Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εννοειται αυτο που ποσταρες το μεσημερι ειναι αηδια ! να μην επαναληφθει !  :s&m_3:
Η αφίσα διαμαρτυρίας ανδεικνύει την ασχήμια που εκάστοτε μας πασσάρουν τα μαγαζιά. Ουδεμία σχέση με προσωπικές προτιμήσεις

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
για το αρκουδακι μιλατε τοση ωρα? :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

το αρκουδακι το ξεπερασαμε ... για το γατακι μιλαμε ...  :boobies:

εγω το θελω λειο , απαλο με σιροπι σοκολατας !  :dancing:

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καμια που να ειναι μονη να κανει μασαζ ξερετε?περαν τα γνωστα ολγας-μποτσαρη-παπαναστασιου...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
παπαναστασιου?για λεγε γιατι δεν μου λεει τιποτα..εχει μαγαζι στη παπαναστασιου?

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
διπλα στη mazda ρωσιαδης ειναι μια κοπελα νασια τη λενε κανει μονη μασαζ.στην παπαφη οχι παπαναστασιου λαθος εκανα.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
περιγραψε την λιγο αδελφε...εμφανισει,προγραμμα και ποσο κοστιζει...σε ευχαριστω

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιζει και αγγελια ρε παιδια στον φορο..σε 854 τελειωνει.καλη εμφανιση πρεπει να παιζει και περα του μασαζ.εγω χειροκινητο εχω κανει παντως.πρεπει να ειναι κοντα στα 35 μα μεγαλο στηθος.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
εκτονωση εκανες?πως ειναι απο εμφανισει?ηλικια?...πες μας :humpleg:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Διάβασε το μήνυμα του ανθρώπου... στα λέει όλα!

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν διαβαζετε καθημερινα αγγειοφορο ανα καιρους βαζουν μερικες γκομενες που ειναι ειτε σε κριση ειτε σε καβλες!!!κυριως φοιτητριες ειναι.εχω πετυχει πολυ δυνατα κοματια αλλα θελει να τα παρακολουθεις.τι να την κανω την γκομενα που παει απο μαγαζι σε μαγαζι αλλαζοντας ονομα και την εχει γαμησει ολοκληρη η θεσσαλονικη..μασαζακι σε σωστα μαγαζια που προσφερουν οντως μασαζ και για χωσε..παντα city tour!!!

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλα μη κραζετε αμεσως!!!παντος τηλ που να τελιωνει στο 854 δεν εχει

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
στειλε μου φιλε το τηλ please...ποσο παει?

ΑΓΓΕΛΟΣ(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα..Επισκεψη στο Πανοραμα..
Μασαζ να το πει ο Θεος με την περιφημη Ελενα.Ρε παιδι απορω με τις κριτικες καποιον.Το κοριτσακι οπως ειπε και ενας αλλος συναγωνιστης ειναι χαζουλα,αφελης και περιορισμενου iQ.Τωρα η περιπτωση να μας δουλευει το αποκλειω.Απλα στον κοσμο της.Μετα λοιπον απο τοοοοο  ''μασαζ'' ,βγαζει τα ρουχαλακια(με χαλια εσωρουχα) πηδαει πανω στο κρεβατι και αρχιζει το καλαμακι οπως ειπαν και οι αλλοι...με φτυσιμο ,μπατσακια κτλ...ομως ρε παιδια για να ειναι μια γυναικα προστυχη δεν φτανει να την βριζουν και να φτυνει και να την χτυπας,πρεπει να εκπεμπει και εναν ερωτισμο...αυτην Ο.Ασε που  η γυναικα δεν ειναι τελειος αποτριχωμενη απο κατω.Ισωσ να ετυχα στην μερα,αλλα ετσιοπως την εκοψα μπαααααααααααα....Ασ προσεχουμε λοιπον και εμεις γιατι κατηγορουμε τα μαγαζια(και εγω φυσικα) και πολλες φορες μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας...καποιοσ ειπε καλα λογια και αμεσως πηρε φωτια το τηλ της ευας.Ε ειναι να μην το εκμεταλευτει μετα??Μπορει για καθε ανθρωπο η ομορφια να ειναι υποκειμενικη αλλα οχικαι η συμπεριφορα...Ασ κανουμε ρεαλιστικες κριτικες..Οσο και ομορφη ΑΝ .λεω ΑΝ ειναι η Ελενα και σε καποιους αρεσε , η γενικη συμεπριφορα της ειναι αντικειμενικα ξενερα,(χαζογελακια-καθαριοτητα-ντυσιμο-μασαζ-κτλ),,,Οποτε ποιος ο λογος να την αβανταρουμε...Ασε που δουλευει με το ζορι...και το λεει κιολας..Μηπως καποιεσ καλες κριτικες τις γραφουν τα ιδια τα μαγαζια??Εκαναν λογαριασμο εδω σαν πελατες και αβανταρουν τις κοπελες τους??? Λεω μηπως...
Καλημερα και παλι...
Μιλάμε για πολύ χαζούλα. Συνέχεια διακοπές για αφελείς ερωτήσεις, στη κυριολεξία δεν το κλείνει, (μ' αρέσει που σπουδάζει Μαθηματικό!!!). Από ένταση δε η φωνή στο τέρμα, με το προηγούμενο συνάδελφο άκουγα από κάτω όλη τη συζήτηση.
Από εμφάνιση πολύ μέτρια.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Ειπαμε αποχη απο τα μαγαζια οχι απο δω

η πανε παρεα αυτα
no  :knockinb:    no ενημερωση