Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι, δεν έχει τσεκάρει κάποιος ακόμη τις νέες αφίξεις στην Βούλγαρη;

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα...μια ερωτηση:το Body relax στην Κ.Καραμανλη το εχει επισκφθει κανενας προσφατα?εχω να παω απο εποχες Ερρικας, πρωην Τζενης, πρωην Ελενας κοκ

Giovanni silva

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά που είναι αυτά τα μασατζίδικα που γαμάς?έχετε να προτείνεται κάτι καλό για θεσσαλονίκη?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
καλησπερα και απο μενα...μια ερωτηση:το Body relax στην Κ.Καραμανλη το εχει επισκφθει κανενας προσφατα?εχω να παω απο εποχες Ερρικας, πρωην Τζενης, πρωην Ελενας κοκ
Body relax  Κ.Καραμανλη  :think:

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Καλημερίζω τους συναδέλφους,

Την προηγούμενη εβδομάδα ανέφερα την τελευταία μου επίσκεψη στην Βούλγαρη όπου από τις (τουλάχιστον) τρεις κοπέλες που έχουν έρθει τελευταία είχα δοκιμάσει την χειρότερη. Βγαίνοντας είδα τις άλλες που έμοιαζαν αρκετά καλές γι αυτό και ρώτησα αν έχει πάει κανείς για test drive. Από τότε όμως κανένας συνάδελφος δεν ανταποκρίθηκε, πιστεύω επειδή είτε το μαγαζί στην Βούλγαρη δεν είναι από τα πολύ δημοφιλή στους εδώ μασαζόβιους είτε επειδή η ενημέρωση εδώ τριγύρω λειτουργεί κάπως μονόπλευρα.

Οπότε έκανα κι εγώ αυτό που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι, δηλαδή, if you want a job done right you gotta do it yourself και ξαναεπισκέφτηκα το εν λόγω κατάστημα. Δοκίμασα την Εύα λοιπόν, από ρωσία, καστανή, ψηλή, δεν είναι και μοντέλο αλλά την λες όμορφη σε σχέση με την μέση κοπέλα που συναντάς σε μασατζίδικο. Το κακό για μερικούς είναι ότι αν και είναι πολύ συμπαθητική και ευγενική κάνει τις υπηρεσίες της πολύ μηχανικά. Προσωπικά πάντως σε σχέση με τις μετριότητες που έχω συνηθίσει το ευχαριστήθηκα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
Δυστιχως λιγοι ειναι αυτοι που δινουν ενημερωση
οι πιο πολλοι ρωτανε κανουν τι δουλεια τους κ απο δω πανε κιαλλοι :tickedoff: :headbang:

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κατι ακουσα οτι δουλευει η τζενη πρωην δημητρα απο ολγας..το milf

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δυστιχως λιγοι ειναι αυτοι που δινουν ενημερωση
οι πιο πολλοι ρωτανε κανουν τι δουλεια τους κ απο δω πανε κιαλλοι :tickedoff: :headbang:
κι οταν ενημερωνουμε για κατι που δεν αρεσει σε καποιους τοτε πεφτει κραξιμο.καλα κανουν και δεν ενημερωνουν.για 1 2 μαγαζια ακουμε συνεχεια που προσωπικα δεν περναω ουτε απ εξω!!!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
νομιζω ι τζενη,ερρικα, ι πωσ αλλιως τι λενε δουλευει στο avis τωρα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
πεσ μασ εμπειριες!ειναι και η χρυσα εκει και θα ηθελα να παω,αλλα μονο αν ξερει καποιος να μασ πει αν η χρυσα κανει παραπανω αποτι εκανε καμαρα...εκει ειχε μονο φραπε

eldonate@

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ειναι εκει η δημητρα αλλα δεν εχω παει.

babatsikos

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον, μετα απο καιρο θα αναφερω και εγω για να μην λετε.....
Επισκεψη πριν 2 βδομαδες στην εβιτα, με Λιανα (καποιοι εχουν πει οτι ειναι πολυ επαγγελματιας στο μασαζ, εγω την βρισκω κορυφη στο φραπε και στο καλαμακι).Αναφερω την υπαρξη και μιας ξανθιας με πολυ ωραιο κορμι ,αλλα δεν εχω γνωση ιδία.
Προηγουμενη βδομαδα βολτα απο Β.Ολγας, πανω απο seven, μια ελληνιδα -δες που δεν συγκρατω ονοματα - μελαχρινη, απο τις παλιες απο ο,τι μου ειπε (ειχα να παω κανενα χρονο οποτε δεν την γνωριζα) μετριο μασαζ μετριος φραπε.
Επισκεψη απο Ιωνος Δραγουμη, ενα μπαζο απο βουλγαρια, νταρντανα και βρωμικη και μια milf ονοματι νατασα -καλη εμφανισιακα. Στην εισοδο μια αδυνατη ξανθια, πολυ μωρο, η οποια θα επιανε δουλεια -λεει- συντομα.Δυστυχως διαθεσιμη μονο η χοντρη βουλγαρα, αντε να δουμε λεω και ακομα κλαιω τα λεφτα μου.....ηθελε και εξτρα για να βγαλει τη μπλουζα....τα εχωσα ο μλκ και μασαζ=0.μονο φραπες, ο χειροτερος της χρονιας.Ενημερωθηκε το αφεντικο!!
Προχθεσινη επισκεψη απο Body Relax.Ειχα να παω 1,5 χρονο...μια μικρη (ολυμπια) και μια milf,μονο μασαζ μου ειπαν, αλλα νομιζω οτι αν επιμεινω κατι ακομα θα βρω εκει μεσα...
Αυτα!

CHRIS4

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Κ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ....ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΥΟ, ΛΙΖΑ (ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ)
Κ ΚΑΤΙΑ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ).
ΜΟΝΟ ΦΡΑΠΕ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΛΛΑ: Η ΛΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΙΑΧΥΤΙΚΗ Κ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΟ ΜΑΣΑΖ. Η ΚΑΤΙΑ ΚΡΥΑ Κ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Κ ΕΙΚΟΣΙ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΒΑΡΔΑΡΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ. Κ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ Κ ΔΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ!!!
Κ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΑ ΑΛΛΑ.....ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ!!

CHRIS4

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια σορυ για τα κεφαλαια, ξεχαστικα! :idiot:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
εχει δικιο ο φιλος για βαρδαρη...και εγω πηγα κανα 2 φορες και κανεις δεν ανοιξε..τι τρεχει ξερει κανεις?

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
kαι αν παρω τηλ και κλεισω ραντεβου ειμαι ξαφνικα γνωστος και θα μου ανοιξουνε?τπ θεωρω λιγο  :jerking:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.023
Πόντοι
2.356
kαι αν παρω τηλ και κλεισω ραντεβου ειμαι ξαφνικα γνωστος και θα μου ανοιξουνε?τπ θεωρω λιγο  :jerking:
αν παρεις τηλ γινεσαι πελατης απλα

κανεις το μασαζακι σου χαλαρωνεις κ πας σπιτακι σου ανανεωμενος

το ξερω εκ πειρας γι αυτο στο λεω  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom