MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Πολυ "ζεστο" μουνι αυτο!
Πολυ "ζεστο" μουνι αυτο!
Που να δεις αυτοί πως γελάνε όταν τους σκας τα 12060ευρω φουλ!!!!
60ευρω φουλ!!!!
Μήπως είσαι ιδιοκτήτης-τρια ή μασατζού και γελάς;60ευρω φουλ!!!!
Άσε που πολλές από αυτές θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις γαμήσουμε. Αλλά τόσο μαλάκες είμαστε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)Μήπως είσαι ιδιοκτήτης-τρια ή μασατζού και γελάς;
Γιατί αν ήσουνα συναγωνιστής δεν νομίζω να γελούσες αλλά θα επικροτούσες την πρόταση..
Γιατί οι περισσότερες, για να μην πω το 90% δεν αξίζουν ούτε τα 60 Ευρώπουλα..
Άσε που πολλές από αυτές θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις γαμήσουμε. Αλλά τόσο μαλάκες είμαστε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)
Εδώ ναι.. ΓελάμεΆσε που πολλές από αυτές θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις γαμήσουμε. Αλλά τόσο μαλάκες είμαστε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)
οχι φιλε μου δεν ειμαι ιδιοκτητης ευτυχως..μου φανηκε τρομερα αστειο ομως και ειπα να γραψω κατι.παρακολουθω το σαιτ αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να γρψει κανεις κατι.αν εχεις λςφτα κανεις γουστα αν δεν εχεις δεν κανεις.τις κλαψες δεν μπορω ν ακουω...Μήπως είσαι ιδιοκτήτης-τρια ή μασατζού και γελάς;
Γιατί αν ήσουνα συναγωνιστής δεν νομίζω να γελούσες αλλά θα επικροτούσες την πρόταση..
Γιατί οι περισσότερες, για να μην πω το 90% δεν αξίζουν ούτε τα 60 Ευρώπουλα..
το ''ποιοτικες'' υπηεσιες ομως για τον καθενα μας σημαινουν διαφορετικα πραγματα και εκει ειναι που μπερδευει το θεμα.εσυ μπορει να εισαι ενα ησυχο παιδακι..ο διπλα ομως δεν ειναι.πιστευω να καταλαβες τι εννοω!!!no money no honey...!!!Μάλλον φίλε δεν κατάλαβες..
Δεν ζητάμε φτηνές υπηρεσίες, απαιτούμε ποιοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονονται στο επίπεδο των χρημάτων που ζητούν..
Αν αυτό το θεωρείς κλάψα, οκ..
Εμείς θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα..
Πάρτε τα 100 ή τα 120 αλλά να σέβεστε αυτά που μας πέρνετε..
Μάλλον φίλε δεν κατάλαβες..
Δεν ζητάμε φτηνές υπηρεσίες, απαιτούμε ποιοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονονται στο επίπεδο των χρημάτων που ζητούν..
Το μήνυμα μπορεί να έχει ως εξής:Μάλλον φίλε δεν κατάλαβες..
Το μήνυμα μπορεί να έχει ως εξής:
Πας στο μαγαζί που είσαι τακτικός πελάτης και λες. Μεγάλε/η, έρχομαι εδώ πχ 2-3 φορές το μήνα. Θέλω χαμηλότερη τιμή αλλιώς δεν ξαναέρχομαι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα
Δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Το αποφάσισα και θα το κάνω, και αν δεν δεχτούν αυτοί θα χάσουν λεφτάΑν είναι καλός επιχειρηματίας αυτό πρέπει να το κάνει από μόνος του. Οχι να παρακαλάμε εμείς
Αδελφέ είναι μεγάλο θέμα η τιμή γιατί η πουτάνα δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά ότι και αν πειςΤο θεμα δεν ειναι η τιμη.....δεν καταλαβατε μαλλον..το θεμα ειναι η παροχη....θα δωσουμε τα 100 αλλα να περασουμε καλα...εκει κανεις δεν ειναι αχαρηστος και δεν κλαιει τα λεφτα του...οχι ομως 100 στο μετριο επιπεδο...και τζαμπα να μου το κανουν τις μετριεσ δεν τις πηδαω