Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
missgr12.jpg
Πολυ "ζεστο" μουνι αυτο!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

60 ευρω τα 40 λεπτα(γιατι παραπανω δεν ειναι-ντουζ-καθηστεριση να ερθει -λιγο συζητηση πανε τα 20) ειναι σαν να πληρωνεις 90 την ωρα..καλα δεν ειναι? με την απλη μεθοδο των τριων...οποτε γιατι μασ φενονται λιγα τα 60?

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Μήπως είσαι ιδιοκτήτης-τρια ή μασατζού και γελάς;
Γιατί αν ήσουνα συναγωνιστής δεν νομίζω να γελούσες αλλά θα επικροτούσες την πρόταση..
Γιατί οι περισσότερες, για να μην πω το 90% δεν αξίζουν ούτε τα 60 Ευρώπουλα..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γιατί αν ήσουνα συναγωνιστής δεν νομίζω να γελούσες αλλά θα επικροτούσες την πρόταση..
Άσε που πολλές από αυτές θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις γαμήσουμε. Αλλά τόσο μαλάκες είμαστε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Άσε που πολλές από αυτές θα έπρεπε να μας πληρώνουν για να τις γαμήσουμε. Αλλά τόσο μαλάκες είμαστε (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)
Εδώ ναι.. Γελάμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και αναρωτιέμαι: Αν τις συναντάγαμε έξω, θα τους την πέφταμε; Και πάμε και τους τα σκάμε για να τις μαμίσουμε.. :headbang: :headbang: :headbang:

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
βρε παιδια,συμφωνω οτι ειναι πολλα τα 120 σε ενα μασατζιδικο,αλλα τι περιμενετε?να γαμαμε με 60 ευρω?στο βαρδαρι που οι γκομενες ουτε μπανιο κανουνε οταν παν απο 1 δωματιο στο αλλο και σου δινουν 10 λεπτα να τελειωσεις σε αθλιους και βρωμικος χωρους ζητανε 40 και 50 ευρω...αναλογικα ειναι 100 ευρω καλα για μασατζιδικο

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οχι φιλε μου δεν ειμαι ιδιοκτητης ευτυχως..μου φανηκε τρομερα αστειο ομως και ειπα να γραψω κατι.παρακολουθω το σαιτ αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να γρψει κανεις κατι.αν εχεις λςφτα κανεις γουστα αν δεν εχεις δεν κανεις.τις κλαψες δεν μπορω ν ακουω...

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Μάλλον φίλε δεν κατάλαβες..
Δεν ζητάμε φτηνές υπηρεσίες, απαιτούμε ποιοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονονται στο επίπεδο των χρημάτων που ζητούν..
Αν αυτό το θεωρείς κλάψα, οκ..
Εμείς θέλουμε να τους στείλουμε ένα μήνυμα..
Πάρτε τα 100 ή τα 120 αλλά να σέβεστε αυτά που μας πέρνετε..

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
100 ευρω αναλογικα ειναι καλα.ολοι οι χωροι γενικα ειναι καλοι.βρισκεις το μουνι που γουσταρεις και κανεις τα γουστα σου.για τους μαγαζατορες λιγο με νοιαζει.αν εχω καποιο προβλημα εννοειτε ομως πως θα τα χωσω.

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ζητάμε φτηνές υπηρεσίες, απαιτούμε ποιοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονονται στο επίπεδο των χρημάτων που ζητούν..
το ''ποιοτικες'' υπηεσιες ομως για τον καθενα μας σημαινουν διαφορετικα πραγματα και εκει ειναι που μπερδευει το θεμα.εσυ μπορει να εισαι ενα ησυχο παιδακι..ο διπλα ομως δεν ειναι.πιστευω να καταλαβες τι εννοω!!!no money no honey...!!!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αυτο ακριβως....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το μήνυμα μπορεί να έχει ως εξής:
Πας στο μαγαζί που είσαι τακτικός πελάτης και λες. Μεγάλε/η, έρχομαι εδώ πχ 2-3 φορές το μήνα. Θέλω χαμηλότερη τιμή αλλιώς δεν ξαναέρχομαι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
καλυτερα θα ηταν να λεγανε στης 5 επισκεψης πχ το 2μηνο,θα εχετε 1 δωρεαν....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Το μήνυμα μπορεί να έχει ως εξής:
Πας στο μαγαζί που είσαι τακτικός πελάτης και λες. Μεγάλε/η, έρχομαι εδώ πχ 2-3 φορές το μήνα. Θέλω χαμηλότερη τιμή αλλιώς δεν ξαναέρχομαι. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα

Αν είναι καλός επιχειρηματίας αυτό πρέπει να το κάνει από μόνος του. Οχι να παρακαλάμε εμείς

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν είναι καλός επιχειρηματίας αυτό πρέπει να το κάνει από μόνος του. Οχι να παρακαλάμε εμείς
Δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Το αποφάσισα και θα το κάνω, και αν δεν δεχτούν αυτοί θα χάσουν λεφτά

analsexlover696969

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα εχω παρει δωρο σε 2 μαγαζια, χωρις να το ζητησω ομως.βεβαια παιζει και ρολο τι κανει ο καθενας.εμενα μου αρεσει πιο πολυ το μασαζ αντε και καμια μαλακια..τωρα για sex..τι να σου πω..εκει ισως αλλαζει το θεμα δωρου!!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Το θεμα δεν ειναι η τιμη.....δεν καταλαβατε μαλλον..το θεμα ειναι η παροχη....θα δωσουμε τα 100 αλλα να περασουμε καλα...εκει κανεις δεν ειναι αχαρηστος και δεν κλαιει τα λεφτα του...οχι ομως 100 στο μετριο επιπεδο...και τζαμπα να μου το κανουν τις μετριεσ δεν τις πηδαω

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το θεμα δεν ειναι η τιμη.....δεν καταλαβατε μαλλον..το θεμα ειναι η παροχη....θα δωσουμε τα 100 αλλα να περασουμε καλα...εκει κανεις δεν ειναι αχαρηστος και δεν κλαιει τα λεφτα του...οχι ομως 100 στο μετριο επιπεδο...και τζαμπα να μου το κανουν τις μετριεσ δεν τις πηδαω
Αδελφέ είναι μεγάλο θέμα η τιμή γιατί η πουτάνα δεν πρόκειται να αλλάξει συμπεριφορά ότι και αν πεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom