You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (8 μέλη και 39 επισκέπτες)
καλημερα...ξερω οτι το avis στην ολγας θα ειναι ανοιχτο αυτες τισ μερες...πολυ δουλεια τα κοριτσια εκει
... σκιζονται στην δουλεια
που ακριβως ειναι αυτο ?
μονο μετα απο δοκιμη μιλαω.........την εκανες test drive η ακουσες
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.596
- Πόντοι
- 25.165
giopaneli μου στελνεις τπτ πληροφοριες με ΠΜ για το πως θα κανω και εγω δοκιμη αυτην την ελενα.
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα στους απανταχού μυοχαλαρωτές..
Χτεσινή επίσκεψη στον μεσιέ Νικολά (body free)..
Είχε μόνο μια Ουκρανή ονόματι Τάνια, ψιλή με ωραίο σφικτό σώμα, μικρό στήθος, ξανθό κοντό μαλλί και συμπαθητική στο πρόσωπο..
Ευγενική και χαμογελαστή με πολύ καλή πίπα αλλά μέτριο μαμήσι..
Από εβδομάδα μου είπε πως θα ανανεώσει το υπαλληλικό προσωπικό του και στο μέλλον μπορεί να έχει και μασαζάκι το πρόγραμμα..
Χτεσινή επίσκεψη στον μεσιέ Νικολά (body free)..
Είχε μόνο μια Ουκρανή ονόματι Τάνια, ψιλή με ωραίο σφικτό σώμα, μικρό στήθος, ξανθό κοντό μαλλί και συμπαθητική στο πρόσωπο..
Ευγενική και χαμογελαστή με πολύ καλή πίπα αλλά μέτριο μαμήσι..
Από εβδομάδα μου είπε πως θα ανανεώσει το υπαλληλικό προσωπικό του και στο μέλλον μπορεί να έχει και μασαζάκι το πρόγραμμα..
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
μονο μετα απο δοκιμη μιλαω.........
Το τεμάχιο έλενα που ανέφεραν οι συνάδελφοι έχει έρθει με μεταγραφή από angel καλαμαριάς.
Αρκετά καλή εμφανισικα , ελληνιδα 100% και 19 ετων φοιτητρια σε κριση...
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Επίσης όσους γουστάρουν αυταρχικές καταστάσεις και βάλε η Έλενα στο πανοραμα είναι και βαλε... μιλάμε για πολυ
Εχω καιρο να πετυχω γκόμενα που να ζητάει χαστούκια την ωρα που ρουφαει , φτύσιμο και .... Πολλή submissive ψυχολογία το πουτανάκι.
Εχω καιρο να πετυχω γκόμενα που να ζητάει χαστούκια την ωρα που ρουφαει , φτύσιμο και .... Πολλή submissive ψυχολογία το πουτανάκι.
tasosedess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Επίσης όσους γουστάρουν αυταρχικές καταστάσεις και βάλε η Έλενα στο πανοραμα είναι και βαλε... μιλάμε για πολυ
και ποσο παει το μαλλι???
ειναι με τιν ωρα???
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.995
- Πόντοι
- 2.356
ναι ρε φιλε , πως θα πηγαινε , με το φτύσιμο ?
οσο παει κ στα αλλα προφανως 100
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.596
- Πόντοι
- 25.165
mr.bean εχεις ΠΜ
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά