Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (12 μέλη και 37 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ποια Πραγα ρε σατυρε,που μου καθησες στα μπαρακια και με αφησες να αλωνιζω μονος(σχεδον) στα εκφυλα δρομακια του πληρωμενου ερωτα... >:( >:( >:( >:(
παρε τηλ γιατι εχασα το δικο σου λογω απωλειας κινητου

ΣΤα μπαράκια φίλε χτύπησα μια Ρωσίδα και μια Τσέχα... άστα θα τα πούμε από κοντά!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.612
Πόντοι
25.165
Παρακαλω οποιος εχει το τηλεφωνο απο angel spa Πανοραματος να μου το στειλει με ΠΜ γιατι εχω ενα αλλα περνω τηλεφωνο απο τις 12 το πρωι και δν το σηκωνει κανεις!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παρακαλω οποιος εχει το τηλεφωνο απο angel spa Πανοραματος να μου το στειλει με ΠΜ γιατι εχω ενα αλλα περνω τηλεφωνο απο τις 12 το πρωι και δν το σηκωνει κανεις!
μαλλον δεν θα ξυπνησαν ακομα φιλε.θα επεσε δουλεια εχθες το βραδυ.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
πιαστηκες μικρο μου παιδι απο τις κακουχιες της Μ.εβδομαδας και ψαχνεις επειγοντως μυοχαλαρότρια ε?
δεν μπορω να βοηθησω δηστυχως,αλλα θα την βρεις την ακρη don't worry
καλο βολι παντως

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.612
Πόντοι
25.165
1000 ευχαριστω για τα αμεσα ΠΜ !!! να ειστε καλα!!! θα περασω καλα αποψε!!! πρωτα σταση αφρουλα και μετα ελενη :cheesy:

yarisgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες δωστε καμια πληροφορια για ευοσμο δεν κανει να μην ξερουμε τι παιζει στα μερη μας
(πμ)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι μόνο δύο άτομα το έχουν αναφέρει... οπότε αυτοί οι δύο που πήγανε (?) θεωρούμε ότι απλά μπερδεύτηκαν...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι μόνο δύο άτομα το έχουν αναφέρει... οπότε αυτοί οι δύο που πήγανε (?) θεωρούμε ότι απλά μπερδεύτηκαν...
Ή είναι παρτάκηδες και μοναχοφαγάδες. Κάποιος να μας συντονίσει παρεπιπτόντως για την έξοδο που λέγαμε

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
τι εξοδο ρε παιδεια και δεν πηρα χαμπαρι?

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε "δεν γράφουμε για ένα ψεύτικο μαγαζί στον Εύοσμο"...
Φυσικά και υπάρχει,αλλά είναι μικρό και βρώμικο.Δούλευε η Δήμητρα-Έρικα-Τζένη εκεί,τώρα όχι.Την οδό την ξέχασα,μια και δεν είμαι από κει.Μια κεντρική είναι,Μ.Αλεξάνδρου ή Ωραιοκάστρου λίγο πριν τις κολόνες της ΔΕΗ στο Κορδελιό

kiri77

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
6
αυτο το avis που εχει και αγγελια στο αγγελιοφορο τι σοι ειναι?πηγε κανεις?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ναι ξυπνήσαμε μια μέρα και είπαμε "δεν γράφουμε για ένα ψεύτικο μαγαζί στον Εύοσμο"...
Φυσικά και υπάρχει,αλλά είναι μικρό και βρώμικο.Δούλευε η Δήμητρα-Έρικα-Τζένη εκεί,τώρα όχι.Την οδό την ξέχασα,μια και δεν είμαι από κει.Μια κεντρική είναι,Μ.Αλεξάνδρου ή Ωραιοκάστρου λίγο πριν τις κολόνες της ΔΕΗ στο Κορδελιό

Ναι απλά το αναφέρατε εσύ και ένας άλλος και από εκεί και πέρα τίποτα... ούτε ένα τηλ, ούτε οδό! Τίποτα... τώρα είπες μια οδό να έχουμε ένα σημείο αναφοράς... αλλά ούτε στα report υπάρχει το μαγαζί! Γι' αυτό όλοι είναι καχύποπτοι!

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μην παιδεύεστε άλλο παιδιά όσων αφορά τον Εύοσμο. Πήγα σήμερα τις είδα. Μου είπανε για 2 καινούρια μωρά από την Βουλγαρία και μόλις μπήκα αντίκρισα 2 γύφτισσες!!!!! Μακριά!!!!

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μην παιδεύεστε άλλο παιδιά όσων αφορά τον Εύοσμο. Πήγα σήμερα τις είδα. Μου είπανε για 2 καινούρια μωρά από την Βουλγαρία και μόλις μπήκα αντίκρισα 2 γύφτισσες!!!!! Μακριά!!!!

Επειδή είχε αναφερθεί και κάποιο άλλο,λες για αυτό δίπλα στο ζαχαροπλαστείο με το σκυλάκι?
Η Βάσω η γεματούλα ήτανε?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.612
Πόντοι
25.165
Λοιπον, ας πω και εγω την σημερινη εμπειρια μου σαν καλο μπουρδελιαρικο αντρακι. Καταρχας να πω οτι ειμαι ψιλο ξενερωμενος αλλα θα δουμε...

Ειχα κανονισει ραντεβου για να επισκεφτω την ελενη στο angel spa στο Πανοραμα. Αφου λοιπον πηρα και εκανα συνενοιηση πηρα και 30 λεπτα νωριτερα να επιβεβαιωσω οτι θα ειναι η ελενη εκει. Μου λεει θα ειναι. Σκαω μυτη μου ανοιγει την πορτα μια Αννα. Λεω απο μεσα μου δν μπορει στο δωματιο θα ερθει λογικα αλλη. Με ανεβαζει στο δωματιο μετα απο λιγο ξανασκαει η ιδια μυτη και της λεω αννα μου ειπες σε λενε? μου λεει ναι. λεω η ελενη δν ειναι εδω ε? μου λεει οχι ειναι αρρωστη και θα ερθει αυριο. Λεω μιλησα και μου ειπανε θα ειναι. καλα μου λεει αν θες φυγε και ελα αλλη φορα. Λεω οκ θα το σκεφτω και φευγει απο το δωματιο. αφου ομως παω να βαλω τις καλτσες μου λεω δν γαμιεται πρωτη φορα για να δω πως ειναι και ας ειναι και η γκομενα λιγο χειροτερη. Τεσπα να μην τα πολυλογω. Η φαση στα μασαζ ειναι καπως οτι να ναι. ναι μεν ειναι λες και εισαι με την γκομενα σου γιατι κανεις οτι θες αλλα ο χωρος δν ειναι βολικος για καλες στασεις και τεσπα εγω ουτε καν εχυσα με την συγκεκριμενη. Οποτε εφαγα την ξενερα μου και εφυγα. Θυμωμενος καπως απο την συμπεριφορα της αφεντικινας που μου ειπε ψεμματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom