You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
οχι απλα μοντελο καραμοντελαρα..πολυ αδυνατη ομως οπως ολες του ειδους!!!μοντελο που το ηξερες και πριν? ή κατα δηλωσην πρωην μοντελο? γιατι απο μανεκεν εχει χορτασει το αφτι μας
Συνάδελφοι, αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!
Επιστρέφω με (όχι πολύ καλά) νέα από το μαγαζί της Βούλγαρη. Μετά την πρόσφατη αναφορά στην λίστα που συνέταξε με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ο φίλος LABILL όπου επισήμαινε ότι το τελευταίο που ξέραμε για Βούλγαρη είναι τα ίδια μπάζα (έτσι έγραφε η λίστα, εγώ θα έλεγα απλά μέτριες) Κατερίνα, Μαρία και λοιπές, μου δημιουργήθηκε η απορία αν άλλαξε καθόλου το προσωπικό, οπότε έκανα μια επίσκεψη.
Το προσωπικό λοιπόν άλλαξε. Η συμπαθέστατη τηλεφωνήτρια με διαβεβαίωσε ότι έχουν αντικατασταθεί όλες οι παλιές κοπέλες και οι καινούργιες που έχον έρθει είναι πολύ καλές (όχι ότι εγώ θα έλεγα κάτι διαφορετικό στην θέση της). Προσωπικά όμως στην επίσκεψή μου ήμουν άτυχος. Από τις τρεις καινούργιες η μία είχε άλλο ραντεβού και η άλλη δεν είχε φτάσει ακόμη, συνεπώς, μια που η γνωστή πρώην υπάλληλος που δουλεύει πλέον ως υποδοχή δεν ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετική, εμένα μου έμεινε η τρίτη και χειρότερη.
Η Άννα που δοκίμασα εγώ, ξανθιά, μη ελληνίδα είναι συμπαθής και ευγενική μεν και κάνει καλό μασάζ αλλά έως εκεί. Είναι εξαιρετικά μέτρια σε σώμα και πρόσωπο και προσωπικά δεν μου έκανε καθόλου κλικ να συνεχίσω μαζί της για κάτι πέρα του απλού μασάζ οπότε εκεί δεν μπορώ να την αξιολογήσω. Βγαίνοντας είδα και τις άλλες 2 που φαινόντουσαν σαφώς καλύτερες: Εύα, ψηλή καστανή, και η Κλαούντια, κοντούλα και μελαχρινή. Και οι δύο έμοιαζαν ωραίες και πρόσχαρες, αλλά ξαναλέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμένα μου έτυχε η Άννα. Αν ήξερα ότι οι άλλες δύο θα ήταν καλύτερες μπορεί και να περίμενα. Αν κάποιος κάνει μια επίσκεψη πάντως τον ευχαριστώ προκαταβολικά αν μπει στον κόπο να μου πει πώς είναι οι άλλες δύο που δεν δοκίμασα.
Επιστρέφω με (όχι πολύ καλά) νέα από το μαγαζί της Βούλγαρη. Μετά την πρόσφατη αναφορά στην λίστα που συνέταξε με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες ο φίλος LABILL όπου επισήμαινε ότι το τελευταίο που ξέραμε για Βούλγαρη είναι τα ίδια μπάζα (έτσι έγραφε η λίστα, εγώ θα έλεγα απλά μέτριες) Κατερίνα, Μαρία και λοιπές, μου δημιουργήθηκε η απορία αν άλλαξε καθόλου το προσωπικό, οπότε έκανα μια επίσκεψη.
Το προσωπικό λοιπόν άλλαξε. Η συμπαθέστατη τηλεφωνήτρια με διαβεβαίωσε ότι έχουν αντικατασταθεί όλες οι παλιές κοπέλες και οι καινούργιες που έχον έρθει είναι πολύ καλές (όχι ότι εγώ θα έλεγα κάτι διαφορετικό στην θέση της). Προσωπικά όμως στην επίσκεψή μου ήμουν άτυχος. Από τις τρεις καινούργιες η μία είχε άλλο ραντεβού και η άλλη δεν είχε φτάσει ακόμη, συνεπώς, μια που η γνωστή πρώην υπάλληλος που δουλεύει πλέον ως υποδοχή δεν ήταν ιδιαίτερα εξυπηρετική, εμένα μου έμεινε η τρίτη και χειρότερη.
