You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (7 μέλη και 24 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.025
- Πόντοι
- 2.356
δε χρειαζεται τηλ οπου κ να πας ενα μασαζακι θα στο κανουνδεν εχω τηλεφωνω ρε μαγκεσ!!!
πουσε ρε flower ειχαμε meeting χθες
τελικα ποτε θα πας παλι στη ψηλη
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Δεν θα του ανοίξουν αν δεν έχει προηγειθεί τηλεφώνημα..δε χρειαζεται τηλ οπου κ να πας ενα μασαζακι θα στο κανουν
πουσε ρε flower ειχαμε meeting χθες
τελικα ποτε θα πας παλι στη ψηλη
'Οσο για την ψηλή φίλε humax, μετά λύπης μου αναβάλεται όπως σου εξήγησα..
Kiri πάρε αγγελιοφόρο και άρχισε τα τηλέφωνα.. Ένα από όλα είναι της Καλιδοπούλου..
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.025
- Πόντοι
- 2.356
αυτο το καιρο το χαλι ειναι γενικοεμεινα στο καλαμακι......αυτη κ η αννα ειναι μονο.....χαλια μαγκες......
οποτε ευκαιρια για αποχη
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
oχι φιλε μου δεν ειναι trans..μια χαρα κοπελαρα ειναι!!!πηγα χθες τελικα σε μια στην παπαφι.ξανθια ωραιο σωμα,super μασαζ,εβγαλε και μπλουζα και εκανε 50 ευρο.αλλα κατι ειχε παραξενω.μηπως ειναι transexual?εχει κανεισ εμπειριες μαζι της?ειναι παπαφη 123 νομιζο
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορει και να του ανοιξουν τωρα τελευταια πεφτει πεινα κατα κειΔεν θα του ανοίξουν αν δεν έχει προηγειθεί τηλεφώνημα..
'Οσο για την ψηλή φίλε humax, μετά λύπης μου αναβάλεται όπως σου εξήγησα..
Kiri πάρε αγγελιοφόρο και άρχισε τα τηλέφωνα.. Ένα από όλα είναι της Καλιδοπούλου..
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απλα μιλαει χωριατικα you now χωριατικα....το μασαζ ειναι τελοιο απλα ειχε προβλημα την ομιλια.απο ελλαδα ειναι η ξενη?
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε δεν ειναι πιτσιρικα αν εννοεις αυτο.δεν ειναι ομως αυτο που ειπες εχω παει πολλες φορες για μασαζακι.ειναι και ησυχα δουλευει και μονη..
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μασαζακι απο ανεκαθεν την προηγουμενη βδομαδα πηγα 6 κοπελες πιτσιρικες θα ελεγα ολες ελληνιδες.βασ ολγας 93 τι παιζει?βρηκα τηλ αγγειοφορο και πηρα.πηγε κανεις?
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ε οταν λεμε μασαζ εννοουμε και αυτο.παπαφη ειναι μια κοπελα ολγας ειναι ενα μασαζ οπως και τα αλλα με πολλες κοπελες δηλαδη..καποιος παραπανω ρωτουσε για το body relax ν.εγνατια εχει αλλαξει αφεντικο γιατι πηγα και επαιξε μονο μασαζ αν και η κοπελα που δουλευε την εχει παρει και αλλου το ματι μου..το περιεργο ειναι οτι εχω παει 3 φορες και τιποτα..αν παω αλλες 3 θα μου στησουν και αγαλμα!!!οτι ναναι εχουν γινει τα μαγαζια παντως..η καθε κακομοιρα πρωην μασατζου <που στο συνολο τους τα μαγαζια αυτο ειναι>ανοιξε μασαζ κι επιασε τον παπα απ τ αρχιδια..η τουλαχειστον ετσι νομιζει.ολες η εν λογω κυριες εχουν παιξει απο ενα εκατομ. αηδονακια!!!
Ομολογώ πως δεν το ήξερα αυτό το φρούτο. Από Αγγελιοφόρο το βρήκες;πηγα χθες τελικα σε μια στην παπαφι.ξανθια ωραιο σωμα,super μασαζ,εβγαλε και μπλουζα και εκανε 50 ευρο.αλλα κατι ειχε παραξενω.μηπως ειναι transexual?εχει κανεισ εμπειριες μαζι της?ειναι παπαφη 123 νομιζο