Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

haroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, κάποιος pm το τηλ από το spa πανοράματος παρακαλώ....
Ευχαριστώωωω

kontos23

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2007
Like
28
Πόντοι
1
χριστος ανεστη και χρονια σας πολλα. ελειψα μια βδομαδα και εγεινε χαμος βλεπω

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Μήπως πήγε κανείς στο μασατζίδικο της Ελένης στον Εύοσμο να πάρει γεύση από τις 2-3 καινούριες που είπε πως έφερε;

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Μήπως πήγε κανείς στο μασατζίδικο της Ελένης στον Εύοσμο να πάρει γεύση από τις 2-3 καινούριες που είπε πως έφερε;
Δουλεύει ακόμα εκεί η Έρρικα φίλε; Ο χώρος είναι τοσο σκατά όπως τον έχουν περιγράψει κάποιοι συναγωνιστές;

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
μηπως μπορειτε να δωσετε παραπανω πληροφοριες για αυτο στον ευοσμο? εγω ξερω ενα αλλο στον ευοσμο που το εχει καποια εφη. αυτο δεν το ξερω!!

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε petrosyn, δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί η Έρικκα ακόμη. Κι εγώ μία φορά που είχα πάει, πήγα εξαιτίας της Έρικας που μου είπε ότι πλέον θα δούλευε εκεί. Φίλε nikolgr, δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο. Εμένα με πήρε Μεγάλη Εβδομάδα η Ελένη που είχα γνωρίσει εκεί μέσα για να με ενημερώσει πως έφερε καινούρια κομμάτια και αν θέλω να πάω να τα δω. Γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως πρόλαβε και πήγε ήδη κάποιος.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλε petrosyn, δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί η Έρικκα ακόμη. Κι εγώ μία φορά που είχα πάει, πήγα εξαιτίας της Έρικας που μου είπε ότι πλέον θα δούλευε εκεί. Φίλε nikolgr, δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο. Εμένα με πήρε Μεγάλη Εβδομάδα η Ελένη που είχα γνωρίσει εκεί μέσα για να με ενημερώσει πως έφερε καινούρια κομμάτια και αν θέλω να πάω να τα δω. Γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως πρόλαβε και πήγε ήδη κάποιος.
Πες αν θέλεις για τον χώρο γιατί με αυτά που διάβασα δεν έκανα τον κόπο να πάω

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Aν είναι αυτό που δούλευε η Έρικα,δεν μπορεί να έφερε 2-3 κοπέλες γιατί απλά δεν χωράνε εκεί μέσα!!!Είναι και ο συμπαθέστατος σκύλος μαζί...

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
μπορει να δωσει καποιος καμια διευθυνση ή τηλ...??

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ο χώρος είναι όπως τα λέει ο Vasilias. Και ο κόπρος απαραίτητος!!  :grin:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Ο χώρος είναι όπως τα λέει ο Vasilias. Και ο κόπρος απαραίτητος!!  :grin:
ας πει και καποιος πληροφοριες για ευοσμο ρε παιδια.ευοσμο ακουμε και ευοσμο δεν βλεπουμε. εστω και σε πμ ας ενημερωσει καποιος

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
To θέμα είναι για ποιον χώρο μιλάμε.Γιατί μάλλον είναι 2 τα μαγαζιά.Η Έρικα σταμάτησε πάντως εδω και λίγες εβδομάδες.Εκεί δούλευε και μια ΜΙΛΦ αρκετά νταρντάνα-όχι χοντρή- για τους λάτρεις του είδους καλή,η Βάσω πρώην Μακένζυ.

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Vasilia λέμε για το ίδιο μαγαζί. Γιατί εγώ όταν είχα πει με προτροπή της Έρικας υπήρχε μία χοντρή και μπάζο που λεγότανε Βάσω. Γι'αυτό και δεν ξαναπήγα.

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
ευχαριστουμε πολυ για τις πληροφοριες που μας δωσατε!!!!!!

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φίλε tongue την αφεντικίνα Δήμητρα νομίζω δεν τη λένε?με το πεταχτό στήθος?
όσο για Βάσω εκ πρωτης όψεως όντως δείχνει χοντρή αλλά για τους λάτρεις είναι καλή,με καλό στήθος και πιασίματα(όχι εκείνο το χοντρό πράγμα που δούλευε Δραγούμη και Φορντ αν θυμάστε το αντιαισθητικό αλλά νταρντάνα ΜΙΛΦ)

tongue_009

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστά, Δήμητρα την λένε και που μιλάει και πολύ "ανοιχτά"!  :grin:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ας πει και καποιος πληροφοριες για ευοσμο ρε παιδια.ευοσμο ακουμε και ευοσμο δεν βλεπουμε. εστω και σε πμ ας ενημερωσει καποιος

Άλφι αν σε ενημερώσουν πάρε και κανά τηλ... να κανονίσουμε ρετσινούλα και μυοχαλάρωση... να θυμηθούμε και την Πράγα...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Άλφι αν σε ενημερώσουν πάρε και κανά τηλ... να κανονίσουμε ρετσινούλα και μυοχαλάρωση... να θυμηθούμε και την Πράγα...
ποια Πραγα ρε σατυρε,που μου καθησες στα μπαρακια και με αφησες να αλωνιζω μονος(σχεδον) στα εκφυλα δρομακια του πληρωμενου ερωτα... >:( >:( >:( >:(
παρε τηλ γιατι εχασα το δικο σου λογω απωλειας κινητου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom