Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
για ποιο λογο δεν εχυσες?δεν σε αρεσε οι γκομενα?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ωπα ωπα μαγκες,σορρυ,εγω δεν ειπα ποτε οτι δεν υπαρχουν τα μαγαζια σου Ευοσμου.Απλα οποτε ρωτησα πληροφοριες δεν μου δοθηκαν,εκει πηγαινε το σχόλιο

rebell77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, η χρυσα που δουλευε καμαρα που ειναι?εψαξα ολα τα μαγαζια να τη βρω.απο μασαζ ηταν ι καλυτερη!!!ξερει κανεις να μας πει αν την εχει δει πουθενα?

tsikitsak

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
που θα βρω το καλυτερο μασατζιδικο στην πολη???δεν εχω παει ποτε σε τετοιο μερος ...βοηθειστε με...

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ναι ρε μαγκες αυτη η χρυσα ηταν το κατι αλλο.αν και μονο μασαζ εκανε,τελικα αποδειχτηκε πολυ καλη σε σχεση με  αυτες που εχο δει το τελευταιο καιρο.εχει κανεις νεα της?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.612
Πόντοι
25.165
για ποιο λογο δεν εχυσες?δεν σε αρεσε οι γκομενα?
Ειχα παει μια βολτα και απο Αφρουλα πριν 2 ωρες πριν παω εκει για να μην χυσω μπαμ μπαμ. μαλλον αυτο επαιξε ρολο.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αναφέρω απ το μαγαζί του Βασίλη όπου συνάντησα και έναν εκλεκτό συνάδελφο.

Δεν ξέρω αν το χω αναφέρει ξανά, αλλά για όσους δίνουν σημασία στις εξωγαμησιακές λεπτομέρειες, στα συν ο ίδιος ο Βασίλης που είναι πολύ βοηθητικός και εξηγημένος, ενώ στα μείον ο χώρος που είναι πολύ λιτός και πρόχειρος.
Για να μην τα πολυλογώ δοκίμασα την milf Δούκισα που προτείνεται για τους λάτρεις του είδους. Πολύ ευχάριστη στην συζήτηση, καλή χωρίς κάτι το εξαιρετικό στα υπόλοιπα. Όμορφη στο πρόσωπο και με σχετικά καλό σώμα για milf. Από κει και πέρα το αφήνω στην κρίση του καθενός.

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
ποιο μαγαζι ειναι αυτο του βασιλη?ειναι πριβε?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ποιο μαγαζι ειναι αυτο του βασιλη?ειναι πριβε?

Προσωπικά με έχει βάλει φίλος, δεν είμαι τακτικός πελάτης. Έχω την αίσθηση ότι είναι πριβέ, αλλά οι κατατοπισμένοι για την μασαζοκατάσταση της θεσσαλονίκης (δεν είμαι ένας απ αυτούς) φαντάζομαι ότι θα το ξέρουν.

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Λοιπον, ας πω και εγω την σημερινη εμπειρια μου σαν καλο μπουρδελιαρικο αντρακι. Καταρχας να πω οτι ειμαι ψιλο ξενερωμενος αλλα θα δουμε...

