You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)
Όλος ο κόσμος κρέμεται από τ'αρχίδια σου γίγαντα. Η αποκάλυψη όμως που είναι;
Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό να μην ξαναδώσω λεφτά στην Εύα. Τις τελευταίες μέρες άρχισα να αμφιταλαντεύομαι με αυτά που γράφονταν για την καινούρια την Έλενα, αν και είχα άσχημη εμπειρία μαζί της όταν πρωτοδούλεψε στην Καλαμαριά. Ευτυχώς ο tetsuo μου απέδειξε για ακόμα μια φορά πόσο χεσμένους μας έχει η συγκεκριμένη ιδιοκτήτρια. Νομίζω οτι η μια mercedes, που έχει πάρει με τα λεφτά μας, αρκεί.
Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο
Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Ααυτο το avis που εχει και αγγελια στο αγγελιοφορο τι σοι ειναι?πηγε κανεις?
.... Νομίζω οτι η μια mercedes, που έχει πάρει με τα λεφτά μας, αρκεί.
Μαύρο στο Μαυρογιαλούρο
Σωστος !
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 25.165
Τι εννοεις δν εχει καλαμακι?? Εγω για το μονο κακο που ειπα και ξενερωσα ειναι οτι η Ευα μου ειπε αλλα ντι αλλων. Ειχα παρει 30 λεπτα πιο πριν τηλεφωνο να ρωτησο αν οντως θα ειναι η ελενη και τελικα οταν πηγα δν ηταν. Οσο για την Αννα δν λεω το προσπαθει το πραμα. Καλαμακι υποθετω εννοεις πιπα. πιπα ειχε με προφυλακτικο ομως. και εκανε και ψιλο deep throat.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Φιλε ουτε να το σκεφτεσαι για το Avis,μεινε μακρια να γλυτωσεις και τα λεφτα σου,μακραν το χειροτερο της πολης.ποιες κοπελες δουλεουν στο avis?εχει μονο μασαζ?
ric τι αποκαλυψη θα κανεις?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
ΟΧΙ,απλα με 60 Ευρω σου κανουν αερα,ντροπη να μη σεβονται τουλαχιστον τους παλιους πελατες τους,μπλακ λιστ ωσπου βαλουν μυαλο.διαβασα τι κριτικη σου...κανουν φουλ ολες εκει?
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εκτονωση?Μολις της το ειπα,η τυπισσα εβγαλε σταυρους και σκορδα!!60 χωρις εκτονωση φιλε? απαπα.αρα δεν παω
μπα.....η υποτιθεμενη πεγκυ ζηνα αρχισε τισ πιπες??? γιατι στην αρχη το παιζε οτι δενγουσταρει....Τι εννοεις δν εχει καλαμακι?? Εγω για το μονο κακο που ειπα και ξενερωσα ειναι οτι η Ευα μου ειπε αλλα ντι αλλων. Ειχα παρει 30 λεπτα πιο πριν τηλεφωνο να ρωτησο αν οντως θα ειναι η ελενη και τελικα οταν πηγα δν ηταν. Οσο για την Αννα δν λεω το προσπαθει το πραμα. Καλαμακι υποθετω εννοεις πιπα. πιπα ειχε με προφυλακτικο ομως. και εκανε και ψιλο deep throat.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Εκει δεν κανουν τιποτα,διαπιστωμενο,οσο για νυχτερινο μαγαζι,τι να σου πω,συνηθως κλεινουν μετα τις 10 τα περισσοτερα.καλα,και σε αλλους θα κανουν τα παντα....τι να πω....προτεινης κανα καλο μαγαζι αλλα μετα τισ 10 το βραδυ?
Δεν πρόκειται να βρεις μαγαζί μετά τις 10λεω να δοκιμασο το μαγαζι στο πανοραμα.αλλα πσαχνο αυταρχικο προγραμμα.να δουμε αν το βρω καποια μερα και μετα τις 10 το βραδυ ανοιχτο
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 25.165
kiri οτι να ναι ζητας. και στα εχω πει και με ΠΜ τι παιζει.