You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
Ξυπνήστεεεεεεε. Παπάφη δεν θέλατε; Πάρτε τοΤι εννοείς με αυτόν τον γρίφο φίλε μου Πέτρο?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
ποση ωρα πεδευοσουνα αραγε να το γραψεις ,Ρίξε λίγο νερό στα μούτρα σου και ξανασκέψου
που το βρηκες ρε τσακαλε
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.087
- Πόντοι
- 2.356
οχι αγγλικα αριθμητικα πεστον να το γραψειζ ι δ γ α ζ γ θ ε δ
Αυτο μπορεις να το γραψεις Αγγλικά ?
Νομιζω οτι θα το καταλαβω καλύτερα ..... παντως το'πιασα και ετσι
1. Λίγη διότι είμαι τετραπέρατος1.ποση ωρα πεδευοσουνα αραγε να το γραψεις ,
2.που το βρηκες ρε τσακαλε
2. Μου το έστειλε συναγωνιστής και επειδή μάλλον βαριέται να το στέλνει σε όσους το ζητάνε το πόσταρα σε κοινή θέα
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Πάνε amjik και συ. Θα σε περιποιηθεί και σένα. Θα σου βάλει κωλοδάκτυλο όπως σε όλους.
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τελικα αυτο το τηλ εγινε αναρπαστο!!!!η νασια θα λεει τι εγινε ξαφνικα!!!καπου καπου για κατι διαφορετικο καλα ειναι..στην ιωαννα πατε καθολου στην αιγαιου που ηταν παλια στην ευα?
analsexlover696969
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σορυ ρε παιδια δεν το λεω ειρωνικα αλλα που στο καλο πατε για μασαζ?η ιωαννα ειναι απ τα πιο δυνατα κοματια στην πολη.πρεπει να σε ειχε παλια πελατη ομως για να πας και το κιν της το εχουν μετρημενα ατομα.φυσικα και εγω..τηλ μπορω να δωσω απο μια milf αν θελει καποιος γυρω στα 45 ειναι πανω στην ολγας και η αγγελια της γραφει ειδικες τιμες για συνταξιουχους!τι εστι ιωαννα?πληροφοριες παρακαλω
ωπα παιδες......το κωλοδαχτυλο δεν ισχυει.........οκ κανει αποπειρα αλλα γιαυτο εχουμε το στομα.....για να το αρνηθουμε.........η μηπως κανω λαθος????Αλλά το κωλοδάχτυλο ισχύει παιδιά.
POYTANIARIS 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
μα για το κωλοδαχτυλο θα παμεεεεεεεεε