Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.615
Πόντοι
25.165
Στην δικια μου περιπτωση δν ηθελε πολλα ευρα πριν. Και δν εννοουσα οτι δν με τραβαει λογο χρηματων απλα η φαση δν με τραβαει..αμα θελω τετοια φαση βρισκω και γκομενα (οι γκομενες που εχουν ειναι γκομενες που μπορω να βγαλω ευκολα)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Στην δικια μου περιπτωση δν ηθελε πολλα ευρα πριν. Και δν εννοουσα οτι δν με τραβαει λογο χρηματων απλα η φαση δν με τραβαει..αμα θελω τετοια φαση βρισκω και γκομενα (οι γκομενες που εχουν ειναι γκομενες που μπορω να βγαλω ευκολα)

και με λιγοτερα ευρα οταν ο σκοπος ειναι το γαμιση και οχι κατι "βαθυτερο"...το προκτικο ας πουμε ;) ;) ;)

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Kαλησπερα σε ολους..Αν και δεν γραφω συχνα παρακολουθω καθημερινα τα δρομενα.Αυτο που εχω καταλαβει τα 3 τελευταια χρονια που ασχολουμε με το υποτιθεμενο μασαζ ειναι πως καποτε με αυτα τα λεφτα περνουσαμε ζαχαρη με κοπελιτσες του ανατολικου μπλόκ.χωρισ σπασιματα χωρις ,οχι δεν μπορω οχι δεν το κανω αυτο..τωρα την εχουνε δει απλα..Αν γινει συντονισμενη πρπασπαθεια και ολοι μασ απεχουμε κανενα δυο μηνες να δεις πωσ στρωνουν ολα..Τωρα ολες εχουν απαιτησεις και το παιζουν δυσκολες...και μιλαω και για τα αφεντικα που λιγοι ειναι που σεβονται τον πελατη.Τελευταια πριν φυγει η πενυ απο πανοραμα θυμαμαι παρολα τα προβληματα με την ευα που εχουν ακουστει εγω αισθανομουν ανετα στον χωρο ,η πενυ σε εκανε και ενιωθες καλα.ειναι λιγες ομως αυτες που το κανουν .οι περισσοτερες σε βλεπουν και πιζω απο την πλατη σου σχολιαζουν με τισ αλλεσ κοπελεσ..επισησ και η Ιωαννα απο την ευα ηταν πολυ καλη.τετοιεσ θελουμε....αυτα παιδια απο εμενα..πρεπει να κανουμε αποχη για να καταλαβουν τι εχουν και τι χανουν με την συμπερηφορα τους...
Υ.Γ
Και η φιλη σαντραλαουρα τις πρωτες μερες ηταν πολυ πολυ ευγαβεικη και οταν και αυτη καταλαβε τι παιζει το επαιζε κα αυτη λιγο δυσκολη...οχι αυτο δεν μου αρεσει οχι το αλλο...της εδωσα 100 ευρουλακια και μαμισα χωρισ να ωγαλει οθτε το καλσον...λες και μαμουσα καμια στην γιαννιτσων στα ορθια και στα γρηγορα...

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

να το ξαναγραψω ?

αντε ας το ξαναγραψω : ΔΕΝ εχουμε καταλαβει την δυναμη που εχουμε σαν πελατες !

τωρα το τι μπορουμε να κανουμε ... μεγαλη συζητηση ...

μπορουμε να κανουμε παρα πολλα , αλλα προσωπικα ειμαι απαισιοδοξος ...

εδω δεν ενημερωνομαστε καλα καλα !

τεσπα ... τα λεμε !

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
να το ξαναγραψω ?

αντε ας το ξαναγραψω : ΔΕΝ εχουμε καταλαβει την δυναμη που εχουμε σαν πελατες !

τωρα το τι μπορουμε να κανουμε ... μεγαλη συζητηση ...

μπορουμε να κανουμε παρα πολλα , αλλα προσωπικα ειμαι απαισιοδοξος ...

εδω δεν ενημερωνομαστε καλα καλα !

τεσπα ... τα λεμε !

καλησπερα σας. αν και νεος στο σπορ οπως ξερετε πολυ καλα θα συμφονισω απολυτα με τον προλαλισαντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ενα χαλι και μισο η υποθεση και δεν βλεπω να αλλαζει κατι με την  :jerking: που μασ δερνει :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους συναγωνιστές..
Πολύ προβληματισμό βλέπω ρε παίδες σχετικά με τα μασαζοιδρύματα και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.. Μην χαλιέστε και τόσο πολύ, ή τους μπουκοτάρουμε ή όχι..
Αν δεν έχουμε τις αντοχές και τα :boobies: να το κάνουμε, ε δεν θα πεθάνουμε κι όλας..
Υπάρχουν πολύ σοβαρότεροι λόγοι στην καθημερινότητα μας για να προβληματιστούμε..
Μιλάω με φιλική διάθεση και όχι να κάνω τον υπεράνω..
Πάμε στο δια ταύτα τώρα..
Σημερινή επίσκεψη στην Καλλιδοπούλου..
Μπορώ να πω πως έχει ανέβει το επίπεδο όσον αφορά την εμφάνιση των κοριτσιών (είναι αυτές που έχει αναφερθεί προχτές συναγωνιστής..)
Ξεχώρισα την Μαρίνα, 20 χρονών μπουμπουκάκι, μετρίου αναστήματος, μακρύ μαύρο μαλλί, γλυκό πρόσωπο, πολύ ωραία μάτια και ωραίο σώμα.. Το μόνο μειονέχτημα είναι το μικρό στήθος..
Αρκετά καλό μασάζ από τα βελουδένια χεράκια της και αρκετά καλή στα υπόλοιπα..
Κατά τη γνώμη μου, επίκινδυνα ερωτεύσιμη.. Εγώ πάντως θα την προτιμήσω ξανά και ξανά.. (πολύ φοβάμαι πως από τον έρωτα της στριπτιτζούς, θα πέσω στον έρωτα της μασατζούς.. :smitten:)
Άααα, ποιός είπε πως η Σάντρα έκοψε το άθλημα; Πάντως εγώ την βρήκα εκεί.. :rockon: :rockon:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Να συνεχισω κ γω με ενημερωση απο βαρδαρη

4 κοπελες απο τις οποιες ειδα τις 2 μονο οι αλλες καναν τη προικα τους  :knockinb:
οποτε κατεστη αδυνατο να τη διακοψουν
πρωτη η Μαρινα 35αρα ξανθουλα απο βουλγαρια μερια
γυρω στο 1.70 κανονικο σωμα και πολυ ευγενικη
ακουσα καλα λογια αλλα δε τη δοκιμασα
η αλλη κοπελλα πρωτη μερα χθες Λαουρα
ξανθεια 25 το πολυ στα ιδια κυβικα της μαρινας, ρουμανα στη καταγωγη
καλη στο μασαζ και στα υπολοιπα προθυμη γενικα αλλα σε μενα ηταν βιαστικη
ελπιζω να ηταν μονο σε μενα
ας μας πει κανενας φιλος αν τη τιμησει

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα..Επισκεψη στο Πανοραμα..
Μασαζ να το πει ο Θεος με την περιφημη Ελενα.Ρε παιδι απορω με τις κριτικες καποιον.Το κοριτσακι οπως ειπε και ενας αλλος συναγωνιστης ειναι χαζουλα,αφελης και περιορισμενου iQ.Τωρα η περιπτωση να μας δουλευει το αποκλειω.Απλα στον κοσμο της.Μετα λοιπον απο τοοοοο  ''μασαζ'' ,βγαζει τα ρουχαλακια(με χαλια εσωρουχα) πηδαει πανω στο κρεβατι και αρχιζει το καλαμακι οπως ειπαν και οι αλλοι...με φτυσιμο ,μπατσακια κτλ...ομως ρε παιδια για να ειναι μια γυναικα προστυχη δεν φτανει να την βριζουν και να φτυνει και να την χτυπας,πρεπει να εκπεμπει και εναν ερωτισμο...αυτην Ο.Ασε που  η γυναικα δεν ειναι τελειος αποτριχωμενη απο κατω.Ισωσ να ετυχα στην μερα,αλλα ετσιοπως την εκοψα μπαααααααααααα....Ασ προσεχουμε λοιπον και εμεις γιατι κατηγορουμε τα μαγαζια(και εγω φυσικα) και πολλες φορες μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας...καποιοσ ειπε καλα λογια και αμεσως πηρε φωτια το τηλ της ευας.Ε ειναι να μην το εκμεταλευτει μετα??Μπορει για καθε ανθρωπο η ομορφια να ειναι υποκειμενικη αλλα οχικαι η συμπεριφορα...Ασ κανουμε ρεαλιστικες κριτικες..Οσο και ομορφη ΑΝ .λεω ΑΝ ειναι η Ελενα και σε καποιους αρεσε , η γενικη συμεπριφορα της ειναι αντικειμενικα ξενερα,(χαζογελακια-καθαριοτητα-ντυσιμο-μασαζ-κτλ),,,Οποτε ποιος ο λογος να την αβανταρουμε...Ασε που δουλευει με το ζορι...και το λεει κιολας..Μηπως καποιεσ καλες κριτικες τις γραφουν τα ιδια τα μαγαζια??Εκαναν λογαριασμο εδω σαν πελατες και αβανταρουν τις κοπελες τους??? Λεω μηπως...
Καλημερα και παλι...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356
Μηπως καποιεσ καλες κριτικες τις γραφουν τα ιδια τα μαγαζια??Εκαναν λογαριασμο εδω σαν πελατες και αβανταρουν τις κοπελες τους??? Λεω μηπως...
Καλημερα κ απο μενα
εδω συμφωνω κ επαυξανω
το πιστευω 100% πως ισχυει
οποτε εγω ειμαι μεσα στο να μποικοταρουμε τα μαγαζια γιατι τοχουν παρα :knockinb:
120ευρω ειναι 40.000 σε δραχμουλες
πως μας φαινεται για 40 λεπτα
μηπως τελικα μας  :zfuck:
γιατι αν νομιζουμε πως  :zfuck: εμεις,
ειμαστε γελασμενοι

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλημερα κ απο μενα
εδω συμφωνω κ επαυξανω
το πιστευω 100% πως ισχυει
οποτε εγω ειμαι μεσα στο να μποικοταρουμε τα μαγαζια γιατι τοχουν παρα :knockinb:
120ευρω ειναι 40.000 σε δραχμουλες
πως μας φαινεται για 40 λεπτα
μηπως τελικα μας  :zfuck:
γιατι αν νομιζουμε πως  :zfuck: εμεις,
ειμαστε γελασμενοι
Εγώ λέω να ρίξουμε κανένα πούτσο στις ιδιοκτήτριες για να τις γλυκάνουμε και να μας κερνάνε μετά  :pipa2:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Εγώ λέω να ρίξουμε κανένα πούτσο στις ιδιοκτήτριες για να τις γλυκάνουμε και να μας κερνάνε μετά  :pipa2:
Εγώ πάντως λέω να αρχίσω από την Εύα του angel :knockinb: :knockinb:
Της έχω ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλά μαζεμένα.. :s&m_3:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως κακά τα ψέματα, αν και είναι δύσκολο, μια αποχή ίσως καλυτέρευε τα πράγματα. Βέβαια εδώ μέσα είμαστε το πολύ το 10% της πελετείας των μαγαζιών, αλλά είναι μια αρχή. Και βέβαια το κυριότερο είναι να ΜΙΛΑΜΕ όταν μας ενοχλεί κάτι. Τουλάχιστον ας δίνουμε τα λεφτά εκεί που αξίζουν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
missgr12.jpg

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα..Επισκεψη στο Πανοραμα..
Μασαζ να το πει ο Θεος με την περιφημη Ελενα.Ρε παιδι απορω με τις κριτικες καποιον.Το κοριτσακι οπως ειπε και ενας αλλος συναγωνιστης ειναι χαζουλα,αφελης και περιορισμενου iQ.Τωρα η περιπτωση να μας δουλευει το αποκλειω.Απλα στον κοσμο της.Μετα λοιπον απο τοοοοο  ''μασαζ'' ,βγαζει τα ρουχαλακια(με χαλια εσωρουχα) πηδαει πανω στο κρεβατι και αρχιζει το καλαμακι οπως ειπαν και οι αλλοι...με φτυσιμο ,μπατσακια κτλ...ομως ρε παιδια για να ειναι μια γυναικα προστυχη δεν φτανει να την βριζουν και να φτυνει και να την χτυπας,πρεπει να εκπεμπει και εναν ερωτισμο...αυτην Ο.Ασε που  η γυναικα δεν ειναι τελειος αποτριχωμενη απο κατω.Ισωσ να ετυχα στην μερα,αλλα ετσιοπως την εκοψα μπαααααααααααα....Ασ προσεχουμε λοιπον και εμεις γιατι κατηγορουμε τα μαγαζια(και εγω φυσικα) και πολλες φορες μονοι μας βγαζουμε τα ματακια μας...καποιοσ ειπε καλα λογια και αμεσως πηρε φωτια το τηλ της ευας.Ε ειναι να μην το εκμεταλευτει μετα??Μπορει για καθε ανθρωπο η ομορφια να ειναι υποκειμενικη αλλα οχικαι η συμπεριφορα...Ασ κανουμε ρεαλιστικες κριτικες..Οσο και ομορφη ΑΝ .λεω ΑΝ ειναι η Ελενα και σε καποιους αρεσε , η γενικη συμεπριφορα της ειναι αντικειμενικα ξενερα,(χαζογελακια-καθαριοτητα-ντυσιμο-μασαζ-κτλ),,,Οποτε ποιος ο λογος να την αβανταρουμε...Ασε που δουλευει με το ζορι...και το λεει κιολας..Μηπως καποιεσ καλες κριτικες τις γραφουν τα ιδια τα μαγαζια??Εκαναν λογαριασμο εδω σαν πελατες και αβανταρουν τις κοπελες τους??? Λεω μηπως...
Καλημερα και παλι...
νομιζω την αρχη με την ελενα την εκανα εγω....αλλα τονισα οτι ειναι ομορφουλα συμφωνα με τα γουστα κ χαζουλα...πραγμα το οποιο κανει μπαμ......απο κει κ περα οταν πηγα ηταν καλοξυρισμενη κ καθαρη....δεν εχω ξαναπαει βεβαια αλλα.......σιγουρα παντωσ δεν ειμαι μαγαζατορασ, αλλα πελατησ με λιγα κοννε, γιαυτο συχνα αναφερομαι μονο στο εν λογω μαγαζι.....αυτο προσ αποφυγην παρεξιγησεωσ......οσο για την εξυπηρετηση τησ κοπελας, προσωπικα μου ηταν το καλυτερο καλαμακι.....κ δεν εδειχνε να δουλευει με το ζορι.....τωρα αν ετυχε καποιοσ αλλος συναδελφος κακης αντιμετωπισης καλα κανει κ το λεει.......φυσικα ο καθενας με τα γουστα του κ την τυχη του ετσι.....καπου που καποιος περναει καλα, καποιοσ αλλος θα φαει την φολα του......την καλημερα μου κυτιοι κ καλη καρδια πανω απ ολα.....

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εγώ πάντως λέω να αρχίσω από την Εύα του angel :knockinb: :knockinb:
Της έχω ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλά μαζεμένα.. :s&m_3:

κ γω της εχω μαζεμενα αλλα αλλου ειδους  :pipa1: :pipa3:

σιγα ερασταραρες  :2on1:  ... θα σκισετε κανα στριγκακι !

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Νομιζω πως μπορει να ειμαστε μονο το 10% αλλα ειμαστε συχνοι πελατες. Πιστευω οτι με μια αποχη θα ταρακουνηθουν,,,και αν δεν αλλαξουν ?ΠΟΤΕ επιστροφη.Θα περνουμε τηλ και θα τους λεμε.....με 60 ευροπουλακια μπορω να εχω φουλ? αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε δεν θα πηγαινουμε.Πρεπει να γινει ομως απο ολους και να ενημερωθουν και τ ααφεντικα...αποχη και αν δεν αλλαξουν ποτε επιστροφη..το υπολοιπο 90% θα σταματησει απο μονο του αν συνεχισουν ετσι..Οσο για το φιλο που του αρεσε η ελενα οκ,ειναι του καθενος τα γουστα αυτα.εγω 100 ευρω δεν ξαναδινω για να μαμησω μια χαζουλα που κανει μονο καλη πιπα...γιατι οντωσ κανει..τον περνει ολο και τον εξαφανιζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom