You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)
luca
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
μετα απο επισκεψη στο ιδυρμα καλλιδοπουλου εχω να αναφερω ¨Ελσα (απο βαρδαρη) καααλή και προθυμη , σε ολα τα πιπεδα και με πολυ καλές υπηρεσίες!!!!! . Η Μαρινα ,που θα προτιμουσα , ηταν απασχολημενη με καποιον απο σας. Η Αλεξια επίσης. Φευγωντας ειδα την Αλεξια (ξανθούλα δεν ειναι ?) η οποια ειναι οτι γουσταρω...Την επομενη φορα θα παρω αυτην. Ειναι προθυμη ?
Με ενόχλησε λίγο η συμπεριφορά της, Ευας (ετσι δεν την λενε την αυτοκράτειρα , εκει ?) σε ενα θεματάκι , αλλα ... ντεφι να γίνει .
Με ενόχλησε λίγο η συμπεριφορά της, Ευας (ετσι δεν την λενε την αυτοκράτειρα , εκει ?) σε ενα θεματάκι , αλλα ... ντεφι να γίνει .
και επιδι ξερω οτι καποιοι καλοπροερετοι θα τρεξουν να με κραξουν ενωο αποχη απο τα μασατζιδικα
kostas1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
καλημερα!κυριακη ανεβενω θεσσαλονικη!που μπορω να δω σε ποια μερη υπαρχουν μασατζιδικα?
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!! φιλικα παντα..τι να γεινει ρε φιλαρακι? 0 χωροι στην πλιοψηφια ο κοριτσια στο 90% και -10 στισ υπιρεσιες!!! τι αλο να γινει? και 100ευρο. βρε ουστ..........
AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 383
- Πόντοι
- 36
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!! φιλικα παντα..
Εχεις δίκιο φίλε μου, έτσι είναι
κυριοι επισκευτηκα την παπαφη....νασια.......
ομολογω οτι το γουσταρα πολυ....
πολυ καλος χωρος,πεντακαθαρος, η κοπελα πρεπει να ναι 40αρα κα, αλλα μου αρεσε πολυ.....
πολυ περιποιηση ρε παιδια, οσο πουθενα αλλου.....
επεξε μονο εκτονωση αλλα η ολη συμπεριφορα δειχνει οτι θα παει κ παραπερα το πραγμα....εν καιρω.....αποτι ειπε σπανια βαζει αγγελια, αλλα θα βαλει τωρα για μια ανανεωση πελατων
ομολογω οτι το γουσταρα πολυ....
πολυ καλος χωρος,πεντακαθαρος, η κοπελα πρεπει να ναι 40αρα κα, αλλα μου αρεσε πολυ.....
πολυ περιποιηση ρε παιδια, οσο πουθενα αλλου.....
επεξε μονο εκτονωση αλλα η ολη συμπεριφορα δειχνει οτι θα παει κ παραπερα το πραγμα....εν καιρω.....αποτι ειπε σπανια βαζει αγγελια, αλλα θα βαλει τωρα για μια ανανεωση πελατων
εγω πηγα 2 φορες.στην δευτερη εβγαλε ολα τα ρουχα και ηταν μονο με το στρινγκακι.πιασηματα αφηνε παντου.πιστευεις οτι κανει παραπανω?θα ξαναδοκιμασω το σαββατο και ισως κανει και καλαμακι...ειναι καυλιαρα παντος και ξερει απο μασαζ
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!! φιλικα παντα..
εισαι καταπλικτικος!!!!!!!!!!!! αν εσενα σ'αρεσουν οι κοπελες στο αντζελ (και στα 2 μαγαζια), στο βαρδαρη, στη βουλγαρη, στην καλιδοπουλου (πλιν 2), στην τσιμισκη, κτλ κτλ αναφερομαιστα μαγαζια που σιζιταμε εδω μεσα. αν κοιπον σ'αρεσουν τα μαγαζια οι κοπελες και οι υπιρεσιες που προσφερουν.......... τοτε οκ συγνωμη λαθος μου!!!! καλα να περνας εγω συνεχειζω την αποχη μου
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον ακομα τι σου ειπα γιατι στα συγκεκριμενα μαγαζια που περιγραφεις μονο το λαμπακι λειπει απ εξω.εκτος αν εσυ δεν εχεις παρει ακομα ολες τις υπηρεσιες που προσφερουν!!!κι αν μιλαμε για μαγαζια που πηδας η μιζα ειναι πολυ ανεβασμενη απλα για να δουλευεις.αυτο στο λεω και να εισαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω.και θα ανεβουν κι αλλο οι τιμες κι ας κανει ο καθενας οτι τον φωτισει ο θεος.αν εχεις λεφτα πανε..αν δεν εχεις δεν πας..την κλαψα μην ακουω γιατι δεν μπορω.τα γουστα πληρωνονται..εισαι καταπλικτικος!!!!!!!!!!!! αν εσενα σ'αρεσουν οι κοπελες στο αντζελ (και στα 2 μαγαζια), στο βαρδαρη, στη βουλγαρη, στην καλιδοπουλου (πλιν 2), στην τσιμισκη, κτλ κτλ αναφερομαιστα μαγαζια που σιζιταμε εδω μεσα. αν κοιπον σ'αρεσουν τα μαγαζια οι κοπελες και οι υπιρεσιες που προσφερουν.......... τοτε οκ συγνωμη λαθος μου!!!! καλα να περνας εγω συνεχειζω την αποχη μου
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω σας το ειχα πει...αλλα οι γνωμες και τα γουστα διυστανται!!!καθολου τρανς αρχηγε......επεσε κ ψιλαφιση....ολα φυσιολογικα......κατα την γνωμη μου παντα....αξιζε οχι μια αλλα κ καμποσες ακομα επισκεψεις
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και υποψιν στην αθηνα οι τιμες οτι κι αν κανεις αρχιζουν απο 80 ευρω!μασαζ εκτονωση 80 παρακαλω!!!τουλαχειστον σε 3 στο κολονακι που εχω παει και ενα στη ν.σμυρνη.
φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον ακομα τι σου ειπα γιατι στα συγκεκριμενα μαγαζια που περιγραφεις μονο το λαμπακι λειπει απ εξω.εκτος αν εσυ δεν εχεις παρει ακομα ολες τις υπηρεσιες που προσφερουν!!!κι αν μιλαμε για μαγαζια που πηδας η μιζα ειναι πολυ ανεβασμενη απλα για να δουλευεις.αυτο στο λεω και να εισαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω.και θα ανεβουν κι αλλο οι τιμες κι ας κανει ο καθενας οτι τον φωτισει ο θεος.αν εχεις λεφτα πανε..αν δεν εχεις δεν πας..την κλαψα μην ακουω γιατι δεν μπορω.τα γουστα πληρωνονται..
Για βοήθησε να καταλάβω γιατί μπερδεύτηκα τώρα. Αν εσύ λες ότι σ’ αυτά τα μαγαζιά δεν αξίζει να πηγαίνει κανείς και εγώ λέω ότι δεν πηγαίνω αλο γιατί δεν αξίζει που διαφωνούμε?
Ελα ρε σεις βραδυάτικα πιάνεστε από τις λέξεις.
Πείτε για καμμιά καλή να πάμε και αφήστε τα αυτά
καλημερα. δεν πιανομαστε ρε φιλαρακι. απλα ειπα κατι και μου κατεβασε ενα ολοκλιρο κατεβατο για να μου πει οτι κανω λαθος και εσυ συμφονισες κιολας!!!! διευκρινησεις ζητησα
δεν μας λες και εμας κανα τετοιο μαγαζι? με 45 λεπτα μασαζ+εκτονωση και ωραιες γυναικες? σοβαρα μιλαω,δεν σε ειρωνευομαι,απλα οσο ακουω και εχω δοκιμασει οι χρονοι δεν ειναι αυτοι,και οι ομορφες κοπελες ειναι κατι σχετικα σπανιοκι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!! φιλικα παντα..