Μην φοβάσαι. Δεν συνήθισες ακόμα το αρχιδοξύσιμο;πρεπει να μας πεις ομως που εγινε αυτο ναχουμε το νου μας
εστω με πμ
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μην φοβάσαι. Δεν συνήθισες ακόμα το αρχιδοξύσιμο;πρεπει να μας πεις ομως που εγινε αυτο ναχουμε το νου μας
εστω με πμ
ενας γνησιοs μασατζης πρεπει να περπαταει κ να τα ξυνει δλδ ε?Μην φοβάσαι. Δεν συνήθισες ακόμα το αρχιδοξύσιμο;
Μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Της Εβίτας!!!καλησπερα σας κ.κ.συναδελφοι
να εκφρασω μια ερωτησουλα που την εχω αποθημενο καιρο τωρα
εχει δει κανεις στηθος πανω απο Νο1 σε καποιο μαγαζι??
Της Εβίτας!!!
Καλά κάνεις..συναδελφος κ γω καλλιδοπουλου και βαρδαρι
αλλα κανω κ κανα ντου που κ που σε κανενα αλλο μη χασουμε κανενα αστερακι ;)
Κοινοποίηση Προτάσεων βελτίωσης προς τα μασατζίδικα της πόλης μας (μετά από την πολύ καλή ενδοεπικοινωνία με εκλεκτούς συναδέλφους)
- Να υπάρχουν παντοφλίτσες μιας χρήσης (δεν είναι και τόσο ωραία η αίσθηση του να ξέρεις ότι και πολλοί άλλοι πρόσφατα έχουν χρησιμοποιήσει τις πλαστικές παντόφλες)
- Πετσετούλα σε πλαστική συσκευασία ωραία αρωματισμένες και όχι πολυχρησιμοποιημένες
- Λάδι Massage (έλαια κτλ)
- Τήρηση χρόνου συνεδρίας στα 45'
- Ποιότητα υπηρεσιών
- Περιποιημένη Εμφάνιση και θετική διάθεση των κοριτσιών (εκτιμήστε το άφθονο και γρήγορο χρήμα που παίρνετε, μην το θεωρείτε ποτέ δεδομένο)
- Καλύτερες Τιμές
Ο πελάτης έχει μνήμη και κρίση, συζητάει και με άλλους πελάτες για όλα αυτά και όχι μόνο, συγκρίνει και αξιολογεί συνεχώς...
Να σας ρωτήσω για την Λίλα (λεπτή-μελαχροινή) που δούλεψε ένα διάστημα πριν δύο χρόνια στην Βούλγαρη,
αν την έχετε συναντήσει τελευταία και που;
εχει παει μια Ιζαμπελλα την εχει γνωρισει κανεις??
Για πήγαινε ρε humax και δώσε πληροφορίες για την εν λόγω κορασίδα γιατί λέω να κάνω το απόγευμα μια επίσκεψη.. Αν και νομίζω πως θα προτιμήσω την σταθερή αξία που λέγεται Μαρίνα.. Αν μου το επιτρέπεις φυσικά..δε την εχω δει απλα εχω ακουσει πως ειναι
μικρη γυρω στα 22 ωραια και απο σωμα κανονικο
αλλα ποτε δε ξερεις τι μπορει να κρυβει μεσα στο δωματιο
ελεγα να παω για ενα τεστακι
εγω στο επιτρεπω αυτη δε ξερω αν στο επιτρεπειΓια πήγαινε ρε humax και δώσε πληροφορίες για την εν λόγω κορασίδα γιατί λέω να κάνω το απόγευμα μια επίσκεψη.. Αν και νομίζω πως θα προτιμήσω την σταθερή αξία που λέγεται Μαρίνα.. Αν μου το επιτρέπεις φυσικά..