You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Τόσες μέρες φωνάζει ο agnius πως στο avis δουλεύουν τον κόσμοΚΑΛΗΜΕΡΑ.ξερει κανεις αν η χρυσα που ηταν καμαρα και τωρα στο avis αλλαξε το σερβις της και κανει παραπανω?
σαββατο επισκευθικα το ιδρυμα καλιδοπουλου....ηταν η μαρια αλλα με πελατη κ δυστυχως δεν την ειδα....μια ιζαμπελα καινουρια που κανει μονο απλο κ καποια λιζα, κακο κομματι θα το χαρακτηριζα, υποτιθεται εκτακτως για 1 μερα, εξυπηρετηση προς την διευθηνση......η καλουλα μαρινα δεν ηταν..........
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.017
- Πόντοι
- 2.356
Επισκεψη στο angel spa καλαμαριας
με 3 κοπελες
Αννα η γνωστη εδω κ καιρο που δεν εκανε και αρχισε να μαθαινει τωρα
Ζωη δευτερη μερα σημερα, Πεγκυ ηταν στο προηγουμενο πολυ prive μαγαζι, πολυ μετρια πραγματα εως......
Μαρια πρωτη μερα σημερα, μικρη καλη κοπελουδα που παει ως το 2ο οροφο ;)
ο νοων νοητο αν παει στον 3ο θαναι πιστευω καλη επιλογη
αυτα προς το παρων
αυριο το πρωι θαχουμε νεα απο βαρδαρι μερια
με 3 κοπελες
Αννα η γνωστη εδω κ καιρο που δεν εκανε και αρχισε να μαθαινει τωρα
Ζωη δευτερη μερα σημερα, Πεγκυ ηταν στο προηγουμενο πολυ prive μαγαζι, πολυ μετρια πραγματα εως......
αυτα προς το παρων
αυριο το πρωι θαχουμε νεα απο βαρδαρι μερια
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
Επίσκεψη σήμερα στο ίδρυμα της Καλλιδοπούλου. 5 κοπέλες παρούσες και 5 διαθέσιμες! Τις είδα όλες και εκτός από μία ήταν όλες η μία καλύτερη από την άλλη...
Δοκίμασα λοιπόν την Μαρίνα. Δεν ξέρω μου έκανε κλικ ρε παιδί μου... και όντως ήταν ότι έπρεπε μετά από την κούραση και τις εντάσεις της δουλειάς. Το κορίτσι τέλειο, φιλικό, ομιλητικό όσο πρέπει...
Τέλεια... και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον φίλο (ξέρει αυτός ;-)) που βοήθησε τα μέγιστα!
Δοκίμασα λοιπόν την Μαρίνα. Δεν ξέρω μου έκανε κλικ ρε παιδί μου... και όντως ήταν ότι έπρεπε μετά από την κούραση και τις εντάσεις της δουλειάς. Το κορίτσι τέλειο, φιλικό, ομιλητικό όσο πρέπει...
Τέλεια... και να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον φίλο (ξέρει αυτός ;-)) που βοήθησε τα μέγιστα!
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Σας ζηλεύω αγαπητοί συναθλητές..
Με την καλή έννοια βέβαια..
Έχω πίξει στη δουλειά και ενώ έχω μεγάλη ανάγκη από μυοχαλάρωση, δεν προλαβαίνω..
Έτσι όμως και βρω την ευκαιρία θα γίνει χαμός!!!
Με την καλή έννοια βέβαια..
Έχω πίξει στη δουλειά και ενώ έχω μεγάλη ανάγκη από μυοχαλάρωση, δεν προλαβαίνω..
Έτσι όμως και βρω την ευκαιρία θα γίνει χαμός!!!
τα city toyr δεν νομιζω να συγκρινονται με βαρδαρη αν και γω εχω δει καλα κοματια σιγουρα [πολυ καλυτερα απ αυτα που παιζουν σε μασατζιδικα!απλα αυτη η βρωμια στα μπουρδελα γενικα δεν την μπορω γι αυτο κλεινω προς city tour.η τιμη βεβαια εννοειτε οτι ανεβαινει!!!πολυ!!!τα γουστα πληρωνονται!!!
μπραβο ρε φιλαρακι κατι μας ειπες τωρα!!!!!!!!!!! το 8εμα ειναι οτι τα μασατζιδικα ειναι ακριβα και συ που κανεις μονο εκτονωση μας μιλας για city tour?
[/quote]δυστυχως η ζωη ειναι παλια γνωστη, εμανουελα απο βουλγαρη κ μαρια παλιοτερα στο angel, η απιστευτη φολα στο δωματιο.....πεγκυ????τι ναι παλι αυτη? η μικρη μαρια? για δωσε καμια λεπρομερια ρε φιλαρακι...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.017
- Πόντοι
- 2.356
ζωη ειναι τωρα στο angelΖωη δευτερη μερα σημερα, Πεγκυ ηταν στο προηγουμενο πολυ prive μαγαζι, πολυ μετρια πραγματα εως......
δυστυχως η ζωη ειναι παλια γνωστη, εμανουελα απο βουλγαρη κ μαρια παλιοτερα στο angel, η απιστευτη φολα στο δωματιο.....πεγκυ????τι ναι παλι αυτη? η μικρη μαρια? για δωσε καμια λεπρομερια ρε φιλαρακι...
pegy ηταν στο προηγουμενο prive magazi
παντως ειναι μαπα το καρπουζι μη ασχολεισαι καν θα χασεις το καιρο σου
οσο για το φιλο που λεει για αποχη ειδα που δε τι τηρησε κανεις οποτε τι να κανω κ γω φτωχος κ μονος καουμποι
εσυ φιλε κανεις αποχη δλδ κ τι λες σε μας να ουμε??
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειπα οτι κανω μασαζ σε σωστα μασατζιδικα που δεν σε κοροιδευουν αγορινα μου.οσοι πηγαινουν ξερουν για τι πραγμα μιλαω.δεν εχει σχεση με το τι πληρωνω.εγω μπορει να ειμαι ζαμπλουτος και να παιρνω city tour αυτο δεν το ξερεις.by the way o νικος στο body εχει φερει τρελο μωρο πρωην μοντελο!!!!!μπραβο ρε φιλαρακι κατι μας ειπες τωρα!!!!!!!!!!! το 8εμα ειναι οτι τα μασατζιδικα ειναι ακριβα και συ που κανεις μονο εκτονωση μας μιλας για city tour?
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δε θελει και πολυ σκεψη.... για να πας στο περιπτερο και να δωσεις το 1.30!!!ρε παιδια εαν μπεις μεσω ιντερνετ στον αγγελιοφορο στις αγγελιες προσωπικα δεν βγαζει τιποτα μονο για το στουντιο amore αν θυμαμαι καλα.ενω αν παρεις την φυλλαδα γινεται χαμος.μηπως ξερετε γιατι?
μοντελο που το ηξερες και πριν? ή κατα δηλωσην πρωην μοντελο? γιατι απο μανεκεν εχει χορτασει το αφτι μαςby the way o νικος στο body εχει φερει τρελο μωρο πρωην μοντελο!!!!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
μοντελο που το ηξερες και πριν? ή κατα δηλωσην πρωην μοντελο? γιατι απο μανεκεν εχει χορτασει το αφτι μας
Ναι όντως και οι περισσότερες είναι "τα μάτια μου με καίνε γιατί είσαι μανεκένε"!!!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.635
- Πόντοι
- 25.165
και χαλαρα ολες οι ελληνιδες ειναι μοντελα.