Ειχα κανονισει ραντεβου για να επισκεφτω την ελενη στο angel spa στο Πανοραμα. Αφου λοιπον πηρα και εκανα συνενοιηση πηρα και 30 λεπτα νωριτερα να επιβεβαιωσω οτι θα ειναι η ελενη εκει. Μου λεει θα ειναι. Σκαω μυτη μου ανοιγει την πορτα μια Αννα. Λεω απο μεσα μου δν μπορει στο δωματιο θα ερθει λογικα αλλη. Με ανεβαζει στο δωματιο μετα απο λιγο ξανασκαει η ιδια μυτη και της λεω αννα μου ειπες σε λενε? μου λεει ναι. λεω η ελενη δν ειναι εδω ε? μου λεει οχι ειναι αρρωστη και θα ερθει αυριο. Λεω μιλησα και μου ειπανε θα ειναι. καλα μου λεει αν θες φυγε και ελα αλλη φορα. Λεω οκ θα το σκεφτω και φευγει απο το δωματιο. αφου ομως παω να βαλω τις καλτσες μου λεω δν γαμιεται πρωτη φορα για να δω πως ειναι και ας ειναι και η γκομενα λιγο χειροτερη. Τεσπα να μην τα πολυλογω. Η φαση στα μασαζ ειναι καπως οτι να ναι. ναι μεν ειναι λες και εισαι με την γκομενα σου γιατι κανεις οτι θες αλλα ο χωρος δν ειναι βολικος για καλες στασεις και τεσπα εγω ουτε καν εχυσα με την συγκεκριμενη. Οποτε εφαγα την ξενερα μου και εφυγα. Θυμωμενος καπως απο την συμπεριφορα της αφεντικινας που μου ειπε ψεμματα.
Α καλά... Και εγώ πήγα να κάνω καλή πράξη και σου έστειλα μόλις τώρα το τηλ με πμ και εσύ είχες γυρίσει κιόλας από Πανόραμα.. :headbang: :headbang:
Λοιπόν το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα.. Πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού για την Ελένη.. Η Εύα μου είπε οκ.. Και όπως και σε εσένα μου άνοιξε η Άννα.. Κατάλαβα πως μου την είχε φέρει η Εύα αλλά η Άννα μου φάνηκε προστυχόφατσα και σκέφτηκα θα ξεσπάσω σε αυτήν.. :rockon: :rockon:
Άσε που μου πέρασε από το μυαλό να φωνάξω και την Εύα να μας κάνει παρέα μια και ήταν στις ομορφιές της σήμερα και μου έκανε τρελλή χαρά μόλις με είδε λες και είμαι ο καλύτερος πελάτης της αλλά δυο milf μαζί μου φάνηκα too much..
Το μασάζ της Άννας ήταν ψυλοχάλια αλλά η συνέχεια ήταν κόλαση.. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά με εσένα φίλε Tetsuo, αλλά εμένα με ρούφηξε, μα και εγώ την έκανα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της.. Έμεινε ξαπλωμένη κανένα δεκάλεπτο μέχρι να συνέλθει..
Φεύγοντας την είπα στην Εύα για την λαμογιά της και πως την επόμενη φορά που θα κλείσω ραντεβού για άλλη και μου παρουσιαστεί άλλη, θα ξεσπάσω πάνω της.. :2funny: :2funny: :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν το χω αναφέρει ξανά, αλλά για όσους δίνουν σημασία στις εξωγαμησιακές λεπτομέρειες, στα συν ο ίδιος ο Βασίλης που είναι πολύ βοηθητικός και εξηγημένος, ενώ στα μείον ο χώρος που είναι πολύ λιτός και πρόχειρος.

ο βασιλης ειναι οντως σωστος , χωρις να εχει αυτην την προσποιητη ευγενεια που εχουν συναδελφοι και συναδελφισσες του ...

και βασιλη ... αφου οοοοοοολοι στο λενε : βρες κανα καλυτερο μαγαζι .

Έχω την αίσθηση ότι είναι πριβέ, αλλά οι κατατοπισμένοι για την μασαζοκατάσταση της θεσσαλονίκης (δεν είμαι ένας απ αυτούς) φαντάζομαι ότι θα το ξέρουν.

αν δεν κανω λαθος εχει αγγελια ...

ΥΓ : κυριε γουμενε ... στην διαθεση σας ...  :)

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Α καλά... Και εγώ πήγα να κάνω καλή πράξη και σου έστειλα μόλις τώρα το τηλ με πμ και εσύ είχες γυρίσει κιόλας από Πανόραμα.. :headbang: :headbang:
Λοιπόν το ίδιο σκηνικό έγινε και με εμένα.. Πήρα τηλ και έκλεισα ραντεβού για την Ελένη.. Η Εύα μου είπε οκ.. Και όπως και σε εσένα μου άνοιξε η Άννα.. Κατάλαβα πως μου την είχε φέρει η Εύα αλλά η Άννα μου φάνηκε προστυχόφατσα και σκέφτηκα θα ξεσπάσω σε αυτήν.. :rockon: :rockon:
Άσε που μου πέρασε από το μυαλό να φωνάξω και την Εύα να μας κάνει παρέα μια και ήταν στις ομορφιές της σήμερα και μου έκανε τρελλή χαρά μόλις με είδε λες και είμαι ο καλύτερος πελάτης της αλλά δυο milf μαζί μου φάνηκα too much..
Το μασάζ της Άννας ήταν ψυλοχάλια αλλά η συνέχεια ήταν κόλαση.. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά με εσένα φίλε Tetsuo, αλλά εμένα με ρούφηξε, μα και εγώ την έκανα να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της.. Έμεινε ξαπλωμένη κανένα δεκάλεπτο μέχρι να συνέλθει..
Φεύγοντας την είπα στην Εύα για την λαμογιά της και πως την επόμενη φορά που θα κλείσω ραντεβού για άλλη και μου παρουσιαστεί άλλη, θα ξεσπάσω πάνω της.. :2funny: :2funny: :2funny:

καλα μιλαμε εσεις δεν ειστε απλος εραστης ... μηχανη του σεξ ειστε  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κυριοι συναδελφοι : αν καποιος/α δεν σας εξυπηρετησει σωστα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ !

αλλιως δεν θα αλλαξουν ποτε !

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σε λιγο μια αποκαλυψη που θα ταραξει τα θεμελια αυτου του θρεντ ...

Αναμεινατε στις οθονες σας ...

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
κυριοι συναδελφοι : αν καποιος/α δεν σας εξυπηρετησει σωστα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ !

Εγώ πάντως διαμαρτυρήθηκα εντόνως:tickedoff: :tickedoff:..
Και υποσχέθηκα πως την επόμενη φορά δεν θα μείνω στη διαμαρτυρία.. :bottom:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.612
Πόντοι
25.165
Εγω πρωτη φορα πηγαινα γιαυτο δν ηθελα να διαμαρτυρηθω για κατι.αλλα το κονε μου τα εχωσε για μενα. :P
Σε λιγο μια αποκαλυψη που θα ταραξει τα θεμελια αυτου του θρεντ ...

Αναμεινατε στις οθονες σας ...
Περιμενω με αγωνια!!

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν το χω αναφέρει ξανά, αλλά για όσους δίνουν σημασία στις εξωμαμησιακές λεπτομέρειες, στα συν ο ίδιος ο Βασίλης που είναι πολύ βοηθητικός και εξηγημένος, ενώ στα μείον ο χώρος που είναι πολύ λιτός και πρόχειρος.
Για να μην τα πολυλογώ δοκίμασα την milf Δούκισα που προτείνεται για τους λάτρεις του είδους. Πολύ ευχάριστη στην συζήτηση, καλή χωρίς κάτι το εξαιρετικό στα υπόλοιπα. Όμορφη στο πρόσωπο και με σχετικά καλό σώμα για milf. Από κει και πέρα το αφήνω στην κρίση του καθενός.

Καλή προς πολύ καλή η milf καστανόξανθη Δούκισσα πρόεδρε Γού και φίλοι συνάδελφοι, χωρίς να'ναι το κάτι super βέβαια  :thumbsup:. Πιο εξηγημένη πάντως σε σχέση με νεαρότερες μη μου άπτου ντεμέκ συναδέλφισσές της-βλέπε Κέλλυ-. Είναι μια καλή επιλογή για τους milfάκηδες όχι όμως σε επιπέδου Έρρικας(ή Τζένης ή Δήμητρας) ή Ελένης που δούλευε μέχρι πρόσφατα στου Βασίλη.

Επίσης μια διευκρίνιση για τα μαγαζιά στην Δυτική Θεσ-νίκη. Αυτό της Μεγ. Αλεξάνδρου της Έφης είναι στους Αμπελόκηπους και όπως προείπε και άλλος συνάδελφος λίγες σελίδες πιο πρίν υπάρχει και αγγελία. Δεν έχω πρόσφατη ιδία εμπειρία για το μαγαζί γιατί δεν με βολεύει ως περιοχή για να το επισκέπτομαι.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.997
Πόντοι
2.356

νασαι σιγουρος πως θα τα δει ολα η ευα οπως κανει παντα  ;)

:think: <--ειμαι σε αναμονη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom