flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Από Καλλιδοπούλου..ιωαννα απο καλλιδοπουλου η απο angel
γιατι αυτη οντως τη ψαχνουμε
ηταν καλη κοπελα
Από Angel ξέρουμε αλλά μας αφήνει αδιάφορους..
Από Καλλιδοπούλου..ιωαννα απο καλλιδοπουλου η απο angel
γιατι αυτη οντως τη ψαχνουμε
ηταν καλη κοπελα
Ευτυχισμένος ο νεος Πάσχας αδελφέ. Άντε και καλό βόλι σήμεραχριστος ανεστη και χρονια σας πολλα. ελειψα μια βδομαδα και εγεινε χαμος βλεπω
Δουλεύει ακόμα εκεί η Έρρικα φίλε; Ο χώρος είναι τοσο σκατά όπως τον έχουν περιγράψει κάποιοι συναγωνιστές;Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Μήπως πήγε κανείς στο μασατζίδικο της Ελένης στον Εύοσμο να πάρει γεύση από τις 2-3 καινούριες που είπε πως έφερε;
Πες αν θέλεις για τον χώρο γιατί με αυτά που διάβασα δεν έκανα τον κόπο να πάωΦίλε petrosyn, δεν ξέρω αν δουλεύει εκεί η Έρικκα ακόμη. Κι εγώ μία φορά που είχα πάει, πήγα εξαιτίας της Έρικας που μου είπε ότι πλέον θα δούλευε εκεί. Φίλε nikolgr, δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο. Εμένα με πήρε Μεγάλη Εβδομάδα η Ελένη που είχα γνωρίσει εκεί μέσα για να με ενημερώσει πως έφερε καινούρια κομμάτια και αν θέλω να πάω να τα δω. Γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω μήπως πρόλαβε και πήγε ήδη κάποιος.
ας πει και καποιος πληροφοριες για ευοσμο ρε παιδια.ευοσμο ακουμε και ευοσμο δεν βλεπουμε. εστω και σε πμ ας ενημερωσει καποιοςΟ χώρος είναι όπως τα λέει ο Vasilias. Και ο κόπρος απαραίτητος!!
ας πει και καποιος πληροφοριες για ευοσμο ρε παιδια.ευοσμο ακουμε και ευοσμο δεν βλεπουμε. εστω και σε πμ ας ενημερωσει καποιος
ποια Πραγα ρε σατυρε,που μου καθησες στα μπαρακια και με αφησες να αλωνιζω μονος(σχεδον) στα εκφυλα δρομακια του πληρωμενου ερωτα... > > > >Άλφι αν σε ενημερώσουν πάρε και κανά τηλ... να κανονίσουμε ρετσινούλα και μυοχαλάρωση... να θυμηθούμε και την Πράγα...