You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (6 μέλη και 43 επισκέπτες)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πέτυχε κανείς σας τη Χρύσα πουθενά τη ζουμπουρλού από Καμάρα - Εγνατία?
flowers lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Είδες τι κάνει το πιπίγκα (Τσεχιστί το αιδείο), φίλε maxime;Εγραψε ο ποιητης!!! Καλημερα!
Και ποιητή σε κάνει και στιχουργό και συνθέτη και πολλά άλλα..
Ας ρίξουμε και μια ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη στης Εβίτας.
Πέντε κοπέλλες στην αναμονή {Μάγδα, Ρίτα, Ελίζα (ξανθές οι τρείς πρώτες) η Μάγδα παλιά milf με προϋπηρεσία και σε άλλο μαγαζί, συμπαθητική η Ελίζα, ενω η Ρίτα μικρόσωμη με καλό σωματάκι αλλά μέτριο πρόσωπο), μια καστανή λίγο γεματούλα νομίζω Βάσω και η ρωσίδα μελαχροινή η Λιάνα}.
Συνεδρία με την Λιάνα στο μεσαίο πρόγραμμα. Πολύ τυπική, υπερβολικά επαγγελματίας με τυποποιημένες μηχανικές κινήσεις και αμίλητο νερό γιατί ελάχιστα ελληνικά πρέπει να ξέρει. Μασάζ δυνατό μεν αλλά χωρίς εξειδικευμένες κινήσεις που να σε ξεπιάνουν. Η κοπέλλα έδειχνε αρκετά κουρασμένη χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά. Προσωπικά δεν μου έβγαλε καλό feeling.
Η Εβίτα μου είπε ότι μετά το Πάσχα θα φέρει και άλλες κοπέλλες.
Να προσθέσω ότι και στου Βασίλη παίζει πρόσφατη άφιξη η milf Δούκισσα. Προσοχή επίσης με την όμορφη μελαχροινή την Κέλλυ διότι προφασιζόμενη κάθε λίγο και λιγάκι "γυναικολογικούς κύκλους" δεν βγάζει τίποτα στην εκτόνωση, όσο και να επιμείνετε με απανωτά ραντεβού.
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.
Πέντε κοπέλλες στην αναμονή {Μάγδα, Ρίτα, Ελίζα (ξανθές οι τρείς πρώτες) η Μάγδα παλιά milf με προϋπηρεσία και σε άλλο μαγαζί, συμπαθητική η Ελίζα, ενω η Ρίτα μικρόσωμη με καλό σωματάκι αλλά μέτριο πρόσωπο), μια καστανή λίγο γεματούλα νομίζω Βάσω και η ρωσίδα μελαχροινή η Λιάνα}.
Συνεδρία με την Λιάνα στο μεσαίο πρόγραμμα. Πολύ τυπική, υπερβολικά επαγγελματίας με τυποποιημένες μηχανικές κινήσεις και αμίλητο νερό γιατί ελάχιστα ελληνικά πρέπει να ξέρει. Μασάζ δυνατό μεν αλλά χωρίς εξειδικευμένες κινήσεις που να σε ξεπιάνουν. Η κοπέλλα έδειχνε αρκετά κουρασμένη χωρίς διάθεση για πολλά-πολλά. Προσωπικά δεν μου έβγαλε καλό feeling.
Να προσθέσω ότι και στου Βασίλη παίζει πρόσφατη άφιξη η milf Δούκισσα. Προσοχή επίσης με την όμορφη μελαχροινή την Κέλλυ διότι προφασιζόμενη κάθε λίγο και λιγάκι "γυναικολογικούς κύκλους" δεν βγάζει τίποτα στην εκτόνωση, όσο και να επιμείνετε με απανωτά ραντεβού.
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ας ρίξουμε και μια ενημέρωση από πρόσφατη επίσκεψη στης Εβίτας.
Να προσθέσω ότι και στου Βασίλη παίζει πρόσφατη άφιξη η milf Δούκισσα.
Ιδιες περιπου εντυπωσεις κι απο μενα για την εν λογω κορασιδα, χρειαζεται βελτιωση το ιδρυμα, καθως ξεχωριζει σαν χωρος....... ;)
Που ειναι οι εποχες Λιας, Ιωαννας, Ρουλας, οεο??
Ευχες πολλες κι απο μενα.....!
Που ειναι οι εποχες Λιας, Ιωαννας, Ρουλας, οεο??
Ευχες πολλες κι απο μενα.....!
Φίλε Μάξιμε όντως η Εβίτα έχει πολύ ωραίο μαγαζί με όμορφα διακοσμημένο και ευρύχωρο χώρο αναμονής και βολικά μασαζο-στρώματα. Μελανό σημείο τα μικρά στενά ντούζ μέσα στα δωμάτια.
Όσο αφορά εποχές Ιωάννας, Λίας, Ρούλας όλες τους από Καλλιδοπούλου, για μένα οι δύο πρώτες και ειδικά η Ιωάννα έχουν αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στο μαγαζί. Απίστευτο κορίτσι η Ιωάννα, φοβερά συναισθηματικό και επικοινωνιακό άτομο που σπάνια συναντάς και ειδικά σε τέτοιους χώρους. Λείπει πάρα πολύ...
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Φίλε Μάξιμε όντως η Εβίτα έχει πολύ ωραίο μαγαζί με όμορφα διακοσμημένο και ευρύχωρο χώρο αναμονής και βολικά μασαζο-στρώματα. Μελανό σημείο τα μικρά στενά ντούζ μέσα στα δωμάτια.
Όσο αφορά εποχές Ιωάννας, Λίας, Ρούλας όλες τους από Καλλιδοπούλου, για μένα οι δύο πρώτες και ειδικά η Ιωάννα έχουν αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό στο μαγαζί. Απίστευτο κορίτσι η Ιωάννα, φοβερά συναισθηματικό και επικοινωνιακό άτομο που σπανία συναντάς και ειδικά σε τέτοιους χώρους. Λείπει πάρα πολύ...
Αν για Ιωαννα δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια, για Λια συμφωνω απολυτα, καθως ειχα περισσοτερη εξοικειωση με την συγκεκριμενη..... οντως λειπουν τετοιες παρουσιες φιλε stofos.... ;)
massage for ever
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαιρετίζω όλους τους ένθερμους μασαζοπαδούς.
Καινούργιος στο site, αλλά παλιός στο σπόρ από τις καλές εποχές της οδού Λαγκαδά,
Εγνατίας, Ford Κρίκος κλπ. Τότε τα πράγματα ήτανε πιο χαλαρά και άνετα και
όλοι μας περνάγαμε καλά.
Ας κάνω και γω ένα σφαιρικό report από τα μαγαζιά της πόλης μας που είχα πρόσφατα εμπειρίες.
Για όποιους βολεύονται από Δυτική Θεσ-νίκη υπάρχει το μαγαζί σε
κεντρική οδό των Αμπελοκήπων όπου παίζουν καλά "κομμάτια". Υπάρχει τόσο
σε Αγγελιοφόρο όσο και στην Metrosport (συνήθως τελευταία ή προς το τέλος στην σειρά)
σχετική αγγελία με το τηλέφωνο να τελειώνει σε 164. Απλά θέλει υπομονή στην αρχή όσο
αφορά τα παραπάνω προγράμματα.
Για το smile του Βασίλη μέτρια πράγματα. Η Κέλλυ όμορφη, αλλά αυστηρά και μόνο
μέχρι φραπέ ενω η Δούκισσα milf για τους οπαδούς του είδους ίσως είναι μια καλή επιλογή
χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό.
Κατά τα άλλα πολύ φτωχός ο χώρος του Βασίλη και λίγες επιλογές σε κοπέλλες.
Στo escape της Εβίτας, πολλές κοπέλλες, αλλά ξεχωρίζω με διαφορά την Ελίζα σε όλα της.
Ωραίος χώρος με το μεγαλύτερο με διαφορά χώρο αναμονής από όλα τα μαγαζιά της πόλης,
αλλά οι κοπέλλες σχετικά σε ποιότητα υστερούνε, αν και ξέρω ότι μετά τις γιορτές η Εβίτα
θα εμπλουτίσει περισσότερο το προσωπικό της.
Βαρδάρης και Καλλιδοπούλου πέσανε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες
αν και στον Βαρδάρη έγινε μια μερική ανανέωση προσωπικού.
Ειδικά για την Καλλιδοπούλου πιστεύω ότι υπήρξε μεγάλη διαρροή πελατών προς
της Εβίτας σε συνδυασμό και με την αποχώρηση της Ιωάννας που "μάτωσε" πολύ το εν λόγω μαγαζί.
Καλή παρουσία εκεί η ψηλή Μαρία.
Και μιας και άλλοι συνάδελφοι αναφερθήκανε με καλά λόγια στην Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου,
θα ήθελα και γω να συμπληρώσω επειδή ήμουνα τακτικός πελάτης της από εποχής Βαρδάρη ακόμα,
ότι πράγματι αν είχες καλή χημεία μαζί της περνούσες πολύ όμορφα. Κουκλάρα που έδινε ζωή τόσο στον Βαρδάρη
όσο και στην Καλλιδοπούλου με την παρουσία και το χαμόγελό της. Χαρακτηριστικό της ότι πολλές φορές μέσα
στο δωμάτιο τραγουδούσε και μόνο από αυτό σου μετέδιδε φοβερό κέφι.
Ένα κορίτσι με πραγματικά πολύ ψυχή μέσα του!
Τις καλύτερες ευχές μου και από μένα και καλές μασαζοπεριπέτειες
Καινούργιος στο site, αλλά παλιός στο σπόρ από τις καλές εποχές της οδού Λαγκαδά,
όλοι μας περνάγαμε καλά.
Ας κάνω και γω ένα σφαιρικό report από τα μαγαζιά της πόλης μας που είχα πρόσφατα εμπειρίες.
σε Αγγελιοφόρο όσο και στην Metrosport (συνήθως τελευταία ή προς το τέλος στην σειρά)
σχετική αγγελία με το τηλέφωνο να τελειώνει σε 164. Απλά θέλει υπομονή στην αρχή όσο
μέχρι φραπέ ενω η Δούκισσα milf για τους οπαδούς του είδους ίσως είναι μια καλή επιλογή
Στo escape της Εβίτας, πολλές κοπέλλες, αλλά ξεχωρίζω με διαφορά την Ελίζα σε όλα της.
Ωραίος χώρος με το μεγαλύτερο με διαφορά χώρο αναμονής από όλα τα μαγαζιά της πόλης,
αλλά οι κοπέλλες σχετικά σε ποιότητα υστερούνε, αν και ξέρω ότι μετά τις γιορτές η Εβίτα
της Εβίτας σε συνδυασμό και με την αποχώρηση της Ιωάννας που "μάτωσε" πολύ το εν λόγω μαγαζί.
Και μιας και άλλοι συνάδελφοι αναφερθήκανε με καλά λόγια στην Ιωάννα από Βαρδάρη-Καλλιδοπούλου,
θα ήθελα και γω να συμπληρώσω επειδή ήμουνα τακτικός πελάτης της από εποχής Βαρδάρη ακόμα,
ότι πράγματι αν είχες καλή χημεία μαζί της περνούσες πολύ όμορφα. Κουκλάρα που έδινε ζωή τόσο στον Βαρδάρη
όσο και στην Καλλιδοπούλου με την παρουσία και το χαμόγελό της. Χαρακτηριστικό της ότι πολλές φορές μέσα
Καλώς ήλθες φίλε και καλοτάξιδοςΧαιρετίζω όλους τους ένθερμους μασαζοπαδούς.
Ανταποδιδουμε τους χαιρετισμους και τις ευχες !
Μόνο εμείς και τα ρολόγια δουλεύουμε σήμερα μου φαίνεταιΑνταποδιδουμε τους χαιρετισμους και τις ευχες !
όλοι μας περνάγαμε καλά.
αυτη ειναι πραγματικη ενημερωση.ευγε φιλε και καλος ηρθες.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.995
- Πόντοι
- 2.356
την εκανες test drive η ακουσεςπανοραμα εμφανιστικε μια νεαρα....ελενα, ψιλη ξανθια.....καλο κομματι......κ προστυχο......γουσταρει αγρια φαση το κοριτσι.....
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά