Τι εννοει ο ποιητης? τι ανακαλυψες?Όλοι λίγο πολύ γκλουγκλαρουμε τα τηλέφωνα των αγγελιών πριν πάρουμε (αν δεν το κάναρε να το κάνετε), αυτό που έχει ενδιαφέρον πολλές φορές είναι να γκουγκλαρετε το τηλέφωνο αλλά να βάζετε να κάνει αναζήτηση στις εικόνες (έχει επιλογή όλα, εικόνες, βίντεο, χάρτες κλπ)....
???
Λεπτομέρειες σε πμ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ρε μάγκες μια Rena Renou την ξέρεις κανείς?Κανει μασάζ και σεξ απο Θεσσαλονίκη
Πρόταση μου μείνε μακριά
Διαγραμμένο μέλος 184909
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2018
- Like
- 176
- Πόντοι
- 1
κεντρο Θεσσαλονικη μου ειχε πει 10Ε-μασαζ ,20Ε εκτονωση κι λιγο στοματικο,50Ε πληρες σεξ,,,,μετα απο εντονο searchιng την βρηκα στο Τικ Τοκ και δυστηχως ειναι τραβελος,....οποτε μακρια ...εκτπς αν εισαι λατρηςΡε μάγκες μια Rena Renou την ξέρεις κανείς?Κανει μασάζ και σεξ απο Θεσσαλονίκη
Ntarntalover
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 283
- Πόντοι
- 21
Στο bodyfree είναι 80 το φουλ για 45 λεπτα. Είναι λίγο καλύτερο το μενού στο bodyfree από το Νταμες (εκτός αν υπάρχει κατι καινούργιο στο Νταμες). Υπάρχει και το Ζεσι σαν τριτη εναλλακτικη.Ναι φίλε πάρε πρώτα τηλέφωνο να κλείσεις ραντεβού οι τιμές στο Ντάμες πάνε 60 ευρώ με στοματικό και 80 με σεξ. Έχει και 60 ευρώ με σεξ αλλά πρόγραμμα πιο σύντομο μισής ώρας αντί για 45 λεπτά. Στο bodyfree έχω καιρό να πάω ίσως το φουλ πρόγραμμα με σεξ να το έχει 100 αλλά δεν είμαι σίγουρος επίσης σίγουρα δεν έχει πρόγραμμα με 60 ευρώ φουλ όπως το Ντάμες. Ντάμες αν και ξεπεταδικο πολλές φορές τώρα έχω ακούσει ότι έχει φέρει νέο αίμα πήγαινε δες και ενημέρωσε αν αξίζει.
Garcia11
Αυτά που λέμε εδώ είναι λιγο πολυ γνωστά. Κάτσε διάβασε ολες τις 500 προηγούμενες σελίδες να κατατοπιστείς, πριν κάνεις την επόμενη ερώτηση....και δεν πηγαινες στις ταυλανδεζες; Ηταν ανάγκη να πας στην Κατερίνα;Μασαζάρα με Κατερίνα στη Αρετσού. Με πάτησε όπου έπρεπε ειδικά πόδια το απόλαυσα Μέχρι το τελευταίο λεπτό. Στο γύρισμα ανάσκελα ευτυχώς δεν μου σηκωθηκε να παρασυρθώ και έφυγα με το 20άρι τσέπη. Ώρες ώρες με παραδέχομαι.
Τελευταία τροποποίηση:
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
Τσάμπα θα περιμένεις...Περιμένουμε ενημέρωσή οπού κ να πας
ή που δεν θα πάει ή που δεν θα γράψει.
a.nesti
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2014
- Like
- 140
- Πόντοι
- 1
Πέρασα λοιπόν από Crystal μετά από καιρό απουσίας λόγω καραντίνας... Παρούσες Νεφέλη και Τόκιο. Προτιμήθηκε η Νεφέλη λόγω του προτέρου εντίμου βίου... Καλές οι υπηρεσίες, μασάζ και εκτόνωση αλλά θα έλεγα έχει μείνει στάσιμη ως προς το δεύτερο μέρος...στο πρώτο μέρος αντίθετα τα πάει καλύτερα και προσπαθεί να προσθέσει καινούργια πράγματα...Για Κριστιάνα πήγα βέβαια, την οποία είδα φεύγοντας. Μου φάνηκε άνετη και ωραίος τύπος, petite, λίγο πάνω από 30 έτσι που την είδα,μελαχρινή κοπέλα..Μου θύμισε τη συμπρωταγωνίστρια του "Ερπετού" στο Netflix...Θα δοκιμαστεί σύντομα. Αυτή και η Νάντια είναι μέσα στους στόχους μου. Λόγω περιοχής με βολεύει και η Βάνα. Είχα περάσει μια φορά παλιά όταν ήταν η Βερόνικα. Ο χώρος μου φάνηκε καλός τότε.Συνεχίζει σε αυτά τα επίπεδα ή χάλασε? Προτείνεται κάποια κοπέλα από εκεί?
Νεφέλη είναι εγγύηση ότι και να πούμε γι'αυτη τη κοπέλα κορμί θανατηφόρο βυζακι κόλαση πολύ καλό μασάζ εξαιρετικό φραπέ ίσως και ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε μασαζομαγαζο αυτή τη στιγμή. Λόγω τού ότι ήταν σε ραντεβου δοκιμάστηκε Στέλλα πολύ καλή μέτριο μασάζ αλλά πολύ καλού μπουρού μπουρου αισθησιακή παιχνιδιαρα ωραίο κορμί. Φεύγοντας με ενημέρωσαν ότι σε δύο εβδομάδες αλλάζουν χώρο μου είπαν κοντά στο παλιό θα είναι. Δευτέρα Άκουα μόνο με Ρίτα δε πολυψηθηκα με ενημέρωσαν για νέες αφίξεις ας ενημερώσει κάποιος σε πμ αν γνωρίζει κάτιΠέρασα λοιπόν από Crystal μετά από καιρό απουσίας λόγω καραντίνας... Παρούσες Νεφέλη και Τόκιο. Προτιμήθηκε η Νεφέλη λόγω του προτέρου εντίμου βίου... Καλές οι υπηρεσίες, μασάζ και εκτόνωση αλλά θα έλεγα έχει μείνει στάσιμη ως προς το δεύτερο μέρος...στο πρώτο μέρος αντίθετα τα πάει καλύτερα και προσπαθεί να προσθέσει καινούργια πράγματα...Για Κριστιάνα πήγα βέβαια, την οποία είδα φεύγοντας. Μου φάνηκε άνετη και ωραίος τύπος, petite, λίγο πάνω από 30 έτσι που την είδα,μελαχρινή κοπέλα..Μου θύμισε τη συμπρωταγωνίστρια του "Ερπετού" στο Netflix...Θα δοκιμαστεί σύντομα. Αυτή και η Νάντια είναι μέσα στους στόχους μου. Λόγω περιοχής με βολεύει και η Βάνα. Είχα περάσει μια φορά παλιά όταν ήταν η Βερόνικα. Ο χώρος μου φάνηκε καλός τότε.Συνεχίζει σε αυτά τα επίπεδα ή χάλασε? Προτείνεται κάποια κοπέλα από εκεί?
εκτονωση μόνοΕκτόνωση ή και παραπάνω;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το μέρος του 'φραπέ'Όταν λες 2ο μέρος αδερφέ τι εννοείς γιατί είμαι καινούργιος στο χώρο μασάζ στην Θεσσαλονίκη...
ανετη, καλή στο μπλα μπλα χωρίς να κουράζει, γενικά πονηρό μουτράκι!Επικοινωνιακή; Define επικοινωνιακή, please
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
Καλώς τον άσωτο πουσε χαμένοςΤσάμπα θα περιμένεις...
ή που δεν θα πάει ή που δεν θα γράψει.
Και ποιές είναι οΙ Ταιλανδέζες άρχοντα?Στο bodyfree είναι 80 το φουλ για 45 λεπτα. Είναι λίγο καλύτερο το μενού στο bodyfree από το Νταμες (εκτός αν υπάρχει κατι καινούργιο στο Νταμες). Υπάρχει και το Ζεσι σαν τριτη εναλλακτικη.
Garcia11
Αυτά που λέμε εδώ είναι λιγο πολυ γνωστά. Κάτσε διάβασε ολες τις 500 προηγούμενες σελίδες να κατατοπιστείς, πριν κάνεις την επόμενη ερώτηση....
και δεν πηγαινες στις ταυλανδεζες; Ηταν ανάγκη να πας στην Κατερίνα;
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Η Ναντια, είναι αστερι, περιποίηση τέλεια, φραπέ καλό και βγάζει στήθος όταν σε γυρίσει. Προτείνω!Πέρασα λοιπόν από Crystal μετά από καιρό απουσίας λόγω καραντίνας... Παρούσες Νεφέλη και Τόκιο. Προτιμήθηκε η Νεφέλη λόγω του προτέρου εντίμου βίου... Καλές οι υπηρεσίες, μασάζ και εκτόνωση αλλά θα έλεγα έχει μείνει στάσιμη ως προς το δεύτερο μέρος...στο πρώτο μέρος αντίθετα τα πάει καλύτερα και προσπαθεί να προσθέσει καινούργια πράγματα...Για Κριστιάνα πήγα βέβαια, την οποία είδα φεύγοντας. Μου φάνηκε άνετη και ωραίος τύπος, petite, λίγο πάνω από 30 έτσι που την είδα,μελαχρινή κοπέλα..Μου θύμισε τη συμπρωταγωνίστρια του "Ερπετού" στο Netflix...Θα δοκιμαστεί σύντομα. Αυτή και η Νάντια είναι μέσα στους στόχους μου. Λόγω περιοχής με βολεύει και η Βάνα. Είχα περάσει μια φορά παλιά όταν ήταν η Βερόνικα. Ο χώρος μου φάνηκε καλός τότε.Συνεχίζει σε αυτά τα επίπεδα ή χάλασε? Προτείνεται κάποια κοπέλα από εκεί?
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Χθες πήγα Αqua με την Λίστα. Υπέροχο κορμί, γύρω στα 25, άψογη περιποίηση και φραπέ καλό. Προτείνω!
Νεφέλη είναι εγγύηση ότι και να πούμε γι'αυτη τη κοπέλα κορμί θανατηφόρο βυζακι κόλαση πολύ καλό μασάζ εξαιρετικό φραπέ ίσως και ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε μασαζομαγαζο αυτή τη στιγμή. Λόγω τού ότι ήταν σε ραντεβου δοκιμάστηκε Στέλλα πολύ καλή μέτριο μασάζ αλλά πολύ καλού μπουρού μπουρου αισθησιακή παιχνιδιαρα ωραίο κορμί. Φεύγοντας με ενημέρωσαν ότι σε δύο εβδομάδες αλλάζουν χώρο μου είπαν κοντά στο παλιό θα είναι. Δευτέρα Άκουα μόνο με Ρίτα δε πολυψηθηκα με ενημέρωσαν για νέες αφίξεις ας ενημερώσει κάποιος σε πμ αν γνωρίζει κάτι
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Παίδες, ψάχνω πληροφορίες για την Ρένα από Αqua, αν γνωρίζετε τίποτε. Ακούστηκε ότι σταμάτησε αλλα δεν είναι σίγουρο. Θενξ.
Nikiforos70
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
*Λιτσα, (αναγραμματισμος)Χθες πήγα Αqua με την Λίστα. Υπέροχο κορμί, γύρω στα 25, άψογη περιποίηση και φραπέ καλό. Προτείνω!
Χυσαμολοι
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2017
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 206
Τι εννοει ο ποιητης? τι ανακαλυψες?
Τυχεροί όσοι την πήραμε φουλ στο πρώτο μαγαζί...Η Ναντια, είναι αστερι, περιποίηση τέλεια, φραπέ καλό και βγάζει στήθος όταν σε γυρίσει. Προτείνω!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ρενα τελοςΠαίδες, ψάχνω πληροφορίες για την Ρένα από Αqua, αν γνωρίζετε τίποτε. Ακούστηκε ότι σταμάτησε αλλα δεν είναι σίγουρο. Θενξ.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Τυχεροί όσοι την πήραμε φουλ στο πρώτο μαγαζί...
Κωλόφαρδοι !!! Στην ουρά περίμενα στο πρώτο αλλά μπουκιά δεν έφαγα. Που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός...
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Coronaggio...
Διαγραμμένο μέλος 56929