Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
φιλαρακι ξερεις πολυ καλα οτι με αυτα τα λευτα δικεουμαστε και φυσικα μπορουμε να εχουμε κατι πολυ καλυτερο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

luca

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
μετα απο επισκεψη στο ιδυρμα καλλιδοπουλου εχω να αναφερω ¨Ελσα (απο βαρδαρη) καααλή και προθυμη  :pipa2:, σε ολα τα πιπεδα και με πολυ καλές υπηρεσίες!!!!! :pipa1: :jerking: . Η Μαρινα ,που θα προτιμουσα , ηταν απασχολημενη με καποιον απο σας. Η Αλεξια επίσης. Φευγωντας ειδα την Αλεξια  (ξανθούλα δεν ειναι ?) η οποια ειναι οτι γουσταρω...Την επομενη φορα θα παρω αυτην. Ειναι προθυμη ?
Με ενόχλησε λίγο η συμπεριφορά της, Ευας (ετσι δεν την λενε την αυτοκράτειρα , εκει ?) σε ενα θεματάκι , αλλα ... ντεφι να γίνει .

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα!κυριακη ανεβενω θεσσαλονικη!που μπορω να δω σε ποια μερη υπαρχουν μασατζιδικα?

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
τι να γεινει ρε φιλαρακι? 0 χωροι στην πλιοψηφια ο κοριτσια στο 90% και -10 στισ υπιρεσιες!!! τι αλο να γινει? και 100ευρο. βρε ουστ.......... 
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!!  φιλικα παντα..

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!!   φιλικα παντα..

Εχεις δίκιο φίλε μου, έτσι είναι

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
Αν θέλεις να γαμήσεις, τι θες όλο αυτό το σκηνικό?
Πάνε Βαρδάρη και περιξ και μην παραπονιέσαι με τις τιμές τις ανεβασμένες.

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
κυριοι επισκευτηκα την παπαφη....νασια.......
ομολογω οτι το γουσταρα πολυ....
πολυ καλος χωρος,πεντακαθαρος, η κοπελα πρεπει να ναι 40αρα κα, αλλα μου αρεσε πολυ.....
πολυ περιποιηση ρε παιδια, οσο πουθενα αλλου.....
επεξε μονο εκτονωση αλλα η ολη συμπεριφορα δειχνει οτι θα παει κ παραπερα το πραγμα....εν καιρω.....αποτι ειπε σπανια βαζει αγγελια, αλλα θα βαλει τωρα για μια ανανεωση πελατων

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αρα αξιζε φιλε ετσι? :grin:  τελικα δεν ειναι τρανς η κοπελα,λαθος εκανα εγω μαλλον

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καθολου τρανς αρχηγε......επεσε κ ψιλαφιση....ολα φυσιολογικα......κατα την γνωμη μου παντα....αξιζε οχι μια αλλα κ καμποσες ακομα επισκεψεις

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
εγω πηγα 2 φορες.στην δευτερη εβγαλε ολα τα ρουχα και ηταν μονο με το στρινγκακι.πιασηματα αφηνε παντου.πιστευεις οτι κανει παραπανω?θα ξαναδοκιμασω το σαββατο και ισως κανει και καλαμακι...ειναι καυλιαρα παντος και ξερει απο μασαζ

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι πιστευω φιλε μου....αλλα δεν ορκιζομαι κιολας......ειναι πολυ καλη οντως....μπραβο σου που την ξεθαψες...

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
διαφωνο και καθετα μαλιστα!! γιατι στο μυαλο σου λες παω για μασαζ ενω πας για να γαμησεις!!πας σε μασατζου τελικα η πας σε πουτανα?γιατι η μασατζου που γαμιεται πουτανα ειναι κι αυτος αυτη που την εβαλε σε μια πολυκατοικια με οικογενοιες να γαμιετα κρυβεται απ τους παντες και τα παντα!τι αποχη και μαλακιες θες να κανεις?πανε στο βαρδαρυ γιατι αυτο ζητας να μην τους κηνυγαει και κανενας και με super μωρα παρακαλω και με 40 ευρω.τι παραπονιεσαι λοιπον?κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!!   φιλικα παντα..

εισαι καταπλικτικος!!!!!!!!!!!! αν εσενα σ'αρεσουν οι κοπελες στο αντζελ (και στα 2 μαγαζια), στο βαρδαρη, στη βουλγαρη, στην καλιδοπουλου (πλιν 2), στην τσιμισκη, κτλ κτλ αναφερομαιστα μαγαζια που σιζιταμε εδω μεσα. αν κοιπον σ'αρεσουν τα μαγαζια οι κοπελες και οι υπιρεσιες που προσφερουν.......... τοτε οκ συγνωμη λαθος μου!!!! καλα να περνας εγω συνεχειζω την αποχη μου

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εισαι καταπλικτικος!!!!!!!!!!!! αν εσενα σ'αρεσουν οι κοπελες στο αντζελ (και στα 2 μαγαζια), στο βαρδαρη, στη βουλγαρη, στην καλιδοπουλου (πλιν 2), στην τσιμισκη, κτλ κτλ αναφερομαιστα μαγαζια που σιζιταμε εδω μεσα. αν κοιπον σ'αρεσουν τα μαγαζια οι κοπελες και οι υπιρεσιες που προσφερουν.......... τοτε οκ συγνωμη λαθος μου!!!! καλα να περνας εγω συνεχειζω την αποχη μου
φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον ακομα τι σου ειπα γιατι στα συγκεκριμενα μαγαζια που περιγραφεις μονο το λαμπακι λειπει απ εξω.εκτος αν εσυ δεν εχεις παρει ακομα ολες τις υπηρεσιες που προσφερουν!!!κι αν μιλαμε για μαγαζια που πηδας η μιζα ειναι πολυ ανεβασμενη απλα για να δουλευεις.αυτο στο λεω και να εισαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω.και θα ανεβουν κι αλλο οι τιμες κι ας κανει ο καθενας οτι τον φωτισει ο θεος.αν εχεις λεφτα πανε..αν δεν εχεις δεν πας..την κλαψα μην ακουω γιατι δεν μπορω.τα γουστα πληρωνονται..

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καθολου τρανς αρχηγε......επεσε κ ψιλαφιση....ολα φυσιολογικα......κατα την γνωμη μου παντα....αξιζε οχι μια αλλα κ καμποσες ακομα επισκεψεις
εγω σας το ειχα πει...αλλα οι γνωμες και τα γουστα διυστανται!!!

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και υποψιν στην αθηνα οι τιμες οτι κι αν κανεις αρχιζουν απο 80 ευρω!μασαζ εκτονωση 80 παρακαλω!!!τουλαχειστον σε 3 στο κολονακι που εχω παει και ενα στη ν.σμυρνη.

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
φιλε μου δεν καταλαβες μαλλον ακομα τι σου ειπα γιατι στα συγκεκριμενα μαγαζια που περιγραφεις μονο το λαμπακι λειπει απ εξω.εκτος αν εσυ δεν εχεις παρει ακομα ολες τις υπηρεσιες που προσφερουν!!!κι αν μιλαμε για μαγαζια που πηδας η μιζα ειναι πολυ ανεβασμενη απλα για να δουλευεις.αυτο στο λεω και να εισαι σιγουρος γι αυτο που σου λεω.και θα ανεβουν κι αλλο οι τιμες κι ας κανει ο καθενας οτι τον φωτισει ο θεος.αν εχεις λεφτα πανε..αν δεν εχεις δεν πας..την κλαψα μην ακουω γιατι δεν μπορω.τα γουστα πληρωνονται..

Για βοήθησε να καταλάβω γιατί μπερδεύτηκα τώρα. Αν εσύ λες ότι σ’ αυτά τα μαγαζιά δεν αξίζει να πηγαίνει κανείς και εγώ λέω ότι δεν πηγαίνω αλο γιατί δεν αξίζει που διαφωνούμε? 

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
383
Πόντοι
36
Ελα ρε σεις βραδυάτικα πιάνεστε από τις λέξεις.

Πείτε για καμμιά καλή να πάμε και αφήστε τα αυτά

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
Ελα ρε σεις βραδυάτικα πιάνεστε από τις λέξεις.

Πείτε για καμμιά καλή να πάμε και αφήστε τα αυτά

καλημερα. δεν πιανομαστε ρε φιλαρακι. απλα ειπα κατι και μου κατεβασε ενα ολοκλιρο κατεβατο για να μου πει οτι κανω λαθος και εσυ συμφονισες κιολας!!!! διευκρινησεις ζητησα

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
κι αν θες ενα μασαζ και εννοω 45 λεπτα συν εκτονωση δοξα το θεο η θεσνικη εχει πολλα τετοια μαγαζια με ομορφα κοριτσακια και με 50 ευρω και οχι 100!!!ξεκαθαρισε ομως στο μυαλο σου τι ειναι το ενα τι το αλλο και τι θελεις τελικα!!   φιλικα παντα..
δεν μας λες και εμας κανα τετοιο μαγαζι? με 45 λεπτα μασαζ+εκτονωση και ωραιες γυναικες? σοβαρα μιλαω,δεν σε ειρωνευομαι,απλα οσο ακουω και εχω δοκιμασει οι χρονοι δεν ειναι αυτοι,και οι ομορφες κοπελες ειναι κατι σχετικα σπανιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom