Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εννοειτε πως ποσταρουν μαγαζατορες και δηθεν μασατζουδες οπως την αλλη φορα..αφου βλεπουν πως τα κοροιδα τσιμπανε..χαζοι ειναι :idiot: :idiot:

massage for ever

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστά τα λέτε περί τιμών παιδιά. Θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες να προσφέρουν μια καλύτερη τιμή στους παλιούς-τακτικούς πελάτες, αφού έτσι θα τους κρατάνε πιο "ζεστούς" και το μαγαζί θα δουλεύει πιο σταθερά.

Γενικά θεωρώ πολύ ακριβές και δυσανάλογες τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται στα μασατζίδικα και μιλώ τόσο για την ποιότητα του μασάζ, αλλά και για τον χρόνο που θα πρέπει να'ναι 45 λεπτά όπως μας υπόσχονται.

Ειδικά για τον χρόνο στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν κρατείται και σε αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν εκτός από τα κορίτσια και τα αφεντικά.

Πάντως έχει επηρεάσει και το ότι πλέον δουλεύουν πολλές αλλοδαπές, που χαλάσαν πια τον χαρακτήρα των μασατζίδικων και πέρασε περισσότερο αυτός του μπουρδέλου.

Προσωπικά για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, έχω ρίξει "μαύρη πέτρα" σε αρκετά μαγαζιά αν όχι σε όλα σχεδόν.

Σίγουρα θα έπρεπε να γίνει ένα οργανωμένο μποϊκοτάζ στα μασατζίδικα όπως ορθά τέθηκε από άλλους συναδέλφους. Το μήνυμα θα το πάρουν πολύ ηχηρά έτσι. Δηλώνω παρών όταν δωθεί το σύνθημα για αυτό.

Να δείτε πώς θα τους πονέσει οικονομικά  :s&m_3:.

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι εδω μεσα μπαινει το 0,1 τις 100% των 2 εκατ. θεσνικης και περιχωρων.ελπιζω να σου απαντησα για το ποσο αναγκη μας εχουν!!!

CHRIS4

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ σωστά τα λέτε περί τιμών παιδιά. Θα μπορούσαν οι ιδιοκτήτες να προσφέρουν μια καλύτερη τιμή στους παλιούς-τακτικούς πελάτες, αφού έτσι θα τους κρατάνε πιο "ζεστούς" και το μαγαζί θα δουλεύει πιο σταθερά.

Γενικά θεωρώ πολύ ακριβές και δυσανάλογες τις υπηρεσίες που μας προσφέρονται στα μασατζίδικα και μιλώ τόσο για την ποιότητα του μασάζ, αλλά και για τον χρόνο που θα πρέπει να'ναι 45 λεπτά όπως μας υπόσχονται.

Ειδικά για τον χρόνο στις περισσότερες των περιπτώσεων, δεν κρατείται και σε αυτό μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν εκτός από τα κορίτσια και τα αφεντικά.

Πάντως έχει επηρεάσει και το ότι πλέον δουλεύουν πολλές αλλοδαπές, που χαλάσαν πια τον χαρακτήρα των μασατζίδικων και πέρασε περισσότερο αυτός του μπουρδέλου.

Προσωπικά για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, έχω ρίξει "μαύρη πέτρα" σε αρκετά μαγαζιά αν όχι σε όλα σχεδόν.

Σίγουρα θα έπρεπε να γίνει ένα οργανωμένο μποϊκοτάζ στα μασατζίδικα όπως ορθά τέθηκε από άλλους συναδέλφους. Το μήνυμα θα το πάρουν πολύ ηχηρά έτσι. Δηλώνω παρών όταν δωθεί το σύνθημα για αυτό.

Να δείτε πώς θα τους πονέσει οικονομικά  :s&m_3:.
[/quot σωστο σε βρησκω, μονο ετσι θα διορθωθει η κατασταση...μποϊκοταζ σε αυτα που δεν μας εκτειμανε κ να στηριξουμε αυτα που πρεπει.αλλα δυσκολα το βλεπω να οργανωθουμε,
διαφωνω παντως για τις αλλοδαπες που λες, πιστευω οτι τα αφεντικα το χαλασαν το χαρακτηρα,αυτοι δινουν τετοια γραμμη στις κοπελες.

massage for ever

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλαρακι εδω μεσα μπαινει το 0,1 τις 100% των 2 εκατ. θεσνικης και περιχωρων.ελπιζω να σου απαντησα για το ποσο αναγκη μας εχουν!!!

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φίλε! Σε πληροφορώ ότι όλοι οι ιδιοκτήτες-τριες των μασατζίδικων παρακολουθούν ευλαβικά το site. Όλοι τους είναι σε ύφεση και ας μην το παραδέχονται ευθέως. Τυχαίο είναι όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή σου στέλνουν μήνυμα στο κινητό για οποιονδήποτε λόγο, όταν βλέπουν πώς με την αποχή σου για πολλούς και διάφορους λόγους έχεις "κόψει λάσπη από το μαγαζί"; Δεν σου λέει κάτι αυτό; Φαντάσου λοιπόν με το μποϊκοτάζ τι έχει να γίνει...

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στα μαγαζια που παω εγω φιλε μου δεν εχω δει κριση.απλα εγω παω για μασαζ επαναλαμβανω!!!δεν ξερω αλλοι τι κανουν αλλα σιγουρα θα το θεωρουσα ζητιανια να με παρουν τηλ για να παω στο μαγαζι τους να γ@μησω.και εκτος αυτου ποτε δεν παιρνω με νουμερο και ουτε μου το ζητησαν ποτε!!!ετσι οπως το θετεις ..τοτε σιγουρα ειναι σε κριση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι αφου κοβεις λασπεις οπως λες γιατι ξαναπας??!!

LABILL

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1.Princess Spa: Αιγαίου με Κερκύρης, Καλαμαριά
Ιωάννα πρώην Angel
Prive κατάσταση. Μόνο εάν γνωρίζετε την Ιωάννα

2. Resort: Βασ. Όλγας 44 (ακα Καλλιδοπούλου)
- Μαρίνα, 20 ετών, μετρίου αναστήματος, μακρύ μαύρο μαλλί, γλυκό πρόσωπο, ωραίο σώμα, μικρό στήθος, καλό μασάζ, καλή συμμετοχή
- Έλσα μελαχρινή, δουλεύει και στο μαγαζί στο Βαρδάρη, μικρή, μικροκαμωμένη, μικρό στήθος, καλή συμμετοχή
- Αλεξία, μικρή, μικρό στήθος, ξανθούλα, κοντούλα
- Μαρίνα αδύνατη, μελαχρινή μικρή
- Μαρία, ψηλή νταρντάνα όπως επίσης και κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα
- η παλιά Ντίνα για τους λάτρεις των πιο "ώριμων" κυριών, φιλότιμες υπηρεσίες.
- ενίοτε εμφανίζεται και η Ειρήνη
- Σάντρα, η γνωστή

3. Antistress Center: Παντελή Χόρν, απέναντι από Eurobank (ακα Βούλγαρη)
Prive κατάσταση. Μόνο εάν σας συστήσει γνωστός
- milf Κατερίνα που είναι μέτρια αλλά πολύ ευχάριστη στο δωμάτιο και στις υπηρεσίες της,
- Μαρία, ρουμάνα, ψυχρή μελαχρινή, μέτρια φατσούλα, σωματάκι- μέτριο προς κακό
- Μπέτυ, πρώην Εμμανουέλα ή Μαρία από Angel Spa Καλαμαριάς;;;;;;; 
Σύνολο κοριτσιών 4

4. Angel Spa: Σμύρνης 56-58, απέναντι από εκκλησία Αγ. Παρασκευής, Κρήνη, Καλαμαριά
- Αλεξάνδρα, καλούτσικο μασαζακι, μακριά
- Άρτεμης
Σύνολο κοριτσιών 3 καθημερινές και μια τα Σαββατοκύριακο

5. Angel Spa: Β. Πάροδος Φιλλελλήνων 50, Πανόραμα
Prive και ναι και όχι.
Έυα- ιδιοκτήτρια- ξεπέτα κατάσταση
- Ελενα,
- Άννα, μασάζ μέτριο,
- Βάσια, γεμάτη, 
- Μαρία, ξεπέτα, πέρασε από Βούλγαρη ως Εμαννουελα.....

6. Τσιμισκή 36 (Πρώην Βασ. Γεωργίου ακα Ford)
-;;;;;;;;
Καλός χώρος

7. Βασ. Όλγας 69 (ακα Seven)
Καλό μασάζ όχι όλες οι υπηρεσίες για όλους

8. Body Relax: Εγνατίας 136
Prive κατάσταση. Μόνο εάν σας συστήσει κάποιος
Καλός χώρος
- 1 Μολδαβή
- Τάνια, Ουκρανία, ψιλή, ωραίο σφικτό σώμα, μικρό στήθος, ξανθό κοντό μαλλί και συμπαθητική στο πρόσωπο, καλή συμμετοχή

9. Golden Spa:Βασ. Όλγας 126
Πολύ καλό μασάζ.
Όχι όλες οι υπηρεσίες για όλους

10. Ί. Δραγούμη 42
Άγγελος- ιδιοκτήτης
Γενικά επικρατεί μια μέτρια κατάσταση
- Έλενα, ελληνίδα, 40, καστανόξανθη
Σύνολο κοπέλες:3

11. Εscape, Καλαβρύτων 28 (Ανδριανουπόλεως) Εβίτα πρώην στην Καλιδοπούλου
Prive και ναι και όχι.
Ωραίος χώρος
- Μάγδα, παλιά milf
- Ελίζα, γεωργιανή , συμπαθητική
- Ρίτα, ρωσιδα, milf, μικρόσωμη, κοκκινομάλλα, μετριότατη
- Βάσω, καστανή λίγο γεματούλα
- Λιάνα, ρωσίδα μελαχρινή, τυπική, μασάζ δυνατό
- Έλενα,

12. Resort: Πλ. Δημοκρατίας 4 Βαρδαρη. Ανάμεσα σε δυο περίπτερα
- Μαριάννα, μελαχρινή, αλβανίδα 37, χυμώδης και ναζιάρα
- Μαρίνα, ξανθούλα 20, ψηλή, αδύνατη
- Λιζα, milf , μελαχρινή, κοντούλα
- Ζωή μελαχρινή, με πιασιματάκια
Συχνές αλλαγές με  Καλιδοπούλου

13. Smile, Κ. Καραμανλη, (Βασίλης)
Prive
Χώρος χάλια
- Νάντια, Γεωργιανή μέτρια, μελαχρινή
- Κέλυ- πολύ όμορφη- εντυπωσιακή- μαύρο σχετικά μακρύ μαλλί, φραπές
- Δούκισσα, milf, καστανόξανθη, πολύ καλή, ευχάριστη, καλό σώμα για milf, δούλευε αργοναυτών
- Κατερίνα;;;;
- Θαλεια;;;;

14. Νίκος
Prive κατάσταση.
Πολύ καλό.

15. Έυοσμο (Δήμητρα)
- Βάσω, νταρντάνα προς χοντρή, πρώην Μακένζυ
- 2 Μπάζα
- Η Έρικα σταμάτησε

16. Καμάρα (Μάγκυ)
- Κατια
- Βικυ;;;;;;;;;

17. Avis, Βας. Όλγας 147
Χώρος μέτριος προς καλός
- Χρύσα , από Καμάρα, καλό πακέτο, πολύ καλό μασάζ.
- Μέτρια έως χάλια οι υπόλοιπες- στην πυρά

18. Αμπελόκηποι
Αγγελία Αγγελιοφόρου, παίζουν καλά κομμάτια, αλλά θέλει υπομονή αρκετή

Από Σελίδα 228- σήμερα

'Όποιος θέλει συμπληρώνει και διορθώνει

Είναι και η ώρα τέτοια.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλο μηνα και καλη συνεχεια στους μασαζοφιλους !

μεχρι την επομενη φορα ...

να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε !

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα και καλο μηνα!
ψηφηστε ολοι στο θεμα μπουρδελο-βραβεια θεσσαλονικης
ξεκινησαν τα πλει οφ μεχρι 1-6-2009

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
η λιζα στο βαρδαρη ειναι καλη?παλια ηταν καμαρα αλλα δεν την πετυχα ποτε.κατι πηρε το αυτι μου οτι κανει στοματικο.ισχυει?αξιζει μια επενδυση?

massage for ever

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπράβο στον συνάδελφο labill για το κουράγιο του και την σφαιρική σύνοψη που μας παρέχει.

Είχα πληροφορηθεί πριν τις γιορτές ότι η Εβίτα ετοιμάζει δύο πολύ δυνατές κινήσεις με  πανέμορφες κοπέλλες Ελληνίδες με τις οποίες πρέπει να είχε συνεργαστεί στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Αμήν και πότε να χαμογελάσουμε και πάλι...

Θα ενημερώσω για ότι νεότερο το φόρουμ, εκτός αν άλλος συνάδελφος ξέρει κάτι περισσότερο.

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα και καλό μήνα και από μένα.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της Εβίτας  ;)

Επί του παρόντος πάντως, η Ρίτα μέτρια εμφάνιση με πιασίματα αλλά με καλή συμμετοχή, ενω η Ελίζα πιο ομορφούλα, φιλότιμη, επικοινωνιακή και παθιάρα αν βγαίνει καλή χημεία. Ξανθιές και οι δύο κοπέλλες.

