του.ακιου ποιο χαμηλο κ απο του μποξου.αντε κανονισε κανα αματουρι για να παρω.οταν ερθω αθηνα.
στο χώρο της? ομορφη γκομενα δειχνει. εστειλε και μαιλ σε φιλο για διαφημιση. δεν κάνει κάτι παραπάνω, ε?Πριν 1 χρόνο περίπου δεν έκανε, μασαζ ωραίο με πετσέτα
το θεμα ειναι να εισαι με το παπαρι εξω,εστω και με πετσετα κατι μπορει να καταφερεις,υποθετικα μιλαω παντα.....αμα πεσει και κανα μαρουλι παραπανω δεν θα εχουμε θεμαΠριν 1 χρόνο περίπου δεν έκανε, μασαζ ωραίο με πετσέτα
Σύντροφε ολεσγιατονπουτσο, ο Faliriotis έχει δίκιο. Ότι λέμε σε πμ, πρέπει να μένει και εκεί.Το ότι μου είπες κάτι εσύ δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ελεύθερος να το διασταυρώσω ρωτώντας και άλλον. Αν θες μην μου απαντάς αλλά δεν θα με ειρωνεύεσαι και μάλιστα δημόσια, δεν το θεωρώ σωστό και αντρικειο.