Η Άννα που δοκίμασα εγώ, ξανθιά, μη ελληνίδα είναι συμπαθής και ευγενική μεν και κάνει καλό μασάζ αλλά έως εκεί. Είναι εξαιρετικά μέτρια σε σώμα και πρόσωπο και προσωπικά δεν μου έκανε καθόλου κλικ να συνεχίσω μαζί της για κάτι πέρα του απλού μασάζ οπότε εκεί δεν μπορώ να την αξιολογήσω. Βγαίνοντας είδα και τις άλλες 2 που φαινόντουσαν σαφώς καλύτερες: Εύα, ψηλή καστανή, και η Κλαούντια, κοντούλα και μελαχρινή. Και οι δύο έμοιαζαν ωραίες και πρόσχαρες, αλλά ξαναλέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ εμένα μου έτυχε η Άννα. Αν ήξερα ότι οι άλλες δύο θα ήταν καλύτερες μπορεί και να περίμενα. Αν κάποιος κάνει μια επίσκεψη πάντως τον ευχαριστώ προκαταβολικά αν μπει στον κόπο να μου πει πώς είναι οι άλλες δύο που δεν δοκίμασα.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Τι μοντέλο ρε παιδιά.. Θα τρελλαθούμε τελείως;μοντελο που το ηξερες και πριν? ή κατα δηλωσην πρωην μοντελο? γιατι απο μανεκεν εχει χορτασει το αφτι μας
Η γυναίκα είναι ένας σκελετός.. Αν δεν συμβαίνει κάτι άλλο, πρέπει να πάσχει από ανορεξία..Ευγενικότατη, ομιλιτικότατη, αλλά μέχρι εκεί..
Βέβαια ο φίλος που το έγραψε μπορεί να την ήξερε από πριν και να ήταν μοντέλο..
Όσο για τον Νικόλα, μετά από μια 20ετία του ρίχνω μαύρο.. Κατάμαυρο..
Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, γιατί δεν σέβεται ούτε τον πελάτη ούτε τα λεφτά που του αφήνει..
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Και δεν είναι Ελληνίδα αλλά Τσέχα..
αααα ωραια,τωρα δεν βαφτιζουμε απλα την καθε χαμουρα βλαχορωσσιδα μοντελο,εχουμε αποδωσει τον τιτλο και στα χτικιαρικα ρωσσιδακια
πρεπει καποια στιγμη να συζητησουμε και το πως αποκαλειται καποια μοντελο... επειδη ειναι αδυνατη? επειδη εχει κανει μια φωτογραφηση καπου καπως καποτε?? επειδη ετσι της αρεσει (amstel)? επειδη συνειδητοποιησε οτι στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι?
μεχρι τοτε....
πρεπει καποια στιγμη να συζητησουμε και το πως αποκαλειται καποια μοντελο... επειδη ειναι αδυνατη? επειδη εχει κανει μια φωτογραφηση καπου καπως καποτε?? επειδη ετσι της αρεσει (amstel)? επειδη συνειδητοποιησε οτι στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι?
μεχρι τοτε....
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
Για πες τι εγινε αδερφε η εδω η πμ να του ριξουμε κ μειςΌσο για τον Νικόλα, μετά από μια 20ετία του ρίχνω μαύρο.. Κατάμαυρο..
Δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, γιατί δεν σέβεται ούτε τον πελάτη ούτε τα λεφτά που του αφήνει..
μπας κ βαλει μυαλο γιατι εχουν καβαλησει το καλαμι μου φαινεται
και γενικα οποια στραβη γινεται πρεπει να αναφερεται,
οπως εγινε κ με τον AVIS (τουλαχιστον εγω δε πατησα)
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Δεν θα αναφέρω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους..Για πες τι εγινε αδερφε η εδω η πμ να του ριξουμε κ μεις
μπας κ βαλει μυαλο γιατι εχουν καβαλησει το καλαμι μου φαινεται
και γενικα οποια στραβη γινεται πρεπει να αναφερεται,
οπως εγινε κ με τον AVIS (τουλαχιστον εγω δε πατησα)
Και δεν προτρέπω κανέναν να μην ξαναπάει..
Εγώ όμως δεν θα ξαναπάω ότι και αν φέρει..
Πρέπει να μάθει να σέβεται τα λεφτά που του αφήνουμαι, τα οποία δεν τα βγάζουμε καθόλου εύκολα, δεν είναι λίγα και σε ιδιαίτερα δύσκολες εποχές..
Στο κάτω-κάτω, έχει κι αλλού πορτοκαλιές.. Και με πιο ζουμερά και νόστιμα πορτοκάλια..
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Και με πιο ζουμερά και νόστιμα πορτοκάλια..
Δεν είμαι αυτός που κάποτε
σου 'κανε παρακάλια
βρήκα κι αλλού πορτοκαλιές
που κάνουν πορτοκάλια...!
Α ρε τι μου κάνετε με τα πορτοκάλια σας...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Δεν είμαι αυτός που κάποτε
σου 'κανε παρακάλια
βρήκα κι αλλού πορτοκαλιές
που κάνουν πορτοκάλια...!
Α ρε τι μου κάνετε με τα πορτοκάλια σας...
Σε κάναμε και δίψασες;
Τι να σου κάνω.. Αργά το θυμήθηκες.. Η Μαρίνα δεν διανυχτερεύει..
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Η Μαρίνα..
Πήρα τους δρόμους κι έρχομαι
εσένα ν'ανταμώσω,
να δω τα μαύρα μάτια σου
κι ύστερα ας τελειώσω.
Ίντα μου κάνεις βραδιάτικα...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Πήρα τους δρόμους κι έρχομαι
εσένα ν'ανταμώσω,
να δω τα μαύρα μάτια σου
κι ύστερα ας τελειώσω.
Ίντα μου κάνεις βραδιάτικα...
Εσύ αγόρι δεν έχεις μόνο ρίζες από την Κρήτη αλλά και ολόκληρο το δέντρο..
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
δε διανυκτερευει σημερα κ αυριο θα φυγει κατα τις 4 γιατι εχει κομωτηριο ;)
Σε κάναμε και δίψασες;
Τι να σου κάνω.. Αργά το θυμήθηκες.. Η Μαρίνα δεν διανυχτερεύει..
ποσα ξερω ε ??
massage for ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κοινοποίηση Προτάσεων βελτίωσης προς τα μασατζίδικα της πόλης μας (μετά από την πολύ καλή ενδοεπικοινωνία με εκλεκτούς συναδέλφους)
- Να υπάρχουν παντοφλίτσες μιας χρήσης (δεν είναι και τόσο ωραία η αίσθηση του να ξέρεις ότι και πολλοί άλλοι πρόσφατα έχουν χρησιμοποιήσει τις πλαστικές παντόφλες)
- Πετσετούλα σε πλαστική συσκευασία ωραία αρωματισμένες και όχι πολυχρησιμοποιημένες
- Λάδι Massage (έλαια κτλ)
- Τήρηση χρόνου συνεδρίας στα 45'
- Ποιότητα υπηρεσιών
- Περιποιημένη Εμφάνιση και θετική διάθεση των κοριτσιών (εκτιμήστε το άφθονο και γρήγορο χρήμα που παίρνετε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο)
- Καλύτερες Τιμές
Ο πελάτης έχει μνήμη και κρίση, συζητάει και με άλλους πελάτες για όλα αυτά και όχι μόνο, συγκρίνει και αξιολογεί συνεχώς...
- Να υπάρχουν παντοφλίτσες μιας χρήσης (δεν είναι και τόσο ωραία η αίσθηση του να ξέρεις ότι και πολλοί άλλοι πρόσφατα έχουν χρησιμοποιήσει τις πλαστικές παντόφλες)
- Πετσετούλα σε πλαστική συσκευασία ωραία αρωματισμένες και όχι πολυχρησιμοποιημένες
- Ποιότητα υπηρεσιών
- Περιποιημένη Εμφάνιση και θετική διάθεση των κοριτσιών (εκτιμήστε το άφθονο και γρήγορο χρήμα που παίρνετε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο)
- Καλύτερες Τιμές
Ο πελάτης έχει μνήμη και κρίση, συζητάει και με άλλους πελάτες για όλα αυτά και όχι μόνο, συγκρίνει και αξιολογεί συνεχώς...
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Κοινοποίηση Προτάσεων βελτίωσης προς τα μασατζίδικα της πόλης μας (μετά από την πολύ καλή ενδοεπικοινωνία με εκλεκτούς συναδέλφους)
- Ποιότητα υπηρεσιών
- Καλύτερες Τιμές
Καλημέρα σε όλη την μυοχαλαρωτική κοινότητα, εργοδοτών-εργαζόμενων και πελατών..
Ώς πελάτες να απαιτούμαι τη βελτίωση της παροχής υπηρεσιών και να μαυρίζουμε αυτούς που δεν σέβονται εμάς και τα χρήματα μας..
Καλημερα...Επισκεψη στην Βουλγαρη και εγω.Ειδα μονο την Αννα την οποια δοκιμασα κιολας...Ειναι οπως ακριβως τα ειπε ο φιλος JohnWoo ..Συμπαθητικη αλλα ως εκει....Πρεπει να καταλαβουν τα αφεντικα οτι δεν παμε να κανουμε φιλιες ΘΕΛΟΥΜΕ δραση.....να ειναι συμαπθητικη αλλα και ερωτικη και ωραια,,και με καλο σωμα...να την βλεπεις και να χερεσαι βρε παιδι μου..να κανεισ μασαζ και περα απο την ικανοποιηση του μασαζ να ικανοποιειται και το ματι....
....
Αυτο με τις παντοφλεσ ειναι συμαντικο...πολλοι σιγουρα θα κολησαν μυκητες...1 χρησης,,,εξαλλου δεν κοστιζουν,,
....
Αυτο με τις παντοφλεσ ειναι συμαντικο...πολλοι σιγουρα θα κολησαν μυκητες...1 χρησης,,,εξαλλου δεν κοστιζουν,,
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
Καλημερα κ απο μενα συναδελφοι κ συναθλητεςΚαλημερα...Επισκεψη στην Βουλγαρη και εγω.Ειδα μονο την Αννα την οποια δοκιμασα κιολας...Ειναι οπως ακριβως τα ειπε ο φιλος JohnWoo ..Συμπαθητικη αλλα ως εκει....Πρεπει να καταλαβουν τα αφεντικα οτι δεν παμε να κανουμε φιλιες ΘΕΛΟΥΜΕ δραση.....να ειναι συμαπθητικη αλλα και ερωτικη και ωραια,,και με καλο σωμα...να την βλεπεις και να χερεσαι βρε παιδι μου..να κανεισ μασαζ και περα απο την ικανοποιηση του μασαζ να ικανοποιειται και το ματι....
....
παντως για ναναι διαθεσιμη κ τις 2 φορες η αννα
κ οι αλλες 2 να βαρανε γκασμα
μηπως τελικα ειναι καλλες περιπτωσεις?
λεω τωρα εγω
καλημερα κυριοι κυριοι συναδελφοι.....θα ηθελα να επιστησω κ γω την προσοχη στο θεμα της υγειηνης......προσωπικα λογω κακιστης ποιοτητας σε αφρολουτρο, σε γνωστο μαγαζι, τσιμπισα μια ωραιοτατη δερματιτιδα στην ευαισθητη περιοχη.....τπτ σοβαρο αλλα η φαγουρα δεν παιζεται....βεβαια σε 5 μερες θα ναι οκ ειπαι ο γιατρος, ο οποιος το εριξε η σε μαπα αφρολουτρο η σε οχι κ τοσο καθαρη πετσετα....κ επειδη δεν λεει να φευγεις με τα λαδια.....ας προσεχουν λιγο τα αφεντικα......
Καλά αυτό με τις πετσέτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Έχει πετύχει κανείς μαγαζί με πετσέτες που δεν μυρίζουν;καλημερα κυριοι κυριοι συναδελφοι.....θα ηθελα να επιστησω κ γω την προσοχη στο θεμα της υγειηνης......προσωπικα λογω κακιστης ποιοτητας σε αφρολουτρο, σε γνωστο μαγαζι, τσιμπισα μια ωραιοτατη δερματιτιδα στην ευαισθητη περιοχη.....τπτ σοβαρο αλλα η φαγουρα δεν παιζεται....βεβαια σε 5 μερες θα ναι οκ ειπαι ο γιατρος, ο οποιος το εριξε η σε μαπα αφρολουτρο η σε οχι κ τοσο καθαρη πετσετα....κ επειδη δεν λεει να φευγεις με τα λαδια.....ας προσεχουν λιγο τα αφεντικα......
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.023
- Πόντοι
- 2.356
πρεπει να μας πεις ομως που εγινε αυτο ναχουμε το νου μαςκαλημερα κυριοι κυριοι συναδελφοι.....θα ηθελα να επιστησω κ γω την προσοχη στο θεμα της υγειηνης......προσωπικα λογω κακιστης ποιοτητας σε αφρολουτρο, σε γνωστο μαγαζι, τσιμπισα μια ωραιοτατη δερματιτιδα στην ευαισθητη περιοχη.....τπτ σοβαρο αλλα η φαγουρα δεν παιζεται....βεβαια σε 5 μερες θα ναι οκ ειπαι ο γιατρος, ο οποιος το εριξε η σε μαπα αφρολουτρο η σε οχι κ τοσο καθαρη πετσετα....κ επειδη δεν λεει να φευγεις με τα λαδια.....ας προσεχουν λιγο τα αφεντικα......
εστω με πμ