Υπάρχει και η πιο γεματούλα η καστανομάλλα Κατερίνα για τους λάτρεις του είδους, με την οποία δεν πήγα μέχρι στιγμής.

Να'μαστε όλοι καλά.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τα εύσημα στον συνάδελφο labill για την εξαιρετική σύνοψη.

Ωστόσο επειδή εγώ είμαι περιστασιακός πελάτης πηγαίνω μόνο σε δύο μαγαζιά και θα ρωτήσω γι αυτά:
Στο 3 (Βούλγαρη) είναι δυνατόν μετά από μήνες απ την τελευταία φορά που πήγα να υπάρχουν ακόμα οι ίδιες (και μέτριες) κοπέλες; Πρέπει να θεωρείται καλό μαγαζί και κατά καιρούς τους έχω δει να κάνουν μεγάλη ανανέωση. Τώρα γιατί παραμένουν με τις ίδιες;
Στο 13 (Βασίλης) για το οποίο ανέφερα κι εγώ πρόσφατα ποιες είναι η Κατερίνα και η Θάλεια που βλέπω με ερωτηματικά; Εγώ ξέρω για τις πρώτες τρεις του συγκεκριμένου καταστήματος.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε φιλαρακι οταν λες
14.Νικος
πολυ καλο
τι εννοεις θα μας κανει καμια πιπα ο Νικος δοσε κανα ονομα διευθυνση

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
εχει κανεις το τηλ απο βασ. ολγασ 44?θελω να παω σημερα.please

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
100 ευρω αναλογικα ειναι καλα.ολοι οι χωροι γενικα ειναι καλοι.βρισκεις το μουνι που γουσταρεις και κανεις τα γουστα σου.για τους μαγαζατορες λιγο με νοιαζει.αν εχω καποιο προβλημα εννοειτε ομως πως θα τα χωσω.

θα διαφονισω φιλε με ολη την καλη διαθεση. τα ξυμεροματα της παρασκευης βρεθικα στο βαρδαρη μετα απο πολυ καιρο. 3 μαγαζια ηταν ανοικτα μπικα και στα 3. και τα 3 ειχαν πολυ ωραιοτερες κοπελες απο ανγγελ, καλυδοπουλου, βαρδαρη, εβιτα!!!!!!!! και αν υπολογισεις 40 ευρο για 10 λεπτα η 100 ευρο για 20 λεπτα δεν ξερω που θα γυρει η ζυγαρια?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπέρα και καλό μήνα και από μένα.

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία τις μεταγραφικές κινήσεις της Εβίτας  ;)

Καλησπερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους τους "συναδελφους"!!!!

Εχουμε καμια ενημερωση για τις..... υποψηφιοτητες, απο τα παλια??? Αντε Εβιτα, γιατι εμεινες λιγο πισω, κριμα ο πολυ ομορφος χωρος!!

Αν καταφερω μες την εβδομαδα και κανω καταδρομικη, θα εχω νεα(?) και φυσικα ενημερωση!!!

Να 'στε καλα ολοι!!

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα διαφονισω φιλε με ολη την καλη διαθεση. τα ξυμεροματα της παρασκευης βρεθικα στο βαρδαρη μετα απο πολυ καιρο. 3 μαγαζια ηταν ανοικτα μπικα και στα 3. και τα 3 ειχαν πολυ ωραιοτερες κοπελες απο ανγγελ, καλυδοπουλου, βαρδαρη, εβιτα!!!!!!!! και αν υπολογισεις 40 ευρο για 10 λεπτα η 100 ευρο για 20 λεπτα δεν ξερω που θα γυρει η ζυγαρια?
τα city toyr δεν νομιζω να συγκρινονται με βαρδαρη αν και γω εχω δει καλα κοματια σιγουρα [πολυ καλυτερα απ αυτα που παιζουν σε μασατζιδικα!απλα αυτη η βρωμια στα μπουρδελα γενικα δεν την μπορω γι αυτο κλεινω προς city tour.η τιμη βεβαια εννοειτε οτι ανεβαινει!!!πολυ!!!τα γουστα πληρωνονται!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.017
Πόντοι
2.356
μετα απο 3/4 μερες της βικυς πολυ καλη κ απο εμφανιση
και απο υπηρεσιες  :knockinb: στο angel της καλαμαριας
καλιτεχνικο αννα αποχωρησε χθες
ο λογος αγνωστος
κ οτι την ειχα βαλει στο ματι ας οψεται το εμπαρκο

εμειναν παλι οι παλιες καλες γνωστες αννα κ  :uglystupid:ελενα

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ric flair ξερεις κανα τηλ απο κανα μασατζηδικο να μου το στειλεις με πμ ευχαριστω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom